Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaaaaaaaaaaaa o zaman hemen ölçülerini al burcum.
Bel
popo
göbüş
kol
bacak

30 gün sonra yaklaşık iki beden daralmış olman lazım.Ama diyet bozmadan

yaaa evde mezure yok ki diyetimi filan bozmam zaten diyet değil yaşam tarzı oldu da napıyım mezure mi alıyım geliyim

Kızlar ofiste grup çalışması yapmak lazım geldi.Masam taşınıyor çıkışta görüşemezsek diye yazayım dedim.

Çabuk bitti Artık bir yardımcım ve çalışma arkadaşım var.:118::118::118::118::118::118:
Tek sorun ona işi öğretmek yardım alınca işler daha kolay olacak

kızlar ben 2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. yarın giremeyebilirim ama dönüşte paylaşıma devam. bu arada ben bugün hollywood diyeti başladım. 2 gün sadece meyve suyuyla detox yapıyorum. öpüyorum hepinizi.

canım sadece meyvesuyu sağlıklı değil bnce protein yok yağ yok detoks değil intihar bile olabilir yani bnce sağlıksız haberin olsun cuma sabah mutlaka bildirim yap canım daha listede değilsin ama senn için paylaşım ve kilo verme çok önmli iyi yolculuklar cnm

Son düzenleme:

ay cnm yaa, havadandır diyorum ben.. ben de bir garibim biliosun.. alışıcaz heralde..

ayy walla kız harika, ben de ameliyatsız nasıl o kadar toparlamış onu anlamadım ama eşim diyor ki şişerken nasıl şeffaflaşmıyorsunuz , verince de zamanla-sporla toplanır diyor..

aaaaaaaaaaaaa o zaman hemen ölçülerini al burcum.
Bel
popo
göbüş
kol
bacak

30 gün sonra yaklaşık iki beden daralmış olman lazım.Ama diyet bozmadan

30 günde 2 beden miii, ay ben de mi yapsamm

bende jillian yaptım kan ter içinde kaldım umarım işe yarar ama çok zor ya lesliden sonra çok ağır geldi
ay Burcu yapsam mı kiii?

cnm çok sağlıksız yaa, yapmasan keşke ama cuma bildirimi unutma , paylaşım da olmazsa listeye girmen uzar....

bilmiorum ama çok terlettiği kesin umarım işe yarar ceren ya sen zaten spora gidion kaslarını iyice şişirmesin ben daha çok sıkılaşmak için başladım aslında çünkü bacak egzersizlerime ragmen bacak etlerim çok gevşek

ay Burcu ben de haftasobnu farkettim, benim de bacaklarım gevşedi yaa... eşime sordum sence gevşemiş mi diye, belki yoo der de mutlu olurum dedim ama bizimki doğrucu davut, baktı baktı baktııı, evirdi çevirdii döndürdü, hmm evet biraz dedi..

sporla-zamanla toplanır umuyorum ki

Son düzenleme:
Bu arada kızlar ben 8de spora gidicem.. menümü yazayım çıkmadan..

Melek, bu hafta mesaj sayılarını bana yolluyorsunuz cnm..
ptesiden başlayarak atarsan süper olur..

sabah(07:30)
tam tahıllı ekmek arasına beyaz peynirli sandviç (2 dilim tost ekmeği)
bol maydonoz

öğlen(12:30)
ızgara et + salata + 1,5 dilim kepek ekmeği

ara(14:30)
1/2 muz (herkes yiyordu iş yerinde cnm çektiii)

akşam(19:00)
2 kaşık yoğurt+1 ananaslı activia+ 2 kaşık yulaf ezmesi karışımı yedim
(spor öncesi iyi gelir demişti diyetisyenim)

2 kupa yeşil çay (1ini sabah içtim, birini spordan gelince içerim)
2 saat PT yapıcaz..
su şimdiye kadar 2.4LT ama 3.5LT tamamlarım ben, sporda çok içiliyor..

canım valla bana arkadaşlarım filan sölemişti gelip gittikleri için devamlı eşofmnla filan görüolar bugünde gencay söledi eve gelip üzerimi değiştirdim eşofman giydim pantolonda çok belli olmuyor ama kilo vernce bi gevşemişsin aşkım dedi eşofmanda daha bariz belli oluo umarım jillian bi işe yarar birz okudum da mesela hem kilo verip hem sıkılaşan var ama 2 3 kilo verip sadece sıkılaşan var bakalım hayırlısı :44:

kanki senin ekmkler fazla görünüo gözüme ya bi kç gündür ama geneli iyi

Bende bütün hastahanedeydim kızlar..Oğlumu götürdüm,yarın bi daha gidicem off...

Menümü yazyaım hemen:

Sabah:
2 dilim k. ekmek
1 domates+1 salatalık
Biraz peynir

Ara:
Special K kraker

Öğle:
1 dilim ekmek
2 kaşık mantar sote
2 dilim karpuz

Akşam:
Tavuk döner ekmeksiz
1 bardak ayran

30 dk. yürüdüm
3 lt su

iyi canım benim

hayırdır oğlunun neyi var

bugünki menüm

kahvalkti 10.00
1 domates
salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
2 zeytin
2 kk beyaz peynir 45% yag

15:30
yarim pilic cevirme
salata (1tk zeytin yagi)

19:00
az sütlü kahve

2lt su
yarim saat yürüyüs
2 bardak yesil cay

sabah(09:00)
kepekli roll ekmeğine peynirli yağsız tost
1 kutu süt

öğle(13:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1/5 dilim kepek ekmek
3 kupa şekersiz çay

akşam(19:30)
1 ızgara alabalık
salata
közlenmiş biber soğan

3.2 lt su
30 dk yürüyüş orta hızlı tempo
30 dk karın basen egzersizi
30 dk jillian(ağırlıksız)
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…