bu dönemde iş bulmak zor gerçekten (branşını bilmiyorum ama) hayırlı olsun. Kızım çok şekerdir gerçekten inanılmaz büyüdü cadı b,irşey oldu hareketlerine inanamıyorum. Darısı senin de başına inşallah. Dosba ve shopaholic de var onlar da senden hepiniz ilolarınızı verip sonra da bebişinize kavuşursunuz inşallah.
Bence iyi kalori yakılır, canın istemiyorsa bir gün plates vs bir gün bisiklet yap canım değişiklik olur spor spordur.
bence geçmez canım suyun yerini birşey tutmaz.
öyle oluyor hayatları boyunca zayıf yaşamaya alışanlar için biraz kilo bile rahatsız ediyor ben de aynı dertten müzdaribim.
Evet çok doğru söylüyorsunuz.Banada zayıfsın diyolar ama bana bu kilolar fazlalık.
kaç gün yapacaksın canım patates diyetini, 1 hafta mı sonra patates görmek istemeyebilirsin, değişik değişik yap bari mesela bir actifyla, bir haşlama patates salatası gibi fln değişik değişik.
Patetes diyeti bir zaman sonra bağırsaklarda bozukluğa yol açmaz mı?
ben başladım bile şekercim sen de başla. Bu hafta bizim haftamız olsun.
canım ben indirdim egsersiz programını windows media playerın yada herhangi video oynatıcın yoksa açamazsın, aynı linkte bir de altyazı var türkçe onu da indirim altyazı diye açarsan yazısıda çıkıyor. Platese bnzettim ben.
Windovs media playerım vardı ama açılmadı benimki.Sanırım hata yaptım.Bana ayrıntılı olarak aşamalı anlatır mısın.:teselliLATESE benzediini söylediler ama platesten daha etkili ce iyiymiş.Daha çok esneklik sağlıyormuş.
günaydın canım.
Günaydın:1closedeyes:
günaydın dosbacım.
öyle olur tabi canım daha gözlerini açamadan derse giriyorlar. Sabah sabah ingilizceyi anlıyorlarsa iyi :)) 5'de neden uyandın şekerim yaa h.sonu 2 gün tatilin var uyusaydun ya. Beni şimdi kızım uyutmuyor ya engeli yok da uyumayanlara şaşırıyorum aslında ben de çok geç kalmazdım ama özenti oluyor işte. Neyse bugün bana kıyak geçti 7.30da uyandı.
Günaydın canım.
Teşekkür ederim Meliscim:) Kardeşim çalışma ekonomisinden mezun. Banka istiyordu ve oldu. Ama süreç sancılıydı. 3 ay boyunca bakanın sınavları ile uğraştı. Ben de2010 dan itibaren bebek istiyorum. Dosba ve shopaaholic de istedikleri zaman olur umarım. Artık hamileler grubuna da transfer oluruz inşallah:kedi:
merhaba arkadaşlar..yazılanları okudum ama cevap yazacak kadar zamanım yok ne yazık kisabah kahvaltı yapamadım midem bulanıyo su bile içemiyorum sanırım üşüttüm birkaç işim var onları halledeyim eğer geçmezse biraz uzanıp dinleneceğim geçerse buraya uğrarım tekrardan görüşürüzzzz..
merhaba kızlare ne var ne yok özledim sizleri aldım kiloları biran önce gelip vermem lazım yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyamadım nasıl gidiyor ben maalesef kilo aldım nasıl yapalım melis ben aldığım kiloları veripte mi döneyim yoksa beni böyle kabul edecekmisiniz saç dökülmem için doktora giitim tahlillerim normal çıktı şimdi b12 vitamini ve çinko kullanıyorum eczacım da çinkonun iştah açtığını söyledi zaten açık olan iştahımı nasıl dizginleyeceğim bakalım destek olursunuz artık sizlere güveniyorum beni bu zorlu süreçte yanlız bırakmayın hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim Meliscim:) Kardeşim çalışma ekonomisinden mezun. Banka istiyordu ve oldu. Ama süreç sancılıydı. 3 ay boyunca bakanın sınavları ile uğraştı. Ben de2010 dan itibaren bebek istiyorum. Dosba ve shopaaholic de istedikleri zaman olur umarım. Artık hamileler grubuna da transfer oluruz inşallah:kedi:
merhaba arkadaşlar..yazılanları okudum ama cevap yazacak kadar zamanım yok ne yazık kisabah kahvaltı yapamadım midem bulanıyo su bile içemiyorum sanırım üşüttüm birkaç işim var onları halledeyim eğer geçmezse biraz uzanıp dinleneceğim geçerse buraya uğrarım tekrardan görüşürüzzzz..
Kızlar bende bugün yağsız domates,salatalık roka yedim.Bir iki dilim peynir.1 dilim ekmek.Sabah spor yaptıktan sonra bir elma.Bugün biraz geç uyanmak zorunda kaldım.Sabaha kadar uyumadım,kardeşim kız arkadaşını havalanına götürcekti onu bekledim.Bu yüzden sporumu 50 hareketlerle değil 20 ile sınırlamak zorunda kaldım.
20 yarım memkik,20 bacak kaldırma,20 platesle bacak kaldırma,20 step,20 geri tekme,20 yana tekme,20 yana esneme,20 geriye esneme.
merhaba kızlare ne var ne yok özledim sizleri aldım kiloları biran önce gelip vermem lazım yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyamadım nasıl gidiyor ben maalesef kilo aldım nasıl yapalım melis ben aldığım kiloları veripte mi döneyim yoksa beni böyle kabul edecekmisiniz saç dökülmem için doktora giitim tahlillerim normal çıktı şimdi b12 vitamini ve çinko kullanıyorum eczacım da çinkonun iştah açtığını söyledi zaten açık olan iştahımı nasıl dizginleyeceğim bakalım destek olursunuz artık sizlere güveniyorum beni bu zorlu süreçte yanlız bırakmayın hepinizi öpüyorum
Arkadaşlar bende çıkıyorum bi kaç işim var bugün onları halledeyim.Akşamlık yemeklerimi pişireyim.Girebilirsem gelirim sonra.Bu arada öğlenlik kendime ton balıklı salata yaptım çok az yağlı,bol yeşillikli onu yiycem.
merhaba canım afiyet olsun.
bu dönemde iş bulmak zor gerçekten (branşını bilmiyorum ama) hayırlı olsun. Kızım çok şekerdir gerçekten inanılmaz büyüdü cadı b,irşey oldu hareketlerine inanamıyorum. Darısı senin de başına inşallah. Dosba ve shopaholic de var onlar da senden hepiniz ilolarınızı verip sonra da bebişinize kavuşursunuz inşallah.
Bence iyi kalori yakılır, canın istemiyorsa bir gün plates vs bir gün bisiklet yap canım değişiklik olur spor spordur.
bence geçmez canım suyun yerini birşey tutmaz.
günaydın tatlım. Sen neler yaptın bu hafta 900 gr verdin anlat bakalım.
dosbam sen mi erken kalkıyorsun :kedi:
bu arada iyimisin tatlım sen canın sıkkın gibi geldi.
lahana usyunu akşam mı içtin canım dikkat et kendine zarar verme. Afiyet olsun.
Geçmiş olsun.Bu arada sanada merhabaa.s.İnşallah kurtuluruz şu kilolardan.[/QUOT
teşekkür ederim canım inş kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?