Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar havalar sicaklasti dondurma sezonu acildi ama sanirim dondurmada cok seker var.
bir sorayim dedim diyetimiz boyunca dondurma yemek yasakmi?

Neden yasak olsun.Ben evde kendim yapıyorum internette bir çok tarif bulabilirsin.Şeker yerine tatlandırıcı ve bazen aroma kullanarak mis gibi dondurmalar yapabilirsin.Mesela fıstıklı dondurma yemiyorum da fıstık aroması katıyorum yada karamel.
Hem o lezzetten vazgeçmiyorum hemde kalorisini almıyorum.

böle devam et venüsümmmmmm
Edeceğim Burcuuummm!
ay bu neee, olmamış tatlım ama biliyorsun zaten

bravooo

ohh yüz venüss, hem değişiklik de iyi gelir
Ay sorma canım ya! Azıcık moralim bozulsun böyle kendimden geçiyorum ama artık yüzmeye başlıyorum olmayacak artık!

tsk ederim cok sükür. aynen böyle dvm insallah
Eder eder yeter ki motivasyonumuzu yüksek tutalım

Yok canım, konserve tonbalığıydı. Süzdüm iyice ama zaten parça parça balık sudan geçirsem iğrenç olurdu. Normalde %95 az yağlı tonbalığı yiyorum.
Ne gıcığı canım birbirimizi uyarmak bizim görevimiz

kizlar havalar sicaklasti dondurma sezonu acildi ama sanirim dondurmada cok seker var.
Bir sorayim dedim diyetimiz boyunca dondurma yemek yasakmi?

canım ben geçenlerde nette bişi okudum du atıyım sana ben yaptım çok güzel oldu blamadım şimdi ama dukkan diyet sitesindendi sanırım

şöle yaptım çilekleri ve kivileri istediğim büyüklükte doğrayıp yoğurtla karıştırdım 15 dk buzlukta dondurdum çıkardım 5 dk beklettim dondurma gibi oldu istersen bi dene dondrmaya düşkün olmadığım için yaz bana hiç sıkıntı olmuo ama sadece görüp denemk istmiştim

Kızlar ben az sonra işten çıkacağım. Direk yüzmeye gideceğim, plates dersine denk gelirsem belki ona da girerim. Akşamları pek yazamacağım artık. Çok öpüyorum sizleriii

kızlar ben az sonra işten çıkacağım. Direk yüzmeye gideceğim, plates dersine denk gelirsem belki ona da girerim. Akşamları pek yazamacağım artık. çok öpüyorum sizleriii

spor yap da yazma venüsüm özleriz seni ama hedefe doğru koşman daha çok mutlu eder hepimizi

Önüme getirilen herşeye hayır diyerek reddediyorum yinede akşama kadar sürekli bişeyler getiriyorlar
Diyetteyimden anlamıyorlar mı acaba
Dün akşam krokanlı pasta getirdiler buda sana diyeKırıcam kafalarını..

bebeklerimmmmm ben geldim sonunda :) internetimiz açıldı yerleştik telaşımız da bitti sonunda sizi çok özledim yaaa :) 1 haftalık geçmiş var hepsini okucam :) azcık bi hasret giderelim :) nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl ben yokken naptınız bakiiiiiim :):)

Kızlar bu arada ben bu hafta kraliçe olacaktım hani Emine olmayınca benim kraliçelik te yattı değil mi

aynen öle oldu canım ama emine gelince halletcek o işleri

ay kuzucum hoşgeldin bizde senden konuştuk bugün özledm kız seni hadi sen geçmişi oku gel bende yemek yapıcam hadiii

Emoşş muydu ki yaa? Emoooş, akşam gelince bak bakalım da cvp ver , ben sana mı kol hareketleri sormuştum spor hocama? yapabildin mi, etkisini gördün mü tatlıımm??

cerencim onu buse sormuştu canım:) benim kollarımla sıkıntım yok :)

burcuuuuu burdayım tatlım bakıyorum bi yandan :) sonunda geldim nası mutluyum :) buraya gelmeyince kaçamak yapıcam diye çok korktum ama cumadan beri 1 kg vermişim sinir stres telaş derken :) ama düzensizlikten oldu ondan çok da hoşuma gitmedi sen naptın nasıl gidiyo bebeğim

iyi gidio emoş duraklamaya girmiştim ama sanırım bu hafta verdim kilo bakalım cuma belli olcak okul bitio işte artık hergün 1 saat walk at home kesin yapıorum egzersizlerimi filan yapıyorum bu hafta herkes iyi sanırım

Son düzenleme:

ayyy çok iyi ya çok sevindim bende baya bi verdim zaten süper oluruz bu hafta :) bi yemek yedim geldim esad gülşen gelcekmiş ona gidelim dedi bahar şenlikleri başladı bizim de :) birazdan çıkarım muhtemeleen gece oturup sabaha kadar geçmiş okucam

iyi eğlencelerrr canımmmmmm

ben geldim kızlar

burcucum güle güle giy babetini

emoşum hoşgeldin cnm

hilalcim hayellerindeki rakama inş. ulaşırsın

venüscüm iyi eğlenceler sporun da ohhh misss

sabah(11:00)

1 haşlanmış yumrta büyük boy

1 kk peynir

5 zeytin

1 domates

1 salatalık

1.5 dilim tam bugday

ara(13:00)

1 türk kahvesi sade

6 badem

öğle(15:00)
1 kase mercimek çorba

1 kase yoğurtlu semiz

akşam(19:30)

1 gögüs ızgara

közlenmiş mantar biber domates

4 kaşık yoğurtlu semiz

3 lt su

1 saat walk at home

30 dk normal yürüyüş

40 dk basen karın egzersizi

500 ml yeşil çay

500 ml şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…