evet cnm ya, sezon ürünleri çok pahalı oluyor, ben de sinir oluyorum başka zaman 20Tlye alacağın şeye 70TL diyor... değmez diyorum ama öyle olunca da bi şey alamıyorum...Gencay kanunları var bi de diosun yani.. dekolte falan mı istemiyor?
Zuzuu, sen bulursun bir yolunu, ben çatal konusuna diyorum içime body giydim alttan bağlamalı falan.. çok da karışmaz zaten... halledersin seeenn
Zeliş'çim seni de öpüyorum, hastanede çok iyi bile yaparsın, refaketçiye diyet istiyoruz de, yağğsız tuzsuz gelsin işte hahhaarekor kırarsın walla tatlım.. anneciğine çok geçmiş olsun, eskiye takma kafanı, geçmiş bitmiş, zamanın tadını çıkar
güzellerim öpüyorum, ben kaçar, kocişşle ilgileniim biraz..
mesaj sayılarını unutmayııınnn akşaammm, yrn yayınlıyorum..
baa baa ba ba baba ba ba baaaaammmm benim guclu kocaman babammmmmmm:))))))))bugun pepenin pesinde yollarda perisan olduk kizlar.Kizimla pepeyi izlemeye bi ciktik bu saate kadar gezmece tozmaca.surekli mizmiz mizmiz cildirtti beni.simdi babasi uyutmaya calisiyor cok yorucu bi gundu. yarinda kv vr kp piknik yapmak istedi onlari piknige goturucez dinlenmek yok bu hafta malesef((((
bugun icin menum sabah 1 haslanmis yumurta oglen ciger tava aksam kofte ve zero su 2.4 lt spor yok telden yazdigim icin duzenleyemedim kizlar uzgunum
BENİMKİ İYİ SU ARALARKızlar, benim anladığım bu havalar sadece bizim diyetleri, şişklinliği falan etkilememiş, erkekleri de etkilemiş
Esad , Gencay, Nur'un erkek arkadaşı hepsinin bu davranışları havalardandır diyelim
bu arada ben bir duş yapıp, dışarı çıkıcam, saçlarımı kestirmek , biraz şekil vermek istiyorum.. akşam gelirim kuzucuklaaarrr
Afiyet olsun cerencimbugünkü menüm:
sabah(11:30)
2 yumurta ve beyaz peynirden (1 kkdan az) yapılmış omlet (tavanın dibine 2-3damla yağ koydum o kadar)
light sütlü neskafe (250ml)
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara(16:00)
1/2 paket eti form + ananaslı activia
ara(18:00)
1/2 paket eti form
akşam(19:30)
1 tabak bamya yemeği
ve bolca cacık (çok sulu yaptım ki ekmeksiz şişeyim)
şimdiye kadar 2 kupa yeşil çay içtim, 1 kupa daha içerim --> 3 kupa yeşil çay
spor yok.
2LT su içtim, 2,5LT yapacağım...
afiyet olsun burcu, şu közlenmiş mantarınada hastayım yasabah(10:00)
1.5 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepekli roll ekmek
domates salatalık
5 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
ara(13:30)
4 tane kayısı
öğle(15:00)
1 kase yulaf kepekli yoğurt
akşam(18:30)
döner
salata
1 dilim ekmek
közlenmiş mantar
2.5 litre su
30 dk jillian
30 dk karın basen egzersizi
500 ml kayısılı form çayı
bugun icin menum sabah 1 haslanmis yumurta oglen ciger tava aksam kofte ve zero su 2.4 lt spor yok telden yazdigim icin duzenleyemedim kizlar uzgunum
günaydın iyi pazarlar kızlar
BENİMKİ İYİ SU ARALAR
Afiyet olsun cerencim
afiyet olsun burcu, şu közlenmiş mantarınada hastayım ya
doydunmu hilal? :26:
Menüm
Sabah 12
2 dilim ekmek
çoban ve patlıcan salatası
1 dilim peynir ve çay
Ara
1 paket special k kraker
Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber
30 dk yürüyüş
2 lt su
günaydın iyi pazarlar kızlar
Günaydıııınnn kızlaaarrrr
ay benim yine boğazım ağrıyor, yani 2-3 gündür hafiften vardı ama gece çok arttı.. artık bugün doktora gidicem.. kendi kendime geçiremicem belli kibildiklerimi denedim, artık kendimi tıbbın eline bırakıyorum öğlen çıkarım...
baa baa ba ba baba ba ba baaaaammmm benim guclu kocaman babammmmmmm:))))))))bugun pepenin pesinde yollarda perisan olduk kizlar.Kizimla pepeyi izlemeye bi ciktik bu saate kadar gezmece tozmaca.surekli mizmiz mizmiz cildirtti beni.simdi babasi uyutmaya calisiyor cok yorucu bi gundu. yarinda kv vr kp piknik yapmak istedi onlari piknige goturucez dinlenmek yok bu hafta malesef((((
BENİMKİ İYİ SU ARALAR
Afiyet olsun cerencim
afiyet olsun burcu, şu közlenmiş mantarınada hastayım ya
doydunmu hilal? :26:
Menüm
Sabah 12
2 dilim ekmek
çoban ve patlıcan salatası
1 dilim peynir ve çay
Ara
1 paket special k kraker
Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber
30 dk yürüyüş
2 lt su
tamamdır, not adım cnm..Burcu iyi geceler
cerencim telden giriyorum.yarın mesaj atarım ama özelden atamazsam mesaj sayılarımı yazayım
perşembe ve cuma 2 ser tane ,cumartesi 6
iyi geceler kızlar
günaydın tatlıımmgünaydın iyi pazarlar kızlar
o mantarlar benm hayatım ya
geçmiş olsun canım havalar biraz öle böle gidio bu ara ondandır pastil filan aldın mı
ohhh, minnoşunla güzel vakit geçirmişsin işte, süperyrn da mesai devam desen
Zuzum'un mantarlarına ben de hastayım... ondan görüp canım çekio, ben de yapıyorum
Bulgur olmuş mu bilemedim, gerçi yanında ekmek yok.. afiyet olsun Melek...
tamamdır, not adım cnm..
günaydın tatlıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?