Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emirel canım hoşgeldin nasılsın ne kadar aldın :)) sorun etme veririz.... hem sonuçlarının iyi çıkmasına inan çok sevindim canımm

teşekkür ederim..

nerelerdesin emirelcim bi göründün kayıplara karıştın..
bende de b12 vitamini eksikliği çıktı ama onu halletmeden baktırmam gereken o kadar çok tahlil vardı ki ona fırsatım bile kalmadı bi ara ben de bu yüzden tekrar tahlil yaptırıcam..b12 için iğne mi verdi doktorun yoksa onun da bi vitamini satılıyor mu?

canım benim ne oldu benim baharıma dikkat et canım kendine. Geçmiş olsun.

canım benim teşekkür ederim havalardan oldu sanırım sıcak diye çıkıyoruz mecburen ince kıyafetlerle bi bakıyosun kapanıyo rüzgar esmeye başlıyo haliyle çarptı sanırım beni de..şu an daha iyiyim sıcak bişeyler içtim biraz da uzandım birkaç saat iyi geldi canım :1hug:

canım sen kendini yalnız hissetmişsin eşin olmadığı için ondan sanıyorum :teselli:

bhrcım evet şimdi yolda hayırlısı ile gelsin...
sen nasılsın??şimdi daha iisin sanırım...
pazartesinden sonra sana ve bana sıkı yönetim ilan ettim :))
nasıl olsa herzaman burdasın... bişeyler yapıp şu spor olayına el koyacağım seni de senin müsadenle sıkacağım hehehe :))

tamam canımben de yarına kadar iyice kendimi toparlayayım bi spor şart bize regl de olup kurtulsaydım tam bir yük kalkacak üzerimden mafoldumben

iyi akşamlar fıstıklar..bu gün bilgisayarımızı servisten aldık..
geçen haftayı telafi edeceğim...
akşam yemek yemedim..imdi form çayımı içiyorum..belki meyve de yiyip yatarım..

dosbacım bu arada seni şiddetle tebrik ediyoruuuuuuuuuummmm..ya sen artık zayıf bir bayansın yaaa..65 kilosunnn inanmıyorum yaa..süpersin..darısı banaa

Son düzenleme:
Kızlar bende akşam yemeği olarak 3 yemek kaşığı ebegümeci otu kavurması yedim.1 dilim kepekli ekmek.Bol salata ve 7-8 kaşık makarna....Gece yatarkende elmamı yerim.Sporumu yapmadan önce.

dosbacım bu arada seni şiddetle tebrik ediyoruuuuuuuuuummmm..ya sen artık zayıf bir bayansın yaaa..65 kilosunnn inanmıyorum yaa..süpersin..darısı banaa

amiiiiinnnnn..... darısı sana canım... artık pc de yapılmış kendini toparlarsın....
ii geceler kızlar

aksam yemegi patates ve balik yedimm
ikiside kizartma :roflol:

son demelerimdii
haydi bakam patates diyetinee

internette ararken bunu buldum..
ben bunu uygulamicam ama.. uygularsam kilo alirim yha :roflol:

Patates diyetiyle bir haftada 3 kilo verin! Patatesin hep şişmanlattığı söylenir. Kalorisinin yüksek olduğu düşünülür ve diyet listelerinden uzak tutulur. Oysa patates vücut için gerekli birçok mineral içeriyor. Bu nedenle beslenme programından çıkartılmaması gerekiyor. Hazırladığımız patates diyeti ile 1 haftada rahatlıkla 3- 5 kilo verebilirsiniz.

1. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 2 dilim kepekli ekmek, diyet margarin, domates, yeşil biber
Öğle: 220 gr patates ile salata, çok az sıvı yağ
İkindi: 1 elma
Akşam: 120 gr kuzu incik, 150 gr patates ile yapılmış yemek, bol salata

2. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 50 gr kepekli ekmek, 2 ince dilim salam, salatalık, domates
Öğle: 200 gr patates ile hazırlanmış mevsim türlü, bol salata
İkindi: 200 gr havuç
Akşam: 200 gr balık, 120 gr haşlanmış patates, bol salata

3. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 50 gr kepekli ekmek, 1 sosis, salatalık domates
Öğle: 160 gr haşlanmış patates, çeyrek bardak süt ile yapılmış püre, 5 adet taze kayısı bol salata
İkindi: 1 bardak ayran
Akşam: 2 adet yumurta, 160 gr patates (kuşbaşı doğranmış) ile omlet, bol salata

4. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 50 gr kepekli ekmek, 5 gr yağ, 5 gr bal
Öğle: 100 gr dana eti, 160 gr haşlanmış patates ile sebze türlü, bol salata
İkindi: 175 gr greyfurt
Akşam: 80 gr patates tava, 200 gr ızgara köfte, bol salata

5. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 25 gr kepekli ekmek, 200 gr yağsız yoğurt içine salatalık ve dereotu karıştırın.
Öğle: 160 gr patates, 100 gr patates, 100 gr havuç ile püre, 300 gr ekstra light yoğurt
İkindi: 150 gr mevsim meyvesi
Akşam: 8 kibrit kutusu patatesli tepsi böreği, bol sebze ve salata

6. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 25 gr kepekli ekmek, 30 gr peynir, 100 gr mevsim meyvesi
Öğle: 160 gr patates, 100 gr patates, 100 gr havuç ile püre, 300 gr ekstra light yoğurt
İkindi: 4 adet salatalık turşusu
Akşam: 2 adet kabak, 150 gr haşlanmış patates, 110 gr dana eti, bol salata

7. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 1 kase cornflakes, 250 gr yoğurt
Öğle: 320 gr patates, 5 gr tereyağ, 30 gr kaşar peyniri, yemek kaşığı sosis ve hardal ile kumpir, bol salata
İkindi: 1 bardak ekstra light süt
Akşam: 180 gr biftek, yarım su bardağı mantar, 80 gr patates ile yapılmış salçalı biftek, bol salata

klasik kahvaltımı yapıp geldim
güzel bi hava var evi toparlayım çıkmayı düşünüyorum :))

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim aramiza yeni üyeler katilmis renk gelmis topige ben 3 gündür hic kalkmadan yatiyorum cok kötü hastalandim hala düzelemedim yarin bir dr gidecegim veb bu hastalik boyunca fazla birsey yemeyip cok su ucunce sabah tarti bana süpriz yapti ve sabahki kilom 73.3 dü nasil mutlu oldum anlatamam buda suyun ve fazla yememenin mucizesi galiba hastaligi atladirda birde spora baslarsam daha iyi olacak simdilik bu kadar kendinize iyi bakin

hepinize günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
ben malesef grip olmuşum ve bitkin bi haldeyim şifayı kapmışım anlayacağınız mafoldumben
karamanlım sana da çok geçmiş olsun tartıda yüzünün gülmesine de sevindim canım :1hug:

ya dün 63.3 tüm bugün 63.6 gösterdi ama sanırım afedersiniz ama kabız olmuşum.bnede inat ettim gittim nesft aldım geldim.6 yemek kaşığı nesfite çok az süt ekleyip yedim.ara öğündede yeşil elma.biraz öncede salata yaptım.2 domates 1 salatalık 1küçük soğan lahana ve ton balığı ekledim ama yiyemedim midem bulandı.abim daha yemek ymemişti yardım etmek istermisin dedim ben yerim hadi bırak dedi ama dediğine bin pişman oldu.Tabi yağsız bol sirkeli limonlu salatayı normal salata zannedip yiyince suratının halini görmeniz lazımdı :)

Kızlar slm herkesea.s..Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 kase çorba,1 dilim peynir,bolca yağsız domates ve salatalık yedim,1 bardak açık çay içtim.Ara öğünde 1 elma.Öğlen yemeği yiyemedim daha.1.5 litrede su içtim şimdiye kadar.Bugün nişanlım gelcek dışarı çıkcaz ah nasıl dayancam bilmiyorum fast fooda yandım valla kızlar.cokacimcoookYerim ama az yerim artık.Kararlıyım kilo vercem çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…