merhaba kizlar nasilsiniz ben isten geldim hala hastayim ya bütün kafam agriyor bütün dislerim agriyor ya ne illet hastalikmis gecmek bilmed
merhaba kizlar nasilsiniz ben isten geldim hala hastayim ya bütün kafam agriyor bütün dislerim agriyor ya ne illet hastalikmis gecmek bilmedi
baharcim sen nasil oldun
melyezit canim kendini toparla öyle gel
selamlaaar
gecmisi okumaya üsendim ..yaramazlik yoktur insallah?
bugün yediklerim..
sabah
ton balikli baget ekmegi.. 1 haslanmis yumurta .. biraz kasar ..biraz kutu misir
ögle
diyet kakao .. 1 kinder süt dilimi..
aksam
firinda pismis 1 cupra ..1 uskumru.. bir tabak salata..biraz turp ve havuc
ayrica 4 km yürüdüm.
yanliz cuma ya kadar daha tartilmicam cok moralim bozuluyor.
1 kilo veriyom 1 kilo aliyom .. allah sonumu hayir etsin..
o kadarda didiniyorum amaaa pöffff
2 galeta mııı canım bunu ne takıyosun kafana galeta dediğin zaman kuruca bişey ne kilo yapacak ki kaydirigubbakcemile3
milföy en yağlı hamur zaten canım sen onun o masum görünüşüne aldanma delikafadulden
1 hafta uğraşıyoruz uğraşmasına da nedense bi yüzümüz gülmüyo istediğimiz gibi tamam kilo vermem zor pcos rahatsızlığından dolayı ama bu kadar da zor olacağını düşünmüyodum üstelik doktorum özellikle kilolarını vereceksin bu rahatsızlıktan kurtulmak için dedi ama ben hala yerimde sayıyorum mafoldumben
benneyaptımki
karnıbahar haşlaması mı akannehir canım ben onun kızartmasını bile zor yemiştim keşke bende sevsem bu tarz sebzeleri ama kokusuna bile dayanamıyorum..
günaydın kızlar yarının stresiniyaşamadan bir hafta geçirecek olmak çok güzel bişeymiş ya
günaydınlarrrr a.s.
evet yarın büyük gün bakalım sonuçlar ne olacak:1rolleyes:
bugünkü kahvaltım:
iki domates,bi kk.peynir,üç zeytin,bi dilim uno
şimdide bi fincan şekersiz kahve,üç yulaflı bisküvi ve yarım çik.gofret (80 cal.)
birazdan kızımla yürüşüye çıkıcazkaydirigubbakcemile.
umarım herkes için bol kalori harcamalı bi gün olurhihoyyyt
meliscim bende oğlumla spor yapsam diyorum,biraz hoşuna gidiyor,sonra sıkılıyor zibidi.
kzlaaarrr çok şişim yaaa(
neden böle oldu anlamadım hala regl olmadım( çok şişkinlik var umarım yarın sabaha iner şimdi bi yeşil çay içeyim
bende de o stres var keşke bu hafta kaptanımdan izin alsaydım bi işe yaramadı çünkü toparlanamadım da hala olmazsa bu cumadan diğer cumaya kadar izin istiycem olmuyo böyle iyice toparlanıp gelmem lazım mafoldumben
selam arkadaşlar...
sabahtan beri temizlik yapıyorum..ütü yapıyorum yarın nöbetçiyim bundan sonra daha çok yanınızda olucam..akşamları filan muhabbetlerinize katılıcam..sabah erken vakit gremeyebilriim öğleye kadar ççok yogun oluyoruz hastanede..kilomu bildireyim hemen..aksamasın ..73.9(
kolay gelsin shopaholic ay ne zor nik.in varmış :)
çok abartılacak bi kilon yok canım istersen kolaylıkla verebilirsin.a.s
canım sarmısaklı yoğurtlu bişey istedi bende patates haşlıyorum yoğurtlayıp afiyetle yicem.cokacimcoook
akşamada lahana çorbası,barbunya,salata var
Merhabalar kızlar, eve yeni geldim sayılır. Şimdi, bugün neler yediğimi yazıyorum:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 parça peynir ve kahve
Ara: 1 pk etiform, 1 bardak light süt
2. ara: 5 tane kuru kayısı ( öğle yemeğini geç yiyorum diye)
Öğle: 4 tane köfte, salata, ayran, 1 kaşık pilav ( 2 tatlı kaşığı irmik helvası. Bir şekilde diyeti sabote etmesem olmuyor!!! Off)
Birazdan 55 dk bisiklet ( dün yediğim poaça yüzünden)
Akşam için de fasülye, ayran, salata, 1 dilim ekmek
Kilomu şimdi ölçmeyeceğim. Sabah karnım tamamen boşken ölçüm yapacağım. Şu ana kadar 1 lt su içtim. 2 lt ye tamamlayacağım.
Şimdi, geçmişi okudum, yanıtlara geçeceğim.
Canım benim ya. Fark hissettin mi kaydirigubbakcemile3
İşlerini bitirmişsin canım. İyi olmuş. Benim bu yıl boş günüm yok. 29 saat derse giriyorum. 2 tane 9. sınıfım var, zaten dolduruyorlar günlerimi. Ama çok hevesliler, enerji alıyorum onlardan.
Milföy en fenası. Muazzam miktarda tereyağı var. Ben yaptığım zaman poaçaya sıvı yağ koyuyorum, o da güzel oluyor. Denk gelirse deneyebilirsin.
Yediklerin çok güzelmiş canım.
Suyu keşke serum yolu ile alabilsek. Kolumuza taksalar, hiç düşünmesek. Ama serum hareketlerimizi de engellememeli. Aynı zamanda böbrekleri de çok çalıştırmamalı. Okulda ders ortasında çok kötü oluyor.
Çok mu şey istedim?
merhaba kizlar nasilsiniz ben isten geldim hala hastayim ya bütün kafam agriyor bütün dislerim agriyor ya ne illet hastalikmis gecmek bilmedi
baharcim sen nasil oldun
melyezit canim kendini toparla öyle gel
hala elimde medille dolaşıyorum canım telefonda sesimi duyanlar yanlış mı aradık diyolar kaydirigubbakcemile3 ayaklanmaya başladım ama bende de b12 vitamini eksikliği var böyle halsizlik yapıyo işte en kısa zamanda bi doktora gitmem lazım bu yüzden..
sana da tekrardan geçmiş olsun canım uzun sürüyo senin hastalığında aynen benimki gibi bir an önce toparlansaydık bi :gitme:
fisfisfis
bugün yediklerim
sabah 2 kuru kayisi 2 tarcinli kurabiye
ögle 1 kase mercimek corbasi 1 dilim ekmek.
aksam 1 kase mercimek corbasi (ekmeksiz)
5 km tempolu yürüyüs.
eve geldigimde bir tartilayim dedim.. ve moralim sifir.
71 ciktim. yani sabah ac karnina 70 !
bütün hafta o kadar cok seyi canim cekmesine ragmen yemedimkiii ..
sanki hersey bo$a gitmis gibi hissediyorum.
meliscim çok güzel beslenmişsin canım
ben yarın gidiyorum izinli olmak istemiyorum ama çok katılımda bulunamayabilirim... bu hafta beni böle idare edin ama bildirime gelirim canım
ben de sbah: 1 kase nesfit sütle
ara yok dersteydim
öğlen: salata 2 köfte
ara 5 adet diyet bisküvi
akşam: yarım kase çorba, 1 küçük tabak zeytinyağlı kereviz, 1 küçük dilim ekmek. 6da bitti yemeğim.
Hiç birşey yemedim o saatten sonra ve yemeyeceğim yatana kadar.
meliscim çok güzel beslenmişsin canım
ben yarın gidiyorum izinli olmak istemiyorum ama çok katılımda bulunamayabilirim... bu hafta beni böle idare edin ama bildirime gelirim canım
iyi akşamlar fıstıklar ..sabah 70:30 da evden çıkıyorum..kilo bildirimim gecikmesin iye şimdiden yazayım.75.1malesef..sanırım ben 70 altına inemeyeceğimmm..ömrümü 42 bedenle geçirip tombul anne olarak tanınacağım..oğluşum bile göbeğimle oynar oldu artıkkk
herkese iyi aksimlar.kacgundur giremiyorum biraz rahatsizdim.
canım 2 galeta ama yağlı yani yağlı gevrek((
ben biliyorum neden yüzüm çok gülmüyor çok uğraşıyorum ana öğünlerim güzel, ara özellikleakşam kaçırıyorum 1-2 birşey bi de suyum eksik oluyor(
karnıbahar yoğutrtla çok güzel oluyor ya da dün salataya karıştırmıştım ben de hiç sevmezdim eşim çok seviyor alıştım şimdi kızım da seviyor.
canım benim nasıl yardım edebiliriz sana?
tam anlamıyla toparlanman biraz vakit alır hayatım. ıhmal etme doktora gitmeyi.
merhaba kızlar bugün benim için pek iyi geçmedi sabah kalktığımda başımda bir ağırlık kulağımda basınç ve çınlama vardı çocukları okulla götürdüm geri dönerkende kendimi çok kötü hissettim eşimin işyerine attım kendimi hemen su , şekerli ıhlamur falan getirdiler şekeli ıhlamur iyi geldi sanırım tansiyonumda normal çıktı anlayamadım şekerim mi düştü karnımda aç değildi anlayamadım ve moralim bozuldu bütün güğn yedim yedim offfff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?