Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın canım gerçekten çok berbatız haftaya daha iyi olucaz söz

haklısın canım bende yapamadım sabah elektrikler yokru cerene mesaj attım o yaptı biraz özen gerçekten

bende bunu söylüyorum canım yapmak isteyen bi şekilde yapıyo tuğba internete giremediği halde her hafta düzenli bildirim yapmıştı. bildirim yapmayanları gecikenleri liste dışı bırakmak zorunda kalacağım. bu konuyu da ebruyla görüşeceğim.

kızlar bakın benim şurda 2 kilom kaldı kendimi kasar 2 haftada mezun olur basar giderim. ama sırf sizi düşündüğüm için koruma döneminde de burda olacağım. benim bu kadar kısa sürede bu kadar kiloyu vermemin tek sebebi buraya verdiğim önem ve disiplinimdir. listede olduğum zamanlarda 1 kere bile + çıkmadım. (lafım + çıkanlara değil lütfen yanlış anlamayın.) bunun en büyük nedeni hepinize ayrı ayrı verdiğim önemdir. ben bu kadar özen gösterirken uğraşırken aynı özeni göremeyince kırılıyorum. ben sizi amaan internette tanıştım zaten diyerek sallapati bi arkadaş olarak görmüyorum. hepiniz benim dostumsunuz. derdimi acımı rahat rahat paylaşabildiğim arkadaşlarımsınız. o yüzden bu kadar takıyorum takımın durumunu. bu ara psikolojim de bozuk. yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen gerginlik olsun da istemiyorum.

canımcım senin neyin var. evet paylaşımlar azaldıkça gruba düşen özen azalıo bu nedenle çok etkilio senin özverinin farkındayız canım bnm iyi ki varsın artık gerçekten katı kurallar gerekio bi düzen gerekio gruba ama siz gelene kadar biz toparlamaya çalışcaz canım

canım sonra ayrıntılı olarak anlatırım. şu an tek derdim bitirme ödevi bitsin gelicem hemen.

Eminecim şu ödev bitsinde bak nasıl rahatlayacaksın..Bize kızabilirsin ayrıca Bizi gibi pis şişkolar

Bugünde sular kesik şirkette.Wc için sürekli bir üst kata taşındığımamı üzüleyim.Su yokluğunda bu kadar wc ye ihtiyacım olduğuna mı üzüleyim bilemedim

jullian cok agir 1 kez denemistim olmamisti, yapabilirmiyim ki

tsk ederim canim. belki azda olsa ortalamayi "düzeltmistir"

Allah kolaylik versin cnm,
anliyorum seni ayni fikirdeyim.
4 gündür cok üzgünüm tatli yemeye meyilliyim ama yapmadim ve yürüyüslerime dvm ettim.
moralim halen berbat ama tek kendimi dgl herkesi düsünmek durumundayim.

Bugünde sular kesik şirkette.Wc için sürekli bir üst kata taşındığımamı üzüleyim.Su yokluğunda bu kadar wc ye ihtiyacım olduğuna mı üzüleyim bilemedim

ahh canim yazik ya

Kızlar,çok yogundum,tamamen aklımdan cıkmış bildirim yapmak.
kilom sabit.. bildirim yapmadı diye listeye verdiniz m? dep,ğiştirseniz olurmu?
inanın şimdi geldi aklıma

Selam arkadaşlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Ben de iyiyim işte.
Kimmiyim ben :26:
8.takımda DİYET TAKIMI dikkatinizi çekerim 1 kilo almış :26: bunun sınıktısı yetmezmiş gibi bide ceza alıp takım takım gezip kendimi rezil etmem istenmiş bir tombulum. Eeee löp löp kaçamakların bide bu yanı var işte...
Aman haaaaa ben yandım siz yanmayın arkadaşlarım sakın çok kaçamak yapmayın. Pis boğazımla hepinizin vaktini aldım kusuruma bakmayın..Sevgiler....

emoşşşş canım haklısın söylediklerinde.bu haftaki listenin bu kadar kötü olmasında etkim büyük + 1 kg ile. çok üzgünüm takımın motivasyonunu düşürmemek için listeden çıkmayı bile istedim inş. haftaya toparlanmış oluruz

kızlar, ben bugün çok yoğundum, giremedim hiç.. şimdi de acil çıkmam lazım, akşam da işim var oraya yetişicem.. gece girmeye çalışırım, olmadı sabaha girerim.. öpüyorum hepinizii...

9.Takım 310.Etap Listesi

bsrmhmmt (65/64/1%1,54)
hoppidicik (88,5/87,7/0,8/%0,90)
özdemi (64,7 65,1/-0,4/%-0,62 )
brsbrs16 (79/?/?/?) aktif olmadığından ayrılmasına karar verildi
sdnll (70,8 /67,6 /3,2/%2,26) yeni üye hedef:60 kilosu 2ye bölündü
yeldabilgin (85/83,3/1,7/%1,00) yeni üye hedef:53 kilosu 2ye bölündü
nagieymen (69,9 /? /0/0,00) bildirimde bulunmadı
azadi (59/58,3/0,7/%0,59) yeni üye hedef: 55 kilosu 2ye bölündü
btlbetül (66,5 /?/?/?) bildirimde bulunmadı geri dönemk üzere ayrılmak istiyor
betül77 (71/70,4/0,6/%0,42) yeni üye hedef: kilosu ikiye bölündü

ortalama: 0,55

kızlar kontrol edermisiniz lütfen?

menüm

10.30 gibi

2 dilim ekmek
peynir
roka
1 incir

akşam 19 gibi

2 kaşık buğday pilavı
tavuk sote
salata yoğurt

canım 3 level şeklinde var ben onu başladım 3. günüm bugün biraz kas ağrım var ama iyiym yani bay iyi hemde bnce denemelisin

Kizlar biz ayrildik galiba

canım üzme kendini inş. düzelir

Kızlar,çok yogundum,tamamen aklımdan cıkmış bildirim yapmak.
kilom sabit.. bildirim yapmadı diye listeye verdiniz m? dep,ğiştirseniz olurmu?
inanın şimdi geldi aklıma

canım bildirim yapmadı diye geçtin

ay canım inş. hedefine ulaşırsın kaçamağa izin yok

kızlar, ben bugün çok yoğundum, giremedim hiç.. şimdi de acil çıkmam lazım, akşam da işim var oraya yetişicem.. gece girmeye çalışırım, olmadı sabaha girerim.. öpüyorum hepinizii...

kolay gelsin kuzum

menüm

10.30 gibi

2 dilim ekmek
peynir
roka
1 incir

akşam 19 gibi

2 kaşık buğday pilavı
tavuk sote
salata yoğurt

canım bugday pilavı nedirrr??? az ama karatay menüsü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…