Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar gnaydın yine sınavım var ve ben uykusuzum bunuda atlatırsam biraz daha rahatlıcam çok öptüm hepinizi benm için dua edin

dualarımız seninle canım.Bol şans..

Şu an yan tarafımda konuşan kızın cümlelerini aynen aktarıyorum...........
Benim bildiğim kadarıyla evraklar bunlarmış.Bende tam bilmiyorum aslında böyle olur heralde dediler

cnm ben çok net bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla dukan ara verdirtmiyor, başa sarıyor.. bir araştır istersen.. nasıl rahat edeceksen öyle yap cnm..
bu arada mesajlarda geçen haftayı yollamışsın Hilal'cim, onları emoş'a yönlendirdim, bana bu haftayı yollamanız lazım cnm..

kızlar ben var ya 600gr +dayım
ya manyak şişliğim var, naapıcam, yeşil çay içiyorum, bol su içiyorum, sabah maydonoz yedim ama ... böööö

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim kepek ekmeği arasıa beyaz peynirli domatesli tost

öğlen(12:00)
1 kase mercimek çorbası (tam mercimek diil de şu turuncu renkli olan neydi ya )
haşlanmış tavuk but
yoğurt

ara(13:30)
200ml light sütlü latte(yarım shot kahve)

ara(15:30)
4 yeşil erik
6 çilek

akşam(20:00)
1 kase light sütlü nesfit (büyük kase)

spor yok,
1 kupa yeşil çay
2,8LT su

ya manyak şişliğim var, naapıcam, yeşil çay içiyorum, bol su içiyorum, sabah maydonoz yedim ama ... böööö

Cerencim ödem yapmışsın sanırım, maydonoz sapı kaynat iç iyi geliyomuş ya da kiraz sapı filan da işe yarar. Stresten uzak durmaya çalış, takılma rahatla düzelirsin canım benim :129::129:

menü süper, özellikle akşam light sütlü nesfit mükemmel, iradene sağlık bebeğimm

hmmm.Eminenin listede o tarihleri boş görünce onlar sandım(( hangi günden itibaren gönderiyoruz ben onu bilmiyorum.Cumadan cumaya mı? Çünkü bugün daha çarşamba:26::26: Kafam karıştı
Yeşil çayla hallolmadıysa hemen yol sütünden biraz kiraz sapı ve mısır püskülü almanı öneririm.Kiraz saplarını azıcık kaynatıp içine mısır püskülü at ve altını kapat.Püskülü kaynatmaya gerek yok.Demlenince en az 3 bardak iç.İdda ediyorum sabah kuş gibi kalkacaksın.

Raporları yarıladım gibi kızlar.Venüs gibi kendimi yollara vurasım var ama bu iş güç elimi kolumu bağlıyor
Birde burda gıcık gıcık insanlar oldumu bazen issssyaaaannnnn diyesim geliyor.:111::111::111::111::111::111::111::111:
Yemeğe gidiyorum şimdi.Karpuz ve yoğurtlu biber salatası yiycem.:125::125::125::125::125:

Cerencim ödem yapmışsın sanırım, maydonoz sapı kaynat iç iyi geliyomuş ya da kiraz sapı filan da işe yarar. Stresten uzak durmaya çalış, takılma rahatla düzelirsin canım benim :129::129:

ay evet, Hilal de öyle yazmış, çıkışta bakacağım cnm saol

menü süper, özellikle akşam light sütlü nesfit mükemmel, iradene sağlık bebeğimm

saol cnm, aslında salata falan daha iyi ama işte bir yanm var içimde, soğuk süt iyi gelir dedim...

cnm geçen hafta için emine'ye yolladık, yi olmuş, onları doldurur o .. bana bu ptesiden itibaren yollayacaksınız cnm. 20-25 bende şimdilik cnm..

yeşil çay yetmio galiba yaa, hala çok susuyorum, çok su içiyorum ama o kadar tuvalete çıkmıyorum iş çıkkışı falan bulmaya çalışayım cnm dediklerini..

kolay gelsin tatlıımmm, karpuz ve yoğurtlu biber salatası nasıl bir şey yaa

kızlar ben cumaya kadar izin istiyorum kendimi toparlamam lazım.eğer cumaya kadar toparlayamazsam listeden izinli olarak çıkacağım takımın enerjisini düşürmek istemiyorum çünkü.ya cumaya kadar motivasyonumu tolayıp aranızda olacağım ya da bu diyet işini bırakıp balık etli olarak hayatımıa devam edeceğim çünkü çok sıkıldım ve gerildim,kendime çok kızıyorum vermem gereken sadece10 kg ve ben bunu beceremedim

selam kızlar

hilalcim karpuz yasak değil mi? en tehlikeli meyve diyet için
Sadece karpuz değil bütün meyveler yasak :26:
Bağırsak problemi yüzünden bozulan diyeti karpuzla kapamak istedim
Biberleri soteledim mis gibi.soğuyunca yoğurtla kaıştırdım .Azıcıkta baharat ohhhhhhhhhh misssssssssss..
Kızlarda gülüyodu nasıl ekmek fln yemeden yiyordun diye

Ayyy çok üzülürüm ama toparlaman lazım kendini.Bak zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntıyı ama kendini engelleyebilirsin
Bak bu sana gelsin.istersen dağlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daaaağğğğlarrrrrrrrrrrrr yerinden oynarrrrrrrrrrrrr oyynarrrrrrrrrrrrrrr.......

bu hafta başaramazsam bana kızmayın kızlar elimden geleni yapıyorum aslında ama + çıkarsam bana acımasız cezalar vermeyin
Bir hafta sonra bakın neler yapıyorum benHavada sıcak terle terle zayıfla

canım 2 hafta önce bend öle olmuştum cuma sabit çıkıp cumrtesi tartıda 1.5 kilo eksik görmüştüm arada olur öle

sağol cnm bnm

canım ya bende jilian a başlıyım diorum ağırlıklı kısımlarda ağırlık kullanmadan bu programın tamamı nasıl yani level 2 level 3 kaça kadar gidio

canım karpuz bence her diyet için yasak çünkü en şekerli meyve bizim hoca normal öğün gibi yiyin ama öğle yada sabah yiyin derdi

canım geçicek

afiyet olsun cnm

başarılar canımcım, dualarımız seninle:82:

sağol canım

canım böle deme yaaaaaaaa

tatlım öyle söylemeeee, yapabilirsin tabii ki, hepimizin enerjisinin düştüğü zamanlar oluyor.. regl,havalar,hayatımızda olan şeyler hepsi etkiliyor, seni anlayabiliyoruz.. ama bırakma.. devam et.. geçecek bunlar... eğer kendini öyle rahat hissedeceksek izinli ol ama bırakma bizi

ay çok güzel olur walla közlenmiş biber-patlican bayılırımmm

kız o resimdeki kimm, yabancı biri heralde? süpeeerrmiş ama 3 yılda olmuş.. ameliyatsız olur mu yaa?:26:

inşallah geçer Burcuumm, çok fenaa

geçicek kuzucum merak etm ben bu hafta yne veremedm gibi ya jillian a başlıcam

kızlar bugün bi tuhafım ya sınavım bilmiyorum yne ters köşe yaptı üzüldüm arkadaşlarım çok istediğim ayakkabıyı hediye almış sevindim gencayla öğle kahvaltısı gibi yaptık daha çok sevindim filan süpriz yaptı sınav çıkışıma geldi ama ne bilim aslında sevinçten havalara uçmam lazım ama mutsuzummmmm

Canım bu michael jillian 30 day shred...
30 gün boyunca yapılıyor.3 level.
1.level 10 gün,2.level 10 gün,3.level 10 gün.Bizim Fulya bir gruptan arkadaşının fotolarını paylaşmıştı şaşırdım kaldım
Ama ara vermeden hergün yarım saat yapılacak şart...Tatil dönüşü başlıyorum inşallah.
Karpuzda bugünlük böyle olsun.Madem bozdum diyeti içimde kalmasın dedim.
Bütün yaz önümde yiyecekler ben bakıcam

kız o resimdeki kimm, yabancı biri heralde? süpeeerrmiş ama 3 yılda olmuş.. ameliyatsız olur mu yaa?:26:

i
kız yabancı sanırım ama fıstıkkkkkkkkkkkkkk gibi olmuş.Darısı başımıza.Bel o kadar nasıl incelir bilemedim ama motivasyonda iş görür..

Hayır olsun inşallah bebişim..

bende bugün başlıyım diorum canım inş. hayırdır canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…