Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay hadi ikimiz için de hayırlısı olsun. 1-2 aya değişimi göreceğiz!

ikiniz de bomba gibi olacaksınız kızlaaarrr

Burcu'cum tuvalet sorunun varsa, arada kayısıyı dene tatlım.. ben çok faydasını görüyorum öyle zamanlarda...

Kız tam kahvaltıyı erken yapmışsın, bravo diyecektim ki, akşam yemeğini gördüm biraz geç olmuş cnm akşam yemeği..

cok tatli bisey olmus bu
soyisminiz Kaya galiba. Sen nereliydin canim o soyisimde tanidiklarim var da

saol cnm, annecimmm için yaptım, cnm annem benim
kızlık soyadım kaya evet,istanbulluyum ben, ama kaya soyadı çok var yaa, bir de akraba çıkarmışız...

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynirlik yağsız tost
1 bardak çay

öğlen(12:00)
1 posiyon döner (ekmeksiz sadece döner)
az salata
1 kutu light kola
çok az pide (1 dilim ekmekten az)

ara(15:30)
1 muz

akşam(19:00)
1 porsiyon mantar sote

2 kupa yeşil çay
2,8LT su
spor yok

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Dünkü menümü yazıp cıkacagım hemen..

Sabah: 9.00
2 dilim ekmeğe peynirli tost ve çay

Öğle: 15.00
1 dilim ekmek
3 kaşık patlıcan yemeği

akşam: 19.00
1 dilim ekmek
1 porsiyon çoban salata
1 kase yogurtlu tavuk çorbası

Bu fruktoz meselesi hakikaten beni anlatmış.Meyve yediğim zaman kilo verme oranım hemen düşüyor,hızı yavaşlıyor göbeğim için bişey dememe gerek yok heralde
Bence karataya yakın bilgiler vermiş işe yarar şeyler canım teşekkürler.
kızlar bundn sonra beni hergün 1 saat walk at home yapmak için zorluuosunuz tamam mı? hatta kızın bağırın küfredin filan yani o kadar ciddiyim :94::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sende kendine aynısını yap ama olurmu? Bu sabah kalktım benim kızı uyutamadım.Allahım saat geçiyor uyumuyor zaten dün eve gittiğimden beri sürekli ağladıNeyseki benimki çok gitmek istiyosan hadi kaç ben hallederim dedi.
Koştum gittim bende.Bi gitmesem ertesi gün bişey olmaz gitmeyivereyim diyeceğimi biliyorum.Sonra da amaaannn yerine şunu yaparım bunu yaparım bahaneler bahaneler...........................
Bi geldim ki uyumamış ve ağlamış:18::18: Kocişte tabi krizde.Nerdeyse çıldırmış.Oh iyi oldu anlasın ne çekiyoruz biz çocuk bakarken
Anlayacağın bir kez bile pes etmemek şart.

Patlıcan çorbasını da hiç denemedim daha önce.Düşünebilirim benim diyete uydurarak.
Afiyet olsun canım gayet iyi ama ben olsam incir yerine başka birşey tercih ederdim.Ne tercih ederdin dersen bilmiyorum Ama her diyette doktorum incirden uzak tutardı onu hatırlıyorum çok net.
Bu arada spor ????

İyi gidiyosun burcu.Neden hala inişe geçmedin acaba

canım bak noldu anlatıyım sana şimdi cuma 66.9 çıktım ya pazar tartıldım 65.4 çıktım yani 1.5 kg fark ama dün sabah 300 gr fark vardı yani 66.6 sende bu ne
Tartının işi belli mi olur.Bende dün 86,2 geldim bu sabah 85,6 bir gün önce sabah 87,2.Birgün de o kadar kilo verilir mi tabiki hayır ama baskül hergün gerçeği yansıtmıyor işte.Tartılmaktan vazgeçmek lazım ama bende dayanamıyorum

hahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhh hikaye güzelmiş.

Aklımın bir kenarına yazdım gitti

Ben kahvaltıda sadece iki yumurta yiyorum ya senin yanında yedikerlini görünce gözlerim kocaman açıldı

14.05.2013
Menüm​

Sabah
2 haşlanmış yumurta,tavuk jambon ve 1 bardak yağsız süt.
Öğle
Piliç Bonfile ve zero.1
15,30
En küçük kutuda bol limonlu light ton balığı.
17.30
Hindi füme (Toplantıdan çıkınca midem kazınıyordu böyle geçiştirdim)

19.00
Bir kase yağsız yoğurt.

Su :3.2 Lt.

Sporum
Sabah 75 dk yürüyüş.
50 sağ 50 sol bacak merdivene in çık.
30 sağ 30 sol bacak yana+30 sağ 30 sol bacak arkaya..​

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
bugün yürüyüş için bi çıktım şıkır şıkır yağmur yağıyor.
İnat değilmi arkadaş dedim düştüm yolklara.Yağmur var diye kimse çıkmamış.Allahtan sauna eşofmanlarıyla çıkıyorumda içime yağmur işlemiyor çünkü eve 20 dk uzaktayken bir yağmur bastırdı sıçana döndüm.
Eve geldim ama nasıl geldim birde bana sorunİnşallah hasta olmam

Geldiğimde koca sinirli bebek huysuz olunca duşu bile zor aldım.Saçlarımı kuruturken aylini çamaşır makinesinin üzerine oturtup banyodaki renkli sabun paketleriyle oyaladım.Yoksa ıslak kafa yollara düşecektim.
Neyseki sağ salim işe geldik derken tam şirketin önüne park edicem eşek kafalı minübüsün biri daaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt daaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt arkamda korna.Bende karşıya park edicem yol dolu.Geçen arabaları bekliyorum.Adam çekil önümden diye arabaya çaaaatttt diye vurmasın mı o koca minübüsle.
Ulan nedir benim bugün bu çektiğim deyip bütün s,inirimi ondan çıkaracaktım ki ben park edip inene kadar kaçtı
Neyse ki arabada bişey yok çünkü plakasını bile alamadım öyle hızlı kaçtı .......
Allah beterinden korusun..

Bu arada hava mı atmadan işe koyulmayayım kızlar.Çiçekleri ofisime gönderebilirsiniz.
Geçen hafta :66,5
Bugün : 65,6
Giden : -900
Veeeeeeeeeee daha 2 günüm varrrrrrrrr

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

selam kizlar ben geldim.
kimse kalmamis ama bende zaten uzuuuunca gecmise bakmaliyim.

canım akşam çok geç olmuş ve bence senin sorunun tiroid değil biyolojik saatini oturtamıosun bu yüzden vücudun devamlı şaşırıo ve uyum sağlamak için uğraşıo bu arada yağ yakamıo

Günaydııııınnnn kızlaaaaarr

günaydın kuzucum

canım aldım şimdi yedim 4 tane su da içtim üstüne bakalım bekliyorum çıkış olur bugün ya geçmişe bakıyım öle tuvalete gidiyim dedim

pideyi tolere ettim gitti hadi ama ben muzu sevmem ama bi ara öle güzel kokmuştu yemiştim 4 gün kabız gezmiştim

melekcim en azından akşam ekmek yeme yada sabah 1 dilim ye yoksa güzel bi menü

canım inişe geçmişimdir ama bugünde tartılmadım inat ettim cuma tartılcam daha doğrusu tartıldım da net bişi olsun die cuma sölücem diyetisyende tartıldım pes etmek yok yapıcam yürüyüş bi saat

bravooooo

Allah korumuş kuzucum geçmiş olsun

bravo bravoooo :119::119::119::119:

Son düzenleme:
kızlar sabah kaktım tın tın doktora gittim tahlillerimi yaptırdım dahiliye uzmanına gittim bak gardaş ben kilo veremiyorum takıldım kaldım dedim oda tiroidlerime baktı zaten takipliyim orada neyse baktı normalsin dedi diyetisyene şutladı beni neyse diyetisyen bebişim ölçtü tarttı biçti bni filan işte sonçlra baktı dedi ki duraklamaya girmişsin dedi canın ne çekio dedi böle hamurişi filan çekio dedim ye dedi yemem dedim niye dedi yersem şişicem kendimi durduramıcam dedi o zaman yulaf kepeği al dedi bende düşünüyorum ama buralarda bulamadım dedim oda aktarda var dedi gittim aktara FOREST marka vardı gvenemedim çnkü internette doğalsan filan vardı bende almadım

Burcuu, alıntı yapamadım kuzum ama, kayısıları sabah aç karnına yersen çok etkili oluyor, ben aç karnına yiyip, 400ml su içiyorum (mümkün olduğunca ılık-sıcak gibi) en fazla 2. gün yapıyorum bunu hooop tuvelett :)

daha kahvaltı ypmadım canım yedim işte şimdi bi tuvalete gtcem ılık su içtim üstüne baklım kısmet nasip ya

ohh, şimdi alıntı yapabildim , yazıyorum kızlar :)

tebrikler bende de bomba var ama yooookkk söylemem, cumaya saklıyorum

ay geçmiş olsun cnm yaa, salak çok etrafta :26::26::26::26:

bravooo harika gidiyorsun, daha bir motivesin sanki 3-4 gündür di mi cnm...

alemsin Burcu :) yaşadım resmen diyetisyen randevusunu yulaf kepeği bu kadar mı şahaneymiş yaa, ben kıymetini bilememişim, duraklama falan olursa ben de deneyeyim.. bu hafta iyiyim ya, almıyım daha

valla ölemiş ceren bende bomba yok da en azından bi iniş var ama cuma sölücem

ender abi dio ki tatlı yiyin ama aç karnına yiyin yemeğin üstüne yiyince kan şekeri daha daha daha fazla artıo dio yerkende yanında bitki çayı için dio ama mesela bi künefenin yarısı dio sizce ?

Teşekkürler burcucum darısı başına inişte inşallah.

İyi yapmışsın neden çünkü yulaf kepeğinin tadı enteresandır ama markasına gör değişiyor.bence en lezzetlisi doğalsan..İkinci olarakta ben denemedim ama ruşeym en çok tavsiye edilen marka.Fiyatlarıda 4-6 arası değişiyor.400-450 gr arası paketleri kastediyorum tabi.
Evet evet diyete ilk başladığımda çok zor durumda kalmıştım.Kepeğin tadına da alışamadığım için yiyemiyordum ama yiyince hemen o iş halloldu:)))))))))))
ohh, şimdi alıntı yapabildim , yazıyorum kızlar :)

tebrikler bende de bomba var ama yooookkk söylemem, cumaya saklıyorum

bravooo harika gidiyorsun, daha bir motivesin sanki 3-4 gündür di mi cnm...

Motiveyim ki sorma Dün iş arkadaşlarımızla yemeğe gittik bir alışveriş merkezine.Herkes iskender yedi ben yağsız piliç getirttim başka yerden

oda 450 gr 4 buçuktu canım ama güvenemedim o markadan 9 lu çay kullndım hiç bişiye yaramadı bide ordan kötü bi durumu vardı işte yarın carrefour a bakcam hastanenin yanından yoksa artık haftason migrostan yada kipadan alıcam

iyi ggeceler kuzucum kolay gelsin
Teşekkür ederim bebeğimmm
Afiyet olsun canım, spor süper - menü süper!
Kola olmamış bence, geri kalan çok iyi afiyet olsun canım benim.
Afiyet olsun süper menü :)
Dukan değil mi bu? Afiyet olsun canımcım.
Ay herkesin kendine göre bir yoğun rutini var. Sana da kolay gelsin canım. Ben de bunun bir türlüsünü yaşıyorum her sabah. Tabi kocam ve çocuğum yerine farklı karakterler var. :)

Ay maşallah canım beniiiim. 1,5 - 2 yi göreceksin herhalde anlaşılan.

süper canım kg cetvelin neden 80 li bir rakamda canım.

cerencim merak ettim tebrik ederim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…