geldim cnm ama cok sinirliyim benden bu gün iyi performans beklemeyin msj anlaminda
Nur'cum evet okudum yazdıklarını.. çok üzüldüm cnm.. yani ne diyebiliriz ki , biraz ilgisiz davranmış gerçekten.. seni gerçekten seven önemseyen biri kesinlikle böyle davranmamalıydı.. aranızdaki konu neydi önceden bilmiyorum ama çok da önemi yok aslında.. ne olursa olsun, seviyorsan birini, ölümüne kavga bile etsen, zor zamanında yanında olursun.. hakkınızda hayırlısı cnm...:26::26::26:
Nur, yazdıklarını okudum ama problemin ana kaynagı nedir?
Yani ne olduda böyle oldu birden?
Kendi fikrimi söyleyeyim,etkilemek istemem.
Ama neden yalan söylüyor, belim agrıyor deyipte, göbek atmaya gidiyor bu adam?
Böyle pervasızlık olurmu ya?
Sonuçta onu sen tanıyorsun biz degil ama en ufak bişeyde seni yazlnız bırakan birinden bahsediyoruz burda..
Üstelik faceye de senin bakacagını bile bile resim atmış, hemde şifre değişilmiş !!!
Ben demiştim demek istemiyorum ama yaş farkından falan bahsetmiştik hatırlarsan...
Hakkında hayırlısı olsun inş.
kizlar dünkü menüm
10:00
2 yumurta
1 dilim tam bugday ekmedi
2 kk beyaz peynir
15
tavuk budu 2 tane
19
2 tavuk budu
1 yesil cay
2 lt su
1,5 saat yürüyüs
simdi cikiyorum artik.
grsk kizlar
kızlar bi uğradım napıyosunuz diye :)
nurcum biraz okudum yazdıklarını tamamını bilmiyorum ama genel olarak anladığım sevgilinin sana karşı bi ilgisizliği var. bu da kızlar için sorun bende yaşıyorum aynı sıkıntıları. eğer gerçekten bitirebileceksen bitir. sıkıntı sıkıntı üzerine olmuyo.ü
bizim de esadla aramız bozuk. 1 haftadır çok kötüyüz. burdayken hep yanayana olduğumuzdan sıkıntı olmuyodu ama şimdi istanbulda günde 1 ya da 2 kere konuşabiliyoruz. ablasının yanında diye konuşamıyomuş. ben annemin babamın yanında bile konuşuyorum mesela. sinirimi hoplatıyo bu durumlar. üstüne tez hazırlıycam diye canım çıkıyo hayattan kopmuşum saçma sapan şeylerden konu açıp kavga çıkartıyo. dün sinirli olmamın sebebi biraz da ondandı. beni adam akıllı ailesine anlatmadığı için ona kız bakmaya devam ediyolar. dün ablası sürekli söyleyip övüp durduğu bi kızı eve davet etmiş esadla tanıştırmak için. bunu duyunca iyice sinirlerim oynadı. resti çektim artık ya en yakın zmanda ailene beni şahsen kız arkadaşın veya sözlün gibi tanıtırsın ya da ben yoldan çekileyim rahat rahat kız baksınlar bulsunlar dedim. ona da yanaşmıyo paşam. 2 hafta kaldı dönmesine bekliyorum ne olacak diye.
nur sayende bende derdimi anlattım
Ayy Emooşş, çok can sıkıcı haklısın cnm... erkekler çoğu zaman çekiniyor heralde ailelerine tanıştırma konusunda... ben yaşamadım ama çevremde çok gördüm.. bir düşündükleri var ama biz kadın milleti anlayamıyoruz heralde
neyse, sen şimdi tez falan derken stresli bir dönemdesin.. olayları olduğundan daha kötü görüyor olabilirsin.. biraz zaman ver.. yıpratma ne kendini ne onu ne de ilişkini tatlım... bu kadar zaman gül gibi geçindiyseniz eğer bunları da atlatabilirsiniz.. biraz zamana bırak bakalım.. bu arada aile istediği kadar kız olayına girsin, önemli olan onun tavrı değil mi?anladığım kadarıyla o umursamıyor bile bu durumu, şimdilik rahat olabilirsin, sana anlatması bile güzel.. ya anlatmasaydı
anlamadım zuzuuu, burda biz varız diye mi yazdın yoksa, cidden yanında bir arkadaşın mı varr :44::44::44:
kizlar dünkü menüm
10:00
2 yumurta
1 dilim tam bugday ekmedi
2 kk beyaz peynir
15
tavuk budu 2 tane
19
2 tavuk budu
1 yesil cay
2 lt su
1,5 saat yürüyüs
kızlar bi uğradım napıyosunuz diye :)
nurcum biraz okudum yazdıklarını tamamını bilmiyorum ama genel olarak anladığım sevgilinin sana karşı bi ilgisizliği var. bu da kızlar için sorun bende yaşıyorum aynı sıkıntıları. eğer gerçekten bitirebileceksen bitir. sıkıntı sıkıntı üzerine olmuyo.ü
bizim de esadla aramız bozuk. 1 haftadır çok kötüyüz. burdayken hep yanayana olduğumuzdan sıkıntı olmuyodu ama şimdi istanbulda günde 1 ya da 2 kere konuşabiliyoruz. ablasının yanında diye konuşamıyomuş. ben annemin babamın yanında bile konuşuyorum mesela. sinirimi hoplatıyo bu durumlar. üstüne tez hazırlıycam diye canım çıkıyo hayattan kopmuşum saçma sapan şeylerden konu açıp kavga çıkartıyo. dün sinirli olmamın sebebi biraz da ondandı. beni adam akıllı ailesine anlatmadığı için ona kız bakmaya devam ediyolar. dün ablası sürekli söyleyip övüp durduğu bi kızı eve davet etmiş esadla tanıştırmak için. bunu duyunca iyice sinirlerim oynadı. resti çektim artık ya en yakın zmanda ailene beni şahsen kız arkadaşın veya sözlün gibi tanıtırsın ya da ben yoldan çekileyim rahat rahat kız baksınlar bulsunlar dedim. ona da yanaşmıyo paşam. 2 hafta kaldı dönmesine bekliyorum ne olacak diye.
nur sayende bende derdimi anlattım
Kızlar, benim anladığım bu havalar sadece bizim diyetleri, şişklinliği falan etkilememiş, erkekleri de etkilemiş
Esad , Gencay, Nur'un erkek arkadaşı hepsinin bu davranışları havalardandır diyelim
bu arada ben bir duş yapıp, dışarı çıkıcam, saçlarımı kestirmek , biraz şekil vermek istiyorum.. akşam gelirim kuzucuklaaarrr
sabah(10:00)
1.5 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepekli roll ekmek
domates salatalık
5 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
ara(13:30)
4 tane kayısı
öğle(15:00)
1 kase yulaf kepekli yoğurt
akşam(18:30)
döner
salata
1 dilim ekmek
közlenmiş mantar
2.5 litre su
30 dk jillian
30 dk karın basen egzersizi
500 ml kayısılı form çayı
başarılı bir menü olmuş cnm, ama hem kayısı, hem kayısılı form çayı çok gelmez mi tatlım? sonra tuvaletten çıkamazsın hee
bugünkü menüm:
sabah(11:30)
2 yumurta ve beyaz peynirden (1 kkdan az) yapılmış omlet (tavanın dibine 2-3damla yağ koydum o kadar)
light sütlü neskafe (250ml)
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara(16:00)
1/2 paket eti form + ananaslı activia
ara(18:00)
1/2 paket eti form
akşam(19:30)
1 tabak bamya yemeği
ve bolca cacık (çok sulu yaptım ki ekmeksiz şişeyim)
şimdiye kadar 2 kupa yeşil çay içtim, 1 kupa daha içerim --> 3 kupa yeşil çay
spor yok.
2LT su içtim, 2,5LT yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?