Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dukan değil mi bu? Afiyet olsun canımcım.

Ay maşallah canım beniiiim. 1,5 - 2 yi göreceksin herhalde anlaşılan.

Evet canım dukan.Yoksa nerden vericem o kadar hızlı kilo
İnşallah 85,6 dan 84,9 a inerim cumaya kadar

süper canım kg cetvelin neden 80 li bir rakamda canım.

cerencim merak ettim tebrik ederim seni de

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız ben hayallerimi yazmışım oraya alah beni kahretmesin
Geçen hafta : 86,5
Bu hafta 85,6
Fark -900 yazmam gerekiyordu

Veeeeeeeeeeeeeeee nihayet sebzeler hayatıma geri döndü
Ne kadar da özlemişim.
hemen semiz otu salatası yaptım.mmmmmmmmmmmmmmmmmmm saplarını bile ayıklamadan yaptım salatayı o derece özlemişm yani kızlar.
Kocamanda almışım napıcam bu kadar otu bilmem.Hiç olmadı akşamada şöyle salçalı baharatlı bir yemeğini mi yapsam da ziyan olmasa:26:

bnde aldım şimdi marketten 3 gibi filan öğle yemeğimi yicem bende akşam yemeğim yne 7 buçuğu bulcak annem üzülüo tek yemek yerken akşam ızgara tavuk salata ızgara sebze yapcam mantar filan

ender abi dio ki tatlı yiyin ama aç karnına yiyin yemeğin üstüne yiyince kan şekeri daha daha daha fazla artıo dio yerkende yanında bitki çayı için dio ama mesela bi künefenin yarısı dio sizce ?

oooyyyy, künefe mi? severim ama sütlü tatlı da süper olur.. yyooookkk. ben daha ödül veremem kendime... daha var :26::26::26:

süper canım kg cetvelin neden 80 li bir rakamda canım.

cerencim merak ettim tebrik ederim seni de

saol cnm, ayyy, söylemek istiyorum ama yookk, cumayı beklicem, süpriz olsun

ay ben tahmin ettim, hahhahhhaaa çok güzel olmuş... hadi bakalım birkaç aya bu rakamları gerçekten yazarsın inşallah cnm...

ohh süper, ama hatırladığım kadarıyla dukanda sebze günlerinde yine protein yemen lazımdı, yani sebzeyi abartmadan yieyeceksin diye hatırlıyorum, yarısından fazlası yine protein olmalı, di mi? :26::26:

günaydin kizlar ben geldim.

cok güzel haberim var size eksideyim cok sükür.
2 gündür diyetim ve yürüyüslerim ise yaradi demek ki.
bu günde insallah güzel bir menü ve yürüyüslerimle karsiniza cuma günü ekside gelecegim

güle güle kullan canim.
dogum günün kutlu olsun bu arada

sen bababet ariyordun dimi, bak ayagina geldi tam anlamiyla

tam istediğim gibi değil biraz böle şıkır şıkır giyinmek gerekio ama sevdim doğum günüm pazar günü yani 19 mayıs canm teşkkür ederim

tsk ederim canim ama zaten baya gecc yattigim icin birde disaridaydim diye mecbur öyle yedim cok acikmistim.

ozaman sen cok az yiyorsun yada diger ögünlerde cok yiyorsundur.
mesela benim en cok yedigim ve tam doydugum ögün kahvaltidir.
ayrica kahvalti haricinde ekmek kullanmam, kahvaltimi hergün bu sekilde yaparim yoksa enerjim yetmiyecek tüm gün.
2 saat yürüyüse ancak bu kahvaltiyla dayaniliyor
birde sen demistin galiba canim 1 saat yürüyünce bacaklarim yaniyor diye.
hangi ögünden önce veya sonra yürüyorsun ve ayakkabilar cok önemli

tebrik ederim canim. bende bugün eksi gördüm cok mutluyum

canim benim hap aldiktan sonra kilo vermem gerceklesti ondan önce veremiyordum hatta kilo almistim.
saatlerse benim elimde olmadan bu sekilde oluyor, gün akimim hergün ayni degil.
birde sabahlari mide bulantim oluyor bu yüzden coook nadir erken kahvalti yapiyorum.

bu arada biyolojik saat nasil oluyor?

canim diyetisyen dese bile yememn iyi bak hemen alternatif sunmus.
bu yulafi bende almayi düsünüyorum.

ender abi dio ki tatlı yiyin ama aç karnına yiyin yemeğin üstüne yiyince kan şekeri daha daha daha fazla artıo dio yerkende yanında bitki çayı için dio ama mesela bi künefenin yarısı dio sizce ?

zayifladiktan sonra form korumaya gectigimde düsünebilirim belki tatli.
ama yemekten önce yiyince aniden kan sekeri tavan yapiyor yani herkesin uygulayabilecegi birsey degil bu öneri.
belki ana yemegi yerken arasinda birlikte yemek olabilir ama öncesinde yemezdim ben.

tesekkür ederim canim.

tam istediğim gibi değil biraz böle şıkır şıkır giyinmek gerekio ama sevdim doğum günüm pazar günü yani 19 mayıs canm teşkkür ederim

2 bayrami bir arada yapacaksin yani

kizlar halletmem gereken bazi islerim var evde.
daha sonrasinda yürüyüse cikmayi düsünüyorum yine 2 saat civari.
hadi bakalim hayirlisi insallah araya önemli bisey gelmez, yoksa aksam yapacagim

hadi görüsmek üzere

canım mesela sabah khvaltıyı yapıosun kendi saatlrini ayarla şimdi sen akşam yemeğini hep 6 da yiyip aradan bi kaç gün sonra 9 da filan yersen biyolojik saatin şaşar yani vucudunun saati demek vucut alışır sonra sen bozarsan bozulur

bnde aldım şimdi marketten 3 gibi filan öğle yemeğimi yicem bende akşam yemeğim yne 7 buçuğu bulcak annem üzülüo tek yemek yerken akşam ızgara tavuk salata ızgara sebze yapcam mantar filan
Ağzımın suları aktı gitti
ben yiyemiorum ya künefe bana çok ağır gelio ama bi waffle hayır demem bnm ödülüm waffle olcak
Waffle mıııııııııııııııııııııı Ne kadar uzun zaman oldu yemeyeli de yapmayalı da Benim makinem bile var o kadar keyfime düşkün oburum yani düşün

Yani meraktan çatlatıcan bizi:) Ama bu hafta herkes ümitli konuştu ne güzel.
Sebze günlerindede şöyle yapıyoruz.3/1 sebze.Ne kadar sebze yediysem 3 katı protein.Bende şöyle düşündüm.Sabah 2 yumurta yedim.Sebze yemedim.Öğlen bol yoğurtlu semiz otu yedim.Yani sabah öğle birbirini dengeledi.
Akşamda şöyle yapıcam.Birazdan bir kupa süt içicem kahve yapıp.Akşamada bol yoğurtla sebze yedim mi oldu bu iş
Eki Görüntüle 712418

anam bana doğum günü hediyesi almış
güle güle kullan canım gelecek doğum günün kutlu olsun.
Çoookkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmm....

Aslında aklıma ayakkabılar gelmiyor değil ama ayaklarım ağrımıyor bacaklarımın iç tarafları sızlıyor.Hani spor salonlarında yak yak derler ya öyle bir yanma.Bugün yine yürüdüm yine yanıyor bacaklar

benmde ağzımın suları akıo diyete girdiğimden beri yemiyorum ve eksikliğini yaşıorum ama ilk ödülüm waffle olcak normalde ben lahmacun adana kebab düşkünüyümdür ama diyete girdiğimden beri hiç canım çekmedi ama waffle aş eriyorum

bu arada teşekkür ederim cnm bnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…