Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kizlar nasilsiniz ben isten geldim hala hastayim ya bütün kafam agriyor bütün dislerim agriyor ya ne illet hastalikmis gecmek bilmedi
baharcim sen nasil oldun
melyezit canim kendini toparla öyle gel

merhaba kizlar nasilsiniz ben isten geldim hala hastayim ya bütün kafam agriyor bütün dislerim agriyor ya ne illet hastalikmis gecmek bilmedi
baharcim sen nasil oldun

hala elimde medille dolaşıyorum canım telefonda sesimi duyanlar yanlış mı aradık diyolar kaydirigubbakcemile3 ayaklanmaya başladım ama bende de b12 vitamini eksikliği var böyle halsizlik yapıyo işte en kısa zamanda bi doktora gitmem lazım bu yüzden..
sana da tekrardan geçmiş olsun canım uzun sürüyo senin hastalığında aynen benimki gibi bir an önce toparlansaydık bi :gitme:

fisfisfis
bugün yediklerim

sabah 2 kuru kayisi 2 tarcinli kurabiye

ögle 1 kase mercimek corbasi 1 dilim ekmek.

aksam 1 kase mercimek corbasi (ekmeksiz)

5 km tempolu yürüyüs.

eve geldigimde bir tartilayim dedim.. ve moralim sifir.
71 ciktim. yani sabah ac karnina 70 !
bütün hafta o kadar cok seyi canim cekmesine ragmen yemedimkiii ..
sanki hersey bo$a gitmis gibi hissediyorum.

canım kilo kolay verilmiyor ama kolay alınıyor. Süt diliminin kalorisi düşük mü? Çok güzel yürümüşsün. Alıp verdiğin sudur canım. Astikocum bak ben de gündüz çok güzel dikkat ediyorum akşam 1-2 aburcu-bur kaçırınca tüm emeklerim gidiyor hiç bir şey farketmiyor kilomda.
BUNU BÜYÜK YAZAIM: KIZLAR AKŞAM 7DEN SONRA HİÇ AMA HİÇ BİR ŞEY YEMEYİN KİLO VERİN. en ufak bir kaçamak bile kilo veremememize neden oluyor, gündüz o kadar didinsek bile.
40 altın öneri çok güzelmiş teşekkürler canım.

Emirelcim sana da teşekkürler, ilgilenen bakabilir iyi oldu. Bunları okuyarak yanlış bildiklerimizi düzeltebiliriz.

canım 2 galeta ama yağlı yani yağlı gevrek ((
ben biliyorum neden yüzüm çok gülmüyor çok uğraşıyorum ana öğünlerim güzel, ara özellikleakşam kaçırıyorum 1-2 birşey bi de suyum eksik oluyor (
karnıbahar yoğutrtla çok güzel oluyor ya da dün salataya karıştırmıştım ben de hiç sevmezdim eşim çok seviyor alıştım şimdi kızım da seviyor.

günaydın kızlar yarının stresiniyaşamadan bir hafta geçirecek olmak çok güzel bişeymiş ya

:kedi:

canım ara ğününde ya bisküviyi ya gofreti tercih et bence. ya da bunlar yerine meyve tercih etsen daha güzel tabi.

meliscim bende oğlumla spor yapsam diyorum,biraz hoşuna gidiyor,sonra sıkılıyor zibidi.

sıkılırlar hemen fena şeyler. Canım devletteki doktorlara gitsen özel çok pahalıdır eminim.

kzlaaarrr çok şişim yaaa (
neden böle oldu anlamadım hala regl olmadım ( çok şişkinlik var umarım yarın sabaha iner şimdi bi yeşil çay içeyim

regl şişkinliği için yapacak bir şey yok hayatım olunca iner haftaya yansır üzülme.

canım benim nasıl yardım edebiliriz sana?

canımcım kolay gelsin. Tamamdır kilonu kaydettim.

tatlım umarım barbunya seni şişirmez umarım. Afiyet olsun.

hem pilav hem irmik helvası fena olmuş. Neyse bisikletle harcamışsınır.

yok tatlım hissetmedim kollarım güçlenmiştir herhalde o kadar :bbo:
ben de çok toparladım da 2 günü boş bıraktım canım ama diğer günler canım çıkıyor. 19 saat de ben de var, 3 de danışmnlığımda olan yüksek lisans öğrencim onlara da vakit ayırıyorum. Senin çokmuş gerçekten.Evet sıvı yağla ben de denemiştim daha çıtır oluyor, uzun zamandır yapmıyorum ama. Suyu serumla almak iyi fikir :lepi:

baharcim sen nasil oldun

kötü çarpmış demekki seni canım bir an önce toparlarsın inşallah.

tam anlamıyla toparlanman biraz vakit alır hayatım. İhmal etme doktora gitmeyi.

astikom hiç moralini bozma geçen hafta 3 kilo vermiştin bu hafta vücununun kendisini savunması çok normal her hafta kilo vermek çok zor oluyor.

ben de sbah: 1 kase nesfit sütle
ara yok dersteydim
öğlen: salata 2 köfte
ara 5 adet diyet bisküvi
akşam: yarım kase çorba, 1 küçük tabak zeytinyağlı kereviz, 1 küçük dilim ekmek. 6da bitti yemeğim.
Hiç birşey yemedim o saatten sonra ve yemeyeceğim yatana kadar.

meliscim çok güzel beslenmişsin canım
ben yarın gidiyorum izinli olmak istemiyorum ama çok katılımda bulunamayabilirim... bu hafta beni böle idare edin ama bildirime gelirim canım

ben yarın gidiyorum izinli olmak istemiyorum ama çok katılımda bulunamayabilirim... bu hafta beni böle idare edin ama bildirime gelirim canım

evet canım iyi beslendim kaçamak yapmadım şimdi de sadece su içiyorum.
tamam canım idare ederiz. Yarın gidiyorsun değilmi, ö.sonra?

Çok güzel olmuş canım bugünkü yemeğin. Ben de 7 de fasülye, ayran ve 1 dilim ekmek yedim. Suyu 2 littrye tamamlamaya çalışıyorum.

kızlar merhaba evde pc yok eşım yenı geldı laptoptan yazıyorum aksam 5 tane köfte uc kasık corba ıkı bardak su ıctım dun sehır dısındaydım dıyete pek uyamadım ama cok buyuk kacamaklar yapmadım

iyi akşamlar fıstıklar ..sabah 70:30 da evden çıkıyorum..kilo bildirimim gecikmesin iye şimdiden yazayım.75.1malesef..sanırım ben 70 altına inemeyeceğimmm..ömrümü 42 bedenle geçirip tombul anne olarak tanınacağım..oğluşum bile göbeğimle oynar oldu artıkkk

merhaba kızlar bugün benim için pek iyi geçmedi sabah kalktığımda başımda bir ağırlık kulağımda basınç ve çınlama vardı çocukları okulla götürdüm geri dönerkende kendimi çok kötü hissettim eşimin işyerine attım kendimi hemen su , şekerli ıhlamur falan getirdiler şekeli ıhlamur iyi geldi sanırım tansiyonumda normal çıktı anlayamadım şekerim mi düştü karnımda aç değildi anlayamadım ve moralim bozuldu bütün güğn yedim yedim offfff offf

yarın mı gidiyorsun dosbacım şimdiden iyi yolculuklar eminim ki memleketine gitmen senin için çok iyi olacaktır moral depolayıp gelirsin..

canım ben 22 yaşında 44 beden giyiyorum ve çooookkkkk utanıyorum bi de sen böyle diince iyice utandım :kedi:

herkese iyi aksimlar.kacgundur giremiyorum biraz rahatsizdim.

geçmiş olsun fikriyecim inşallah önemli bişey değildir..

yağlı gevrekse işin boyutu değişiyo o zaman canım ben de diyorum iki kuru galetayı niye kafasına takıyo bu kadar kaydirigubbakcemile3
tatlım beni yarından önümüzdeki cumaya kadar 1 hafta izinli yazarsan hem hastalığımı tamamen atlatmış olurum hem de yediklerime dikkat ederek tekrar midemi alıştırırım şimdi önüme geleni yemeye alıştım kalkıp kendim bişey hazırlamıyorum ne yapılıyosa mecburen onu 6 öğün olayı da yok oldu herkesle aynı zamanda yediğim için o yüzden 1 haftalık müsade istiyoum mümkünse kaptanım a.s.
doktora da vitamin için gideceğim canım belki de spor isteksizliğim gözümde büyümesi halimin kalmaması bundan kaynaklanıyodur çok tembel hissediyorum bazen kendimi mafoldumben

baharcim saul canim,oyle onemli bir rahatsizligim yok midemle sorunum var benim,yolculukta bisey yemedim su da icmedim simdi de midem cok agriyor ve bulaniyor.yolculuk yaptiktan sonra bu benim normal halim.birkac gunde gecer.

canim gecmis olsun,yedin diye uzulme saglin onemli.ben de dun bisey yiyemedim tek yiebildim sey kucuk parca biter cikolata ne yapayim hic yemeden bu cocuklarin pesine nasil kosacaz:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…