Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlaaaarrrr..

geç kaldım bugün
sabah yatak keyfi yptık walla, 10u geçiyordu kalktık.. kahvaltı yapalım, onları toplayalım, bi film izleyelim derken bu saat oldu..

hadi bakiim dünden beri neler olmuş.. bu arada sabah tartıldım. 70.0ım pasta etkilemedi yani ama aslında etkilemiştir o..

canım ya yumurta sayısı az ve büyüklükleri birbirinden farklı (( doktor yarın tedaviyi yarı da kesebiliriz dedi

şerifecim güzel haberlerini bekliyoruzz, detayları bilmiyorum tabi bu durumda ne yapılır ama hayırlısı olsun cnm inşallah...

yok kaptiş benim de yavaş, sayfa geçişleri falan çok fena...
inşallah hep böyle devam ederiz...

geçmiş olsun kaptiş minnoşa.. minicik olunca ilaç da kullanamıyordur rahat rahat

cnm beyaz ekmekten kaçmaya çalışıyorum ben, genel olarak güzel ama daha iyi olabilir, kaptiş detaylı yazmış zaten..

bu kadar hareketten sonra makarnaya lafım yok

geçmiş olsun kuzucum sana da.. dikkat et kendine, erteleme de git mi kardiloga tamam mı...

kızlaar kahvemi içtim . ŞEKERSİİZZZ

nasıl beğendin mi? ilk başta zor ama alışınca kahve buymuş diyorsun...

Son düzenleme:
Aynen canım katılıyorum Canan Hoca'ya. Yumurta çok tok tutuyor. Mutlaka her gece yenilmeli. Hangisini indirdin Adımsayar olarak? Bende indireyim ama cep telefonunu sürekli yanında mı taşımak lazım. Evin içinde felan?

Merhaba demen iyi olmuş nerdeyse akşam olacak. Tembel seni. Bugün cumartesi biliyorsun dimi? Daha erken uğrasaydın keşke Pasta meselesini ben unutmuştum hatırlatman iyi olmuş. O kadar kaçamaktan sonra bir haftadır onları eritmeye çalışıyorsun sonra da üstüne pasta yiyorsun. Hiç yakıştıramadım sana. Şimdi belki 69 lu rakamları görecektin ama bak hala 70 lerdesin. Film keyfi derken hangi filmi seyrettiniz?

ya biliyorum kaptiş, yememen lazım, müdürümün d.gününü kutluyorduk, organizasyonu da ben yaptım.. öyle ısrar etti ki, dayanamadım... hiç biri mazaret değil haklısın...

eşim mentalist hastası, film diil yani dizi izledik, 2 bölüm arka arkaya...

evet bende farkındayım dengesiz beslendigimin.alışverişe çıkmamız lažım.cavdar ekmegimde kalmadı.yogurdum kalmamıştı.
Sütcümüz geldi bugun yoğurt mayaladım.

Kaptan sahile varmam maximum 10 dakika sürüyordur:-D

Son düzenleme:
dünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyz peynirli domatesli yağsız tost
1 bardak çay

öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
fırın köfte (patatesleri yemedim)
1 kase cacık

ara(16:00)
1 dilim pasta

ara(18:00)
1 activia
(malum 2 gündür aksiyon yok )

akşam(19:40)
4 kaşık ıspanak yemeği, çok az yoğurt

spor ve yeşil çay yok
2,5LT su

Son düzenleme:
huu huuu herkese merhabaaa keyifler nasıl burada :)) yeni arkadaşlar görüyorum. son durum raporu veriyorum. 2 kilo aldım, 52 kiloyum. aslında 48.4 ü görmüştüm en son. yni 4 kilo aldım aslında :18: diyet miyet de hak getire işe başladım. hafta sonlarım tatil. yazdan sonra tekrar diyete başlayacağım ebrucum :26:

kızlar bu arada faydalı bir bilgi, meyvelerin yanında 1 bardak süt ya da 3-4 kaşık yoğurt yersek, şekerleri direk kana geçmez, hızlıca yükselişe sebep olmazmış..

şimdi birazcık kavun yedim, yanında sütlü neskafe yaptım kendime (minicik fincak 100ml falan) , size de söyliyim dedim, diyetisyen söylemişti bana...

Pasta dışında guzel bir menu.afiyet olsun:-D yesil.çayı doktoruna danış bence.

Bahane yok bahane yok. Düzenli ve sağlıklı beslenmek lazım. Sahil konusunda çok şanslısın yaaaaaaaaaaa. Bende deniz istiyorummmmmmmmmm

Evet anlamışsın mazeret olmayacağını.Sen film deyince merak ettim. Bizde genelde ailecek pazar kahvaltılarında animasyon çizgi film seyrederiz. Çok hoş oluyor. Acaba dedim onlar da mı bizim gibi.

Menün pasta dışında gayet güzel. Su çok az. Spor olmazsa eğer kilo veremezsin unutma. Versen bile ince görünemezsin.

Buseeee, nasılsın? biz iyiyiz walla.. bu hafta 1. olduk.. kaptiş bireyselde 1. oldu, Özlem de 3. ..
efsane takım geri döndü yani.. bir ara biraz cozuttuk da cnm

yol yakınken hemen toparla kuzum sen onları.. 2-4 çabuk verilir.. yeter ki 6-8-10-15-20 olmasın
yeni işin hayırlı olsun cnm.. öpüyoruuumm

Hoş geldin kuzucum. Nerelerdesin diye bende merak etmeye başlamıştım. Kilo alman kötü olmuş. Azıcık dikkat et ki daha çok alma. Hem iki kilo çok değil istesen hemen verirsin ama daha çok alma sakın. Ye ama az ye. Unutma ne kadar uğraştın o kiloları vermeye. Ne işine başladın? Arada bi gel özletme kendini.

Çok faydalı ve güzel bir bilgi Ceren'cim teşekkürler. Benimde aklımda olsun. Bende birazdan yapayım kendime sütlü bir nescafe

animasyona bayılıyoruz kaptişş, çok izliyoruz, hatta sinemaya bile gidiyoruz eşimle.. ama bu sabah dizimizi izledik işte..

evet spor konusunda haklısın, zaten herkes diyor ki, hiç 8 kilo vermiş gibi değilsin, daha fazla gibi duruyor, sanırım geçen aya kadar haftada 4 gün spora gitmeme, hocayla çalışmamın sonucu bu.. hoca işi bitti, tekrar para veremem ama spor salonu üyelim var, yürüyüşlere başlayayım yine.. hatta derslere katılayım salondaki.. ne bu uyuşukluk di mi.. tatil öncesi hafta bıraktım aslında, öncesinde spor manyağıydım..

Son düzenleme:
Buse'yi mi görüyoruuum aşağıda??

cereniiim evet beniiim hepinizi tebrik ediyorum 1. liğinizden ötürüüü harikasınız toparlamanıza sevindim. evet ama bu 4 kilo bile zihnimde çığ gibi büyümüş durumda nasıl vereceğim bilmiyorum :26: dukan ömür boyu 2 kez yapılabileceği için yazdan sonra başlayacağım. yine geçen seferki gibi 0 kaçamak şeklinde başlamalıyım ve bu sefer tüm evreleri de bitirmeliyim tabi

hoş bulduk kaptiş evet haklısın ne zorluklarla verdim ben o kiloları gram gram diyet + spor yapmalıyım yine müşteri hizmetleri işine başladım çağrı merkezinde şimdi burda firma ismi veremem ama kurumsal bir yer. bu hafta başladım. şimdilik iyi gidiyor. hafta sonu tatil olması çok güzel. sabah 9 akşam 7. ama çok yorucu, sürekli telefondasın :26: 2 ay çalışıp dershaneye başlamayı düşünüyorum. tekrar üniye hazırlanıp bu kez psikoloji okuyacağım. radikal kararlar alıyorum bu ara. saçımı da buz mavisine boyatacağım senin hiç bilgin var mı buz mavisi boya markası alabileceğim bir yer var mı türkiye de

ayrıca tebrik ederim bireysel birinciliğinden ötürü seni kaptiş, tek kelimeyle harikasın

tatlım bir öncekinde tamamlamadın mı evreleri? dukan yerine başka bir çözüm dene bence.. madem hayat boyu 2 kez yapılıyor, bu kadar az kilo için harcama hakkını, ileride uzun bir zaman var, hamilelik falan olur, daha fazla vermen gereken zamanlar olabilir...
diğer diyetlerle veremiyorum dediğini hatırlıyorum ama haftada 200gr bile versen,2 ayda verirsin hepsini.. dukan gibi ağır bir programı bence en az 8-10 kilo için yapmak lazım

haklısın canım ya o da doğru aklım karıştı şimdi :26: ben en iyisi normal dikkat ederek vereyim bu 4 kiloyu, dukan hakkımı saklayayım :44: dukana o kadar alıştım ki başka nasıl verebilirim kilomu onu bile düşünemiyorum, beynim sadece dukanla olur diyor :26:

tamamlamadım evreleri. güçlendirme evresinde bıraktım. güçlendirme evresi en önemli evreydi geri almamak için kiloyu. izmire gittim orda diyet olayım bitti tatilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…