- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ayda en fazla iki defa yapılabiliyor biliyorsun dimi? Bi ara bende denemek istiyorum. Vücudumuz toksinlerden arınıyor böylelikle.Gunaydin hanimlarr
Gidip bi tartilayim , ayran deoksuna baslicam bugun ,
Cerencim uzuldum ya kuzeninin durumuna, hayirlisi insallah
Ozlemcim ayran sade degil , icinde bulgur yesisl mercimek nohut ve salatalik var :)
Aferin sana. Bakalım bu cuma neler olacak. Geçen haftanın kaydını alayım. Sonra değişen sıraları takip etmek kolay olur. Tickerını değiştirsene hala 71 de duruyor.Vuuuuhuuuuuuuuu
69.2
69.2
69.2
69.2
:)))) harikaaaaaaaaaaa
Rakiplerime duyruluuuurrrrr![]()
Yürüyüş yeter canım. Jilianı bence hedefine ulaştıktan sonra sıkılaşmak için yap. Bu arada sahil varsa eğer bulunduğun yerde nerde olduğunu biliyorum, şuan büyük kızımda orda tatilde. Ama merkezde. İsminini söylemek istemedin sanırım kaldığın yeri? Pot kırmayayım diye bende yazmadım. Sizin oralarda yaşayıp da diyet yapmak çok zorGeçti sanırım şişkinliğim.Sanki hergün yapmam gereken bir ihtiyaç gibi gidip gelip tartılıyorum.Eşim tartıyı almak istememekte haklıymış
pek yiyesim yoktu.Akdenizin doğu kıyılarında bir şehirde
Yemedim zaten.1 tane karnıyarık yedim patliyacak gibi hissettim kendimi ama aslında az yemişim ondan acıktım sanırım.
Kaptan aslında jillian yapıyordum. 1 aylık 1 programı bitirdim.Sonra yürüyüşlere ilave olarak jillianın 2 tane ayrı programını yapmaya başlamıştım.1 haftayı geçmiştir yapmadım. sence yürüyüşler yeterlimi? Spor listem duruyor bir ara paylaşırım:44::44:

Ne güzel işe başında geçiyor. Bazen hem başına hem sonuna denk geliyor yada arada bırakmak daha zor oluyor. Bende yarın başlıyorum inşallah. Bugün güvenemedim çünkü reglimin son günleri.Her sene nasil basariyorum bilmiyorum ama mutlaka ramazanin ilk gunu ben regl oluyorum. Herkesle birlikte o heyecani yasayamiyorum.. Ben herkesten sonra basliyorum yani , hic sevmiyorum bu durumudaha benim yaklasik bir haftam var ramazanima...
Dün gelemedim. Çalışmaya alışamadım onu anladım dün. Akşam sekiz buçuk gibi dönüyorum işten. Dün yemek yedikten sonra balkonda uyumus kalmışım tee sahura kadar. Uyandığımda hala yorgundum. Aslında şu anda da öyleyim. Sanırım aç hissettiğim için böyle. Dünkü menümü yazayım.
Sabah8:30) (uyuya kalmışım on dakikada evden fırladım. Dolapta elime ilk geçen şeyi kahvaltı diye aldım.
)
1 tane büyük kırmızı biber
Öğle (15:00 civarı)
tavuk dönerin içini
Lavaşın da ucundan bir parça
1 ayran
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1,5 bardak ayran
su yarım litre içimspor da yok.
![]()
Kahvaltı mutlaka yapmalısın canım. Öğle yemeğini de çok geç yemişsin. Yiyecekler açısından menün güzel yanlış bişey yememişsin ama düzensiz olmuş. Ekmek yemiyor musun normalde yoksa diyet için mi bıraktın? Su olmazsa olmaz. Hele ki bu sıcaklarda. Biran önce suyu artırmaya çalış canım. Su sağlık içinde çok önemli.
Kahve çarpıntı yapıyor canım. Biliyorsun dimi?yok canım kahve genelde staja gittiğim zaman tercih ediyorum oda yada yılda bir yasak değil ama aram yok![]()
Son düzenleme: