Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar eşim nöbetçi annemlerde diğer evimize gidiyorlar bana da gel diyorlar orada kalacaklar. Koca kadın oldum babam hala ben yanlız kalınca huzursuz oluyor evde de kalıyoruz bazen tek ama burası kendi evlerine yakınmış alo dersem gelirmiş orası uzakmış falan. Baktım eşim de huzursuz oldu git diyor. Gideceğim artık ne yapaım orada net yok akşam orada kalacağım, bahçeli kızıma da iyi gelir, koşturur etrafta.
Anneme hemen ne yeriz diye sordum güldü o da ne yapayım öğlen et ve salata akşam sebze yemeliyim :)

Hepinizi öptüm, yarın uğrarım görüşmek üzere.

Teşekkür ederim Meliscim:) Kardeşim çalışma ekonomisinden mezun. Banka istiyordu ve oldu. Ama süreç sancılıydı. 3 ay boyunca bakanın sınavları ile uğraştı. Ben de2010 dan itibaren bebek istiyorum. Dosba ve shopaaholic de istedikleri zaman olur umarım. Artık hamileler grubuna da transfer oluruz inşallah:kedi:

İnşallahalkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar..yazılanları okudum ama cevap yazacak kadar zamanım yok ne yazık ki sabah kahvaltı yapamadım midem bulanıyo su bile içemiyorum sanırım üşüttüm birkaç işim var onları halledeyim eğer geçmezse biraz uzanıp dinleneceğim geçerse buraya uğrarım tekrardan görüşürüzzzz..

Kızlar bende bugün yağsız domates,salatalık roka yedim.Bir iki dilim peynir.1 dilim ekmek.Sabah spor yaptıktan sonra bir elma.Bugün biraz geç uyanmak zorunda kaldım.Sabaha kadar uyumadım,kardeşim kız arkadaşını havalanına götürcekti onu bekledim.Bu yüzden sporumu 50 hareketlerle değil 20 ile sınırlamak zorunda kaldım.
20 yarım memkik,20 bacak kaldırma,20 platesle bacak kaldırma,20 step,20 geri tekme,20 yana tekme,20 yana esneme,20 geriye esneme.

Geçmiş olsun.

merhaba kızlare ne var ne yok özledim sizleri aldım kiloları biran önce gelip vermem lazım yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyamadım nasıl gidiyor ben maalesef kilo aldım nasıl yapalım melis ben aldığım kiloları veripte mi döneyim yoksa beni böyle kabul edecekmisiniz saç dökülmem için doktora giitim tahlillerim normal çıktı şimdi b12 vitamini ve çinko kullanıyorum eczacım da çinkonun iştah açtığını söyledi zaten açık olan iştahımı nasıl dizginleyeceğim bakalım destek olursunuz artık sizlere güveniyorum beni bu zorlu süreçte yanlız bırakmayın hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar bende çıkıyorum bi kaç işim var bugün onları halledeyim.Akşamlık yemeklerimi pişireyim.Girebilirsem gelirim sonra.Bu arada öğlenlik kendime ton balıklı salata yaptım çok az yağlı,bol yeşillikli onu yiycem.

Geçmiş olsun.Bu arada sanada merhabaa.s.İnşallah kurtuluruz şu kilolardan.

evet canım iktisat fakültesinden çok kişi mezun oluyor ve çok zor iş bulunuyır haliyle. İyi olmuş, mutlu olur inşallah. Evet sizi hamileler topiğinde görmek istiyoruz. İnşallah.

canım benim ne oldu benim baharıma dikkat et canım kendine. Geçmiş olsun.

aifyet olsun tatlım. Sporun da güzel olmuş. Ne zamnadır yapıyorsun?

canım hoşgeldin çok uzun bir ara verdin ramazan sonrası bekliyorduk seni. Kaç kilo aldın ki??? Yanındayız tatlım paylaşıma katıl her halinle kabulümüzsün.

görüşürüz canım.

aksam ıcmedım sabah ıctım ama kızlar sımdı aklıma geldı reglı oldum ben dun ondanda olabılır bu arada öge yemegım yedım suyumu ıctım aksamları az yemeye calısıyorum elımden geldıgınce ama aksamları cok ac oluyorum ogunlerımı atlamıyorum aslında ama neyse sımdı pazara gıdıcem bırazda yuruyuş yaparım lahana suyunuda reglıden sonra devfam edıcem bakalım

merhaba kızlar a.s.
bu sabah bi yumurta ve 1 kk peynirle yağsız omlet bi domates bi dilim uno iki fincan şekersiz çay
öğlen iki fincan çay bikaç bisküvi ve 5 tane fındık draje (bugün kaçamağım bu oldu)
ikindi bi kase lahan çorbası içicem
akşamada yine lahana çorbası ve közlenmiş kırmızı biber yerim yoğurtlu

şimdi kızım uyuyoken işlerimi ve sporumu yapayımhihoyyyt

bu arada dayanamadım tartıldım öğle olmasına ve tuvalete çıkmamama rağmen dün sabahtan daha az çıktım çok mutluyum günden güne eriyorum:sm_cool:

efferim gencizamm
ben sabah 1 bardak süt bisküvi
öglende pide yedim.
aksam disarda yerim.
bende yarin dönüyorum diyete,
bu 2 gün icinde 1 kilo aldim ama söz en az 2 kilo vercem yarindan itibaren :)
yani cumaya en az 1 kilo vermis olurum..
ay yine 3 kg gitse harika olurr yahuu

Merhaba canım, hoşbulduk opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun. Ben de 1 ay önce kan tahlili yaptırdım, biraz düşük çıktı. Dr kan ilacından önce 1 kutu çinko bitirmemi söyledi. Miligramı biraz yüksekti. Bende çok ciddi halsizlik ve tansiyon düşüklüğü yaptı. Umarım sende yapmaz.

Bugün maalesef kaçamaklarım oldu. mafoldumben
Saat10 da 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yedim. Akşam misafir gelecek diye dışardan börek aldım. Evde yapsam riskli, buzdolabında tehdit oluşturacak. Ama aldığım börek öyle nefis kokuyordu ki dayanamadım, 1 dilimden biraz az yedim.
Öğlen 3 kaşık bezelye ve 1 parça tavuk, yanında ayran
Öğleden sonra yarım parçadan az etimekli muhallebi yedim. (komşu yapmış, zorla yedirdi)
Şimdi de 1 bardak light süt içiyorum. Akşam da kabak yiyeceğim. ( 7 kaşık)
Bugün eliptik bisiklete binmeyi düşünmüyordum ama kaçamaklarım yüzünden 45 dk bindim. Umarım birazını yakabilmişimdir.

senin bünyenin işi belli olmaz hişmiş bakarsın 5 kilo gider:sm_cool:

ohh götürmüşsün pideleri yarasın naniknanik benimde canım neler neler çekiyo anlatamam.cuma 63'ü görürsem kendime ziyafet çekicem cokacimcoook
akşam yemeğinde dikkat et aşırıya kaçmayerimseniben

nachtigall canım o kadarcıktan bişey olmaz canım sporunuda yapmışsın zaten.akşamda hafif geçiştirirsen problem olmaz bence.:1hug:

meliscim moralin mi bozuk diye sormuşsun yok canım iiyim :)) belki cevap yazarken enerjim düşüktü sende bunu hissettin :)) çok şükür sorun yok
hem topic bu kadar hareketlenmişken ben mutsuz olur muyum hiç....
bugün eşim istanbulda belki bu şehirde kendimi biraz yalnız hissetmemdendir
gelelim bugün ne yedim
sabah
az şekerli bir kahve +1 tatlı kaşığı reçel
ara
50gr elma
öğlen
4-5 mercimek köfte+turşu
ara yapamadım (
akşam balık+salata düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…