Güzel menü
Gezmede insanı yoruyor
Burcu günde 4-5 litre sıvı tüketiyorsun.İyi güzelde böbreklerine zarar etmez inşallah.Böbrekleri yorarmış diyorlar.:44:
En çok kilo verene ödül olarak tatlı,pasta,yemek ödülü yok yani
canım zaten böbrek tembelliği var bende iyi oluyor şu ana kadar tek sıkıntım uyku düzenim bozuldu biraz gece tuvalete kalkıyorum bide sabah 9 buçuk 10 arası bağırsaklarım hareketlenio daha da uyuyamıyorum geçen ay tahlillerimde bi sıkıntı çıkmadı canım
Her ay tahlilmi yaptırıyorsun?
istediğim kadar verirsem yarın bi kaçamak yaparım belki ben duruma bağlı
yok canım 2 ayda bi gidiyorum ben mutlaka zaten staja çıkıyorum biliosun hemşirelik öğrencisiyim bölümüne göre her türlü tahlilimi yaptırırm benm en büyük 3 sorunum kabızlık böbrek tembelliği ve tiroid canım
tiroid ırsi anneden kalma bide karadenizli olunca bol kara lahana
kabızlık doğduğumdan beri varmış küçükkende çok sıkıntı çekmişim
böbrek tembelliğide 3 sene önce başlamıştı yaz gününde bile 1 litse su içmiodum belki
doktorum en az 2.5 lt su içicen demişti vücudun tolere eder demişti hakkattende tolere ediyorum eğer turşu veya tuzu çok tüketmezsem olduğu gibi atıyorum kendimde şişlik hissedersem veya ödem aldığı çıkardığı takibi yapıyorum yani idrarımı ölçüyorum ona göre yemeklerimi düzenliyorum. ama şükür 1.5 aydır ilk defa bu aralar şişliğim oluyor ama oda yediklerimden
Ben döneri çok seviyorum
Eki Görüntüle 734777
Geçmiş olsun cnm.Tahlillerde bir sıkıntı olmadığına sevindim.
bende döner yicem öğlen ama dürümünü kendim yapcam evde dukan usulüüüüü
birliktemi götürecen dürümünü gittiğin yere
ayyyyy çeyizime çeyiz kattım yine bugün günlük kullanım için çatal kaşık bıçak almaya gittik bugün sonra baktık işte ya annem beğenmedi ya ben filan derken eve geri geldik işte benim şu meşür markete girdik bide ona bakalım dedik sonra indirim yapmışlarrr 12 kişilik sandığı filan olan çatal kaşık bıçak takımını 100 liraya aldık sandığı iyi değil ama istediğim gibi sade ve şık 1 tane kalmış ellerinde onuda alana 100 liraya satalım demişler dedim ne ballıyım arkadaş yaaaa
hoş geldin o halde bende pek eski sayılmam yarın 1 haftam dolacak. Metobolizmam çok yavaş çalışıyor. Bunu diyetisyenimde söylemişti. bu kadar yememe ragmen korkarım hiç kilo veremedim bu hafta tartılmadım korkumdan sabah tarılıcam :)
yok canım alıp eve getircem ya bizim burdaki marketi kampanyası var 60 liralık alışveriş yapana 3 liralık yemek fişi verio çıkıosun fast food da yiyosun ne istersen ben bi tek döner alıyorum alır gelirim evde yerim
bende diorum beğenmedi beniiii
https://www.facebook.com/photo.php?..._365462930151398_178456908_n.jpg&size=458,960
kızlar böle bi elbisem var daha öncede giydim o zaman şişmandımşimdi daha güzel oluyor pazar günü bi düğünde giycem sizce saçımı nası yaptırayım geçen giydiğimde dandik kuaförlere gittiğim için hep sıkı topuzdu bu sefer kendim yapcam siz öneri verin ben bi şekilde yaaprım
Bugünkü menüm;
09:30
2 bardak şekersiz çay
2 parça sürk
2 parça peynir
2 kaşık zeytin salatası
1 parça somun ekmek
10:30
sade türk kahvesi
serçe tırnağımın büyüklüğünde mozaik pasta
11:30
400ml kayısılı form çayı ve yeşil çay karışımı
13:30
2 bardak nesfit,1 bardak süt
15:00
yarım elma
18:00
2 kaşık kıymalı yumurta
Biraz peynir
bir avucumun içi büyüklüğünde pide ekmeği
yarım biber,yarım domates,1 salatalık
1 fincan şekersiz çay
22:00
5 tane eti form lıght mısır pirinç patlağı
şu an kayısılı form çayı
3litre su
Bugün egzersize zamanım olmadı.gündüz saatlerce ev işleriyle uğraştım.akşamda alışverişe gittik.
Belki yatmadan önce jillian yaparım
tebrikler cnm...7 haziran cuma : 72.500
14 haziran cuma :71.200
1.4 / 72.500 / %1.93103448276
Günaydııınnn kızlaaaarrr
kız o ne, serçe tırnak kadar mozaik, ayy çok güldümm
güzel olmuş cmn, afiyet olsun...
tebrikler cnm...
1,3 kilo vermişsin .. 1,4 yanlış olmuş... süper bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?