Merhaba canım, hoşbulduk opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun. Ben de 1 ay önce kan tahlili yaptırdım, biraz düşük çıktı. Dr kan ilacından önce 1 kutu çinko bitirmemi söyledi. Miligramı biraz yüksekti. Bende çok ciddi halsizlik ve tansiyon düşüklüğü yaptı. Umarım sende yapmaz.
teşekkürler canım gece yatmadan önce alıyorum ilacı eczacım mide bulantısı yapabirlir dedi bende böyle bir formül buldum şimdilik sorun olmadı
teşekkür ler canım inan korkumdan tartıya çıkamıyordum ama korktuğum kadar değilmiş 61,5 olmuşum canımemirel canım hoşgeldin nasılsın ne kadar aldın :)) sorun etme veririz.... hem sonuçlarının iyi çıkmasına inan çok sevindim canımm
nerelerdesin emirelcim bi göründün kayıplara karıştın..
bende de b12 vitamini eksikliği çıktı ama onu halletmeden baktırmam gereken o kadar çok tahlil vardı ki ona fırsatım bile kalmadı bi ara ben de bu yüzden tekrar tahlil yaptırıcam..b12 için iğne mi verdi doktorun yoksa onun da bi vitamini satılıyor mu?
evet baharcım ama sonunda döndüm artık buralardayım vitamini var canım ben hap olarak kullanıyorum
geçmiş olsun canım kendine dikkat et grip mi oldunmerhaba kizlar nasilsiniz bakalim aramiza yeni üyeler katilmis renk gelmis topige ben 3 gündür hic kalkmadan yatiyorum cok kötü hastalandim hala düzelemedim yarin bir dr gidecegim veb bu hastalik boyunca fazla birsey yemeyip cok su ucunce sabah tarti bana süpriz yapti ve sabahki kilom 73.3 dü nasil mutlu oldum anlatamam buda suyun ve fazla yememenin mucizesi galiba hastaligi atladirda birde spora baslarsam daha iyi olacak simdilik bu kadar kendinize iyi bakin
hepinize günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
ben malesef grip olmuşum ve bitkin bi haldeyim şifayı kapmışım anlayacağınız mafoldumben
geçmiş olsun canım dinlen bol bol birde bitki çayları çok iyi geliyor
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim aramiza yeni üyeler katilmis renk gelmis topige ben 3 gündür hic kalkmadan yatiyorum cok kötü hastalandim hala düzelemedim yarin bir dr gidecegim veb bu hastalik boyunca fazla birsey yemeyip cok su ucunce sabah tarti bana süpriz yapti ve sabahki kilom 73.3 dü nasil mutlu oldum anlatamam buda suyun ve fazla yememenin mucizesi galiba hastaligi atladirda birde spora baslarsam daha iyi olacak simdilik bu kadar kendinize iyi bakin
hepinize günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan ben malesef grip olmuşum ve bitkin bi haldeyim şifayı kapmışım anlayacağınız mafoldumben
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim öğlen daha karar vermedim ama yürüyüşe çıkacağım bazı işlerimde var halledebilirsem benimde sabah tartıda yüzüm güldü :)) ki şu aralar hiçte düzenli beslenemiyorum(
Kızlar slm herkesea.s..Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 kase çorba,1 dilim peynir,bolca yağsız domates ve salatalık yedim,1 bardak açık çay içtim.Ara öğünde 1 elma.Öğlen yemeği yiyemedim daha.1.5 litrede su içtim şimdiye kadar.Bugün nişanlım gelcek dışarı çıkcaz ah nasıl dayancam bilmiyorum fast fooda yandım valla kızlar.cokacimcoookYerim ama az yerim artık.Kararlıyım kilo vercem çünkü.
afiyet olsun canımTartıda yüzünün güldüğüne sevindim hihoyyyt
Ben de kahvaltıdan sonra 4 kuru kayısı ve 6 badem yedim. Öğlen 3 kaşık bezelye, 1 küçük parça tavuk ızgara ve ayran. Cumadan beri su içmeyi arttırdım. Şu saate kadar 1,5 litre oldu. Kaldı 0,5 lt. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Ama sabah zor girdiğim eteğime sanki daha kolay girdim gibi geldi. Bilemiyorum psikolojik mi?
ya dün 63.3 tüm bugün 63.6 gösterdi ama sanırım afedersiniz ama kabız olmuşum.bnede inat ettim gittim nesft aldım geldim.6 yemek kaşığı nesfite çok az süt ekleyip yedim.ara öğündede yeşil elma.biraz öncede salata yaptım.2 domates 1 salatalık 1küçük soğan lahana ve ton balığı ekledim ama yiyemedim midem bulandı.abim daha yemek ymemişti yardım etmek istermisin dedim ben yerim hadi bırak dedi ama dediğine bin pişman oldu.Tabi yağsız bol sirkeli limonlu salatayı normal salata zannedip yiyince suratının halini görmeniz lazımdı :)
ya dün 63.3 tüm bugün 63.6 gösterdi ama sanırım afedersiniz ama kabız olmuşum.bnede inat ettim gittim nesft aldım geldim.6 yemek kaşığı nesfite çok az süt ekleyip yedim.ara öğündede yeşil elma.biraz öncede salata yaptım.2 domates 1 salatalık 1küçük soğan lahana ve ton balığı ekledim ama yiyemedim midem bulandı.abim daha yemek ymemişti yardım etmek istermisin dedim ben yerim hadi bırak dedi ama dediğine bin pişman oldu.Tabi yağsız bol sirkeli limonlu salatayı normal salata zannedip yiyince suratının halini görmeniz lazımdı :)
Kızlar slm herkesea.s..Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 kase çorba,1 dilim peynir,bolca yağsız domates ve salatalık yedim,1 bardak açık çay içtim.Ara öğünde 1 elma.Öğlen yemeği yiyemedim daha.1.5 litrede su içtim şimdiye kadar.Bugün nişanlım gelcek dışarı çıkcaz ah nasıl dayancam bilmiyorum fast fooda yandım valla kızlar.cokacimcoookYerim ama az yerim artık.Kararlıyım kilo vercem çünkü.
bu sabah yediklerimi yazmıyorum saklı tutuyorum daha doğrusu yazamıyorum artık akşama kadar birşey yamem
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim
öğlen daha karar vermedim ama yürüyüşe çıkacağım bazı işlerimde var halledebilirsem
benimde sabah tartıda yüzüm güldü :)) ki şu aralar hiçte düzenli beslenemiyorum(
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Bol bol c vitamini iç.
Tartıda yüzünün güldüğüne sevindim hihoyyyt
Ben de kahvaltıdan sonra 4 kuru kayısı ve 6 badem yedim. Öğlen 3 kaşık bezelye, 1 küçük parça tavuk ızgara ve ayran. Cumadan beri su içmeyi arttırdım. Şu saate kadar 1,5 litre oldu. Kaldı 0,5 lt. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Ama sabah zor girdiğim eteğime sanki daha kolay girdim gibi geldi. Bilemiyorum psikolojik mi?
merhaba kızlar a.s.
hastalar çoook geçmiş olsun:Saruboceq:
bende kahvaltıda bi yumurta,bi kk. peynir,iki domates,bi dilim uno yedim
öğlen 6 kepekli bisküvi,1 fincan şekersiz nescafe
arada bi elma yerim
ikindi lahana çorbası
akşam daha belli değil bakalım.
ne kadar güzeldir üzerine oturan veya içine zorla giydiğin bi kıyafete kolayca girmek yada artık bol gelmesi düşünmesi bile hoş tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5
sana bi tavsiyem maden eteğin daha kolay oldu diyete başladığında bütün bedeninin ölçülerini al ...ilerde çok moral oluyor sporda yapıyorsan sonucu daha iyi görmeni sağlıyor
Bhrcım, eteğe hala zor giriyorum da daha az zor giriyorum. Umarım ki bir gün rahat gireceğim :)
ben bugün bol bol tembellik yaptım dinlendim bir an önce atlatayım ilerlemeden diye daha iyi hissediyorum kendimi ama hiç bir hareket falan yapamadım diyete de dikkat edemedim önüme ne getirdilerse onu yedim mecburen yarın kaldığım yerden aynen devam ama kaydirigubbakcemile2
Canım nişanlım geldi ama birlikte çıkmak yerine ailce bişeyler yapalım dedik hava güzel olduğu için pikniğe gittik.Izgara bi kaç bişey yedim bide 2 dilim ekmek yedim.Colayı 1 bardak içtim.Ama sonra 2 kilometre koştum,ip atladım dağda.Anlıcağın her yerim ağrıyor...Yediklerimden eser kalmamıştır.İzimir'de bugün hava çok güzelmiş güzelimm. İyi gezmeler. Fast food da patates kızartmasına dikkat et yeter. Dİyetisyen 1 wooper yanında ayran olablir demişti.
Ama tavuk burger olmasın, kızartıyorlar ya.
İnşallah kızlar ya şu göbek olmadan pantolonlarımı giysem ne güzel olur.:Saruboceq:inşallah canım hepimizin dileği bu yerimseniben
İlk başta sağlık canım.Boşver yarın halledersin.ben bugün bol bol tembellik yaptım dinlendim bir an önce atlatayım ilerlemeden diye daha iyi hissediyorum kendimi ama hiç bir hareket falan yapamadım diyete de dikkat edemedim önüme ne getirdilerse onu yedim mecburen yarın kaldığım yerden aynen devam ama kaydirigubbakcemile2
İyi yapmışsın canım. Herşeyden önemlisi sağlığın... Artık grip de yatmadan geçmiyor..
[COLOR="Red" .!.:Mikroplar o kadar çabuk yayılıyor ki herkes hasta oluyor.Bugün markete gittik alışveriş yapalım diye kadının biri şap diye yüzüme bir hapşırdı.Tabi ben şokdelikafadulden.Umarım hasta olmam bendeyasakkelime[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?