Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

türkan şorayın kanunları bile daha haff kalıo yanında ya aynen öle gömlekler filan 30 dan başlıo onlarda pek dandik iyi şeyler 50 60 70 hep

[SUB][/SUB]
hehehe görüşürüz cerencim hastane işime gelir inşallah ende öpüyorum seni yanacıklarından

baa baa ba ba baba ba ba baaaaammmm benim guclu kocaman babammmmmmm:))))))))bugun pepenin pesinde yollarda perisan olduk kizlar.Kizimla pepeyi izlemeye bi ciktik bu saate kadar gezmece tozmaca.surekli mizmiz mizmiz cildirtti beni.simdi babasi uyutmaya calisiyor cok yorucu bi gundu. yarinda kv vr kp piknik yapmak istedi onlari piknige goturucez dinlenmek yok bu hafta malesef((((

yarın o zaman bol proteinli ve kosusturmalı bigün olcak pepe ya aşkım benim o dün balon istedim hain gencay almadı

bugun icin menum sabah 1 haslanmis yumurta oglen ciger tava aksam kofte ve zero su 2.4 lt spor yok telden yazdigim icin duzenleyemedim kizlar uzgunum

bugun icin menum sabah 1 haslanmis yumurta oglen ciger tava aksam kofte ve zero su 2.4 lt spor yok telden yazdigim icin duzenleyemedim kizlar uzgunum

BENİMKİ İYİ SU ARALAR
Afiyet olsun cerencim
afiyet olsun burcu, şu közlenmiş mantarınada hastayım ya

doydunmu hilal? :26:

Menüm

Sabah 12
2 dilim ekmek
çoban ve patlıcan salatası
1 dilim peynir ve çay

Ara
1 paket special k kraker

Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber

30 dk yürüyüş
2 lt su

Burcu iyi geceler

cerencim telden giriyorum.yarın mesaj atarım ama özelden atamazsam mesaj sayılarımı yazayım

perşembe ve cuma 2 ser tane ,cumartesi 6

iyi geceler kızlar

BENİMKİ İYİ SU ARALAR

Afiyet olsun cerencim

o mantarlar benm hayatım ya

Menüm

Sabah 12
2 dilim ekmek
1 dilim peynir ve çay

Ara
1 paket special k kraker

Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber

30 dk yürüyüş
2 lt su

ıspanaklı bulgur nasıl oluo kuzucum bulgur şişlik yapmadı mı?

günaydın iyi pazarlar kızlar

günaydın kuzucum

Günaydıııınnn kızlaaarrrr

ay benim yine boğazım ağrıyor, yani 2-3 gündür hafiften vardı ama gece çok arttı.. artık bugün doktora gidicem.. kendi kendime geçiremicem belli ki bildiklerimi denedim, artık kendimi tıbbın eline bırakıyorum öğlen çıkarım...

geçmiş olsun canım havalar biraz öle böle gidio bu ara ondandır pastil filan aldın mı

ohhh, minnoşunla güzel vakit geçirmişsin işte, süper yrn da mesai devam desen

BENİMKİ İYİ SU ARALAR

Afiyet olsun cerencim

Zuzum'un mantarlarına ben de hastayım... ondan görüp canım çekio, ben de yapıyorum

Menüm

Sabah 12
2 dilim ekmek
1 dilim peynir ve çay

Ara
1 paket special k kraker

Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber

30 dk yürüyüş
2 lt su

Bulgur olmuş mu bilemedim, gerçi yanında ekmek yok.. afiyet olsun Melek...

Burcu iyi geceler

cerencim telden giriyorum.yarın mesaj atarım ama özelden atamazsam mesaj sayılarımı yazayım

perşembe ve cuma 2 ser tane ,cumartesi 6

iyi geceler kızlar
tamamdır, not adım cnm..

günaydın iyi pazarlar kızlar
günaydın tatlıımm

o mantarlar benm hayatım ya

geçmiş olsun canım havalar biraz öle böle gidio bu ara ondandır pastil filan aldın mı

ya Burcum, biliyosun aslında olay 3-4haftalık.. önce antibiyotik kullandım, şirket doktoru verdi, 5gün sonra bitti, geçmişti, ama 2 gün sonra yine başladı, yine antibiyotik aldım, bu sefer 1/2 kutu kullandım yine geçti.. 1-2 gün sonra yine başladı.. bu sefer gargarayla idare etmeye çalışıyodum, iyiye de gidiyordu ama dün geceee

kız sırf markete mantar için gidiyorum hiç üşenmiyorum her türlü yerim yani hep gencay ın yüzünden ya bağımlı yaptı beni her mangalda yedirio şimdide önümü alamıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…