Cnm kayısılı form çayı yüzünden böyle olmus olabilir.bünyen alıştı onu hergun içmeyeB-)
şerifecim güzel haberlerini bekliyoruzz, detayları bilmiyorum tabi bu durumda ne yapılır ama hayırlısı olsun cnm inşallah...
yok kaptiş benim de yavaş, sayfa geçişleri falan çok fena...
inşallah hep böyle devam ederiz...
geçmiş olsun kaptiş minnoşa.. minicik olunca ilaç da kullanamıyordur rahat rahat
cnm beyaz ekmekten kaçmaya çalışıyorum ben, genel olarak güzel ama daha iyi olabilir, kaptiş detaylı yazmış zaten..
bu kadar hareketten sonra makarnaya lafım yok
geçmiş olsun kuzucum sana da.. dikkat et kendine, erteleme de git mi kardiloga tamam mı...
nasıl beğendin mi? ilk başta zor ama alışınca kahve buymuş diyorsun...
canım afiyet olsun pazta dışında güzel beğendim bendünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyz peynirli domatesli yağsız tost
1 bardak çay
öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
fırın köfte (patatesleri yemedim)
1 kase cacık
ara(16:00)
1 dilim pasta
ara(18:00)
1 activia
(malum 2 gündür aksiyon yok)
akşam(19:40)
4 kaşık ıspanak yemeği, çok az yoğurt
spor ve yeşil çay yok
2,5LT su
tamamlamadım evreleri. güçlendirme evresinde bıraktım. güçlendirme evresi en önemli evreydi geri almamak için kiloyu. izmire gittim orda diyet olayım bitti tatilde
anladım cnm, yine de çok abartmamışsın demek ki çünkü sen neredeyse 20 kilo verdin di mi? 3-4 kilo alman kabul edilebilir...
zamanla , fark etmeen bile verebilirsin.. mesela benim 1 arkadaşımın 5 kilo fazlası vardı, nasıl verdi biliyor musun, hiç diyet yapmadı, 14 ay boyunca her hafta 1 gün akşam yemeği yemedi.. ama hiç bir şey yemedi o akşam..(belki 1 kaşık yoğurt atmıştır ağzına), 1 akşam da diyette gibi yiyeceğim dedi.. çünkü sürekli diyet yapamıyordu.. 1 yılı 1-2 ay geçmişti ki 5 kiloyu vermişti... hala haftada 1 akşam diyette gibi yiyor.. onun dışında ne isterse yiyor ama.. hiç dikkat etmiyor.. yani bence 1 ay diyet yapsa daha iyiydi ama herkesin çözümü farklı... mutlaka birşey bulursun.. 3 kilo ne ki tatlım
evet canım ben de perşembe gününü seçeyim o gün diyet gibi yapayım bari. veremesem de kilomu korumamı sağlar şimdilik :26: evet 19.800 verdim. yani 20 diyebilirizinşallah yine vereceğim şu 4 kiloyu. 48 iken 34 beden olmuştum. şimdi 36 yım yine
sen nasılsın cerencim, senin diyet nasıl gidiyor, ne durumdasın?
kızlaarr emine çok azimliydi, o ne durumda onu merak ediyorum, aynen devam mı
arkadaşım fallll bakıo
Bizde önce sinemaya gideriz canım. Arkasından evde izleriz. Film koleksiyonumuz varanimasyona bayılıyoruz kaptişş, çok izliyoruz, hatta sinemaya bile gidiyoruz eşimle.. ama bu sabah dizimizi izledik işte..
evet spor konusunda haklısın, zaten herkes diyor ki, hiç 8 kilo vermiş gibi değilsin, daha fazla gibi duruyor, sanırım geçen aya kadar haftada 4 gün spora gitmeme, hocayla çalışmamın sonucu bu.. hoca işi bitti, tekrar para veremem ama spor salonu üyelim var, yürüyüşlere başlayayım yine.. hatta derslere katılayım salondaki.. ne bu uyuşukluk di mi.. tatil öncesi hafta bıraktım aslında, öncesinde spor manyağıydım..
Sıfır kaçamağı bekleme canım. Hemen başla. Ertelersen daha da artarsa kilon daha zor olur. Önünde bir engel yok. Herşeyden ye ama az ye.cereniiim evet beniiimhepinizi tebrik ediyorum 1. liğinizden ötürüüü harikasınız toparlamanıza sevindim. evet ama bu 4 kilo bile zihnimde çığ gibi büyümüş durumda nasıl vereceğim bilmiyorum :26: dukan ömür boyu 2 kez yapılabileceği için yazdan sonra başlayacağım. yine geçen seferki gibi 0 kaçamak şeklinde başlamalıyım ve bu sefer tüm evreleri de bitirmeliyim tabi
Teşekkür ederim Buse'cim. Sağlam olsun dönüşüm dedim.hoş bulduk kaptişevet haklısın ne zorluklarla verdim ben o kiloları gram gram diyet + spor yapmalıyım yine müşteri hizmetleri işine başladım çağrı merkezinde şimdi burda firma ismi veremem ama kurumsal bir yer. bu hafta başladım. şimdilik iyi gidiyor. hafta sonu tatil olması çok güzel. sabah 9 akşam 7. ama çok yorucu, sürekli telefondasın :26: 2 ay çalışıp dershaneye başlamayı düşünüyorum. tekrar üniye hazırlanıp bu kez psikoloji okuyacağım. radikal kararlar alıyorum bu ara. saçımı da buz mavisine boyatacağım senin hiç bilgin var mı buz mavisi boya markası alabileceğim bir yer var mı türkiye de
ayrıca tebrik ederim bireysel birinciliğinden ötürü seni kaptiş, tek kelimeyle harikasın
Biz nasıl veriyoruz Buse. Ben ne dukan ne karatay ikisinide yapmıyorum. Sadece ikisinden de işime gelenleri alıp kendimce yapıyorum. Sonuçta ortada. Bir haftada 2,8 kiloyu sadece kaçamakları bırakarak verdim.haklısın canım ya o da doğru aklım karıştı şimdi :26: ben en iyisi normal dikkat ederek vereyim bu 4 kiloyu, dukan hakkımı saklayayım :44: dukana o kadar alıştım ki başka nasıl verebilirim kilomu onu bile düşünemiyorum, beynim sadece dukanla olur diyor :26:
kızlaarr emine çok azimliydi, o ne durumda onu merak ediyorum, aynen devam mı
Bizde önce sinemaya gideriz canım. Arkasından evde izleriz. Film koleksiyonumuz varAma bu aralar hem sinemaya gidemiyoruz hem de film izleyemiyoruz. Minik kuş bütün zamanımızı alıyor. Spor konusunu çok yanlış yapmışsın. Madem üyeliğin var üşenme en kısa zamanda başla.
Sıfır kaçamağı bekleme canım. Hemen başla. Ertelersen daha da artarsa kilon daha zor olur. Önünde bir engel yok. Herşeyden ye ama az ye.
Teşekkür ederim Buse'cim. Sağlam olsun dönüşüm dedim.İşin güzelmiş. İnşallah uzun süre devam edersin. Üniversite okuma konusu da öyle. İstersen başaramayacağın şey yok. Şuan benim fırsatım olsa iki çocukluyum ama örgün okurum üniversiteyi Boya konusunu da ilk senden duyuyorum. Buz mavisi boya oluyor muymuş? Nasıl oluyor muş?
Biz nasıl veriyoruz Buse. Ben ne dukan ne karatay ikisinide yapmıyorum. Sadece ikisinden de işime gelenleri alıp kendimce yapıyorum. Sonuçta ortada. Bir haftada 2,8 kiloyu sadece kaçamakları bırakarak verdim.
Kızlar ortak paylaşım alanını takip ediyor musunuz? Bildiğiniz gibi orda Püsküüt haftalık rapor yayınlıyor. Herkesin orayı takip etmesini istiyorum. Mesela bu hafta 8. takım listesini paylaşamadığı için etap dışı kaldı. Çok kötü bir durum. Eğer bi gün bizim takımda da kaptan gelemez sorun çıkarsa hepinizin halledebilecek durumda olduğunu bilmek istiyorum. Bu nedenle paylaşım alanına ve karar defterine bakmanızı rica ediyorum. Hatta baktığınıza dair geri bildirim yaparsanız sevinirim. Ayrıca bu hafta ben birinci olduğum için başarımın sırrını yazdım. Kimse görmedi sanırım?
ben 21 haziranda 69,7yi gördüm.. 9 kilo verdim yani
sonra 22sinde tatile gittik ve 8 gün sonra bir geldim ki nerdeyse 4 kilo fazlayım... 5 gündür onu toparlamaya çalışıyorum cnm... tabi ki bu 4 kilo gerçek yağ değildi.. düzensiz beslenme ve kaçamaklar nedeniyle şişlikti bence.. bu sabah 70.0ı gördüm.. yani izne ayrıldığım, 21 hazirandaki kiloma sadece 300gr kaldı.. haftaya listedeyim (2 hafta oluyormuş minimum izin, o yüzden bu hafta girmedim, allahtan yoktum yoksa tkım ortalamasını düşürürdüm )
yani bööle cnm.. özetlersek, 18 marttan beri 9 kilo verdim.. 18 temmuzda 4. ayım dolacak 10 kiloyu deviririm...
emoş çok iyi, çok 1-2 kilosu kaldı.. bir ara sağlık izin izin almıştı sanırım 1-2 kilo aldı o arada ama süper durumda şimdi... mezuniyetine çok az kaldı yani
Bizde önce sinemaya gideriz canım. Arkasından evde izleriz. Film koleksiyonumuz varAma bu aralar hem sinemaya gidemiyoruz hem de film izleyemiyoruz. Minik kuş bütün zamanımızı alıyor. Spor konusunu çok yanlış yapmışsın. Madem üyeliğin var üşenme en kısa zamanda başla.
Sıfır kaçamağı bekleme canım. Hemen başla. Ertelersen daha da artarsa kilon daha zor olur. Önünde bir engel yok. Herşeyden ye ama az ye.
Teşekkür ederim Buse'cim. Sağlam olsun dönüşüm dedim.İşin güzelmiş. İnşallah uzun süre devam edersin. Üniversite okuma konusu da öyle. İstersen başaramayacağın şey yok. Şuan benim fırsatım olsa iki çocukluyum ama örgün okurum üniversiteyi Boya konusunu da ilk senden duyuyorum. Buz mavisi boya oluyor muymuş? Nasıl oluyor muş?
Biz nasıl veriyoruz Buse. Ben ne dukan ne karatay ikisinide yapmıyorum. Sadece ikisinden de işime gelenleri alıp kendimce yapıyorum. Sonuçta ortada. Bir haftada 2,8 kiloyu sadece kaçamakları bırakarak verdim.
Kızlar ortak paylaşım alanını takip ediyor musunuz? Bildiğiniz gibi orda Püsküüt haftalık rapor yayınlıyor. Herkesin orayı takip etmesini istiyorum. Mesela bu hafta 8. takım listesini paylaşamadığı için etap dışı kaldı. Çok kötü bir durum. Eğer bi gün bizim takımda da kaptan gelemez sorun çıkarsa hepinizin halledebilecek durumda olduğunu bilmek istiyorum. Bu nedenle paylaşım alanına ve karar defterine bakmanızı rica ediyorum. Hatta baktığınıza dair geri bildirim yaparsanız sevinirim. Ayrıca bu hafta ben birinci olduğum için başarımın sırrını yazdım. Kimse görmedi sanırım?
Emine'nin maşallahı var canım, hedefine ulaştı. Ama ticker ını 57 yapmış. Henüz mezun olmadı. Şuan ailesini yanında. Sanırım o yüzden fazla uğrayamıyor.
burcuuuuu tatlıım sen nasılsın senin nasıl gidiyor?
ne falı kız, kahve falı mı??hadi baktır bakalım sen de ne diicekmiş...
Spor konusunu iyi etmişsin. Ortak alana da her yeni mesaj gördüğünde girip bakarsan eğer fazla zamanını almaz. Çünkü gerçekten yarışma ile ilgili önemli gelişmeler konuşulabiliyor.kızlar ben bi migrosa gidiyorum alışverişe, biraz uzun sürebilir, akşama görüşürüüüzzz
kaptişş, spor hocama sms attım bile, dedim yrn geliyorum, bana program hazırlayalım, özel ders alamıcam ama sen beni tanıyorsun, uygun bi şeyler hazırlayalım
tamam kaptiş, gelir gelmez yazını okuyacağım.. liste konusunda sen yokken çoğunlukla emoş , onun işi olduğunda da burcu hallediyordu, merak etme sen, gerekirse hepimiz yaparız.. ortak alana da daha sık gireyim artık..karar defteri nedir , onu bilmiyorum ama :18::18::18:
Senin baktığını biliyorum zaten Burcu'cum. Geçen hafta ki uyarından anlamıştım. Bütün üyelerin senin gibi olması lazım zaten.bebeğim hoşgeldin benmde hedefe 3 kilo kaldı ama dahada çekicem sanırım hedefimi burda olduğum sürece zayıflıcam bugün biraz kaçamak old günüm vardı arkadaşlarım geldi ama yarından itibaren tam gaz devam edicem sadece sıkıntım perş cuma okul var düzenim bozuluo kabız oluorum tek derdim bu sen nasılsın takıma geri mi döndün yoksaaa
evet kahve falı canım arkadaşım çok iyi bakıo ama pek içimi açmadı bu falll biraz canım sıkkın
kaptişcim ben düzenli takip ediyorum ama bugün misafirlerimden dolayı giremedim hemen bakıyorummmmmmm. ben karar defterini okumuştum sen ve emoş yokken az çok hatta çok kuralları biliyorum
Spor konusunu iyi etmişsin. Ortak alana da her yeni mesaj gördüğünde girip bakarsan eğer fazla zamanını almaz. Çünkü gerçekten yarışma ile ilgili önemli gelişmeler konuşulabiliyor.
Senin baktığını biliyorum zaten Burcu'cum. Geçen hafta ki uyarından anlamıştım. Bütün üyelerin senin gibi olması lazım zaten.
evet geçen yıl bende diyetisyene gitmiştim oda aynısı söylemiştikızlar bu arada faydalı bir bilgi, meyvelerin yanında 1 bardak süt ya da 3-4 kaşık yoğurt yersek, şekerleri direk kana geçmez, hızlıca yükselişe sebep olmazmış..
şimdi birazcık kavun yedim, yanında sütlü neskafe yaptım kendime (minicik fincak 100ml falan) , size de söyliyim dedim, diyetisyen söylemişti bana...
gittiğin spor salonundamı ayrıca ders alıyorsun.aslında imkanın varsa koşu bandı alabilirsin eve.Çalışan bir insan olduğun dışarıya vakit ayırman zor olabilir.Bebekte düşünüyorsunuz.Kısmet olursa çocukta oldumu dahada zorlaşıranimasyona bayılıyoruz kaptişş, çok izliyoruz, hatta sinemaya bile gidiyoruz eşimle.. ama bu sabah dizimizi izledik işte..
evet spor konusunda haklısın, zaten herkes diyor ki, hiç 8 kilo vermiş gibi değilsin, daha fazla gibi duruyor, sanırım geçen aya kadar haftada 4 gün spora gitmeme, hocayla çalışmamın sonucu bu.. hoca işi bitti, tekrar para veremem ama spor salonu üyelim var, yürüyüşlere başlayayım yine.. hatta derslere katılayım salondaki.. ne bu uyuşukluk di mi.. tatil öncesi hafta bıraktım aslında, öncesinde spor manyağıydım..
maşallah cnm tebriklerevet canım ben de perşembe gününü seçeyim o gün diyet gibi yapayım bari. veremesem de kilomu korumamı sağlar şimdilik :26: evet 19.800 verdim. yani 20 diyebilirizinşallah yine vereceğim şu 4 kiloyu. 48 iken 34 beden olmuştum. şimdi 36 yım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?