Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güle güle kullan canım :) sandık hiç önemli değil önemli olan malı ... evlendikten sonra sandığını bi kenara koyarsın gerçi o bile yer işgal ediyo

güle güle kullan canım :) sandık hiç önemli değil önemli olan malı ... evlendikten sonra sandığını bi kenara koyarsın gerçi o bile yer işgal ediyo

ben kesin değerlendirim onu hoş makyaj malzemesi koyarsın dio annem de öle makyaj malzememde yok neyse gelin bohçasına koyacaklarrrr

canım elbise çoook güzelmiş rengide çok hoş.. bence sen saçlarını maşa yap sonra dağınık bi şekilde topla hafif!! nasıl fikir

ben kesin değerlendirim onu hoş makyaj malzemesi koyarsın dio annem de öle makyaj malzememde yok neyse gelin bohçasına koyacaklarrrr

genelde onu arkadaşlarım boş odaları varsa üstüne örtü örtüp kenara koyuyolar:) ben sandıklı olandan almadım çeyizime ama kendim takım yaptım body nin ne karardı ne bişi oldu halen parlak :)

emoşşşş görür müsün bilmiyorum ama gör menüde su 2.8 yazıo ama içim yandı 3.3 olduuuu

elbise çok cici... yakışır arkadaşıma, bence dağınık topuz hoş olur

Valla öyle atsan kıyamıyosun, öyle boş boş dursa göz veremi gibi içine sinmiyor. Benim sandık amacını aştı fotograflarımı saklıyorum :)

güzelmiş..

Bugünkü menüm;

09:30
2 bardak şekersiz çay
2 parça sürk
2 parça peynir
2 kaşık zeytin salatası
1 parça somun ekmek

10:30
sade türk kahvesi
serçe tırnağımın büyüklüğünde mozaik pasta

11:30
400ml kayısılı form çayı ve yeşil çay karışımı

13:30
2 bardak nesfit,1 bardak süt

15:00
yarım elma

18:00
2 kaşık kıymalı yumurta
Biraz peynir
bir avucumun içi büyüklüğünde pide ekmeği
yarım biber,yarım domates,1 salatalık
1 fincan şekersiz çay

22:00
5 tane eti form lıght mısır pirinç patlağı

şu an kayısılı form çayı

3litre su

Bugün egzersize zamanım olmadı.gündüz saatlerce ev işleriyle uğraştım.akşamda alışverişe gittik.

Belki yatmadan önce jillian yaparım

genelde onu arkadaşlarım boş odaları varsa üstüne örtü örtüp kenara koyuyolar:) ben sandıklı olandan almadım çeyizime ama kendim takım yaptım body nin ne karardı ne bişi oldu halen parlak :)

misafir için olan ayrı canım ya oraya 2500 lira bayıldım yemek takımı ve çatak kaşığa ama hediye tavaları filan hesaplıya geldi. bu günlük için bende body den takım yapcaksın annem begendi ben begenmedim ortayı bulamadık bi türlü bunu görünce hah dedik aldık hemen

öncelikle herkese iyi akşamlar

burcucum at kuyruğu toplamada güzel olur.Saçın uzun sanırım

Son düzenleme:

kuzucummm form mısır patlağı şişkinlik yapmasın ama güzel ben beğendim

sağol canım batikten indirimden almıştım ama geçen sene basenler göbek popo hey maşllah olduğuu için pek bi şekilsiz durmuştu

öncelikler herkese iyi akşamlar

burcucum at kuyruğu toplamada güzel olur.Saçın uzun sanırım

saçlarım uzun canım kıyamıyorum bide ahtım var mezun olana kadar kestirmicem diye kısaydı yeni uzadı diyeblirim yani

yarın en çok kilo verene ödül varmı kızlar?

kuzucummm form mısır patlağı şişkinlik yapmasın ama güzel ben beğendim

ilk defa denedim bende umarım yapmaz.geç vakitte yedim ve bugün hem sabah hemde akşam beyaz tükettim:18: neyseki iştaha gelip abartmadım yemeyi

yarın en çok kilo verene ödül varmı kızlar?

ödül tenekeden kupa adrese teslim :))) şaka şaka ben hiç bilmiyorum!!sahi ödül var mı ?

ay yok kızlar genelde eğer iyi kilo verirsek melek halay başı ben ceren hlay çekiyoruz bizzzzz

ilk defa denedim bende umarım yapmaz.geç vakitte yedim ve bugün hem sabah hemde akşam beyaz tükettim:18: neyseki iştaha gelip abartmadım yemeyi

umarım yapmaz kuzucum bende yapıodu çünkü. dünde semiz beni şişrdi ya

anaam sen hiç yemek yememişsin ki kaç kilodan kaça düştünüz? ben yeni başladım sizlerle!!

hoş geldin o halde bende pek eski sayılmam yarın 1 haftam dolacak. Metobolizmam çok yavaş çalışıyor. Bunu diyetisyenimde söylemişti. bu kadar yememe ragmen korkarım hiç kilo veremedim bu hafta tartılmadım korkumdan sabah tarılıcam :)

Güzel menü
Gezmede insanı yoruyor

Burcu günde 4-5 litre sıvı tüketiyorsun.İyi güzelde böbreklerine zarar etmez inşallah.Böbrekleri yorarmış diyorlar.:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…