Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yani bebegim yapcak bişi yok bugün filan uğrar internetinde sıkıntı vardı sanırım
Hııı eveet olabilir
Selam kızlar

Dün gelemedim hiç, dısarılardaydım epilasyona gidiyorum da, yollarda gecti gunum, sonrada annemlere gidip anneme yemek yaptım annem orucluydu diye. Bugun de kızımı doktora goturdum simdide uyudu, bende geldim:)
Selaaam! Hoşgeldin canım diyet ne alemde?

Günaydın arkadaşlar,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı. :34:
Şimdi onları tamamlıyorum.

Takım analiziniz:

Açıklama:
  • İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.

ben bu tablodan pek bişi anlamadım :44: gruba en son katıldığım için mi ilk başa beni yazmışlarr:53:

hayır canım liste en çok verenden başlamış yani büyükten küçüğe sıralamış püsküüt umarım bu hafta iyi bi kilo veririm kuzum ya :51:

verirsin canım o kadar kilo vermişsiinn az bişi kalmış onu mu veremeyeceksinnn????:33:
burcum doktor desteği aldın mı daha öncesinden diyet için??

hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm. fazla bi kilon yokmuş ismini filan kendini biraz tanıtırsan bize çok iyi olacak. canım aktif katılım bekliyoruz herkes izinli topik sinek avlıyor günlük en az 5 mesaj her gün düzenli menü paylaşıyoruz biz yukarda paylaştık örnek olarak bakabilrsin şimdili aklıma gelenler bunlar her hafta hedef koyup %30 a yaklaşamayana diğer topiklere pişmanlık mesajı için yolluyoruz bide kaçamak yapanları ama daha kaptan ve yardımcısı çok aktif katılımda olmadığı için tam faaliyete geçemedik aramıza hoşgeldin :16:
canım tekrar hoşbuldum. :)) ankarada yaşıyorum, henüz çalışmıyorum, 1 tanecik kızım var 2 yaşında , uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum, istersen ismimi posta olarak atabilirim ama forumda paylaşmayı pek tercih etmiyorum. yemek yemeyi çok seviyorum. doğumdan önce 63 civarında gezindim hep balık etliydim(heryerden yağlarım pörtlederdi demekten daha masum duruyor balık etli). doğuma 85 ilr gitdim. biraz verdim ama 67 den sonrası gitmedi sizinde desteğinizle hep beraber veririz kilolarımızı bende çıtır anne olurum inş.
tickerından evlilik hazırlığında olduğunu anladım canım, ooo dsene gelinlik bakacağız senin için . düğün ne zaman??

bu arada kızlar gittim o elbiseye baktım neyse genelde elbiselerim batiktir hep licralı kumaşta large düz kumaşta xl giyiyordum gittim baktım düz kumaşmış seçtim aradan xl buldum ne akla hizmetse annem dedi ki büyük gelir large al dedi neyse large aldım bi giydim oda büyük ilk defa bi yerde bu bana büyük geldi medium verin bana demenin büyük hazzını yaşadım direk mutluluk hormonu salgılandı vucütta :52:
süper canım önemli olan yağdan vermesi zaten . elbiseelerden farkediyorsan yağdan vermişin demektir :)

dün yediğimden pişman olmamıştım ama bugün yediğimden pişman oldum:43:
1 haftayı geçmiştir yapmıyordum jillianı.Bugün tekrar başladım.İnsan rahatladığını hissediyor spor yapınca:41::41::41:
bugün kimsecikler yoktu herkes izinlimi?:44:
Neyse herkese iyi geceler:16::16:

merabalar bende uzunca bir süredir spor yapmıyordum.artık başlamak zamanı geldi madem takıma gireceğim azimli olmam lazım. spor gerçekten insana mutluluk veriyor en başta kendine zaman ayırıyorsun, bu düşünce bile yetiyor bazen

verirsin canım o kadar kilo vermişsiinn az bişi kalmış onu mu veremeyeceksinnn????:33:
burcum doktor desteği aldın mı daha öncesinden diyet için??

yok canım arada bi devlet hastanesine gidip oranlarımı ölçtürüyorum o kadar menülerim burda düzeldi bnm :35:

canım tekrar hoşbuldum. :)) ankarada yaşıyorum, henüz çalışmıyorum, 1 tanecik kızım var 2 yaşında , uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum, istersen ismimi posta olarak atabilirim ama forumda paylaşmayı pek tercih etmiyorum. yemek yemeyi çok seviyorum. doğumdan önce 63 civarında gezindim hep balık etliydim(heryerden yağlarım pörtlederdi demekten daha masum duruyor balık etli). doğuma 85 ilr gitdim. biraz verdim ama 67 den sonrası gitmedi sizinde desteğinizle hep beraber veririz kilolarımızı bende çıtır anne olurum inş.
tickerından evlilik hazırlığında olduğunu anladım canım, ooo dsene gelinlik bakacağız senin için . düğün ne zaman??

süper canım önemli olan yağdan vermesi zaten . elbiseelerden farkediyorsan yağdan vermişin demektir :)

merabalar bende uzunca bir süredir spor yapmıyordum.artık başlamak zamanı geldi madem takıma gireceğim azimli olmam lazım. spor gerçekten insana mutluluk veriyor en başta kendine zaman ayırıyorsun, bu düşünce bile yetiyor bazen

bende ankaradayım canım. düğün inşallah seneye canım benm o zaman kendine bi takma isim bul hep böle olmaz dimi :52: çok farketti canım 44 bedenden taşıyordum şimdi bazı markalarda 38 cuk oluyorrr :52:

bende dünkü menümü paylaşayım

bu arda diyetisyene gidiyorum isterseniz size detoks diyeti şok diyeti protein diyeti filan paylaşabilirim

neyse ben menümü yazayım artık daha dikkatli olacağım

sabah; 1 haşlnmış yumura, 1 k.k. peynir, 4 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, domates
ara ;5 kayısı 1ç.b. süt
öğlen; 3 y.k. pilav 2 y.k. et kavurma bol marul salatası 1 kase yoğurt
ara; 1 dilim peynir 2 dilim k.ekmek
akşam; 3 küçük köfte bol yelşilik, 1 kase çorba, 1 bardak ayran
ara 2 meyve 1 su bardağı süt

su: 1litre

spor henüz başlamamıştım bugünden tezi yok en azından leslie ye başlamalıyım.

Son düzenleme:
bende dünkü menümü paylaşayım

bu arda diyetisyene gidiyorum isterseniz size detoks diyeti şok diyeti protein diyeti filan paylaşabilirim

neyse ben menümü yazayım artık daha dikkatli olacağım

sabah; 1 haşlnmış yumura, 1 k.k. peynir, 4 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, domates
ara ;5 kayısı 1ç.b. süt
öğlen; 3 y.k. pilav 2 y.k. et kavurma bol marul salatası 1 kase yoğurt
ara; 1 dilim peynir 2 dilim k.ekmek
akşam; 3 küçük köfte bol yelşilik, 1 kase çorba, 1 bardak ayran
ara 2 meyve 1 su bardağı süt

spor henüz başlamamıştım bugünden tezi yok en azından leslie ye başlamalıyım.

canım öğlen yediğin pilav zaten 1 dilim ekmek gün içinde 4 dilimde kepek var ekmekler biraz fazla akşam yemeğinden sonra yediğin meyve ve süt içindeki doğal şker nedeniyle hemen yağa dönüşür onuda sölüüm canım ama düzelir hemen merak etme bide suyunuda yazarsan sevinirim canım :16:

yok canım arada bi devlet hastanesine gidip oranlarımı ölçtürüyorum o kadar menülerim burda düzeldi bnm :35:

bende ankaradayım canım. düğün inşallah seneye canım benm o zaman kendine bi takma isim bul hep böle olmaz dimi :52: çok farketti canım 44 bedenden taşıyordum şimdi bazı markalarda 38 cuk oluyorrr :52:

anaaa herkes angaralııı olleeyyy :DDD
bende ankaralıyım ama eşimden dolayı o memleket senin bu memleket benim geziyoruzz:((
bu cuma bakalım hayırlısıyla ankaraya geleceğizz:16::16:

kızlar ben geldim kusura bakmayın dün çok kötüydüm giremedim akşama kadar uyudum böyle bahar yorgunluğu mu bilemedim. bugün de canım çok sıkkın :43: bugün doğum günüm ama kimse hatırlamadı. ne annem babam ne kardeşlerim ne de esad kutladı :14: sabahtan beri kötüyüm.

biraz kafamı dağıtayım geçmişi okuyayım.

kızlar ben geldim kusura bakmayın dün çok kötüydüm giremedim akşama kadar uyudum böyle bahar yorgunluğu mu bilemedim. bugün de canım çok sıkkın :43: bugün doğum günüm ama kimse hatırlamadı. ne annem babam ne kardeşlerim ne de esad kutladı :14: sabahtan beri kötüyüm.

İyi doğdun emoş,iyiki varsın.sevdiklerinle sağlıklı,mutlu yıllar geçirmeni temenni ediyorum:16::16::16:

bende ankaralıyım ama eşimden dolayı o memleket senin bu memleket benim geziyoruzz:((

neresine gelceksiniz canım eşin ne iş yapıo

bebeğimmmm belki bi bildikleri vardır karamsarlaşma

doğum günün kutlu olsun emoşummmmmmmmmmmmmm :16::16:

kilon şimdi 60.5 mu emoş? sen nekadar sürede vermiştin?:nazar::nazar::nazar::nazar:

iki ihtimal var ya şaka yapıyorlardır yada hatırlamamışlardır. neticede sevgisinden emin olduğun kişiler varsın hatırlamasın .. ama biz seni kutlarız :)) :71::71::71:
yeni yaşın seni çıtır bir hatuna çevirsin diyorum doğum gününü kutluyorum
hımmm "la bebe" desem anlarsın o zaman :)))
cuma kesin dönüşmü canım yoksa tatilemi bende bu cuma tatile gidiyorum. ayyyyy umarım çok yemem
canım öğlen yediğin pilav zaten 1 dilim ekmek gün içinde 4 dilimde kepek var ekmekler biraz fazla akşam yemeğinden sonra yediğin meyve ve süt içindeki doğal şker nedeniyle hemen yağa dönüşür onuda sölüüm canım ama düzelir hemen merak etme bide suyunuda yazarsan sevinirim canım :16:

canım 1 aydır bu programda gidiyorum her öğünde artı ara öğünde 2 şer dilim ekmek var, bende anlamadım niye öyle verdi, ama ısrarla devam ettiriyori üstelik öğlen ve akşamda 1 er kase çorba yada pilav da var ??? bende anlamadım ama daha çok yağ yaktığım kesin.700 gr yağdan yakıyorum sudan filan alıyorum kastan alıyorum.neyse artık bi düzene girin istiyorum.

canım hangi devlet hastanesine gidiyorsun ankarada bide nasıl ölçtürüyorsun bi tarif edebilirsen bende diyetiyeni bırakırım belki

bana kısaca elf diyebilirsiniz zaman hihihihi sevdim bu işi:52::52:

iki ihtimal var ya şaka yapıyorlardır yada hatırlamamışlardır. neticede sevgisinden emin olduğun kişiler varsın hatırlamasın .. ama biz seni kutlarız :)) :71::71::71:
yeni yaşın seni çıtır bir hatuna çevirsin diyorum doğum gününü kutluyorum

hımmm "la bebe" desem anlarsın o zaman :)))
cuma kesin dönüşmü canım yoksa tatilemi bende bu cuma tatile gidiyorum. ayyyyy umarım çok yemem

canım 1 aydır bu programda gidiyorum her öğünde artı ara öğünde 2 şer dilim ekmek var, bende anlamadım niye öyle verdi, ama ısrarla devam ettiriyori üstelik öğlen ve akşamda 1 er kase çorba yada pilav da var ??? bende anlamadım ama daha çok yağ yaktığım kesin.700 gr yağdan yakıyorum sudan filan alıyorum kastan alıyorum.neyse artık bi düzene girin istiyorum.

canım hangi devlet hastanesine gidiyorsun ankarada bide nasıl ölçtürüyorsun bi tarif edebilirsen bende diyetiyeni bırakırım belki

bana kısaca elf diyebilirsiniz zaman hihihihi sevdim bu işi:52::52:

sen ankaranın neresindensin canım ben etimesgut devlete gidiyorum arada bi dahiliyeye gittiğim zamantiroid ölçümlerim için sevk ettiriyorum kendimi öle işte

kızlar şimdilik hoşçakalın. jillian yapim aradan çıksın:52::41::41::41:

bende bi leslie yapsam 1 saat ya inanın hiç içimden gelmio :52: zaten bi saattir kileri temizledim bakliyat kutusu indirip kaldırmaktan kas yaptım :52:

Bence hiç durma hemen yapmaya başla.Ne yaparsak kar:41::41: haydi kızlar spora:8::8::41::41:

Back
X