Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol cnm, 2 yumurta, 1kkdan hafif az beyaz peynirle yaptım, hiç yağ koymadım bu sefer

Allllaaaaam, 60li hane görmeme çok az kaldıııı .. lütfen lütfen lütfen

benimde 65.9 a çok az kaldı görüyüm valla halay çkcem zaten gencay arkadaşının nişanına gitti götrmedi beni kuduruyorum burda ya

benimde 65.9 a çok az kaldı görüyüm valla halay çkcem zaten gencay arkadaşının nişanına gitti götrmedi beni kuduruyorum burda ya

niye götürmedi cnm yaa? küçük bir nişandır belki? ayy Burcuuu, ben 60li haneleri heralde 13-15senedir görmedim heee 69,9 bile olsa ben de halaya katılırım..

niye götürmedi cnm yaa? küçük bir nişandır belki? ayy Burcuuu, ben 60li haneleri heralde 13-15senedir görmedim heee 69,9 bile olsa ben de halaya katılırım..

ya yok is yerinden bi arkadaşının çocukla kızla filan tanışıyorm gelcen mi dedi gelirim dedim geçen hafta bu haftada cuma dedi ki pazar gelme sınavın var dedi bende çok durmam zaten dedi meğersem servisçilik yapcakmış beyim bi kaç arkadaşını daha götürcekmiş arabada bana yer bulamadı telefonu filan kapattım ders çalışcam valla madem sınavım var bi tarafıma takamam ama acısını çok iyi çıkarcam ay ceren ya 3 haftadır 66 67 takılıyorum valla bi 65.9 istiyorum gerisi boş ya o zaman sen 69.9 görünce halay çekiyoruzzzz :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Kızlar, şimdiye kadar bendeki mesaj sayıları bu şekilde... birazdan evden çıkıcam ben.. arkadaşımın çocuklarının doğum gününe gidicem, önce ya da sonrasında bi doktora gitmeye çalışırım... öpüldünüüüzzz...

muhtemelen yrn görüşürüz fıstıklaarr..

ellerine sağlık kuzucummm

o mantarlar benm hayatım ya

ıspanaklı bulgur nasıl oluo kuzucum bulgur şişlik yapmadı mı?

günaydın kuzucum
annemlerdeydim annem yapmış..
ıspanagı soğanla kavuruyorsan güzelce..
sonrada bulguru ekleyip pişiriyorsun .. güzel bi yemek.
ıspanagı cok bulguru azdı. o yüzden şişlik yapmadı
bende her gördüğümd eyapayım diyorum evde olmadıgı için yapamıyorum
aman nazar değmesin
amiin

siz 69 dan bahsediyorsunuz ben daha 79 u bile göremedim

melekcimmmmmm sende biraz gayretle göreceksin o günleri hatta herkes şu an gönlünden geçeni yazsın şunu görsem şunu yapcam onu yapalım grupçaaaa

Kızlar bende böyle bi alet var, mekik aleti..
Nasıl kullanılacagı hakkındada hiçbir fikrim yok...
Sizin var mı acaba.?

Ay kimsecikler yok...
Ne sıkıcı oluyormuş böyle kimse olmayınca...
Giremediğim günlerin cezasını cekiyorum

Allah'ım konuşacak birini gönder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…