Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En çok kilo verene ödül olarak tatlı,pasta,yemek ödülü yok yani

Güzel menü
Gezmede insanı yoruyor

Burcu günde 4-5 litre sıvı tüketiyorsun.İyi güzelde böbreklerine zarar etmez inşallah.Böbrekleri yorarmış diyorlar.:44:

canım zaten böbrek tembelliği var bende iyi oluyor şu ana kadar tek sıkıntım uyku düzenim bozuldu biraz gece tuvalete kalkıyorum bide sabah 9 buçuk 10 arası bağırsaklarım hareketlenio daha da uyuyamıyorum geçen ay tahlillerimde bi sıkıntı çıkmadı canım

Her ay tahlilmi yaptırıyorsun?

Her ay tahlilmi yaptırıyorsun?

yok canım 2 ayda bi gidiyorum ben mutlaka zaten staja çıkıyorum biliosun hemşirelik öğrencisiyim bölümüne göre her türlü tahlilimi yaptırırm benm en büyük 3 sorunum kabızlık böbrek tembelliği ve tiroid canım

tiroid ırsi anneden kalma bide karadenizli olunca bol kara lahana
kabızlık doğduğumdan beri varmış küçükkende çok sıkıntı çekmişim
böbrek tembelliğide 3 sene önce başlamıştı yaz gününde bile 1 litse su içmiodum belki

doktorum en az 2.5 lt su içicen demişti vücudun tolere eder demişti hakkattende tolere ediyorum eğer turşu veya tuzu çok tüketmezsem olduğu gibi atıyorum kendimde şişlik hissedersem veya ödem aldığı çıkardığı takibi yapıyorum yani idrarımı ölçüyorum ona göre yemeklerimi düzenliyorum. ama şükür 1.5 aydır ilk defa bu aralar şişliğim oluyor ama oda yediklerimden

istediğim kadar verirsem yarın bi kaçamak yaparım belki ben duruma bağlı

Ben döneri çok seviyorum

Geçmiş olsun cnm.Tahlillerde bir sıkıntı olmadığına sevindim.

Son düzenleme:
bende döner yicem öğlen ama dürümünü kendim yapcam evde dukan usulüüüüü

birliktemi götürecen dürümünü gittiğin yere

Herkese iyi geceler.. Umarım yarın sabah herkes kendini istediği kiloda görür..

Son düzenleme:
birliktemi götürecen dürümünü gittiğin yere

yok canım alıp eve getircem ya bizim burdaki marketi kampanyası var 60 liralık alışveriş yapana 3 liralık yemek fişi verio çıkıosun fast food da yiyosun ne istersen ben bi tek döner alıyorum alır gelirim evde yerim

Hadi bakalım hayırlı olsun canımcım:)

canım ya üzüldüm ödem attırıcı sıvı tüket.... kiraz sapı limonla beraber , maydanoz suyu ödem attırıyo önce vücudundaki ödem gitsin sonra kilolarda giderrrr!!!! bol bol spor yap,,plates yap termal sauno şortla birlikte gerçekten inceltip kilo verdiriyo buna kendim şahidim!!!allah yardımcımız olsun hepimizinn,...

Dukan dürüm güzelde çok yumurta tadı hissediyorum yumurtasız bir tarif baksak iyi olur o zaman tam ekmeğe benzer
dukan dürümü tek başına kaç kalori.Bana fazla geldi sanki yada ağır geldi yumurta tadından dolayı:44:çok ekmek yemiş gibi hissettim kendimii

7 haziran cuma : 72.500

14 haziran cuma :71.200

1.4 / 72.500 / %1.93103448276

Günaydııınnn kızlaaaarrr

bende diorum beğenmedi beniiii

seni beğenmeyen ölsün Burcuuu

çok güzel canııımmm... çok yakışacak sana..
bak örnek model buldum sana, ben bööle topuzları çok severim.. yuvarlak yüzler içindir
Eki Görüntüle 734854

kız o ne, serçe tırnak kadar mozaik, ayy çok güldümm
güzel olmuş cmn, afiyet olsun...

7 haziran cuma : 72.500

14 haziran cuma :71.200

1.4 / 72.500 / %1.93103448276
tebrikler cnm...
1,3 kilo vermişsin .. 1,4 yanlış olmuş... süper bir rakam

Son düzenleme:
ay kızlaaaaarr, bu tartı bana kıl mı neee.. bir göstermedi 69,9u yaaa..

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 71,0
Bu Hafta:70,0
Fark:1kg
%lik: 1,41
(1,408 idi yuvarlıyoruz değil mi)

(Gruba geldiğim gün)10.06.13-63,4
14.06.13-62,5
Fark 0,9

Yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum kızlar Ben çıkacağım şimdi akşam görüşürüz inşallah.

günaydın 13.takımım..Nasılsınız? Göz operasyonu olalı 1 ayı geçti bugün tekrar kontrolum var..hala ilaç kullanıyorum gözüm iyi sayılır..yakın hala net değil..uzaktada sağ gözüm hala çok net değil.. bu operasyonda göz numarası 2 ayda anca oturuyormuş..bu arada aranıza dönemiyorum henüz kilom feci 63.5 hiçbir kıyafetim olmuyor temmuzda eşim gidecek 1 ay çocuklarla yalnızım o zaman aranıza döneceğim hem kendime hem buraya zaman ayırabilirm..

Günaydın neyapim yazmasaydım içme batardı .Gömrümcem yapmış o kadarcık tadına baktım.

Dünkü rakam aklımda kalmışün o rakamda çıkmıştım. wc ihtiyacı falan biraz aşağı yada yukarı oynatıyor rakamları

sanada tebrikler.Böyle her hafta 1 kilo verirsek kısa zamanda hedefe ulaşırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…