neyse paylaşmışsın artık hilalcim ama bundan sonra cuma günü bildirim yapmayana bildirimde bulunmadı yazıcam. bu hafta herkes çok kötü durumda. kimse alınmasın gücenmesin. benim çektiğim sıkıntıları bilseniz bu halde niye geliyosun dersiniz. bu kadar sert olmak zorundayım kusura bakmayın. çünkü bu durumda ebrunun gözü arkada kalmış oluyo. şu işlerim bitsin çeki düzen vericem takıma.
kızlar venüsü bildirimde bulunmadı yazıyoruz. bu 2. oldu 2. defa aynısını yapamayız. takımın durumu içler acısı ben bu kadar sıkıntının arasında geliyorum bildirim yapıyorum. lütfen herkes biraz daha özen göstersin
haklısın canım bende yapamadım sabah elektrikler yokru cerene mesaj attım o yaptı biraz özen gerçekten
Aslında bildirmiştim ama hemen gidip değiştirdim.
bende bunu söylüyorum canım yapmak isteyen bi şekilde yapıyo tuğba internete giremediği halde her hafta düzenli bildirim yapmıştı. bildirim yapmayanları gecikenleri liste dışı bırakmak zorunda kalacağım. bu konuyu da ebruyla görüşeceğim.
kızlar bakın benim şurda 2 kilom kaldı kendimi kasar 2 haftada mezun olur basar giderim. ama sırf sizi düşündüğüm için koruma döneminde de burda olacağım. benim bu kadar kısa sürede bu kadar kiloyu vermemin tek sebebi buraya verdiğim önem ve disiplinimdir. listede olduğum zamanlarda 1 kere bile + çıkmadım. (lafım + çıkanlara değil lütfen yanlış anlamayın.) bunun en büyük nedeni hepinize ayrı ayrı verdiğim önemdir. ben bu kadar özen gösterirken uğraşırken aynı özeni göremeyince kırılıyorum. ben sizi amaan internette tanıştım zaten diyerek sallapati bi arkadaş olarak görmüyorum. hepiniz benim dostumsunuz. derdimi acımı rahat rahat paylaşabildiğim arkadaşlarımsınız. o yüzden bu kadar takıyorum takımın durumunu. bu ara psikolojim de bozuk. yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen gerginlik olsun da istemiyorum.
canımcım senin neyin var. evet paylaşımlar azaldıkça gruba düşen özen azalıo bu nedenle çok etkilio senin özverinin farkındayız canım bnm iyi ki varsın artık gerçekten katı kurallar gerekio bi düzen gerekio gruba ama siz gelene kadar biz toparlamaya çalışcaz canım
canım sonra ayrıntılı olarak anlatırım. şu an tek derdim bitirme ödevi bitsin gelicem hemen.
bende bunu söylüyorum canım yapmak isteyen bi şekilde yapıyo tuğba internete giremediği halde her hafta düzenli bildirim yapmıştı. bildirim yapmayanları gecikenleri liste dışı bırakmak zorunda kalacağım. bu konuyu da ebruyla görüşeceğim.
kızlar bakın benim şurda 2 kilom kaldı kendimi kasar 2 haftada mezun olur basar giderim. ama sırf sizi düşündüğüm için koruma döneminde de burda olacağım. benim bu kadar kısa sürede bu kadar kiloyu vermemin tek sebebi buraya verdiğim önem ve disiplinimdir. listede olduğum zamanlarda 1 kere bile + çıkmadım. (lafım + çıkanlara değil lütfen yanlış anlamayın.) bunun en büyük nedeni hepinize ayrı ayrı verdiğim önemdir. ben bu kadar özen gösterirken uğraşırken aynı özeni göremeyince kırılıyorum. ben sizi amaan internette tanıştım zaten diyerek sallapati bi arkadaş olarak görmüyorum. hepiniz benim dostumsunuz. derdimi acımı rahat rahat paylaşabildiğim arkadaşlarımsınız. o yüzden bu kadar takıyorum takımın durumunu. bu ara psikolojim de bozuk. yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen gerginlik olsun da istemiyorum.
canım jillian a başla bence ben 2 gündür farketmeye başladım
kolay gelsin kuzucum
canım üzülme haftaya daha güzel olcak
sağol canım
canım haftaya en azından 500 gr daha fazla bildirim yapcaksın
waow temin edince hemen yapcam
canım bu hafta herkes için kötüydü üzülme haftaya bombayız
canımcım inş. haftaya daha iyi olur
Değiştiriyorum canım.Bugün malesef olması gereken saatte kg bildirimleri bitmedi şanslısın.
***13. TAKIM 310. ETAP ***
burcugncy (66.7/66.4/0.3/%0.45)
limonlubrokoli(62.4/61.8/0.6/%0.96)
lypsa(85,2/85,5/-0,3/%-0,35)
mid_night_sun (72,3/72.5/-0.2/%-0,28)
mutedeyyin(80,2///)
ssercecik (72,5/71,5/1/%1,38)
UcukMavi (68,9/69,9/-1/%-1,45)
venuskadini (72,5/71,6/0,9/%1,24)
13. TAKIM ORTALAMASI:%
Melek bildirim yapmadı kızlar.İnternetin faturasını ödemedim giremiyorum demişti en son napıcaz şimdi :26::26::26: Sabit mi yazalım.Bildirim yapmadı mı yazalım.Ben biraz daha beklerim tabiki ama şimdiden konuşmuş olalım yanlış bişey yapmak istemem.
***13. TAKIM 310. ETAP ***
burcugncy (66.7/66.4/0.3/%0.45)
limonlubrokoli(62.4/61.8/0.6/%0.96)
lypsa(85,2/85,5/-0,3/%-0,35)
mid_night_sun (72,3/72.5/-0.2/%-0,28)
mutedeyyin(80,2/80,2/0/%0)Bildirim yapmadı.
ssercecik (72,5/71,5/1/%1,38)
UcukMavi (68,9/69,9/-1/%-1,45)
venuskadini (72,5/71,6/0,9/%1,24)
13. TAKIM ORTALAMASI:%0,24
Bugünde sular kesik şirkette.Wc için sürekli bir üst kata taşındığımamı üzüleyim.Su yokluğunda bu kadar wc ye ihtiyacım olduğuna mı üzüleyim bilemedim
neyse paylaşmışsın artık hilalcim ama bundan sonra cuma günü bildirim yapmayana bildirimde bulunmadı yazıcam. bu hafta herkes çok kötü durumda. kimse alınmasın gücenmesin. benim çektiğim sıkıntıları bilseniz bu halde niye geliyosun dersiniz. bu kadar sert olmak zorundayım kusura bakmayın. çünkü bu durumda ebrunun gözü arkada kalmış oluyo. şu işlerim bitsin çeki düzen vericem takıma.
jullian cok agir 1 kez denemistim olmamisti, yapabilirmiyim ki
tsk ederim canim. belki azda olsa ortalamayi "düzeltmistir"
Allah kolaylik versin cnm,
anliyorum seni ayni fikirdeyim.
4 gündür cok üzgünüm tatli yemeye meyilliyim ama yapmadim ve yürüyüslerime dvm ettim.
moralim halen berbat ama tek kendimi dgl herkesi düsünmek durumundayim.
ahh canim yazik ya
Kizlar biz ayrildik galiba
Kızlar,çok yogundum,tamamen aklımdan cıkmış bildirim yapmak.
kilom sabit.. bildirim yapmadı diye listeye verdiniz m? dep,ğiştirseniz olurmu?
inanın şimdi geldi aklıma
Selam arkadaşlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Ben de iyiyim işte.
Kimmiyim ben :26:
8.takımda DİYET TAKIMI dikkatinizi çekerim 1 kilo almış :26: bunun sınıktısı yetmezmiş gibi bide ceza alıp takım takım gezip kendimi rezil etmem istenmiş bir tombulum.Eeee löp löp kaçamakların bide bu yanı var işte...
Aman haaaaa ben yandım siz yanmayın arkadaşlarım sakın çok kaçamak yapmayın. Pis boğazımla hepinizin vaktini aldım kusuruma bakmayın..Sevgiler....
kızlar, ben bugün çok yoğundum, giremedim hiç.. şimdi de acil çıkmam lazım, akşam da işim var oraya yetişicem.. gece girmeye çalışırım, olmadı sabaha girerim.. öpüyorum hepinizii...
menüm
10.30 gibi
2 dilim ekmek
peynir
roka
1 incir
akşam 19 gibi
2 kaşık buğday pilavı
tavuk sote
salata yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?