Kızlar,çok yogundum,tamamen aklımdan cıkmış bildirim yapmak.
kilom sabit.. bildirim yapmadı diye listeye verdiniz m? dep,ğiştirseniz olurmu?
inanın şimdi geldi aklıma
emoşşşş canım haklısın söylediklerinde.bu haftaki listenin bu kadar kötü olmasında etkim büyük + 1 kg ile.çok üzgünüm takımın motivasyonunu düşürmemek için listeden çıkmayı bile istedim inş. haftaya toparlanmış oluruz
kızlar sonuç listeleri açıklanmış 5.yiz. galiba bütün takımlar kötü durumda bu hafta yoksa baya bi düşük ortalamamız
canım artık geçti sıkıntı yok sadece haftaya kilon 2ye bölünecek.
tatlım tek kişiyle olacak bişey değil bu genel olarak kötüyüz ve en kötü haftamız belki de. haftaya çok daha güzel sonuçlar bekliyorum. yazın gelmesiyle dağıttık hepimiz. inşallah bu zamanlar da geçecek
menüm
10.30 gibi
2 dilim ekmek
peynir
roka
1 incir
akşam 19 gibi
2 kaşık buğday pilavı
tavuk sote
salata yoğurt
sabah(08:15)
yarım roll ekmeğe peynirli yağsız tost
1 kutu süt
öğle(12:00)
1 porsiyon bamya
1 kase tandır çorba
1 nugget(küçük)
3 çatal çin makarnası :18:
akşam(18:45)
1 kase yoğurt yulaf kepekli
3.2 litre su
500 ml kayısılı form çayı
500 ml yeşilçay
30 dk jilian
30 dk tempolu yürüyüş
canım artık geçti sıkıntı yok sadece haftaya kilon 2ye bölünecek.
tatlım tek kişiyle olacak bişey değil bu genel olarak kötüyüz ve en kötü haftamız belki de. haftaya çok daha güzel sonuçlar bekliyorum. yazın gelmesiyle dağıttık hepimiz. inşallah bu zamanlar da geçecek
kızlar sonuç listeleri açıklanmış 5.yiz. galiba bütün takımlar kötü durumda bu hafta yoksa baya bi düşük ortalamamız
walla olurmuşuz Burcuuuu, bu halde 5. olduysak, biraz daha dikkatle olurmuşuz walla.. neyse artık, bu haftaya odaklanalım, mayısı dereceyle kapatalımevet canım çoğunlk da bi sorumsuzluk var eğer dikkat etseydik birinci olurmusuz bu hafta
burcucum yarma varya onun pilavı canım
Günaydın kızlar...
Dün ben kapatmıştım topiği, bugünde ben açayım
günaydın Kızlaaarr..
dün işten çıktım, eşimle buluştum, gece 2:40da girdik eve.. o kadar geç yatınca e biraz geç kalktım.. bakayım akşam neler olmuş ben yokken...
neler yaptınız derseniz, 17:30-18:00 gibi ofisten çıktım, eşimle buluştum, metroyla kadikoye gittik, ordan vapurla karşıya, ve lütfi Kırdar'da konsere gittik.. konser 10da bitti, hooopp aynen karşıya.. sonra kocişş ve kardeşi (o da bizimleydi konserde) acıktılar :) arabayı aldık, bağdat caddesine indik, bunlar Kızılkayalarda allah ne verdiyse yedi.. ben naapptııımmm? hiç bi şeyyyy, sadece kocamdan minicik bir lokma aldım cnm çok çekti diye o kadar.. ayran içtim bi de
güzel olmuş cnm, senin tipik menülerinden, karataycı seni
akşam çok iyi toplamışsın öğleni Burcumm, bravoosüper
inşallah Emoşş, aslında hepimiz salmadık ama havalardan mı bilmiyorum, bende inanılmaz bir şişlik vardı, 1 kiloya yakınson 2 günde biraz iniyordum ama yine de +200le kapadım cumayı, bugün düne göre 500gr eksideyim mesela ama geçmiş ola tabi..
tamam kızlaarr, mayısı dereceyle kapatıcaz, tamam mııııııı???
evet yaa, bu halde nasıl 5.olmuşuz? demek herkeste var bişeyler...
walla olurmuşuz Burcuuuu, bu halde 5. olduysak, biraz daha dikkatle olurmuşuz walla.. neyse artık, bu haftaya odaklanalım, mayısı dereceyle kapatalım
günaydınnn kızlar arkadaşım var bugün çok güzel
selam birazdan gelip gecmisi okuyacagm
nurcum üzüldüm canım aramadı mı hala
canım 3 level şeklinde var ben onu başladım 3. günüm bugün biraz kas ağrım var ama iyiym yani bay iyi hemde bnce denemelisin
canım üzme kendini inş. düzelir
canım bildirim yapmadı diye geçtin
ay canım inş. hedefine ulaşırsın kaçamağa izin yok
kolay gelsin kuzum
canım bugday pilavı nedirrr??? az ama karatay menüsü sanırım
hadi gel Nur'cum, yalnız kaldım burdaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?