Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aramıza hoş geldin Özlem'cim. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. Takımla birlikte yaklaşık 23 kiloya yakın kilo verdim. Mezun olduktan sonra yine takımda kaldım. Sonrasında güzel bir hamilelik geçirip ikinci kızımı dünyaya getirdim 45 gün önce. Bu nedenle bu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum. Sende yaşını ve yaşadığın şehri yazarsan sevinirim. Arada bir başarı hikayelerine ve ordaki resimlerede bak çok motive ediyor.

Hilal'cim sen hangi şehirde yaşıyordun? Bide ne iş yapıyordun? Amma meraklıyım bende

iyiyim ya,faturayı hala ödemedim,giremiyorum
yarın ödeyecegim inş... ondan sonra buraya daha sık girerim..
mahcup oluyorum sizede,
Bende diyorum nerde bu kız gelmiyor bi türlü diye. Bence de daha sık gel ki motivasyon artsın canım benim

bende gecen sene 68 e inmiştim ,dikkat etmeyince geri aldım
Sen varya sen tamamen dayaklıksın zaten. Az daha dayansan varmıştın hedefine

kızlar 2 haftanın mesaj sayılarını düzenledim. düzenli göndermeye çalışın mesaj sayılarınızı
Eki Görüntüle 717334
Bende artık Emoş demeye başlıcam çünkü hoşuma gitti Emineden daha samimi Emoş cum ellerine sağlık canım. Excelden direkt kopyalasan daha güzel okunur gibi geldi bana. Ayrıca kızlar listede mesaj sayılarını yollamayanlar var. Ayşe ve Venüs dikkatimi çekenler. Neden göndermediniz kızlar merak ettim? Şimdi ben buralarda değilim diye çok karışmak istemiyorum ama Ayşe cim sen eski üyelerdensin biliyorsun ki paylaşım çok önemli. Mesaj sayılarınızı lütfen gönderin. Diğer arkadaşlara haksızlık olmasın.

ebrucum nasıl rahat ediyosan :) babam bile emoş dediği için bazen emine dediklerinde üzerime alınmıyorum
bu sefer ki dlagınlığıma geldi worddde başladım devam ettim artık :) normalde gayet rfahat okunuyodu ama buraya yükleyince bi bozulma olmuş :) cevap yazma kısmı eski haline dönse de güzelce tablo yapsam :)

bugünki menüm

10:00
1 domates
salatalik
4 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek

13:00
2 kayisi kuru

16:00
1 tabak ispanak yemegi
1 bardak ayran

19:00
1kahve az sütlü

2lt su
3 bardak yesil cay

2 saat cok yavas yürüyüs (halim yoktu sadece kafa dagitmak icin ciktim)

belki birazdan egzersiz yapar öyle yatarim

kizlar moralim yanlis bir anlama sonucu bozuldu.
halen kirginim, cünkü yanlis anlamaya müsait bir durumdu.
üstü kapali yazmak durumundayim.

cok üzgünüm halen.

yürüyüse önem verin kizlar.
ben eskiden oryantal yaparak kilo vermistim, kadinsal kivirimlarim güzel olmustu fakat bacaklar ve popo icin yürüyüs cok iyi geliyor bana.

ben normal bir sekilde yürüyorum hic bukadar faydasi dokunacagini düsünmemistim.
kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.
hem ruhunuzda dinleniyor doga icinde yürüyorsaniz.

Canım ne oldu, neyin var? Müsait olduğunda anlatmak istersen buralardayız. Yürüyüş iyi gelir umarım:26:

üzülme ama herşey yoluna girer sıkma canını

zar zor girbiliyorum sayfaya

nurcum ne oldu cnm

nurcum hayırdır canım neyin var?

canım takım kontenjanımız dolu malesef inşallah başka bir takımdan davet alırsın. zayıflama yolunda başarılar
diliyorum canım

kizlar tesekkür ederim hepiniz düsünmüssünüz sormussunuz.
sevdigimle yanlis anlama oldu.
birde regle az kaldi zaten cok hassasim birde o yanlis anlama cok üzdü beni.
halen darginiz, konusmuyoruz.

yanliz yürüyüs cok iyi geldi ruhuma

kızlar tickerımı güncelledim sonunda hedefme 2,5 kilo kalmış nasıl mutlu oldum yaaa

tebrik ederim canim.
peki hedefine ulastiktan sonra evam etmeyi düsünüyormusun kilo vermeye?

Özlem'cim aramiza hosgeldin.
Ben Nur, 21 yasimdayim, yurt disindayim, okuyorum.
Bi hayli kiloluydum, suanda da senle aramizda 1,5 kilo var.
dilerim hepbirlikte güzel kilo veririz.

Kacirdim sanirim yasini, kac yasindasin canim?

Merhaba kızlar takımınızın kaçak minigi geldi

size en son uzun uzun anlatmam gereken bir mesele var demiştim ya o yüzden gelemedim uzun süredir annem konyada hastanede yatacak ve bende 1 ay yanında refakatçi olarak kalıcam aslında bu kesin değildi o yüzden liste için umudum vardı fakat şimdi 1 ay boyunca bildirim bile yapamıycam belkide bilemiyorum takımdan ayrılmıycam tabiki ama aktif olmak konusunda yine çok sıkıntılarım var kızlar bana dua edin çok fazla sorumluluk taşıyorum yine uğruycam kızlar hepinize iyi geceler görüşürüz :)

yazmadan uyuyamayacagim kizlar.

Her mesajda sevdigimdendir diye heyecanla aciyorum mesahi ama her seferince TCell'den gelmis oluyor.
Artik ümidi kestim gelen mesajlara Turkcellden diye acmaya basladim ki ne göreyim,
bu seferki mesaj Aveadan.
Aveadan bile geldgni gördügümde sinirlerim bozuldu artik gülmeye basladim,
ama o saskin yüz ifademi görmeliydiniz, eminim cok komikti.
Ilk kez Aveadan mesaj aldim.
Sevdigimden bekledim, Turkcell cikti.
Turkcellden bekledim, Aveadan cikti.
Artik Aveadan bekleyecegim, bakalim yarin sabah hangi operatörle güne baslayacagim

iyi geceler kizlar

esteüzübillah nereden hortladin bu saatte benden baska kimse olmaz buralarda

Allah sana kolaylik versin, senden razi olsun, cok hayirli bir evlat olduguna eminim.
Annen baban cok sansli ve eminim sende anne babandan cok sanslisindir.
Onlar hayirli olmasalar senin gibi evlat nasip olmazdi.
Rabbim annene sifalar versin.
Canim benim yarin hersey daha güzel olacak insallah sizin icin

Aksam aksam yesil cay icersem böyle bu saatte wc krizim tutar tabi.
Hemen bir ugrayip yatayim bende artik.
Görüsmek üzere kizlar.

Iyi geceler zaum, iyi geceler kizlar

canım o akşam ki kahve yerine yoğrt salata olsaymış suda biraz daha fazla olsaymış güzel olcakmış kahvaltı saatini beğendim

kızlar gnaydın yine sınavım var ve ben uykusuzum bunuda atlatırsam biraz daha rahatlıcam çok öptüm hepinizi benm için dua edin

Günaydın kızlaaarr,

ay bana bi şey oluyoo, dünden beri nasıl içim yanıyor, susuyorum.. mesela bu sabahtan beri 1lt su içtim.. 6dan beri yani.. ama hala içim yanıyor.. işin garibi o kadar tuvalete de gitmedim bugün.. şişlik aynen devam.. noluuyooo yaa???

neyin var kuzucum senin
ay bilmiyorum Burcu'mm yaa, hala şişlik devam ediyor, rahatsızlık veriyo tabii, ee bide havalar da sıcak... pööff ne biliyim.. bi taraftan aslında haziran geliyor, onun stresi biliosun eşim demişti ya, haziran sonuna kadar sana müsade, sonrasına karışmam bebiş konusunda eee ben 65 olamadııımmm ve karışmaz yani, karışık duygularım.. bebişi istiyorum ama dobişko olmak istemiyoruz, zayıflayıp hamile kalmak istiyorum.. biliyorum hemen olmaz diyeceksiniz ama ne bileyim işte.. amaaann hepsi bi araya geldi.. işler de stresli bu ara...

Burcucum bugün ben diyetten sınıfta kaldım, meyve akşama doğru yenince kilo yapıyomuş hiç bilmiyodum. ne güzel öğreniyoruz birbirimizden baya bişiler
yok cnm sınıfta kalmadın, dur daha yeni başladın sen.. olur böyle şöyler... ama bisküviyi kesinlikle yeme bence..

dukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor.
dukan zor cnm çünkü arkadaşlar da yazmış ama minicik kaçamağını affetmez.. normal diyetler öyle değil.. senin çok çok fazla kilon da yok, normal bir diyetle rahatça verebilirsin

kızlar 2 haftanın mesaj sayılarını düzenledim. düzenli göndermeye çalışın mesaj sayılarınızı
Eki Görüntüle 717334
evet kızlaaarrr, gelsin bana mesaj sayıları bu hafta

kızlar tickerımı güncelledim sonunda hedefme 2,5 kilo kalmış nasıl mutlu oldum yaaa

wauuuwwww, süpersin Emoş, bravooo

cerenle yardırmışız valla
süperiz Burcu'mm

sabah kahvaltı saati çok güzel cnm
ara yerine öğleni biraz öne alabilsen ve akşam hafif de olsa bi şeyler yesen süper olur tatlım.. yine de bravooo

kizlar moralim yanlis bir anlama sonucu bozuldu.
halen kirginim, cünkü yanlis anlamaya müsait bir durumdu.
üstü kapali yazmak durumundayim.

cok üzgünüm halen.

üzülme Nur'cum, düzelir her şey umarım..

olsun Zeliş'çim... Annene destek olman gereken bir dönem şimdi...Hayırlısıyla atlatın, daha çoookkk zamanın olacak

hahha, çok komikmiş.

kızlar gnaydın yine sınavım var ve ben uykusuzum bunuda atlatırsam biraz daha rahatlıcam çok öptüm hepinizi benm için dua edin
Başarılar kuzucuuummm

Aman aman... Tamam canım ben görürsem ben de yönlendiririm.

İyi akşamlar fıstıkcım ozaman. Gelince bana şu Jillian'ın ne olduğunu anlatırsın
Michaell jillian canım.Antrenör.Bak sana link vereyimde sıkılaşanları gör..Sana 1.level için link verdim sen gerisine bakarsın.
Tık tık...
Bunlarda fotolar..Tıktık...
Çok iyi giiyosun bebişim.Bugünüde atlatayım.Patates leblebi işi bitince düzenliycem menülerimi güzelce..

Başlangıç için bence fena değil.Zamanla eminim azalacaktır elinde olmadan.Meyveleri sabah saatlerindeki aralarda alsan gerçekten inişlerde farkedersin.Ama bende bu akşam karpuz yemek istiyorum Diyete geri dönerken hasret kaldım.

tatlım topladım kalorisini hepsinin 780 kcal ediyo zaten sonuydu dil peyniri yazık olmasın dedim su içmem lazım ama kahve çay içiyorum ama suyun yeri başka
Böyle devam edersen süper olacak süper..
Çok geçmiş olsun cerencim.Hatırladım da bir kez aynısı banada olmuştu serum olmadan düzelememiştim.Bu defa kolay atlattım şükür.Ama patatesler ve leblebiler hala içimde sızı
Burcucum bugün ben diyetten sınıfta kaldım, meyve akşama doğru yenince kilo yapıyomuş hiç bilmiyodum. ne güzel öğreniyoruz birbirimizden baya bişiler

dukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor.

ben de iş hayatında stresten yoğun iş saatlerinden hep düzensiz beslendim. o yüzden aldım canım. burada 10-15 kilo verenleri görünce ilham kaynağı oluyor gerçekten. ben ümitliyim başarıcaz
ooooohhh daha neler öğreniyoruz neler.Bu forumla tanışmasam hala fil gibiydim.yüzdüm yüzdüm buralarda takıldım bende ama az kaldı biliyorum..
Darısı başımıza eminecim yaww..Çok güzel vallahi.
cerenle yardırmışız valla
Vallahi kız o ne öyle listeye bakınca şaşırdım
Hilal'cim sen hangi şehirde yaşıyordun? Bide ne iş yapıyordun? Amma meraklıyım bende
Ebrucum ben Kocaeliden.Özel bir inşaat şirketinde çalışıyorum.İnşaat mezunuyum zati Bazen masa başında, bazen inşaat tepesinde
bazen kamu kuruluşlarına git gel karmaşık bir işim var.Denetim yapıyoruz aslında böyle özetleyebilirim.Diyelim sen ev yapıyorsun kendine biz onu bütün yönetmeliklere uygun,güvenilir şekilde inşa etmeni sağlıyoruz.Yani yapan ekip farklı oluyor biz onları ve yaptığı işi denetliyoruz.
oyy oyy kıyamam.Geçer Nur'cum en kısa zamanda inşallah.Üzülme artık.
Kaç gündür yürürken bir kazaya kurban gitmeyeyim diye gitmiyorum bende.(Malum şu bağırsak meselesi)
Ne güzelde asılmıştım halbuki.

Allah şifa versin canım anneciğine en kısa zamanda.
Bu arada , fıstıklarım, Burcu ve Nur dışında mesaj sayılarını yollayan yok bana, bekliyoruuuummm
Bende sabah ilk iş onları gönderdim.

Günaydın kızlar..
Dün tamamen geçtiğinden emin olamamıştım ama bugün çok şükür gitti bitti gibi.
Diyetim darmadapın oldu ama şükür fazla + da değilim gelen gittiği için
Şimdi 3 günde hepsini atabilirmiyim bilmem ama atarım gibi bir his var içimde.Tekrar bol su içerer ve yeşil çay.Spor yapacak kadar hala enerjim yok ama dukana dönmeden bugün bolca domates salatalık ve karpuz yemek istiyorum.
Aslında sabah ciğer yapmıştım başlamış olmak için ama yaz günü bu sıcakta insanın canı çekiyor vallahi

1 kg artıda gibiyim.Korktuğum başıma gelmedi en azından.

Sabah sabah size güzel bir soru sorup hemen işlere dalıcam.Bugün 100 tane rapor yazman lazım bana şans dileyin.Sonrada işten ayrılan bir arkadaş var benim işim azmış gibi gidip onun işlerini devir alıcam.

Sorum şu:
Diyeti toparlarken sizce hemen sabah dukana başlamam mı doğru(ki ben bu diyetle güzel kilo veriyorum)
Yoksa :
Sabah yumurta domates salatalıkla ekmeksiz bi kahvaltı..
Öğle
bol salata ve biraz meyve zaman zaman sebze
akşam karpuz domaes salatalık vb vb....

Böyle bir yaz menüsümü yapsam bir süre..

Ben ikisinden de emin değilim aslında ama bildiğim yol en güzel yolmu acaba emin olamadım:26: Siz bana en doğru olanı söyleyin kızlar..
benim fikrim Dukana devam etmem yönünde ağır basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…