kizlar havalar sicaklasti dondurma sezonu acildi ama sanirim dondurmada cok seker var.
bir sorayim dedim diyetimiz boyunca dondurma yemek yasakmi?
Edeceğim Burcuuummm!böle devam et venüsümmmmmm
Ay sorma canım ya! Azıcık moralim bozulsun böyle kendimden geçiyorum ama artık yüzmeye başlıyorum olmayacak artık!ay bu neee, olmamış tatlım ama biliyorsun zaten
bravooo
ohh yüz venüss, hem değişiklik de iyi gelir
Eder eder yeter ki motivasyonumuzu yüksek tutalımtsk ederim cok sükür. aynen böyle dvm insallah
böğğğğğğğğğğğğ böyle listeyi yok kabul ederim ben
O yağlı balığın yağını sadece süzdürdün mü yoksa azıcıkta su ekleyerek yağdan arındırdın mı????:26::26::26::26: bence götürdün afiyetle balıkları
ama birgün önceyi düşününce bu menü güzel
Sadece hayal ettiğin şeylerden basit kaçamaklar yüzünden uzaklaşmakta olduğunu hatırlatırım.Çok gıcığım değilmi
Hakikaten bu hafta hiç gelemedi:26:
Sanada kolay gelsin cicim.
Ne gıcığı canım birbirimizi uyarmak bizim görevimiz
kizlar havalar sicaklasti dondurma sezonu acildi ama sanirim dondurmada cok seker var.
Bir sorayim dedim diyetimiz boyunca dondurma yemek yasakmi?
kızlar ben az sonra işten çıkacağım. Direk yüzmeye gideceğim, plates dersine denk gelirsem belki ona da girerim. Akşamları pek yazamacağım artık. çok öpüyorum sizleriii
Kızlar ben az sonra işten çıkacağım. Direk yüzmeye gideceğim, plates dersine denk gelirsem belki ona da girerim. Akşamları pek yazamacağım artık. Çok öpüyorum sizleriii
Kızlar bu arada ben bu hafta kraliçe olacaktım haniEmine olmayınca benim kraliçelik te yattı değil mi
bebeklerimmmmm ben geldim sonunda :) internetimiz açıldı yerleştik telaşımız da bitti sonunda sizi çok özledim yaaa :) 1 haftalık geçmiş var hepsini okucam :) azcık bi hasret giderelim :) nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl ben yokken naptınız bakiiiiiim :):)
Emoşş muydu ki yaa? Emoooş, akşam gelince bak bakalım da cvp ver , ben sana mı kol hareketleri sormuştum spor hocama? yapabildin mi, etkisini gördün mü tatlıımm??
cerencim onu buse sormuştu canım:) benim kollarımla sıkıntım yok :)
burcuuuuu burdayım tatlım bakıyorum bi yandan :) sonunda geldim nası mutluyum :) buraya gelmeyince kaçamak yapıcam diye çok korktum ama cumadan beri 1 kg vermişim sinir stres telaş derken :) ama düzensizlikten oldu ondan çok da hoşuma gitmedisen naptın nasıl gidiyo bebeğim
iyi gidio emoş duraklamaya girmiştim ama sanırım bu hafta verdim kilo bakalım cuma belli olcakokul bitio işte artık hergün 1 saat walk at home kesin yapıorum egzersizlerimi filan yapıyorum bu hafta herkes iyi sanırım
ayyy çok iyi ya çok sevindim bende baya bi verdim zaten süper oluruz bu hafta :) bi yemek yedim geldim esad gülşen gelcekmiş ona gidelim dedi bahar şenlikleri başladı bizim de :) birazdan çıkarım muhtemeleen gece oturup sabaha kadar geçmiş okucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?