yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Yaşasın yaşasın.Hadi bekleyelim yarını inşallah tamamdır.
Kızlar ben geldim, yeniden sizinle olmak çok güzel
günaydınnn kızlarrrrr bugün tartıldım ve yarın halay çekicez gibi
hani şu sabahan akşama kadar hoca hoca gezdiğim uygulama sınavı vardı ya kızlarrrr 93 almışım bak nası mutluyum ya herşey normale dönüooooooo
ay sen nerelerdeydin? neler yaptın Özlem?Kızlar ben geldim, yeniden sizinle olmak çok güzel
ohh gün senin günün olmuş Hilal...Pirzolanın gözüne vurdun vallahi.Mangalı da yiycektim nerdeyse
Tavuk çok yiyorum normalde de ama mangalın tadı bir başka.Birde semaver çayı yaptık.Ohhhhhhhh missssssssss ayıptır söylemesi.
Tatil içinde son bir haftam Melek.Bende geçen mayısta doğum yaptığım için yazın hiçbiryere gidememiştim.Dört gözle bekliyoum yemin ediyorum
mantarsız bi tarif yokmu burcucanım tavada 1 çorba kaşığı yag ile tavuk soğan biber mantarı biraz soteledim patlıcanları közledim yatırdım tepsiye tavuklu harcı koydum üzerindn salçalı su döktüm baharatlar bide çeri domats dildim yallah fırın
ayy ya pikniğe gideydin iyiydiii
günaydınnn kızlarrrrr bugün tartıldım ve yarın halay çekicez gibi
hoşgeldin canımcım
ohh ne güzel,sevindim snein adına...hani şu sabahan akşama kadar hoca hoca gezdiğim uygulama sınavı vardı ya kızlarrrr 93 almışım bak nası mutluyum ya herşey normale dönüooooooo
Kızlar ben geldim, yeniden sizinle olmak çok güzel
Hilal'cim, güncelledim senin mesaj sayını, Kızlar yine paylaşayım mı mesajları? hilal cuma-ctesi yolladı..
naapıım?
bu arada dün gördüğüm 71,4 , bugün 72,1 oldu yine yaw
lorke lorke lorke lorkee
bravo zuzuuuu...
ay sen nerelerdeydin? neler yaptın Özlem?
Hilal'cim, güncelledim senin mesaj sayını, Kızlar yine paylaşayım mı mesajları? hilal cuma-ctesi yolladı..
naapıım?
lorke lorke lorke lorkee
bravo zuzuuuu...
ay sen nerelerdeydin? neler yaptın Özlem?
ohh gün senin günün olmuş Hilal...
mantarsız bi tarif yokmu burcu
pikniğe gitseydim iyiydi ama seminerede gitmicem galiba
4 te bitiyor,kararsızım.. gitsem mi gitmesem mi diye...
inş.. bi sorun olmaz...
ohhhtey tey.. ti lil li li çekeriz...
Halay başını ben cekecem ona göre
Hoşbulduk Burcucum, nasılsın görmeyeliş sınavından süper bi not almışsın tebrik ederim. Kilolarda gidiyo sanırım. Sevindim çok kuzucum. Ben de hollywood diyeti devam ediyorum. 3 kilo gitti toplamda tickerı güncellicem hemen
bugün eşya toplayacağım kızlar.evim tafilata girecek bittikten sonra da karşı daireye taşınacağım.tadilat başlasın 15 gün annemlere kaçacağım.gelince de hoop evi taşırız.kafam o kadar meşgul ki,yapılacak çok iş var
bugün eşya toplayacağım kızlar.evim tafilata girecek bittikten sonra da karşı daireye taşınacağım.tadilat başlasın 15 gün annemlere kaçacağım.gelince de hoop evi taşırız.kafam o kadar meşgul ki,yapılacak çok iş var
Ceren çok takma,geç yemiş olabilirsin, şişkinlik yapacak bişeyler yemiş olabilirsin, tuzu fazla almış olabilirsin...Hilal'cim, güncelledim senin mesaj sayını, Kızlar yine paylaşayım mı mesajları? hilal cuma-ctesi yolladı..
naapıım?
kızlarrrrrr markete gidip mantar aldımmmmemoşun brokolisi benm mantarlarrr ahahahaha
emoşum gel artıkkkkk
Accık da bana yolla
Evet bu Emoş nerelerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?