Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hani şu sabahan akşama kadar hoca hoca gezdiğim uygulama sınavı vardı ya kızlarrrr 93 almışım bak nası mutluyum ya herşey normale dönüooooooo

Hilal'cim, güncelledim senin mesaj sayını, Kızlar yine paylaşayım mı mesajları? hilal cuma-ctesi yolladı..
naapıım?

bu arada dün gördüğüm 71,4 , bugün 72,1 oldu yine yaw

günaydınnn kızlarrrrr bugün tartıldım ve yarın halay çekicez gibi

lorke lorke lorke lorkee

hani şu sabahan akşama kadar hoca hoca gezdiğim uygulama sınavı vardı ya kızlarrrr 93 almışım bak nası mutluyum ya herşey normale dönüooooooo

bravo zuzuuuu...

Kızlar ben geldim, yeniden sizinle olmak çok güzel
ay sen nerelerdeydin? neler yaptın Özlem?

ohh gün senin günün olmuş Hilal... mantarsız bi tarif yokmu burcu

pikniğe gitseydim iyiydi ama seminerede gitmicem galiba
4 te bitiyor,kararsızım.. gitsem mi gitmesem mi diye...

inş.. bi sorun olmaz...
günaydınnn kızlarrrrr bugün tartıldım ve yarın halay çekicez gibi

ohhh tey tey.. ti lil li li çekeriz...
Halay başını ben cekecem ona göre

Tatlım annemleri görmeye gittim bi iki gün uzadı dönüşüm. malum işten ayrıldım filan aslında canım çok sıkkın ama size yansıtmak istemiyorum. Biraz moral olsun diye. Diyetime sadık kaldım ama merak etmeyin sizi de çok özledim. ordayken giremedim düzenli fırsat olmadı. paylaşım yapamadım affedin.

kuzucum o bendede oldudu sabah tartıldım 67.4 çıktım akşam annem dedi ki atrtıyı getir bi bakalım filan dedi çıktım tartıya yedim içtim filan biliosunuz 67.3 çıktım yani oluo öle bak yarın daha hafif çıkcan emn ol

kız uydurma yemek evde ne varsa koydum işte

sağol canım hadi bakalım bu hafta ne kadar gitcek

bugün eşya toplayacağım kızlar.evim tafilata girecek bittikten sonra da karşı daireye taşınacağım.tadilat başlasın 15 gün annemlere kaçacağım.gelince de hoop evi taşırız.kafam o kadar meşgul ki,yapılacak çok iş var

kolay gelsin ayşemmmm

kızlarrrrrr markete gidip mantar aldımmmm emoşun brokolisi benm mantarlarrr ahahahaha

emoşum gel artıkkkkk

Hilal'cim, güncelledim senin mesaj sayını, Kızlar yine paylaşayım mı mesajları? hilal cuma-ctesi yolladı..
naapıım?

bu arada dün gördüğüm 71,4 , bugün 72,1 oldu yine yaw
Ceren çok takma,geç yemiş olabilirsin, şişkinlik yapacak bişeyler yemiş olabilirsin, tuzu fazla almış olabilirsin...
Takma bence, hergünde tartılma

Kolay gelsin, ev taşımak çok zor ya...
Allah yardım etsin..

Dün tartıldım. Kilom 80.4 cıktı.

Bende kalori sepetine girdim. Bir ay sonra 76 olmayı hedefledim.
Bana günlük 1300 küsür kalori verdi.
Buna ek 30 dk. spor yapsam belki 72 ye inebilirim...

Eşime de dedim " Bana 1 ay kilodan bahsetme.1 ay sonra veremezsem istediğini söylersin"
Kilomla ilgili konuşunca motivasyonum düşüyor, tamam dedi.

Bu sefer bi program hazırladım,kararlıyım inş. vericem.
Bu haftada 79 u görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…