kızlar özledim sizleri...ben kaç günlerdir gelemedim çünkü çok hasta oldum ağır bir faranjit geçiriyorum ve gribe çeviriyo gibi çok tıkanıyorum mümkün olduğunca yemem içmeme dikkat ediyorum gerçi yemek yapacak halim olmuyo aparatif şeylerle geçiriyorum öğünleri,adetim bitmedi yarın banyo yapıcam ve bikaç günde vücudum anca toparlar kendini,geçmişi okuyamadım aslında neler kaçırmışım merakda ediyorumCADIARZU
bende kekik çayı hazırlıycaktım kendime öksürüğümede iyi gelir inş. benim bünyem çok hassas sanırım yorgunluğa hiç gelemiyorum ya da havalardan böyleyim neyse geçer inş. :Saruboceq:[
geçmiş olsun canım... dikkat et sık hastalanmaya başladın vitamin falan al .... kekik çayı iç...Allah şifa versin
sende mi hastasın canım geçmiş olsun :teselli: sanırım salgın herkese geçiyor ben de diyete falan dikkat edemiyorum ne pişmişse yiyorum mecburen sonuçta sağlık herşeyden önemli
bu durumdan hiç hoşlanmasamda fena oldum bu sefer,bendeki artık kronikleşmiş bir hafta öncesi zaten griptim şimdi faranjit üstüne sanki yine grip oluyorum halsizlik çok var,baş ağrısı annemler burda olmadığından yemek işleride bana kaldı kardeşim var bide o pek bişe yapmıyo yemek konusunda bende kaç gündür hiç bişe yapamıyorum öle ne bulursak aparatif yiyoruz(sende hastaymışsın canım sanada çok geçmiş olsun,aslında bir hafta izin alsam diyodum ben ama kararsız kaldım yinede CADIARZU
poğaça bu kadar kötü mü yaaa ben gidip tost yemekten iyidir diye düşünüyodum sonuçta çalışan insanlar çoğunlukla kahvaltı yapmadan çıkıyorlar evden mecburen yeniyo işte :uhm:
ne güzel spor yapıyormuşsun benim en büyük eksiğim spor... suyu içebiliyorum bugün başladım ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum
çok hasta oldum ağır bir faranjit geçiriyorum ve gribe çeviriyo gibi çok tıkanıyorum.
canım evet kaçırmışsınlmaz: hep de şişkinlik yapacak şeyler yemişsin, tartıya yansır bu akşam ve yarın dikkat et bari cumaya şişkinliğin insin bir de bitki çayları da iç gerçek kilon ortaya çıksın sositososito
ufacık bi kaçamk hemen belli oluyor ama bi öğün atladığımız da hiç bişi olmuyo gıcık oluyorum yaaa :sinifsinif:
kızlar özledim sizleri...ben kaç günlerdir gelemedim çünkü çok hasta oldum ağır bir faranjit geçiriyorum ve gribe çeviriyo gibi çok tıkanıyorum mümkün olduğunca yemem içmeme dikkat ediyorum gerçi yemek yapacak halim olmuyo aparatif şeylerle geçiriyorum öğünleri,adetim bitmedi yarın banyo yapıcam ve bikaç günde vücudum anca toparlar kendini,geçmişi okuyamadım aslında neler kaçırmışım merakda ediyorumCADIARZU
Canım, poaça milföy böreğinden sonra yenebilecek en kötü hamur işi, maalesef. Muhtemelen ev yapımı o kadar kötü değildir, koyduğumuz yağı biliyoruz. Ama dışarısının poaçası.... Yemez olaydım.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben hastaligi hala atlamadim ve bugün dr gittim burnum akmadigi icin iltihap olmus kafam ve burun bölgem cok agriyordu ondan mis antibiyotik verdi
su siralar takimda herkes hasta galiba burda da ayni hasta olanlara acil sifalar diliyorum
melyezit canim herseyi kafan acok takiyorsun bencede biraz ara ver kafani dinle benim esimin bir dayisi var bu dünyada mutlu yasamak istiyorsan kafanda iki tahtani kirman lazim der gercekten de öyle herseyi kafaya takmamak lazim
baharcim kuzum kendine dikkat et daha iyi olamamisin galiba
adcim psikloga gitmeyi ihmal etme
melankoli canim sana da gecmis olsun
guzelim o kadini bulup sacini basini yolmak lazim valla ben hastayim insanlara yaklasmak bile istemiyorum elimde mendil paketi ile dolasiyorum
dosba canim ne guzel anneciginin yanina gideceksin iyice hasret gider gelince o moralle diyete devam edersin
meliscim sen nasilsin bu aralar cok yogunsun galiba allah kolaylik versin canim
askito canim iyi olmus patatesi biraktigin sen 20 kiloyu verdikten sonra bu kadarcik kiloyuda verirsin sende almanyadasin galiba nerde oturuyorsun
nachtigall canim sen nasilsin omarim kilo verme iyi gidiyordur
adini yazmadigim öteki arkadaslar da umarim iyidirler
kizlar cumaya az kaldi bakalim hadi bu hafta da bir derece yapin
canım inan ben de aynı senin gibiyim..ha toparladım ha olacak...olmuyor bitürlü....büyük bir yaptırıma ihtiyacım var..kilolarımla mutlu da değilim...kızlar artık yarışmacı olarak aranızda olmayacağım melisciğimlede konuştum bir süre bu stresi yaşamak istemiyorum kafamı tam toplayamamışken birde diyet meselesi zaten aylardır aynı kiloda gelip gidiyorum melisciğim beni bir süre izinli gösterirsen sevinirim buralarda olacam ama yarışacak gücüm kalmadı onu biliyorum
anam ben de çok severim poğaçayı yaffffff.ama uzun zamandır yapmıyorum..yememek için.ama yavruma yazık oluyo ..o da mahrum kalıyo böyle güzel lezzetleridincanım evet poğaçasırf yağ ve un çok fena yani. Bir dahiliye uzmanı ablamız var eşimin elinde puğaça görmüş bunu yiyeceğini sakın söyleme demiş kendini öldürecekmisin. Puğaça isteyince hep bu laf aklıma gelir ama seviyorum ben de çok
Hafta sonu cumartesi yada pazar bir kahvaltıda off olalım yiyelim ama sadece 1 gün, 2 gün yaparsak ne olur sonraki 2-3 gün o günlerde aldıklarımızı vermeye çalışırız cumaya zayıflayamayız.
suyu 2nin altına düşürm canım ,inan çok faydası oluyor. Ben de bu havalarda içemiyorum ama kendimi çok zorluyorum.
ah canım geçmiş olsun ..herkesler hasta..kırılıyor millet yafffkızlar özledim sizleri...ben kaç günlerdir gelemedim çünkü çok hasta oldum ağır bir faranjit geçiriyorum ve gribe çeviriyo gibi çok tıkanıyorum mümkün olduğunca yemem içmeme dikkat ediyorum gerçi yemek yapacak halim olmuyo aparatif şeylerle geçiriyorum öğünleri,adetim bitmedi yarın banyo yapıcam ve bikaç günde vücudum anca toparlar kendini,geçmişi okuyamadım aslında neler kaçırmışım merakda ediyorumCADIARZU
ben de 7-8 kilo vermiştim..geri alınca elde kaldı verilmiş birkaç kilo...yaaaaaamelzeyitim bıktımyaaamerhaba kimseler yok galiba karamanlim aslında çok kafama taktığım bir şey yok galiba öyle br imaj çizdim ama bazen sıkkınlıklarım oluyor diyete başlayalı 8 ay olmuş ve benim verdiğim topu topu6 kilo biraz ara vermeye karar verdim bukadar
Haftada 2-3 kesin yapmaya çalışıyorum. Bazen 4 oluyor. Okullar açıldığından beri daha da fazla yapmaya başladım. Haftada 4 ü garantilemeye çalışıyorum ve farkı gördüm. Kollarım biraz toparlandı. Ahh, bi de kilo versem pazılar görünecek. O günler gelir umarım.opuyorumnanaktan
ohh, 9lara ve 10 lara ayrı ayrı quizler hazırladım. İçim çok rahatladı. Kontrol edildiklerinde daha bi şevkle çalışyorlar. kaydirigubbakcemile3
Senin günün nasıldı? Bugün dersin yoktu değil mi? Boğazın dinlenmiştir biraz.
Meliscim: Çok fena oldu değil mi poaça? Off. Görmeyeyim ben öyle şeyleri. Bu akşamdan itibaren dikkat etsem etkisi kaybolur mu acaba?
Gidip bari su içip geleyim.
tekrar teşekkür ederim canım meyve tüketiyorum vitamin almak için sanırım etkisi olur..
bu arada poğaça bu kadar kötü mü yaaa ben gidip tost yemekten iyidir diye düşünüyodum sonuçta çalışan insanlar çoğunlukla kahvaltı yapmadan çıkıyorlar evden mecburen yeniyo işte :uhm:
bende sizi seviyorum canlarım benim ama bu kiloları verememek beni stres ediyo takıma bi faydam olmuyo tabi kendime de mafoldumben
poğaçayı kim sevmez ki hele bir de sıcak kaşarlı poğaçaysaaaa cokacimcoook
arada bir de yemek lazım canım her gün yemek elbette zararlı ama dışarıda kahvaltı yapıldığında veya pazar kahvaltılarında olmazsa olmazlardan poğaça ve simit delikafadulden
Canım, poaça milföy böreğinden sonra yenebilecek en kötü hamur işi, maalesef. Muhtemelen ev yapımı o kadar kötü değildir, koyduğumuz yağı biliyoruz. Ama dışarısının poaçası.... Yemez olaydım.
Geçmiş olsun. Öğretmen hastalığı :kedi: Kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım. Bir kere sirkeyle gargara yapmıştım, işe yaramıştı. denk mi geldi de işe yaradı bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben hastaligi hala atlamadim ve bugün dr gittim burnum akmadigi icin iltihap olmus kafam ve burun bölgem cok agriyordu ondan mis antibiyotik verdi
su siralar takimda herkes hasta galiba burda da ayni hasta olanlara acil sifalar diliyorum
meliscim sen nasilsin bu aralar cok yogunsun galiba allah kolaylik versin canim
:kedi: şunun şurasında cumaya ne kaldı yaa :1no2: neyse iki günde çok dikkat etmem lazım.balığımı salatamı yedim şimdi yeşil çay demlicem,sürekli elimde bardakla dolaşıyorum umarım faydası olur.
ay sorma canım aynen bi gün aç kal gram oynamıyor ama az bişi kaçır hemen geliyo kilolarklava:
yaaa bu haksızlık ama zaten güzel olan ne varsa hep yasak hep fazla kalorili mafoldumben
merhaba kimseler yok galiba karamanlim aslında çok kafama taktığım bir şey yok galiba öyle br imaj çizdim ama bazen sıkkınlıklarım oluyor diyete başlayalı 8 ay olmuş ve benim verdiğim topu topu6 kilo biraz ara vermeye karar verdim bukadar
canım inan ben de aynı senin gibiyim..ha toparladım ha olacak...olmuyor bitürlü....büyük bir yaptırıma ihtiyacım var..kilolarımla mutlu da değilim...
anam ben de çok severim poğaçayı yaffffff.ama uzun zamandır yapmıyorum..yememek için.ama yavruma yazık oluyo ..o da mahrum kalıyo böyle güzel lezzetleridin
ben de 7-8 kilo vermiştim..geri alınca elde kaldı verilmiş birkaç kilo...yaaaaaamelzeyitim bıktımyaaa
aman be pTBORİCİĞİM HİÇ SORMA İRADE SIFIR BİZDE BİRAZ SPOR VE YEDİKLERİNE DİKKAT ETMEK BÜTÜN MESEle bu çözümü biliyoruz ama uygulama koaman bir sıfır o yüzden tatildeyim biraz dinlenecem nadasa çektim kilolarımı özgür olmsk istorummmmmmmm şekerim
mERHABA bayanlar nasılsınız?a.s.Bende bugün doktora gittim,İlaç verdi bir sürü,kalp ilacıma devam etmem gerekiyor,bide verilen grip ilaçlarına.Bu arada sabah klasik kahvaltı ama ekmek yok hiç,öğlen 1 elma dışardaydım çünkü.Akşam üstü pide kaçamağı yaptım kızlar.Açlıktan zafiyet geçirmek üzereydim çünkü.Çok yağlı bişeyler yemektense onu yemeyi tercih ettim.Akşamda sadece salata yedim.Bol yeşillikli....Bu arada 3 litrede su içtim.Sporumu yaptım.Birde bugün alışverişe giittim,doktorcuğumdan sonra.Ayaklarıma kara sular indi.Geçmişi sonra okurum.Hepiniz kendinize iyi bakın.iYİ AKŞAMLAR.
Canım, ihtiyacının açılmamasını istiyorsan antioksidan vitaminleri tercih edebilirsin. İçinde b vitamini grubu yok. İştah açmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?