Yaaaaaaaaaaa.Ama olsun burcu hepsi hepsi yarım saat.Çatlasamda yapıcam patlasamda yapıcambende jillian yaptım kan ter içinde kaldım umarım işe yarar ama çok zor yalesliden sonra çok ağır geldi
ayy walla kız harika, ben de ameliyatsız nasıl o kadar toparlamış onu anlamadım ama eşim diyor ki şişerken nasıl şeffaflaşmıyorsunuz , verince de zamanla-sporla toplanır diyor..
30 günde 2 beden miii, ay ben de mi yapsamm
sabah(07:30)
tam tahıllı ekmek arasına beyaz peynirli sandviç (2 dilim tost ekmeği)
bol maydonoz
öğlen(12:30)
ızgara et + salata + 1,5 dilim kepek ekmeği
ara(14:30)
1/2 muz (herkes yiyordu iş yerinde cnm çektiii)
akşam(19:00)
2 kaşık yoğurt+1 ananaslı activia+ 2 kaşık yulaf ezmesi karışımı yedim
(spor öncesi iyi gelir demişti diyetisyenim)
2 kupa yeşil çay (1ini sabah içtim, birini spordan gelince içerim)
2 saat PT yapıcaz..
su şimdiye kadar 2.4LT ama 3.5LT tamamlarım ben, sporda çok içiliyor..
Bende bütün hastahanedeydim kızlar..Oğlumu götürdüm,yarın bi daha gidicem off...
Menümü yazyaım hemen:
Sabah:
2 dilim k. ekmek
1 domates+1 salatalık
Biraz peynir
Ara:
Special K kraker
Öğle:
1 dilim ekmek
2 kaşık mantar sote
2 dilim karpuz
Akşam:
Tavuk döner ekmeksiz
1 bardak ayran
30 dk. yürüdüm
3 lt su
bugünki menüm
kahvalkti 10.00
1 domates
salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
2 zeytin
2 kk beyaz peynir 45% yag
15:30
yarim pilic cevirme
salata (1tk zeytin yagi)
19:00
az sütlü kahve
2lt su
yarim saat yürüyüs
2 bardak yesil cay
Anammmmmmmmm közlenmişlerle sporlar bana göre.Başladım bende tam gazzzzzzzzzzzzz.Bu defa allahım bir daha hastalık göstermesin bak ben neler yapıyorum.yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelllllllllllllllllllllllll gelllllllllllllllllllll gellllllllllllllllllll.......sabah(09:00)
kepekli roll ekmeğine peynirli yağsız tost
1 kutu süt
öğle(13:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1/5 dilim kepek ekmek
3 kupa şekersiz çay
akşam(19:30)
1 ızgara alabalık
salata
közlenmiş biber soğan
3.2 lt su
30 dk yürüyüş orta hızlı tempo
30 dk karın basen egzersizi
30 dk jillian(ağırlıksız)
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
Acil şifalar dilerim Melekcim.Keşke onlar hiç hasta olmasada biz olsak:26:Burcu, oğlum çok öksürüyor. Öksürünce de nefesi kesiliyor,nefes alamıyor..
Birde sıcaklar başladıgından kaşıntılarıda başladı.Dogdugundan beri atopik egzama teşhisi koydular..
Yarın yine gidicem hastahaneye kan tahlili için...
Kimsecikler yok takımda su an.. yatmaya gittiler sanırım
Bende oglanı uyuttum, bu saatte yazlık-kışlık eşya kaldırma işine girdim
Benimde kısa kollular uzun kollular birbirine girmiştiay baktım kmse yok bende aynı yazlık kışlık bi dolabımı düzelttim
Canım arkadaşım.İnsanın aklı da böyle durumlarda hep orda kalıyor.İnşallah hemencik düzeltirsiniz durumları.kizlar benim halen moralim cok bozuk.
aklima geldikce canim cikolata tatli seyler istiyor ama yersem daha cok üzülecegim icin vazgeciyorum.
bugün 1 tane bile msj cekmedi.
son konusmamizda cok sinirlenmistim oda sinirliydi.
o bana yazana kadar ben yazmayi düsünmüyorum.
cok kirginim, yazsa bile cvp yazmam belki.
ortada cok büyük bir neden yok ama ufak bisey onun umursamamazligi yüzünden büyüdü.
bugünde onsuz gecti.
özledim mi,
evet ama onun eski halini özledim.
son konusmamizdaki insani özlemedim,
bu yüzden yazmasa bile bende ona yazmadan gün gecirebiliyorum.
icimden mesaj geldimi diye telefonu kontrol etmek bile icimden gelmiyor.
cok kirginim kizlar.
birde reglime az kaldi en duygusal dönemimdeyim, bu zamana denk gelmesi ona karsi kirginligimi arttirdi.
hayirlisi olsun, isterse 1 yil yazmasin bende yazmam, suan o durumdayim.
icimi döküp biraz rahatlamak istedim.
yatayim bende artik, hayirli geceler canlarim
günaydın kızlar dünkü mutsuzluğumun nedeni belli oldu adet oldum bu sabah ve çok ağrım var
günaydın kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanları tanımışım.
Yaaaaaaaaaaa.Ama olsun burcu hepsi hepsi yarım saat.Çatlasamda yapıcam patlasamda yapıcam
Yoruma bayıldım
Bencede hemen başla.Ama unutma ara vermeden yapmak ve hakkıyla yapmak şart.
O kadarcık muzdan bişey olmaz..
Anammmmmmmmm közlenmişlerle sporlar bana göre.Başladım bende tam gazzzzzzzzzzzzz.Bu defa allahım bir daha hastalık göstermesin bak ben neler yapıyorum.yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelllllllllllllllllllllllll gelllllllllllllllllllll gellllllllllllllllllll.......
Acil şifalar dilerim Melekcim.Keşke onlar hiç hasta olmasada biz olsak:26:
Benimde kısa kollular uzun kollular birbirine girmiştiSabah al çık akşam toplama rezil gibi
Sizden kıskandımda hemen gidip düzenledim yatmadan.Sağolun bebişlerim bak sayenizde bir işimi hallettim.
Canım arkadaşım.İnsanın aklı da böyle durumlarda hep orda kalıyor.İnşallah hemencik düzeltirsiniz durumları.
günaydın kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanları tanımışım.ama şuan depresyonda gibiyim mutsuz,gergin ve karnım davul gibi şiş,patlacak gibi tartıda +1 kg dayım.regl yakım bazı zamanlar regl dönemimi çok sıkıntılı geçiyorum hem fiziksel olarak hem de duygusal olarak.buda ağır geçecek olan regl dönemlerimden.tek üzüntüm takıma zararım var şuan((
Günaydın burcu.Ohhh hafiflersinde sen şimdi.Bende sabırsızlıkla bekliyorum.tatile gitmeden olsun diye:26: İnşallah bana kötü bir sürpriz yapmaz3 haziranda gidicem.
Bu arada ben bir haftadan fazla buralarda yokum.Ordada telden bağlanabilirim belki ama emin değilim.bilgisayarla gitmem heralde.
Ben napıcam izin mi alıcam:26:
Yada burcu bana tel no verseneben sana mesajla havadisleri veririm.Hiç olmazsa cuma günü kilomu bildiririm.
Ama ya orda baskül yoksa:18::18::18:
Napsam ben yawwww
22.05.2013
Dukan olmayan Menüm
Sabah
1 simit
Öğle
karpuz,yoğurtlu biber salatası
Akşam
Ciğer tava.
Su : 2,1 Lt.
Spor yok.
çok kısa bi menü olmuş doyurdu mu bari
Kızlaaar tickerımı değiştirdim bakııınnn
valla canım eğer akşama doğru ağrım geçerse bnde bırakmıcam ama iç bacaklarım acıo ta ya menülerimde iyidir hanii közlenmişleri severm bu akşamda öle bi resital yapcam kendime diye düşnüyorum da bakalım
canım numaramı veriyim ama sadece turkcell olanlara cevap atabiliorum her yöne sms yapmıorum çogunlk turkcell die tatilde dikkat edersen bence izne ayrılmana gerek yok bi şkilde bildirirsin kilonu
Doydum evet.Karpuz hasretiyle yanıp tutuştum ama üç dilimde tıkandım
Midemin daha çok küçülmesi lazım.Yarın tartıda ne halt edicem bakalım
Tamam.Bende turkcell'im zaten.gerçi ben msj atana kadar ararım daha iyi diyenlerdenim.
özelden atıyorum sana numaramı.Tedbir olarak bulunsun.izne çıkmadan da halledebilirim.
Bu arada bende resital çekerdim ama bozuldu ya diyet yine mecbur proteine devam..
bende lahmacun hasretiyle yanıodum dukan lahmacun yaptım kendime sabah kahvaltıda yedim yabenm yne fazla bi fark olmıcak gibi ama hilalllll jillian ilk günden farkeder mi ya basenlerim sert ve dik yerleri biraz toplanmış
30 günde iki beden fark ediyorsa...
1 günde 0,13 cm inceldin demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?