Geçmiş olsun.
merhaba kızlare ne var ne yok özledim sizleri aldım kiloları biran önce gelip vermem lazım yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyamadım nasıl gidiyor ben maalesef kilo aldım nasıl yapalım melis ben aldığım kiloları veripte mi döneyim yoksa beni böyle kabul edecekmisiniz saç dökülmem için doktora giitim tahlillerim normal çıktı şimdi b12 vitamini ve çinko kullanıyorum eczacım da çinkonun iştah açtığını söyledi zaten açık olan iştahımı nasıl dizginleyeceğim bakalım destek olursunuz artık sizlere güveniyorum beni bu zorlu süreçte yanlız bırakmayın hepinizi öpüyorum
canım benim ne oldu benim baharıma dikkat et canım kendine. Geçmiş olsun.
meliscim moralin mi bozuk diye sormuşsun yok canım iiyim :)) belki cevap yazarken enerjim düşüktü sende bunu hissettin :)) çok şükür sorun yok
hem topic bu kadar hareketlenmişken ben mutsuz olur muyum hiç....
bugün eşim istanbulda belki bu şehirde kendimi biraz yalnız hissetmemdendir
gelelim bugün ne yedim
sabah
az şekerli bir kahve +1 tatlı kaşığı reçel
ara
50gr elma
öğlen
4-5 mercimek köfte+turşu
ara yapamadım(
akşam balık+salata düşünüyorum
bhrcım evet şimdi yolda hayırlısı ile gelsin...
sen nasılsın??şimdi daha iisin sanırım...
pazartesinden sonra sana ve bana sıkı yönetim ilan ettim :))
nasıl olsa herzaman burdasın... bişeyler yapıp şu spor olayına el koyacağım seni de senin müsadenle sıkacağım hehehe :))
canım akşam yemeğini hazırlayağım tekrar girersem konuşuruz öpüyorum dosbacım
nachtigall canım o kadarcıktan bişey olmaz canım sporunuda yapmışsın zaten.akşamda hafif geçiştirirsen problem olmaz bence.:1hug:
dosbacım bu arada seni şiddetle tebrik ediyoruuuuuuuuuummmm..ya sen artık zayıf bir bayansın yaaa..65 kilosunnn inanmıyorum yaa..süpersin..darısı banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?