Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu sabah yediklerimi yazmıyorum saklı tutuyorum daha doğrusu yazamıyorum artık akşama kadar birşey yamem

sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim
öğlen daha karar vermedim ama yürüyüşe çıkacağım bazı işlerimde var halledebilirsem
benimde sabah tartıda yüzüm güldü :)) ki şu aralar hiçte düzenli beslenemiyorum (

Merhaba,
Çok geçmiş olsun. Ama ben de seviniyorum hastalık sonrası kilo verme işini. Ödül gibi oluyor neredeyse

hepinize günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan ben malesef grip olmuşum ve bitkin bi haldeyim şifayı kapmışım anlayacağınız mafoldumben

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Bol bol c vitamini iç.

Tartıda yüzünün güldüğüne sevindim hihoyyyt
Ben de kahvaltıdan sonra 4 kuru kayısı ve 6 badem yedim. Öğlen 3 kaşık bezelye, 1 küçük parça tavuk ızgara ve ayran. Cumadan beri su içmeyi arttırdım. Şu saate kadar 1,5 litre oldu. Kaldı 0,5 lt. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Ama sabah zor girdiğim eteğime sanki daha kolay girdim gibi geldi. Bilemiyorum psikolojik mi?

İzimir'de bugün hava çok güzelmiş güzelimm. İyi gezmeler. Fast food da patates kızartmasına dikkat et yeter. Dİyetisyen 1 wooper yanında ayran olablir demişti.
Ama tavuk burger olmasın, kızartıyorlar ya.

afiyet olsun canım
gayet güzel beslenmişsin suyunu da iyi içmişsin
bence psikolojik değildir
sana bi tavsiyem maden eteğin daha kolay oldu diyete başladığında bütün bedeninin ölçülerini al ...ilerde çok moral oluyor sporda yapıyorsan sonucu daha iyi görmeni sağlıyor

merhaba kızlar a.s.

hastalar çoook geçmiş olsun:Saruboceq:

bende kahvaltıda bi yumurta,bi kk. peynir,iki domates,bi dilim uno yedim

öğlen 6 kepekli bisküvi,1 fincan şekersiz nescafe

arada bi elma yerim

ikindi lahana çorbası

akşam daha belli değil bakalım.

canım gün içinde zaten bi kilo oynuyor hep aynı saatlerde tartılmak lazım.birde kabızlık durumu tabiki çok etkiler ayrıca 300 gr. bişey değilki o kadar fark normal.tuvaletten sonra bi bakmışsın 60 olmuşsunhihoyyyt

senin miden bulandıysa abininkini düşünemiyorum bileee kaydirigubbakcemile3 canım fazla sirke kullanma istersen salatalarda kokusu keskin olduğu için o yüzden yiyememişsindir onun yerine bolll limon koy eminim tat olarak daha lezzetli olacaktır vereliniortak

afiyet olsun canım dışara ille fast food yemek zorunda değilsin sanırım eğer bu seni rahatsız edecekse ve seviyosan da ızgara tarzı bişeyler de yiyebilirsin yerimseniben

bu sabah yediklerimi yazmıyorum saklı tutuyorum daha doğrusu yazamıyorum artık akşama kadar birşey yamem

anladık hayatım artık geçmiş ola kaydirigubbakcemile3 günü hafif kurtarırsan dengelersin heralde kaydirigubbakcemile5

hakkaten canım benimde bu aralar dikkatimi çekiyo acaba dedim diyetisyeniyle konuştu da gram olayını bitirdiler mi ya da koruma programına mı geçmeye başladılar diye düşündüm..listenin dışına çıkabilyor musun peki dosbacım?

çok teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışıyorum toparlanacağım inşallah..
ne kadar güzeldir üzerine oturan veya içine zorla giydiğin bi kıyafete kolayca girmek yada artık bol gelmesi düşünmesi bile hoş tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım :kedi:

ne kadar güzeldir üzerine oturan veya içine zorla giydiğin bi kıyafete kolayca girmek yada artık bol gelmesi düşünmesi bile hoş tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5

Bhrcım, eteğe hala zor giriyorum da daha az zor giriyorum. Umarım ki bir gün rahat gireceğim :)

sana bi tavsiyem maden eteğin daha kolay oldu diyete başladığında bütün bedeninin ölçülerini al ...ilerde çok moral oluyor sporda yapıyorsan sonucu daha iyi görmeni sağlıyor

Yarın sabah bir şey yemeden dediğini yapacağım. Çok sağol canım.

Akşam üstü 35 dk pilates yaptım. ılk yapışımdı. Ne yorucuymuş. Yoruldum, kan ter içinde kaldım. Ya da ben bi şeyleri yanlış yaptım.
Öğle yemeğinden sonra 1 pk etiform, 1 bardak light süt içtim.
Akaşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 7 kaşık kabak ve ayran var.

bende şimdi kızımla yürüyüşten geldim 80 dk. kadar yürümüşüzhihoyyyt
arada elma yerine yarım muz yedim
şimdide çorbamı içicemcokacimcoook
herkese afiyet olsun a.s.

ben bugün bol bol tembellik yaptım dinlendim bir an önce atlatayım ilerlemeden diye daha iyi hissediyorum kendimi ama hiç bir hareket falan yapamadım diyete de dikkat edemedim önüme ne getirdilerse onu yedim mecburen yarın kaldığım yerden aynen devam ama kaydirigubbakcemile2

İyi yapmışsın canım. Herşeyden önemlisi sağlığın... Artık grip de yatmadan geçmiyor..

İyi akşamlar arkadaşlar ben geldim.Nasılsınız hepiniz?Durun bir geçmişi okuyayım dönerim.

İzimir'de bugün hava çok güzelmiş güzelimm. İyi gezmeler. Fast food da patates kızartmasına dikkat et yeter. Dİyetisyen 1 wooper yanında ayran olablir demişti.
Ama tavuk burger olmasın, kızartıyorlar ya.
Canım nişanlım geldi ama birlikte çıkmak yerine ailce bişeyler yapalım dedik hava güzel olduğu için pikniğe gittik.Izgara bi kaç bişey yedim bide 2 dilim ekmek yedim.Colayı 1 bardak içtim.Ama sonra 2 kilometre koştum,ip atladım dağda.Anlıcağın her yerim ağrıyor...Yediklerimden eser kalmamıştır.
inşallah canım hepimizin dileği bu yerimseniben
İnşallah kızlar ya şu göbek olmadan pantolonlarımı giysem ne güzel olur.:Saruboceq:
İlk başta sağlık canım.Boşver yarın halledersin.
İyi yapmışsın canım. Herşeyden önemlisi sağlığın... Artık grip de yatmadan geçmiyor..

Mikroplar o kadar çabuk yayılıyor ki herkes hasta oluyor.Bugün markete gittik alışveriş yapalım diye kadının biri şap diye yüzüme bir hapşırdı.Tabi ben şokdelikafadulden.Umarım hasta olmam bendeyasakkelime

bht.87 iyi etmişsin canım bencede.hasta hasta diyet yapacak değilsin.vücudunun toparlanması için gıdaya ihtiyacı var.iyi hissettiğinde kaldığın yerden devam edersin nasılsa.tekrar geçmiş olsun.a.s.

ii akşamlar kızlar
baharcım liste dışına çıkmam yasak tabiikide ama ben bu hafta düzenli yapamadım... ama ne yediysem çok az yedim sabah 400gr gitmiş gördüm... demekki vucüt vermeye alışınca :))
canım öğlenleri gezmelere gdiyorum artık çünkü tam 80 gündür kimse ile görüşmüyordum ama nereye kadar...
kolayını buldum
sabahları kahvaltıyı çok az yapıyorum
gittiğim yerde müsade istiyorum ve tabağımı kendim hazırlıyorum
bi daha da kalkı almıyorum çok az yiyorum
akşamda et gurubundan ne tüketmem gerekiyorsa yiyorum

bu arada kaçamak yaptım (
sabah klasik kahvaltı
ara 100gr elma
öğlen 2 dilim pizza 1 light cola
amaaaa 100dk açık havada yürüdüm
şimdide başka bişey yemem

hoşgeldin guzelimm a.s.
ayy ne terbiyesiz kadınmış o öyle yaa kendi hasta diye milletidemi hasta etmeye çalışıyorklava:

bu arada kızlar aktardan yeşil çay aldım iki fincan demlemem için ne kadar koymam gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…