Aramıza hoş geldin Özlem'cim. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. Takımla birlikte yaklaşık 23 kiloya yakın kilo verdim. Mezun olduktan sonra yine takımda kaldım. Sonrasında güzel bir hamilelik geçirip ikinci kızımı dünyaya getirdim 45 gün önce. Bu nedenle bu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum. Sende yaşını ve yaşadığın şehri yazarsan sevinirim. Arada bir başarı hikayelerine ve ordaki resimlerede bak çok motive ediyor.Cerencim hoşbulduk, benim de adım Özlem memnun oldum. Endüstri mühendisiyim ben de, şu an yeni iş arıyorum, boş zamanın da tadını çıkarıyorum. Spor salonuna daha sık uğrayıp, sıkı bi diyet uygulayarak bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Destek ve önerilerinizi bekliyorum. Bebiş için bol şans kuzucum. Kaç kilo vermek istiyorsun? ben şu an 71 kiloyum hedefim 55 olmak. Ticker oluşturucam birazdan takip edersiniz. :79:
Hilal'cim sen hangi şehirde yaşıyordun? Bide ne iş yapıyordun? Amma meraklıyım bendevayyyyyyyyyyyyyy.Bu ne kadar sıcak.:95::95::95::95::95::95:
İki gündür halsizlik zaten çok rahatsız ediciydi birde sıcak yandım.Burda ohhh püfür püfür klimalar anlamıyorum sıcağı tabi.Çıkınca beynim kaynadı
Sporda yapmıyorum haliyle
Bakalım ne bulabilirim kendime göre spor :26:
Bugün çok dışarı çıktım biraz fazla çalışmam lazım beni merak etmeyin çıkmadan uğrarım yeniden..
Bende diyorum nerde bu kız gelmiyor bi türlü diye. Bence de daha sık gel ki motivasyon artsın canım benimiyiyim ya,faturayı hala ödemedim,giremiyorum
yarın ödeyecegim inş... ondan sonra buraya daha sık girerim..
mahcup oluyorum sizede,
Sen varya sen tamamen dayaklıksın zaten. Az daha dayansan varmıştın hedefinebende gecen sene 68 e inmiştim ,dikkat etmeyince geri aldım
Bende artık Emoş demeye başlıcam çünkü hoşuma gitti Emineden daha samimikızlar 2 haftanın mesaj sayılarını düzenledim. düzenli göndermeye çalışın mesaj sayılarınızı
Eki Görüntüle 717334
Aramıza hoş geldin Özlem'cim. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. Takımla birlikte yaklaşık 23 kiloya yakın kilo verdim. Mezun olduktan sonra yine takımda kaldım. Sonrasında güzel bir hamilelik geçirip ikinci kızımı dünyaya getirdim 45 gün önce. Bu nedenle bu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum. Sende yaşını ve yaşadığın şehri yazarsan sevinirim. Arada bir başarı hikayelerine ve ordaki resimlerede bak çok motive ediyor.
Hilal'cim sen hangi şehirde yaşıyordun? Bide ne iş yapıyordun? Amma meraklıyım bende
Bende diyorum nerde bu kız gelmiyor bi türlü diye. Bence de daha sık gel ki motivasyon artsın canım benim
Sen varya sen tamamen dayaklıksın zaten. Az daha dayansan varmıştın hedefine
Bende artık Emoş demeye başlıcam çünkü hoşuma gitti Emineden daha samimiEmoş cum ellerine sağlık canım. Excelden direkt kopyalasan daha güzel okunur gibi geldi bana. Ayrıca kızlar listede mesaj sayılarını yollamayanlar var. Ayşe ve Venüs dikkatimi çekenler. Neden göndermediniz kızlar merak ettim? Şimdi ben buralarda değilim diye çok karışmak istemiyorum ama Ayşe cim sen eski üyelerdensin biliyorsun ki paylaşım çok önemli. Mesaj sayılarınızı lütfen gönderin. Diğer arkadaşlara haksızlık olmasın.
Canım ne oldu, neyin var? Müsait olduğunda anlatmak istersen buralardayız. Yürüyüş iyi gelir umarım:26:
üzülme ama herşey yoluna girer sıkma canını
Tekrar hoşgeldin cnm, benim ilk hedefim aslında 65 olmak, Haziran sonuna kadar zaman verdi eşimsonrasına karışmam diyor.. bebiş çalışmaları sırasında da diyete devam edeceğim.. başarabilirsem 60, maksimum 57-58e kadar yolu var... ama bebiş gelirse, o noktada ara veririm.. sonra yine takımımla devam edeceğim inşallah..
65 ya da daha azla başlayabilirsem hamileliğe süper olacak benim için..
ay cnm geçmiş olsun yaa, serum falan verdilerse çabuk toparlıyorsun....
2,5 ay var neredeyse, 10 kilo verebilirsin.. takımda en en en yavaş veren benim, her hafta 300-500 gr veriyorum (geçen hafta kendi rekorumu kırdım ve bireyselde 1. oldum ama genel durumum bu), ben bile 9 haftada (tam 2 ay oluyor) 6,3 kilo verdim...
şöyle diyim,normalde benim 1,5-2 katım verirsin
nooldu ki Nur'cum?
sen de ekibe geldin cnm?kaptan ya da emoş mu davet etti?
zar zor girbiliyorum sayfaya
nurcum ne oldu cnm
Saol bebişim geçti geçti..
Bugün iyiyim canım teşekkür ederim.
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.Başarılar dilerim.
oyyyyyyy kıyamam.Anlat diycem ama sen nasıl olsa istediğin zaman anlatırsın
Saol bebişimmmm..
Doktor yabancı değildi istemem dedim.Ben hallederim dedim tamam dedi.
Serumda insanın dengesini bozuyor gibi geliyor bana:26::26: Geçti gibi amöa benim diyet bi tuhaf oldu
Leblebi,patates
Bugün sadece yoğurtla salata yedim.İnşallah önceki yediklerimi telafi edebilmişimdir.
nurcum hayırdır canım neyin var?
canım takım kontenjanımız dolu malesefinşallah başka bir takımdan davet alırsın. zayıflama yolunda başarılar
diliyorum canım
kızlar tickerımı güncelledim sonundahedefme 2,5 kilo kalmış nasıl mutlu oldum yaaa
Merhaba kızlar takımınızın kaçak minigi geldi
size en son uzun uzun anlatmam gereken bir mesele var demiştim ya o yüzden gelemedim uzun süredir annem konyada hastanede yatacak ve bende 1 ay yanında refakatçi olarak kalıcam aslında bu kesin değildi o yüzden liste için umudum vardı fakat şimdi 1 ay boyunca bildirim bile yapamıycam belkide bilemiyorum takımdan ayrılmıycam tabiki ama aktif olmak konusunda yine çok sıkıntılarım var kızlar bana dua edin çok fazla sorumluluk taşıyorum yine uğruycam kızlar hepinize iyi geceler görüşürüz :)
bugünki menüm
10:00
1 domates
salatalik
4 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek
13:00
2 kayisi kuru
16:00
1 tabak ispanak yemegi
1 bardak ayran
19:00
1kahve az sütlü
2lt su
3 bardak yesil cay
2 saat cok yavas yürüyüs (halim yoktu sadece kafa dagitmak icin ciktim)
belki birazdan egzersiz yapar öyle yatarim
ay bilmiyorum Burcu'mm yaa, hala şişlik devam ediyor, rahatsızlık veriyo tabii, ee bide havalar da sıcak... pööff ne biliyim.. bi taraftan aslında haziran geliyor, onun stresineyin var kuzucum senin
yok cnm sınıfta kalmadın, dur daha yeni başladın sen.. olur böyle şöyler... ama bisküviyi kesinlikle yeme bence..Burcucum bugün ben diyetten sınıfta kaldım, meyve akşama doğru yenince kilo yapıyomuş hiç bilmiyodum. ne güzel öğreniyoruz birbirimizden baya bişiler
dukan zor cnm çünkü arkadaşlar da yazmış ama minicik kaçamağını affetmez.. normal diyetler öyle değil.. senin çok çok fazla kilon da yok, normal bir diyetle rahatça verebilirsindukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor.
evet kızlaaarrr, gelsin bana mesaj sayıları bu haftakızlar 2 haftanın mesaj sayılarını düzenledim. düzenli göndermeye çalışın mesaj sayılarınızı
Eki Görüntüle 717334
kızlar tickerımı güncelledim sonundahedefme 2,5 kilo kalmış nasıl mutlu oldum yaaa
süperiz Burcu'mmcerenle yardırmışız valla
sabah kahvaltı saati çok güzel cnmbugünki menüm
1 domates
salatalik
4 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek
2 kayisi kuru
1 tabak ispanak yemegi
1 bardak ayran
1kahve az sütlü
2lt su
3 bardak yesil cay
kizlar moralim yanlis bir anlama sonucu bozuldu.
halen kirginim, cünkü yanlis anlamaya müsait bir durumdu.
üstü kapali yazmak durumundayim.
cok üzgünüm halen.
Merhaba kızlar takımınızın kaçak minigi geldi
size en son uzun uzun anlatmam gereken bir mesele var demiştim ya o yüzden gelemedim uzun süredir annem konyada hastanede yatacak ve bende 1 ay yanında refakatçi olarak kalıcam aslında bu kesin değildi o yüzden liste için umudum vardı fakat şimdi 1 ay boyunca bildirim bile yapamıycam belkide bilemiyorum takımdan ayrılmıycam tabiki ama aktif olmak konusunda yine çok sıkıntılarım var kızlar bana dua edin çok fazla sorumluluk taşıyorum yine uğruycam kızlar hepinize iyi geceler görüşürüz :)
yazmadan uyuyamayacagim kizlar.
Her mesajda sevdigimdendir diye heyecanla aciyorum mesahi ama her seferince TCell'den gelmis oluyor.
Artik ümidi kestim gelen mesajlara Turkcellden diye acmaya basladim ki ne göreyim,
bu seferki mesaj Aveadan.
Aveadan bile geldgni gördügümde sinirlerim bozuldu artik gülmeye basladim,
ama o saskin yüz ifademi görmeliydiniz, eminim cok komikti.
Ilk kez Aveadan mesaj aldim.
Sevdigimden bekledim, Turkcell cikti.
Turkcellden bekledim, Aveadan cikti.
Artik Aveadan bekleyecegim, bakalim yarin sabah hangi operatörle güne baslayacagim
iyi geceler kizlar
Başarılar kuzucuuummmkızlar gnaydın yine sınavım var ve ben uykusuzum bunuda atlatırsam biraz daha rahatlıcam çok öptüm hepinizi benm için dua edin
Michaell jillian canım.Antrenör.Bak sana link vereyimde sıkılaşanları gör..Sana 1.level için link verdim sen gerisine bakarsın.
Aman aman... Tamam canım ben görürsem ben de yönlendiririm.
İyi akşamlar fıstıkcım ozaman.Gelince bana şu Jillian'ın ne olduğunu anlatırsın
Çok iyi giiyosun bebişim.Bugünüde atlatayım.Patates leblebi işi bitince düzenliycem menülerimi güzelce..sabah(09:45)
1 haşlanmış yumurta
1 roll ekmeği iyice kızarttım tost makinesinde
3 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
ara(14:45)
1 kutu ayran
6 7 tane çubuk kraker
öğle(16:15)
1 tabaktan az türlü
salata
akşam(18:30)
yulaf kepekli yogurt(canım bişi istemio kızlar)
500 ml yeşil çay
500 ml kayısılı form çayı
2.5 litre su
kızlar bugün spor olmayabilir yarın önemli bi sınavım var yaparsam yazarım
20.5.13
Sabah:
1 porsiyon yeşillik
1 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmek
Ara:
2 kuru kayısı
3 fındık
Öğle:
1 porsiyon yeşillik
3 köfte
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 galeta
Akşam:
1 porsiyon yeşillik
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 kase mercimek çorbası
1 kutu yoğurt
* 2,5 lt su
1 kupa yeşilçay
3 kupa kahve
* 1 saat yüzme
21.5.13
Sabah:
1 porsiyon yeşillik
3 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 haşlanmış yumurtda
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 yeşil elma
1 galeta
Öğle:
1 porsiyon yeşillik
3 köfte
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara:
8 yaban mersini
3 fındık
Akşam:
1/2 porsiyon yeşillik
1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
*3 lt su
3 kupa yeşilçay
1 kupa kahve
*1 saat yüzme
Başlangıç için bence fena değil.Zamanla eminim azalacaktır elinde olmadan.Meyveleri sabah saatlerindeki aralarda alsan gerçekten inişlerde farkedersin.Ama bende bu akşam karpuz yemek istiyorumKahvaltı
saat 10.00
1 kk dil peyniri
1 dilim buğday ekmeği
3 zeytin
maydonoz, nane
çay
ara öğün
saat 12.00
10 gr kuru üzüm
2 adet burçak bisküvi
kahve
öğle
saat 14.00
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
ara öğün
saat 15.00
2 kayısı 5 yeşil erik
saat 18.00
1 elma
akşam
saat 19.00
2 dilim yağsız fırında tavuk
bugünü de böylece kapattım kızlar
birazdan yarım saat evde yoga egzersizi yapıcam. yalnız suyu çok az içtim sadece 1 litre sanırım ama 2 litreye tamamlarımgün bitmeden.
öpüyorum kocaman
Böyle devam edersen süper olacak süper..tatlım topladım kalorisini hepsinin 780 kcal ediyo zaten sonuydu dil peyniri yazık olmasın dedim su içmem lazım ama kahve çay içiyorum ama suyun yeri başka
Çok geçmiş olsun cerencim.Hatırladım da bir kez aynısı banada olmuştu serum olmadan düzelememiştim.Bu defa kolay atlattım şükür.Ama patatesler ve leblebiler hala içimde sızıanladım Hilal'cim.. ben zehirlendiğimde vermişlerdi, çok iyi geliyordu, 3 gün haftanede kaldım, serum veriyorlardı sürekli değişim zamanı 15dk falan dinlendiriyorlardı, 10.dkdan sonra enerjim düşüyordu walla
Burcucum bugün ben diyetten sınıfta kaldım, meyve akşama doğru yenince kilo yapıyomuş hiç bilmiyodum. ne güzel öğreniyoruz birbirimizden baya bişiler
dukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor.
ooooohhh daha neler öğreniyoruz neler.Bu forumla tanışmasam hala fil gibiydim.yüzdüm yüzdüm buralarda takıldım bende ama az kaldı biliyorum..ben de iş hayatında stresten yoğun iş saatlerinden hep düzensiz beslendim. o yüzden aldım canım. burada 10-15 kilo verenleri görünce ilham kaynağı oluyor gerçekten. ben ümitliyim başarıcaz
Darısı başımıza eminecim yaww..Çok güzel vallahi.kızlar tickerımı güncelledim sonundahedefme 2,5 kilo kalmış nasıl mutlu oldum yaaa
Vallahi kız o ne öyle listeye bakınca şaşırdımcerenle yardırmışız valla
Ebrucum ben Kocaeliden.Özel bir inşaat şirketinde çalışıyorum.İnşaat mezunuyum zatiHilal'cim sen hangi şehirde yaşıyordun? Bide ne iş yapıyordun? Amma meraklıyım bende
oyy oyy kıyamam.Geçer Nur'cum en kısa zamanda inşallah.Üzülme artık.bugünki menüm
1 domates
salatalik
4 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek
2 kayisi kuru
1 tabak ispanak yemegi
1 bardak ayran
1kahve az sütlü
2lt su
3 bardak yesil cay
Kaç gündür yürürken bir kazaya kurban gitmeyeyim diye gitmiyorum bende.(Malum şu bağırsak meselesi)yürüyüse önem verin kizlar.
ben eskiden oryantal yaparak kilo vermistim, kadinsal kivirimlarim güzel olmustu fakat bacaklar ve popo icin yürüyüs cok iyi geliyor bana.
ben normal bir sekilde yürüyorum hic bukadar faydasi dokunacagini düsünmemistim.
kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.
hem ruhunuzda dinleniyor doga icinde yürüyorsaniz.
yazmadan uyuyamayacagim kizlar.
Her mesajda sevdigimdendir diye heyecanla aciyorum mesahi ama her seferince TCell'den gelmis oluyor.
Artik ümidi kestim gelen mesajlara Turkcellden diye acmaya basladim ki ne göreyim,
bu seferki mesaj Aveadan.
Aveadan bile geldgni gördügümde sinirlerim bozuldu artik gülmeye basladim,
ama o saskin yüz ifademi görmeliydiniz, eminim cok komikti.
Ilk kez Aveadan mesaj aldim.
Sevdigimden bekledim, Turkcell cikti.
Turkcellden bekledim, Aveadan cikti.
Artik Aveadan bekleyecegim, bakalim yarin sabah hangi operatörle güne baslayacagim
iyi geceler kizlar
Allah şifa versin canım anneciğine en kısa zamanda.Merhaba kızlar takımınızın kaçak minigi geldi
Bende sabah ilk iş onları gönderdim.Bu arada , fıstıklarım, Burcu ve Nur dışında mesaj sayılarını yollayan yok bana, bekliyoruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?