güzel güzel dünya ahiret kankamsın
kızlar bi uğradım napıyosunuz diye :)
nurcum biraz okudum yazdıklarını tamamını bilmiyorum ama genel olarak anladığım sevgilinin sana karşı bi ilgisizliği var. bu da kızlar için sorun bende yaşıyorum aynı sıkıntıları. eğer gerçekten bitirebileceksen bitir. sıkıntı sıkıntı üzerine olmuyo.ü
bizim de esadla aramız bozuk. 1 haftadır çok kötüyüz. burdayken hep yanayana olduğumuzdan sıkıntı olmuyodu ama şimdi istanbulda günde 1 ya da 2 kere konuşabiliyoruz. ablasının yanında diye konuşamıyomuş. ben annemin babamın yanında bile konuşuyorum mesela. sinirimi hoplatıyo bu durumlar. üstüne tez hazırlıycam diye canım çıkıyo hayattan kopmuşum saçma sapan şeylerden konu açıp kavga çıkartıyo. dün sinirli olmamın sebebi biraz da ondandı. beni adam akıllı ailesine anlatmadığı için ona kız bakmaya devam ediyolar. dün ablası sürekli söyleyip övüp durduğu bi kızı eve davet etmiş esadla tanıştırmak için. bunu duyunca iyice sinirlerim oynadı. resti çektim artık ya en yakın zmanda ailene beni şahsen kız arkadaşın veya sözlün gibi tanıtırsın ya da ben yoldan çekileyim rahat rahat kız baksınlar bulsunlar dedim. ona da yanaşmıyo paşam. 2 hafta kaldı dönmesine bekliyorum ne olacak diye.
nur sayende bende derdimi anlattım
evet aramadi msjda yazmadi.
yöresel haberlerinde dügüne gitmis gördüm.
beli agiriyordu güya msjla ugrasamazdi ama göbek atarken resimleri var.
bende bunun üzerine bir kez daha mesaj attim artik benim icin bittigini yazdim.
face'imi kapattim.
beyfendi tek bir kelime bile etmedi, tek gördügüm bu gün face sifresini degistirmis.
cok ilginctir ki her trye tatile gittiginde tartisiyoruz yaramiyor bize.
5gündür yazmamis sadece tek 1 msj yazdi, oradada bel agrisindan bahsediyordu.
ameliyatli insan neden odun tasir, ailesi buna nasil müsade edebilir anlamiyor.
ver 3-5 kurus tasit bir calisana belinden kiymetlimi para.
sonrada bel agrisini bahane et git dügünde göbek at.
suratta pismis kelle gibi.
cok sinir oldum gercekten ortada konu yok tu ama sayesinde oldu.
kizlar ben hastaneye gittim gecen acil bir durum vardi,
hani insan öyle anlarda sevdigi birinin sefaketine siginmak isterye,
ona mesaj attim geri cvp yazmadi bile.
aksam da kötü günümde yanimda oldugun icin cok tsk ederim! diye mesaj atmistim.
sabahta ayrildigimizi aciklayinca msj yazmisti gecmis olsun, nasilsin benimde belim agirio ayakta duracak halim yok blaa blaa blaaa
nasil oldugumu merak eden dün yazardi yazdim.
o günün aksamida yani dün dügüne gidip göbek atiyor.
bunun üzerine bende ayrildigimi acikladim.
halinden memnun olsa gerek giki cikmadi.
tsk ederim cnm
hahhaa, sen de benim Burcuuuu, zuzum'sun
3 gündür elektiriğimiz problemli kızlar.günün çoğu saatlerinde kesik. bugün gezdik tozduk baya aşkımla güzel bir gündü çok yoruldum ve regl oldum.yorgunluk+bel ve karın ağrısı çekiyorum şuan..
esteüzübillah nereden hortladin bu saatte benden baska kimse olmaz buralarda
Allah sana kolaylik versin, senden razi olsun, cok hayirli bir evlat olduguna eminim.
Annen baban cok sansli ve eminim sende anne babandan cok sanslisindir.
Onlar hayirli olmasalar senin gibi evlat nasip olmazdi.
Rabbim annene sifalar versin.
Canim benim yarin hersey daha güzel olacak insallah sizin icin
nurcum çok tatlısın ama bu övgülerin hiç birrini hak etmiyorum annemle çok kötü günler geçirdim önceden ergenlikmiydi neydi bilemem ama çok kırdık bbirbirimizi herşey düzeldi ama keşke bu günler hiç olmasaydı babam zaten yıllar önce vefat etti canım yani çok teşekkür ederim ama hiç birini hak etmiyorum keşke önceden de anlasaydım annemin değerini diye çok pişmanım
kızzzz kendime bi kıyafet bulamadım ya dün ben ya
3 gündür elektiriğimiz problemli kızlar.günün çoğu saatlerinde kesik. bugün gezdik tozduk baya aşkımla güzel bir gündü çok yoruldum ve regl oldum.yorgunluk+bel ve karın ağrısı çekiyorum şuan..
kendime ciciler aldım 2 tane tunik aldım çok güzeller biri mavi diğeri pudra rengi
neden ki cnm? insan kilo verip incelince hoşuna gidiyor, ama sonra daha fazlasını istiyor.. ondan mu kuşum yaa?
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr
nasılsınız hepinizi çok özledim gerçekten buraya tekrar dönücem kurtulamıycaksınız benden
annemle gidiyoruz haftaya aktif olucam ama hastanede nasıl diyet yapıcam hiç bi fikrim yok :26:
bu hafta kaçıncı olduk yeni haberler varmı sökülün bakalım
yok canım ya ondan değil param kısıtlı bide gencay ın kriterlerine göre alışveriş yapmak çok zor
yok canım ya ondan değil param kısıtlı bide gencay ın kriterlerine göre alışveriş yapmak çok zor
o yaşlarda herkes yaşıyor öyle dönemler.önemli olan hatalarından ders çıkarmak zelişcim annenin en büyük destekçisi sensin
hastanede diyet iyidir canım ya hastaya ve refakatçiye iyi yemekler çıkar bu hafta 5. oldk haftaya daha iyi olcaz
burcum neymiş kriterleri bizim kriterimz çok
cerencim teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?