anlaşıldı şekerim :)) yeni yeni öğreniyorum ilk haftam
kızlaarr yarın kilolarımızı kaçta bildirmemiz gerekiyooo???
ayyyyy çeyizime çeyiz kattım yine bugün günlük kullanım için çatal kaşık bıçak almaya gittik bugün sonra baktık işte ya annem beğenmedi ya ben filan derken eve geri geldik işte benim şu meşür markete girdik bide ona bakalım dedik sonra indirim yapmışlarrr 12 kişilik sandığı filan olan çatal kaşık bıçak takımını 100 liraya aldık sandığı iyi değil ama istediğim gibi sade ve şık 1 tane kalmış ellerinde onuda alana 100 liraya satalım demişler dedim ne ballıyım arkadaş yaaaa
güle güle kullan canım :) sandık hiç önemli değil önemli olan malı ... evlendikten sonra sandığını bi kenara koyarsın gerçi o bile yer işgal ediyo
https://www.facebook.com/photo.php?..._365462930151398_178456908_n.jpg&size=458,960
kızlar böle bi elbisem var daha öncede giydim o zaman şişmandımşimdi daha güzel oluyor pazar günü bi düğünde giycem sizce saçımı nası yaptırayım geçen giydiğimde dandik kuaförlere gittiğim için hep sıkı topuzdu bu sefer kendim yapcam siz öneri verin ben bi şekilde yaaprım
canım elbise çoook güzelmiş rengide çok hoş.. bence sen saçlarını maşa yap sonra dağınık bi şekilde topla hafif!! nasıl fikir
ben kesin değerlendirim onu hoş makyaj malzemesi koyarsın dio annem de öle makyaj malzememde yok neyse gelin bohçasına koyacaklarrrr
https://www.facebook.com/photo.php?..._365462930151398_178456908_n.jpg&size=458,960
kızlar böle bi elbisem var daha öncede giydim o zaman şişmandımşimdi daha güzel oluyor pazar günü bi düğünde giycem sizce saçımı nası yaptırayım geçen giydiğimde dandik kuaförlere gittiğim için hep sıkı topuzdu bu sefer kendim yapcam siz öneri verin ben bi şekilde yaaprım
güle güle kullan canım :) sandık hiç önemli değil önemli olan malı ... evlendikten sonra sandığını bi kenara koyarsın gerçi o bile yer işgal ediyo
MENÜÜÜMMM
Saat : 11.00
1 sb ılık limonlu su
1 sb soğan-maydanoz-limon suyu
1 sb bitki çayı
saat : 11.30 KAHVALTI
iri bir domatesin yarısı
bir tutam maydanoz
1 küçük kırmızı biber
1 küçük salatalık
1 kibrit kutusu peynir
5 siyah zeytin
saat: 13.30
ebru şallı ile 35 dakika esneme uzama hareketleri ( herkese tavsiye ederim cok iyi geliyo )
saat: 14.45
bir kase semizotlu yulaf ezmeli yoğurt
saat: 15.50
jillian ile level 1 egzersiz 20 dakika yaptım
saat: 16.30
bir şeftali
saat: 17.00
1 sb kiraz sapı ve limon karışımı
saat: 17.05
ebru şallı ile kardio plates 35 dakika ( termal sauno şort ile) arkasından ılık bi duş
saat: 18.30 AKŞAM YEMEĞİ
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu semiz otu yemeği
salata (hic ekmek yemedim)
içtiğim su miktarı 1 litre ama gün içerisinde fazla sıvı tükettiğim için tuvalete çok çıktım :)
bu saatten sonra bir şey yermiyim kocama bağlı meyve ya da çay içebilirim
bu arada arkadaşlar her şeyi tek tek not aldım
genelde onu arkadaşlarım boş odaları varsa üstüne örtü örtüp kenara koyuyolar:) ben sandıklı olandan almadım çeyizime ama kendim takım yaptım body nin ne karardı ne bişi oldu halen parlak :)
Bugünkü menüm;
09:30
2 bardak şekersiz çay
2 parça sürk
2 parça peynir
2 kaşık zeytin salatası
1 parça somun ekmek
10:30
sade türk kahvesi
serçe tırnağımın büyüklüğünde mozaik pasta
11:30
400ml kayısılı form çayı ve yeşil çay karışımı
13:30
2 bardak nesfit,1 bardak süt
15:00
yarım elma
18:00
2 kaşık kıymalı yumurta
Biraz peynir
bir avucumun içi büyüklüğünde pide ekmeği
yarım biber,yarım domates,1 salatalık
1 fincan şekersiz çay
22:00
5 tane eti form lıght mısır pirinç patlağı
şu an kayısılı form çayı
3litre su
Bugün egzersize zamanım olmadı.gündüz saatlerce ev işleriyle uğraştım.akşamda alışverişe gittik.
Belki yatmadan önce jillian yaparım
elbise çok cici... yakışır arkadaşıma, bence dağınık topuz hoş olur
Valla öyle atsan kıyamıyosun, öyle boş boş dursa göz veremi gibi içine sinmiyor. Benim sandık amacını aştı fotograflarımı saklıyorum :)
güzelmiş..
öncelikler herkese iyi akşamlar
burcucum at kuyruğu toplamada güzel olur.Saçın uzun sanırım
kuzucummm form mısır patlağı şişkinlik yapmasın ama güzel ben beğendim
yarın en çok kilo verene ödül varmı kızlar?
yarın en çok kilo verene ödül varmı kızlar?
ödül tenekeden kupa adrese teslim :))) şaka şaka ben hiç bilmiyorum!!sahi ödül var mı ?
ilk defa denedim bende umarım yapmaz.geç vakitte yedimve bugün hem sabah hemde akşam beyaz tükettim:18: neyseki iştaha gelip abartmadım yemeyi
anaam sen hiç yemek yememişsin kikaç kilodan kaça düştünüz? ben yeni başladım sizlerle!!
sabah(10:30)
1 tam bugday roll ekmekten peynirli yumurtalı kızarmış
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 porsiyon tavuk gögsü
3 dilim elma dilim patates
közlenmiş biber domates
1 paçanga böreği(fırında kızarmış mantar az pastırma çeşitli biber)
salata
akşam(19:30)
yarım kase yoğurt
1 domates
bol limonlu maydanoz
2.8 litre su(1.8 şu an 1 daha içicem)
500 ml yeşilçay(büyük bardağım biraz önce kırıldı ya)
300 ml kayısılı form çayı
25 dk bacak basen egzersizi
3 saat gezme tozma
canımcım herşey çok güzel ama sporları en altta yaz böle emoş okurken gözünden kaçabilir. bu saatten sonra meyve yeme suyun yerinede hiç bişi koyma bak ben 3 lt ye yakın su 1 litrede bitki çayı bide üstüne yine 1 lt normal çay tüketiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?