7 kişiyiz takımda şimdilikkızlar dün konuştuğumuz takım içi eşleşmeyi kura çekerek yapıcam itirazı olan var mı
venüs ben ceren melek özlem hatice nur... izinlileri ve emoşu katmıyorum bi süre daha online olamayacğı için?
ay bi geçemedim sizi.. hep 3. yüm
olsun ilk 3 te olmakta iyidir
hatice kim ya :44: ne ara geldi, hiç görmedim ben onu
7 kişiyiz takımda şimdilikikili eşleme biri açıkta kalacak galiba.yada biri üçlü eşleşecek
hatice smmmberra nickli olan arkadaş canım.
evet öle olcak sanırım
melek eşlemeyi yapalım da mesela eşler birbirine ne yapcak filan tam belirlesek onu
O Hatice arkadası eklemesek?
Şundan dolayı diyorum,hiç göremedim buralarda ben onu...
Eşler,birbirlerinin menülerinde gördükleri eksi ve artıları söylesin.
Spor konusunda teşvik etsin.
Kaçamak yapılırsa zaten onun nisbetinde spor cezası olacak...
Özel durumu sıkıntısı varsa, diyete motive olamıyorsa ona destek olmaya calıssın
paylasımları konusunda yardımcı olsun
Bu diyeti kim yazmış? :44:
Bugünü yok sayıyoruz o halde. Zaten hepimiz dürüst olmak ile görevliyiz burada. Başka türlü takımlardan verim almak imkansız.
aman canım ben 2 haftadır neler neler yaptım üzülme
Herkese hayırlı uğurlu olsun.Bol bol yağlarımızı eritiriz inşallahCumadan cumaya değişecek sandım ben.Hani cuma günleri bildirim yapıyoruz ya o yüzden
Vücutta 1 kg yağlanma olması için fazladan 7 bin kalori almak gerekir. Sadece ufak tefek sapmalar hemen yağlandığınız anlamına gelmez. diyor bir yazıda...:26:
evet, o şekilde olabilirtamam canım o zaman haticeyi eklemeyelim 6 kişi olalım hatice deneme süresini aşarsa katarız o zaman tamam herkes anlar zaten ben kurayı çekiyorum
Venüs gözüm üstündekura çekim sonucu
burcu----özlem
melek----venüs
nur------ceren
gayet adil şekilde çektğime emin olabilirsiniz kızlar. ilk hafta böle haftaya pazar tekrar kura çekeriz istersenizzz
Herkese hayırlı uğurlu olsun.Bol bol yağlarımızı eritiriz inşallahCumadan cumaya değişecek sandım ben.Hani cuma günleri bildirim yapıyoruz ya o yüzden
Vücutta 1 kg yağlanma olması için fazladan 7 bin kalori almak gerekir. Sadece ufak tefek sapmalar hemen yağlandığınız anlamına gelmez. diyor bir yazıda...:26:
internette diyetleri araştırırken bir sitede gördüm.ayda 15 kg demesi dikkatimi çekti ama 15 kg imkansız
ilk iki gün yemek yenmiyorilk 2 gün detox gibi bişey oluyor heralde
yani kendimizi kandırarak hiç birşeyin üstesinden gelemeyiz sonuçta.
Tickerimi hazırlarken üzüldüm ya
Bir zamanlar orda -18 yazıyordu.. Ne salagım ben
heyyy kendine gel bakıyımmmm ben arkadaşıma salak dedirtmemkendine gel bi daha aynı hatayı yapmazsın olur biter
Off Burcu,anlatamam.Acayip pişmanlık duyuyorum.
Nasıl gözüm görmez o kadar kiloyu tekrar alırım ya
Zaten bi istedigim kiloya ineyim, asla almam... (inşaallah)
Aslında var ya, akşam yemedikten sonra alınmıyor.
Ben akşam yemeye baslayınca almaya basladım
canım akşam ye ama az ye hiç yemeden de olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?