günaydın kızlar,
sabah nesfit istemedi canım 1 bardak ballı süt içtim 1 galeta yarım haşlanmış yumurta (aslında niyetim 1 yemekti ama kızım ortak çıktı bana) yedim.
afiyet olsun canım... bende nesfit yiyeyim diyorum ama zamanla sıkılıyorum...
günlük klaisk kahvaltı daha ii oluyor... ama artık bende değişiklik istiyorum kahvaltılarımda(
öğleden sonra arkadaşıma gideceğim söyledim bişey yapmayacak :))
sadece çay içeceğim :)
şimdilik ben çıkayım biraz koşu bandımı kullanayım
evet sıkıyor canım arada değişiklik lazım, bu cuma değişecek denin değil mi canım konuş diyetisyeninle sıkılman çok normal bu sefer dışına çıkmaya başlarsın sıkıldığın için.
Bana ballı süt yada sadece sıck süt çok iyi geliyor çok güzel bağırsaklarımı çalışıtıyor.
canım meyve yersin olmazsa listenden.
hadi kolay gelsin sana benim de 1 de dişçi randevum var.
kilo koruma programı olacak değilmi canım? Ne zaman gidiyorsun annenlere?
teşekkrüler işim çok dişçim 1 aydır yoktu tatildeydi şimdi başlayacağız işlere.
bhrcım canım,her ailede malesef böyle sorunlar oluyor.biliyorsunki önemli olan az hasarla atlatmak,sizde bunu başardınız. ayrıca hem ruhen hemde bedenen böyle güzel bir insanın geçimsiz olması imkansız diye düşünüyorum.ayrıca toparlanma vakti geldi hayatım. bitki çayı yada bolsu ile başla istersen balım hadi bekliyoruz.
yarıdan itibaren başlayacağım ama iştahım müthiş açıldı vitamin kullanıyorum herhalde ondan nasıl tutacağım bilmiyorum
Merhaba ad'cığım,
Yarın saat kaçta gidiyorsun t4 testini almaya? Bence kafana tokadan başka bir şey takmamalısın.kaydirigubbakcemile5 Şaka bir yana, ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. Bir bakıyorsun ki herkes hayatına devam ediyor, sana olan olmuş. Psikolog rahatlama teknikleri önerebilir, muhakkak git. Ben bazen nefes teknikleri uyguluyorum. Yoga ile ilgili sitelerde bulabilirsin. Canım, dediğin gibi senin ihtiyacın bisiklet. Bi araştır, eliptik ile kollarını da sıkılaştırabilirsin. Ben faydasını görüyorum. Hem kollarımda hem bacaklarımda. Hangisi senin evine ve sana uygunsa onu al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?