canım ya yumurta sayısı az ve büyüklükleri birbirinden farklı(( doktor yarın tedaviyi yarı da kesebiliriz dedi
Kızlar benim internetim mi yavaş yoksa sitemi çok yavaş anlamadım. Başka sitelere rahatlıkla giriyorum. Kadınlar kulübüne girersen sorun çıkıyor. Çok yavaş açıyor. Sizlerde de öylemi.
Bu hafta hepinizi tebrik ediyorum. Takım olarak çok güzel bir sonuç aldık. İnşallah bundan sonrada ilk üçten hiç bir zaman çıkmayız. Özlem'cim senide ayrıca tebrik ediyorum. Yine eski günlerimize dönmeye başlıyoruz
Kızlar bu ne hal böyle. En son Özlem gelmiş kaç saat önce sonra uğrayan olmamış.Birinci olan bir takıma böyle bir topik hiç yakışmıyor. Bugün ben o kadar sıkıntımın arasında sürekli burda olmaya çalıştım. Bu arada benim minik kızım kum döküyormuş. Bütün huysuzluğu, mızmızlığı ondanmış yavrumun. Bugün adam gibi uyumadı her uyumada en çok 15 dk uyudu uyandı. Yemeklerimi bile zor yedim. İnanır mısınız şu saat oldu daha yarım saat önce uyutabildim. Ölüyorum yorgunluktan ama ona rağmen buraya 5 dk mı ayırıp bakabiliyorum. Lütfen artık toparlanıp kendinize gelin. Burayı boş görmek istemiyorum artık. Yarın detaylıca konuşalım bu konuyu. Mesaj sayılarını göndermeyenler var hala. Şimdi çok yorgun olduğum için bakamayacağım. Emine'cim sen yarın pazartesi ve salının mesaj listesini yayınlar mısın? Bakalım kimler ne kadar gelmiş. Dediğim gibi daha fazla paylaşım istiyorum. Bu hepimiz için gerekli. Yoksa takım olmamızın bir anlamı yok. Ben de yatıyorum artık. Gelen olursa benden sonra iyi geceler.
Dünkü menüm
9:30
Biraz sucuklu menemen
Biraz muhammara
Bir parça pide ekmek
2 fincan sekersiz cay
13:30
200ml kayısılı form çayı ve yesil cay karışımı
15:00
1 kaşık kadar sabahtan kalan menemen
Muhammara
Bir parça pide ekmek
Çay
17:30
300ml yesil çay
21:00
Nesfit-süt
(pideler avuç içi büyüklüğünde)
4 litre su
Egzersizler
18:30
1saat 20 dakika sahilde bebek arabasiyla yürüyüş
merhaba arkadaşlar dünkü menümü paylaşayım
sabah(7.30)
yarım dilim kızarmış ekmek( yuvarlak ekmeklerin dilimi)
1 çay kaşığı kadar köy tereyağı
yarım salatalık
domates
peynir
ara(10.00)
1 bardak nescafe(1 kesme şeker ile) bugünden itibaren sütle ve şekersiz deneyeceğim
öğle(12.00)
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
akşam(18.30)
1 servis kaşığı ton balıklı makarna
booll salata(marul,taze soğan,domates)
3lt su
1 fincan nescafe ve 1 bardak çay
yürüyüş: sabah anneme giderken bebek arabası ile 15 dk yürüyüş.
saat 9da 5 km yürüyüş
saat 11 de 1,5 km yürüyüş. ardından öğle yemeği
saat 13 de 2 km yürüyüş.
saat 15.30 da 500 mt yürüyüş.
dün yaklaşık 9-10 km yürümüşüm
bu km hesabını babama sordumsıklıkla gittiğim yerlerle büro arasındaki mesafeleri sordum ona göre hesap yapıyorum.
kızlar günaydın dün akşam biraz ağrılı sancılı geçti yukardaki alıntımda yazdım bugünde misafirlerim var ama girmeye çalışacağım arada sonuçta gelenler sınıf arkadaşlarım yaniii
kızlaar kahvemi içtim . ŞEKERSİİZZZ
Aynen canım katılıyorum Canan Hoca'ya. Yumurta çok tok tutuyor. Mutlaka her gece yenilmeli. Hangisini indirdin Adımsayar olarak? Bende indireyim ama cep telefonunu sürekli yanında mı taşımak lazım. Evin içinde felan?kaptan ben android marketten indirdim adımsayar cebimde oluo zaten genelde sayıyo günlük 10 bin adımı çok rahat geçiyorum. canan karatay şey dio gece yumurtayla kahvaltı yapın ekmk yerine ceviz yiyin dio. akşamda çorbaya yüklenmeyin sebzeli etli yemekler yiyin dio iftardan sonra yatmayın yürüyüş yapın hareket edin suyu yatana kadar tüketin filan dio canan karatay a bayılıyorum ben
Merhaba demen iyi olmuş nerdeyse akşam olacak.merhaba kızlaaaarrrr..
geç kaldım bugün
sabah yatak keyfi yptık walla, 10u geçiyordu kalktık.. kahvaltı yapalım, onları toplayalım, bi film izleyelim derken bu saat oldu..
hadi bakiim dünden beri neler olmuş.. bu arada sabah tartıldım. 70.0ımpasta etkilemedi yani ama aslında etkilemiştir o..
Cnm kayısılı form çayı yüzünden böyle olmus olabilir.bünyen alıştı onu hergun içmeyeB-)he anladım canım bilmiyorum valla bu sabah yne çıkamadım tuvalete
Aynen canım katılıyorum Canan Hoca'ya. Yumurta çok tok tutuyor. Mutlaka her gece yenilmeli. Hangisini indirdin Adımsayar olarak? Bende indireyim ama cep telefonunu sürekli yanında mı taşımak lazım. Evin içinde felan?
Merhaba demen iyi olmuş nerdeyse akşam olacak.Tembel seni. Bugün cumartesi biliyorsun dimi? Daha erken uğrasaydın keşke Pasta meselesini ben unutmuştum hatırlatman iyi olmuş. O kadar kaçamaktan sonra bir haftadır onları eritmeye çalışıyorsun sonra da üstüne pasta yiyorsun. Hiç yakıştıramadım sana. Şimdi belki 69 lu rakamları görecektin ama bak hala 70 lerdesin. Film keyfi derken hangi filmi seyrettiniz?
dünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyz peynirli domatesli yağsız tost
1 bardak çay
öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
fırın köfte (patatesleri yemedim)
1 kase cacık
ara(16:00)
1 dilim pasta
ara(18:00)
1 activia
(malum 2 gündür aksiyon yok)
akşam(19:40)
4 kaşık ıspanak yemeği, çok az yoğurt
spor ve yeşil çay yok
2,5LT su
Bahane yok bahane yok.evet bende farkındayım dengesiz beslendigimin.alışverişe çıkmamız lažım.cavdar ekmegimde kalmadı.yogurdum kalmamıştı.
Sütcümüz geldi bugun yoğurt mayaladım.
Kaptan sahile varmam maximum 10 dakika sürüyordur:-D
Evet anlamışsın mazeret olmayacağını.ya biliyorum kaptiş, yememen lazım, müdürümün d.gününü kutluyorduk, organizasyonu da ben yaptım.. öyle ısrar etti ki, dayanamadım... hiç biri mazaret değil haklısın...
eşim mentalist hastası, film diil yani dizi izledik, 2 bölüm arka arkaya...
Menün pasta dışında gayet güzel. Su çok az. Spor olmazsa eğer kilo veremezsin unutma. Versen bile ince görünemezsin.dünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyz peynirli domatesli yağsız tost
1 bardak çay
öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
fırın köfte (patatesleri yemedim)
1 kase cacık
ara(16:00)
1 dilim pasta
ara(18:00)
1 activia
(malum 2 gündür aksiyon yok)
akşam(19:40)
4 kaşık ıspanak yemeği, çok az yoğurt
spor ve yeşil çay yok
2,5LT su
huu huuuherkese merhabaaa keyifler nasıl burada :)) yeni arkadaşlar görüyorum. son durum raporu veriyorum. 2 kilo aldım, 52 kiloyum. aslında 48.4 ü görmüştüm en son. yni 4 kilo aldım aslında :18: diyet miyet de hak getire işe başladım. hafta sonlarım tatil. yazdan sonra tekrar diyete başlayacağım ebrucum :26:
Hoş geldin kuzucum. Nerelerdesin diye bende merak etmeye başlamıştım. Kilo alman kötü olmuş. Azıcık dikkat et ki daha çok alma. Hem iki kilo çok değil istesen hemen verirsin ama daha çok alma sakın. Ye ama az ye. Unutma ne kadar uğraştın o kiloları vermeye. Ne işine başladın? Arada bi gel özletme kendini.huu huuuherkese merhabaaa keyifler nasıl burada :)) yeni arkadaşlar görüyorum. son durum raporu veriyorum. 2 kilo aldım, 52 kiloyum. aslında 48.4 ü görmüştüm en son. yni 4 kilo aldım aslında :18: diyet miyet de hak getire işe başladım. hafta sonlarım tatil. yazdan sonra tekrar diyete başlayacağım ebrucum :26:
Çok faydalı ve güzel bir bilgi Ceren'cim teşekkürler. Benimde aklımda olsun.kızlar bu arada faydalı bir bilgi, meyvelerin yanında 1 bardak süt ya da 3-4 kaşık yoğurt yersek, şekerleri direk kana geçmez, hızlıca yükselişe sebep olmazmış..
şimdi birazcık kavun yedim, yanında sütlü neskafe yaptım kendime (minicik fincak 100ml falan) , size de söyliyim dedim, diyetisyen söylemişti bana...
Bahane yok bahane yok.Düzenli ve sağlıklı beslenmek lazım. Sahil konusunda çok şanslısın yaaaaaaaaaaa. Bende deniz istiyorummmmmmmmmm
Evet anlamışsın mazeret olmayacağını.Sen film deyince merak ettim. Bizde genelde ailecek pazar kahvaltılarında animasyon çizgi film seyrederiz. Çok hoş oluyor. Acaba dedim onlar da mı bizim gibi.
Menün pasta dışında gayet güzel. Su çok az. Spor olmazsa eğer kilo veremezsin unutma. Versen bile ince görünemezsin.
Buse'yi mi görüyoruuum aşağıda??
Buseeee, nasılsın? biz iyiyiz walla.. bu hafta 1. olduk..kaptiş bireyselde 1. oldu, Özlem de 3. ..
efsane takım geri döndü yani.. bir ara biraz cozuttuk da cnm
yol yakınken hemen toparla kuzum sen onları.. 2-4 çabuk verilir.. yeter ki 6-8-10-15-20 olmasın
yeni işin hayırlı olsun cnm.. öpüyoruuumm
Hoş geldin kuzucum. Nerelerdesin diye bende merak etmeye başlamıştım. Kilo alman kötü olmuş. Azıcık dikkat et ki daha çok alma. Hem iki kilo çok değil istesen hemen verirsin ama daha çok alma sakın. Ye ama az ye. Unutma ne kadar uğraştın o kiloları vermeye. Ne işine başladın? Arada bi gel özletme kendini.
Çok faydalı ve güzel bir bilgi Ceren'cim teşekkürler. Benimde aklımda olsun.Bende birazdan yapayım kendime sütlü bir nescafe
cereniiim evet beniiimhepinizi tebrik ediyorum 1. liğinizden ötürüüü harikasınız toparlamanıza sevindim. evet ama bu 4 kilo bile zihnimde çığ gibi büyümüş durumda nasıl vereceğim bilmiyorum :26: dukan ömür boyu 2 kez yapılabileceği için yazdan sonra başlayacağım. yine geçen seferki gibi 0 kaçamak şeklinde başlamalıyım ve bu sefer tüm evreleri de bitirmeliyim tabi
tatlım bir öncekinde tamamlamadın mı evreleri? dukan yerine başka bir çözüm dene bence.. madem hayat boyu 2 kez yapılıyor, bu kadar az kilo için harcama hakkını, ileride uzun bir zaman var, hamilelik falan olur, daha fazla vermen gereken zamanlar olabilir...
diğer diyetlerle veremiyorum dediğini hatırlıyorum ama haftada 200gr bile versen,2 ayda verirsin hepsini.. dukan gibi ağır bir programı bence en az 8-10 kilo için yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?