Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emoşum resti çek kesinlikle.sanki kız olan bu şaştım yani ablasının yanında konuşamaması falan ilginç.

nurcum ben bile sinir oldum.ben yaşasam aynı şeyi yapardım.sen moralini bozup otururken onun umrunda bile değil eğlencede

kızlar şunu söyleyeyim evli biri olarak erkek her zaman kadından daha çok sevmeli,pervane olmalı.hele hele arkadaşlık döneminde... ilgisizlik varsa çok düşündürücü evlenince ne olur bu ilgisizlik düşünün.hiç bir şeyi büyütüp kendinizi üzmeyin,karşı tarafın ruhu bile duymuyor,kendinizi yıpratırsınız...

3 gündür elektiriğimiz problemli kızlar.günün çoğu saatlerinde kesik. bugün gezdik tozduk baya aşkımla güzel bir gündü çok yoruldum ve regl oldum.yorgunluk+bel ve karın ağrısı çekiyorum şuan..

geçmiş olsun canımmmmm

nurcum çok tatlısın ama bu övgülerin hiç birrini hak etmiyorum annemle çok kötü günler geçirdim önceden ergenlikmiydi neydi bilemem ama çok kırdık bbirbirimizi herşey düzeldi ama keşke bu günler hiç olmasaydı babam zaten yıllar önce vefat etti canım yani çok teşekkür ederim ama hiç birini hak etmiyorum keşke önceden de anlasaydım annemin değerini diye çok pişmanım

o yaşlarda herkes yaşıyor öyle dönemler.önemli olan hatalarından ders çıkarmak zelişcim annenin en büyük destekçisi sensin

ohh, güzel olmuş gezmeniz.. regle de iyi yönünden bakalım, haftaya cuma kuş gibi hafif olacaksın cnm

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr

nasılsınız hepinizi çok özledim gerçekten buraya tekrar dönücem kurtulamıycaksınız benden

annemle gidiyoruz haftaya aktif olucam ama hastanede nasıl diyet yapıcam hiç bi fikrim yok :26:

bu hafta kaçıncı olduk yeni haberler varmı sökülün bakalım

hastanede diyet iyidir canım ya hastaya ve refakatçiye iyi yemekler çıkar bu hafta 5. oldk haftaya daha iyi olcaz

yok canım ya ondan değil param kısıtlı bide gencay ın kriterlerine göre alışveriş yapmak çok zor

evet cnm ya, sezon ürünleri çok pahalı oluyor, ben de sinir oluyorum başka zaman 20Tlye alacağın şeye 70TL diyor... değmez diyorum ama öyle olunca da bi şey alamıyorum... Gencay kanunları var bi de diosun yani.. dekolte falan mı istemiyor?

o yaşlarda herkes yaşıyor öyle dönemler.önemli olan hatalarından ders çıkarmak zelişcim annenin en büyük destekçisi sensin

inşallah herzaman böyle olur ayşe abla
hastanede diyet iyidir canım ya hastaya ve refakatçiye iyi yemekler çıkar bu hafta 5. oldk haftaya daha iyi olcaz

hastanede iyi olabilirmiyim bilemiyorum bi aksilik olur simite yükleniriz falan malum diyette zor hazırlamak gerekiyor her öğün bilemiyorum burcum :26: ama elimden geleni yapıcam tabiki

13. takım herzaman süper oluyo şu iki hafta nazar boncuğunuz olsun kızlar

burcum neymiş kriterleri bizim kriterimz çok

cerencim teşekkür ederim canım

çatal gözükmicek hatlar belli olmıcak içini fazla belli etmicek filan bu senede gömlekler hep şifon biliosunuz kabul ettrmek zor oluyor elime para verdi kıyafet al die para bana bakıo ben paraya alamadım hiç bişi

nurcum ve emoş inşallah ikinizinde erkek arkadaşıyla aranız düzelir ya ama olmuyosada bırakın gitsin

tabi bekara koca boşamak kolay gelir ama onlarda sizi üzmesinler bida

Zuzuu, sen bulursun bir yolunu, ben çatal konusuna diyorum içime body giydim alttan bağlamalı falan.. çok da karışmaz zaten... halledersin seeenn

Zeliş'çim seni de öpüyorum, hastanede çok iyi bile yaparsın, refaketçiye diyet istiyoruz de, yağğsız tuzsuz gelsin işte hahhaa rekor kırarsın walla tatlım.. anneciğine çok geçmiş olsun, eskiye takma kafanı, geçmiş bitmiş, zamanın tadını çıkar

güzellerim öpüyorum, ben kaçar, kocişşle ilgileniim biraz..

mesaj sayılarını unutmayııınnn akşaammm, yrn yayınlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…