bende bugün başlıyım diorum canıminş. hayırdır canım ya
aaaaaaaaaaaaa o zaman hemen ölçülerini al burcum.
Bel
popo
göbüş
kol
bacak
30 gün sonra yaklaşık iki beden daralmış olman lazım.Ama diyet bozmadan
Kimsecikler yok bende gidiyorum kızlar.Hoşçakalın
kızlar ben 2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. yarın giremeyebilirim ama dönüşte paylaşıma devam. bu arada ben bugün hollywood diyeti başladım. 2 gün sadece meyve suyuyla detox yapıyorum. öpüyorum hepinizi.
kızlar bugün bi tuhafım ya sınavım bilmiyorum yne ters köşe yaptı üzüldüm arkadaşlarım çok istediğim ayakkabıyı hediye almış sevindim gencayla öğle kahvaltısı gibi yaptık daha çok sevindim filan süpriz yaptı sınav çıkışıma geldi ama ne bilim aslında sevinçten havalara uçmam lazım ama mutsuzummmmm
Canım bu michael jillian 30 day shred...
30 gün boyunca yapılıyor.3 level.
1.level 10 gün,2.level 10 gün,3.level 10 gün.Bizim Fulya bir gruptan arkadaşının fotolarını paylaşmıştı şaşırdım kaldım
Ama ara vermeden hergün yarım saat yapılacak şart...Tatil dönüşü başlıyorum inşallah.
Karpuzda bugünlük böyle olsun.Madem bozdum diyeti içimde kalmasın dedim.
Bütün yaz önümde yiyecekler ben bakıcam
kız yabancı sanırım ama fıstıkkkkkkkkkkkkkk gibi olmuş.Darısı başımıza.Bel o kadar nasıl incelir bilemedim ama motivasyonda iş görür..
Hayır olsun inşallah bebişim..
aaaaaaaaaaaaa o zaman hemen ölçülerini al burcum.
Bel
popo
göbüş
kol
bacak
30 gün sonra yaklaşık iki beden daralmış olman lazım.Ama diyet bozmadan
ay Burcu yapsam mı kiii?bende jillian yaptım kan ter içinde kaldım umarım işe yarar ama çok zor yalesliden sonra çok ağır geldi
cnm çok sağlıksız yaa, yapmasan keşke ama cuma bildirimi unutma , paylaşım da olmazsa listeye girmen uzar....kızlar ben 2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. yarın giremeyebilirim ama dönüşte paylaşıma devam. bu arada ben bugün hollywood diyeti başladım. 2 gün sadece meyve suyuyla detox yapıyorum. öpüyorum hepinizi.
Sen varya sen tamamen dayaklıksın zaten. Az daha dayansan varmıştın hedefine
[ /QUOTE]
üff evet haklısın, :26:
sanamı atıyoruz msjları bu hafta? bilmiyordum atarım şincükBu arada , fıstıklarım, Burcu ve Nur dışında mesaj sayılarını yollayan yok bana, bekliyoruuuummm
bende yazın karpuzsuz yapamam ki :26:selam kızlar
hilalcim karpuz yasak değil mi? en tehlikeli meyve diyet için
öyle düşünme ayşe.. bi kere biıraktık ya eski gücümüz yok artık,seni anlıyorum.. bende çok zorlanıyorum ama kilolu biri olarak hayatıma devam etmek istemiyorumkızlar ben cumaya kadar izin istiyorum kendimi toparlamam lazım.eğer cumaya kadar toparlayamazsam listeden izinli olarak çıkacağım takımın enerjisini düşürmek istemiyorum çünkü.ya cumaya kadar motivasyonumu tolayıp aranızda olacağım ya da bu diyet işini bırakıp balık etli olarak hayatımıa devam edeceğim çünkü çok sıkıldım ve gerildim,kendime çok kızıyorum vermem gereken sadece10 kg ve ben bunu beceremedimsende bırakma sakın...
kızlar bugün bi tuhafım ya sınavım bilmiyorum yne ters köşe yaptı üzüldüm arkadaşlarım çok istediğim ayakkabıyı hediye almış sevindim gencayla öğle kahvaltısı gibi yaptık daha çok sevindim filan süpriz yaptı sınav çıkışıma geldi ama ne bilim aslında sevinçten havalara uçmam lazım ama mutsuzummmmm
nedne mutsuzsun? ne olduki? sınav yüzünden mi? :44:
ay cnm yaa, havadandır diyorum ben.. ben de bir garibim biliosun.. alışıcaz heralde..
ayy walla kız harika, ben de ameliyatsız nasıl o kadar toparlamış onu anlamadım ama eşim diyor ki şişerken nasıl şeffaflaşmıyorsunuz , verince de zamanla-sporla toplanır diyor..
30 günde 2 beden miii, ay ben de mi yapsamm
ay Burcu yapsam mı kiii?
cnm çok sağlıksız yaa, yapmasan keşke ama cuma bildirimi unutma , paylaşım da olmazsa listeye girmen uzar....
Sen varya sen tamamen dayaklıksın zaten. Az daha dayansan varmıştın hedefine
[ /QUOTE]
üff evet haklısın, :26:
sanamı atıyoruz msjları bu hafta? bilmiyordum atarım şincük
bende yazın karpuzsuz yapamam ki :26:
öyle düşünme ayşe.. bi kere biıraktık ya eski gücümüz yok artık,seni anlıyorum.. bende çok zorlanıyorum ama kilolu biri olarak hayatıma devam etmek istemiyorumsende bırakma sakın...
nedne mutsuzsun? ne olduki? sınav yüzünden mi? :44:
bilmiorum ki melekcim sınavdan mı yoksa öle final haftası bunalımımı bilmiyorum hocalar çok tuhaf ya öğrenciyi bırakmak için çok zorluolar
bilmiorum ama çok terlettiği kesin umarım işe yarar ceren ya sen zaten spora gidion kaslarını iyice şişirmesin ben daha çok sıkılaşmak için başladım aslında çünkü bacak egzersizlerime ragmen bacak etlerim çok gevşek
bilmiorum ki melekcim sınavdan mı yoksa öle final haftası bunalımımı bilmiyorum hocalar çok tuhaf ya öğrenciyi bırakmak için çok zorluolar
ay Burcu ben de haftasobnu farkettim, benim de bacaklarım gevşedi yaa... eşime sordum sence gevşemiş mi diye, belki yoo der de mutlu olurum dedim ama bizimki doğrucu davut, baktı baktı baktııı, evirdi çevirdii döndürdü, hmm evet biraz dedi..
sporla-zamanla toplanır umuyorum ki
sabah(07:30)
tam tahıllı ekmek arasına beyaz peynirli sandviç (2 dilim tost ekmeği)
bol maydonoz
öğlen(12:30)
ızgara et + salata + 1,5 dilim kepek ekmeği
ara(14:30)
1/2 muz (herkes yiyordu iş yerinde cnm çektiii)
akşam(19:00)
2 kaşık yoğurt+1 ananaslı activia+ 2 kaşık yulaf ezmesi karışımı yedim
(spor öncesi iyi gelir demişti diyetisyenim)
2 kupa yeşil çay (1ini sabah içtim, birini spordan gelince içerim)
2 saat PT yapıcaz..
su şimdiye kadar 2.4LT ama 3.5LT tamamlarım ben, sporda çok içiliyor..
Bende bütün hastahanedeydim kızlar..Oğlumu götürdüm,yarın bi daha gidicem off...
Menümü yazyaım hemen:
Sabah:
2 dilim k. ekmek
1 domates+1 salatalık
Biraz peynir
Ara:
Special K kraker
Öğle:
1 dilim ekmek
2 kaşık mantar sote
2 dilim karpuz
Akşam:
Tavuk döner ekmeksiz
1 bardak ayran
30 dk. yürüdüm
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?