Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın… Hayırlı cumalar…

Dünkü menüm;

Sabah kahvaltısı yapacak zamanım olmadı

13:00 döner dürüm

16:30 yoğurt (zencefil, zerdeçal, tarçın ile)

18:00 çorba, sebze yemeği 4 kaşık

Ne kadar su içtiğimi ölçemedim ama 1 lt fazla içmişimdir.

Dürümde en aşağı 1 ekmek var.Hepsinimi yedin. Afiyet olsun.Bende çok seviyorum döner dürümü.
Ama bir süredir yemedim.

Ben çıkıyorum görüşmek üzere

canım az su içersen kilo vermen çok etkilenecek hatta veremeyeceksin inan.. minimum 2 litre içmelisin gün içinde normal zamanlarda bile.. zayıflamaya faydası olması için de 2,5'u bulmalısın.. ama 2nin altına inme canım, özellikle yaz aylarında

cnm hoşgeldin, geçmiş olsun.. evet oturması zaman alıyor, ben de yaptırmıştım biliyorsun... temmuzda bekliyoruz o zaman seni...
kilo mu aldın, dikkat et temmuza kadar, 2 hafta var, alma-ver hatta

(Gruba geldiğim gün)10.06.13-63,4
14.06.13-62,5
Fark 0,9

Yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum kızlar Ben çıkacağım şimdi akşam görüşürüz inşallah.

tamam cnm biz yüzdeni hesaplarız ama sen de öğrenmek istersen, şöyle hesaplanıyor:
(verdiğin kilo * 100 )/ geçen haftaki kilon --> (0,9*100)/62,5= 1,44

%lik: 1,44

tamam cnm biz yüzdeni hesaplarız ama sen de öğrenmek istersen, şöyle hesaplanıyor:
(verdiğin kilo * 100 )/ geçen haftaki kilon --> (0,9*100)/62,5= 1,44

%lik: 1,44

Hmm anladııım sağol kuzum ama geçen haftaki kilomu 63,4 olarak almıyor muyuz ? 62,5 bugünkü kilom :)

Bu arada Emoş (Emoş diyebilir miyim :) dünkü mesaj sayım 2, yani 5'in altında üzgünüm

cnm hoşgeldin, geçmiş olsun.. evet oturması zaman alıyor, ben de yaptırmıştım biliyorsun... temmuzda bekliyoruz o zaman seni...
kilo mu aldın, dikkat et temmuza kadar, 2 hafta var, alma-ver hatta

hoşbulduk canım ..sendemi ameliyat olmuştun ne kadar süre oldu benim lasek oldu senin ki hangisi sana daha çok soru sorabilirm.:) ve evet kilo aldım bu hafta dikkat etmeye başlayacağım..

Hemen kiko bildirdimimi yapayım,
İzne ayrılırkenki kilom 70
Geri geldiğimde 72
Simdi 71 ( bu haftaki hhedefim 71)

Hadi bakalım hayırlı olsun canımcım:)

sağol canım bnm

canım ekmegine bak dukanın yumurta var mı bilmitorum ama

saç güzelmiş kuzucummm denicem bunu
ay kızlaaaaarr, bu tartı bana kıl mı neee.. bir göstermedi 69,9u yaaa..

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 71,0
Bu Hafta:70,0
Fark:1kg
%lik: 1,41
(1,408 idi yuvarlıyoruz değil mi)

ahahah olsun bence gayet iyi

14.06.13-62,5
Fark 0,9

Yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum kızlar Ben çıkacağım şimdi akşam görüşürüz inşallah.

geçmiş olsun kuzucum kendine dikkat etttt

işte biraz ilerleyince verilmiyo canım ya ben 1 kiloyu görmeyeli baya oldu

canım bence dürüm tercih etme yada hepsini yeme

Düzeltiyorum

7 haziran cuma : 72.500

14 haziran cuma :71.200

1.3 / 72.500 / %1.79310344828

canım onu 1.8 diye yuvarlıyoruzzzz bu arada tebriklerrrr

07/06/2013 başlangıç kilom : 70,00
14/06/2013 : 69,40

oh beeeeeeee :)

600 gr 600 gramdırrrrr

günaydın kızlar :)

kilo bildirimim:

geçen hafta: 60.9
bu hafta: 60.6
fark: 300 gr
yüzde: %0,49

emoşummmm tebrikler canım

kilo bildirimi

başlangıç: 76

geçen hafta:65.3

bu hafta:64.6

fark:0.7

​yüzde:1.07

Son düzenleme:
10 haziran : 11
11 haziran : 8
12 haziran : 6 bunlar sadece benim yazdığım yazılar doğrusu bu dimi

evet canım doğrusu bu :)

Ya kızlaarr, Nur nerdeeeee?? benim bu haftaki eşim Nur'du ama hiç karşılaşamadık kiiii?
ben mi farketmedim acaba :44::44::44::44:

Nur'cuuuumm, nerelerdesin tatlım

bu hafta hiç gelmedi interneti sıkıntılı yine sanırım. bu sıkıntıları düzelene kadar izine ayıracağım artık.

kilona göre çok az yiyosun canım. vücudun bu yeme düzenine ters tepki verebilir. daha düzenli bir menü bekliyorum :) afiyet olsun

canım böyle durumlarda istersen kilonu 1 gün önceden de bildirebilirsin. ama son saat 11:30.
menüne gelince gözüme batan tek şey simit oldu. 1 tam simit 4 dilim ekmek yapar. yarım ve çeyrek şeklinde tüket tam yememeye çalış canım afiyet olsun :)

light kolaya iyi alıştın sen ceren :) light olsa da diyette pek önerilmiyo biliyosun. onun dışında bi tek spor gözüme battı bu hafta hiç göremedim sende. bu arada geçmiş olsun canım :)

oh ohh ohhh maşallah :) hayırlı olsun tatlım güle güle kullan canım :)

öğleni akşamla iyi toparlamışsın canım :) ama senn yaptığın bildiğin kumar perşembe günü böyle yenir mi afiyet olsun tatlım :)

tatlım kocana hayır demelisin :) protein hiç yok menünde en azından 1 yumurta ye canım. afiyet olsun :)

emoşşşş görür müsün bilmiyorum ama gör menüde su 2.8 yazıo ama içim yandı 3.3 olduuuu

gördüm gördüm not aldım

saat 10da yediğin olmamış canım onun dışında menün güzel :)
yarın en çok kilo verene ödül varmı kızlar?

En çok kilo verene ödül olarak tatlı,pasta,yemek ödülü yok yani

pasta börekli ödül mü olur :) sonra verdiğin kiloları geri al kraliçelik var en çok kilo verene

ay kızlaaaaarr, bu tartı bana kıl mı neee.. bir göstermedi 69,9u yaaa..

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 71,0
Bu Hafta:70,0
Fark:1kg
%lik: 1,41
(1,408 idi yuvarlıyoruz değil mi)

cereeeen süpersinnn tebrik ederim

tickerimi güncelleediiiimm.. hedefime 5kg kaldı.. tabi o ilk hedef aslında

ceereeeen gittikçe haklaşıyosun hedefe süpersin tatlım

14.06.13-62,5
Fark 0,9

tebrikler tatlım 4 gün için hiç fena değil :)

çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin. temmuzda bekliyoruz tatlım öpüldünnn

Düzeltiyorum

7 haziran cuma : 72.500

14 haziran cuma :71.200

1.3 / 72.500 / %1.79310344828

tebrik ederim özlem çok iyi sonuç

07/06/2013 başlangıç kilom : 70,00
14/06/2013 : 69,40

oh beeeeeeee :)

tebrik ederim canım ilk haftana göre gayet iyi

Hmm anladııım sağol kuzum ama geçen haftaki kilomu 63,4 olarak almıyor muyuz ? 62,5 bugünkü kilom :)

Bu arada Emoş (Emoş diyebilir miyim :) dünkü mesaj sayım 2, yani 5'in altında üzgünüm

%lik 1,42 o zaman cnm

hoşbulduk canım ..sendemi ameliyat olmuştun ne kadar süre oldu benim lasek oldu senin ki hangisi sana daha çok soru sorabilirm.:) ve evet kilo aldım bu hafta dikkat etmeye başlayacağım..

benim miyop astigmat vardı.. tam hatırlamıyorum walla, 5 sene oldu
çok memnunum.. yazmıştım sana daha önce ama kaçırdın heralde cnm...
sor tatlım istediğini...

bildirim yapmayan kim kaldı kızlar...
Ayşe izinli, Hilal izinli, Venüz ve Nur mu kaldı.. aaa Melek bi de...

ben unutursam , siz hatırlatın, haftaya son bildirim yapcam, 2 hafta izinliyim hee.. tatile gitcez yaa

ayyy emoş ya her perşembe kumar ya annem perşembe akşamları geç geliyo bende gencaylara gidiyorum orası ayrı annem dün izin kullandı hastaneden sonra arkadaşşının restronanına gittik ayy kadın bildiğin restrona yığdı önümüze ama şükür hedefime %87.5 yaklaştım bide cerene diyoorum ki bu perşembe rahatım annem daha pis boğazmış gencaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…