Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldimmm :)) beni konuyla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz

Hoş geldin canım. Sana takım kurallarımızı yazayım. Eğer okuduktan sonra kurallara uyabileceğini düşünürsen okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Bence de canım. Yaklaşık 44 beden giyerken şuan sana 38-40 oluyordur. Ben gözümde canlandırıyorum aradaki farkı çok ama çok fazla. Şuan kilolarımız birbirine çok yakın. Gerçi senin boyunu unuttum ama sanırım çok kısa değildin. Biliyorsun ben diyete ilk başladığımda 85,5 kiloydum. Ve düşünsene şuan iki çocuk annesiyim ve seninle aynı kilolara sahibiz. Burdan gaza gel artık nasıl gelebiliyorsan:34: Gençliğinin en güzel yıllarını kilolu geçirme. Diyete başlamakla en büyük adımı atmışsın zaten. Bitirmekle de hayatını kurtar. Mutlu et kendini :16:

Ne güzel Burcu'cum. Eskiden benim taze süt bulma imkanım yoktu. Belki araştırsam bulurdum ama çok üstelemedim. Evde yapılan yoğurdun ekşiliğini pek sevmiyorum. Sanırım o yüzden de çok önemsemedim. Ama şimdi bebiş olunca bide evin altında süt satılınca kolay olacak herşey. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Hazır yoğurtla mayalamam gerekecek. Sence olur mu?
olur bence. ben de maya ayırmayı unuttuğumda hazır yoğurtla mayalıyorum.
Ohh ne güzel. Allah kabul etsin şimdiden.

Bence tut Burcu'cum. Ramazandan sonra oruç tutmak daha zor oluyor. Benim için öyle en azından. Bir sürü borcum var en kısa zamanda onları tutmam lazım. Bence dayanabilirsin.
kesinlikle. 2 senelik borcum var benim. hamileyken ve geçen sene de emziriyorum diye tutamadım :(
tabii önce sağlıkkkkk:kkk:

kızlarrr orucluyken spor yapabiliyor musunuz çok yoruyor mu??:26:
valla ben mecburiyetten yürüyorum. sabah 8de ssk ya gittim ordan büroya geldim sırf sıcaklarda gitmek ozrunda kalmayayım diye ama öğleden sonraya kaldı iş. şuan nasıl yürüyeceğimi düşünüyorum kara kara
İyi yapmışsın canım. Bende bu aralar meyve yemiyorum. Aslında yemek lazım ama bakalım aç aç markete gidersem eğer evin yolunu bulamıyorum. Ne görürsem canım çekiyor. En güzeli iftardan sonra gitmek :9:

Dün ben tutamadım. Bugünde iyi gidiyor bakalım. Sanırım bu sene çok zorlanmayacağım. Geçen sene ramazanın başında hamileymişim. :53:15 gün hamile hamile oruç tutmuşum haberim yok. Ama çok zorlanmıştım demek ki hamileliktenmiş :52:
benim karpuz dışında meyve ile aram yok onu da siz yasakladınız :D
çok şükür bişey olmamış yıne bebeğine . .çok tehlıkelı gerçekten. üstelik geçen sene de çok sıcaktı ramazan ayı
hoşgeldin. kaptan sana bilgi verecektir ayrıntıları ile.
ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. ben de 2 hafta önce gruba katıldım yeni sayılırım.
makarna mıı :43: ben çok severim makarnayı hiç de yağlamam yoğurtlar yerim. bence faydalı bişey makarna ya niye yasak ki :(

kesinlikle. 2 senelik borcum var benim. hamileyken ve geçen sene de emziriyorum diye tutamadım :(

valla ben mecburiyetten yürüyorum. sabah 8de ssk ya gittim ordan büroya geldim sırf sıcaklarda gitmek ozrunda kalmayayım diye ama öğleden sonraya kaldı iş. şuan nasıl yürüyeceğimi düşünüyorum kara kara

çok şükür bişey olmamış yıne bebeğine . .çok tehlıkelı gerçekten. üstelik geçen sene de çok sıcaktı ramazan ayı

ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. ben de 2 hafta önce gruba katıldım yeni sayılırım.

makarna mıı :43: ben çok severim makarnayı hiç de yağlamam yoğurtlar yerim. bence faydalı bişey makarna ya niye yasak ki :(

çünkü karbonhidrat canım parçalanınca direk şeker oluo

Aynen canım geçen senede böyleydi sıcaklık. Bilmeyince allah koruyor meleklerimizi :16: Makarnayı Burcu açıklamış. Geçen ben şehriye çorbası içtiğimde kendime kızmıştım hatırlarsan. Sırf bu yüzden. Şehriyede bir nevi makarna :34:

çünkü karbonhidrat canım parçalanınca direk şeker oluo

Aynen canım geçen senede böyleydi sıcaklık. Bilmeyince allah koruyor meleklerimizi :16: Makarnayı Burcu açıklamış. Geçen ben şehriye çorbası içtiğimde kendime kızmıştım hatırlarsan. Sırf bu yüzden. Şehriyede bir nevi makarna :34:

anladım zaten ekmekten alıyoruz karbonhidratı yeteri kadar :ssz: bulgur pilavı peki

anladım cnm okudum ve kabul ediyorum öğlen molasındaydım cvp biraz geç oldu :))

Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim

Evet güzel duracağıda hiç aklıma gelmemişti kıyafetlerin oda şaşırttı beni.:52:
Sırf yakışmıyor diye bişey almak istemiyordum kendime.Çünkü olmayınca daha çok moralim bozuluyordu:50:
Fit bir vücuda sahip olmak için daha çookk yolum var..:8::8:

Birde akşam yemeğinden hemen önce tartıldım 68.6 mı 68.8 mi çıktı hatırlamıyorum:52::52:

Sağol kaptan.ama bitiremedim yarısını yiyebildim akşam.:50: normalde çok yerim diye takardım şimdide az yedim diye takıyorum:9:

Ama daha sonra normal beslenmeye döndüğümüzde daha az kilo gider hatta + bile olur dediğin gibi...:50:
KAvun yiyemedim zaten artık 3te yerim onuda:56::56:

1 salatalık yedim ve 400ml su içtim az önce..

tebrik ederim canım 68.6 ya da 68.8 ikisi de güzel :)

canım menün çok az olmuş ya :50:

sağol kaptişşş :52:

o kadarda nazar boncuğu olsun kaptişşş:nazar::nazar:

Bir kaç güne iftar sahur dengesini oturturum canım. (umarım :52: )

Ben su içmeyi çok seviyorum canım. Su sağlık bence. Ama bazen kasıyor sırf tamamlayım diye içiyorum. Ama şu sıcaklarda daha çok içmek lazım. Asıl sen içmeden nasıl durabiliyorsun? Yanında sürekli 0.5 lt lik pet şişe taşı. Öyle daha kolay içiliyor. Ben bardakla içemiyorum illaki pet şişe olacak. :9:

Çok acıktıysan ara öğün gibi yeseydin hafif bişeyler. Bende de oluyor ooo kızı uyutayım derken ben uyuyorum.

Ayyy Özlem'cim o nazar boncukları az az ama birleşince gram ediyor gram :60::60: Biran önce eski günlerime dönmem lazım. Bundan sonra cısss yok benim menülerimde diyeceğim ama yarın oruç olacağım. İnşallah kaçamaksız atlatırım iftarı:18:

Ben de bardakla içemiyorum. Bardakla içsem iki üç günde bir bardakla duruyorum. :17:
hadi bakalım, görcezz :)

bravo Burcu, çok güzel :46::46::46::46:

anladım cnm, harika :46::46::46:

Burcu'nun ünlüdür Roll'ları :52::52::52:

ay evet yaa, ben öyle planlıyımdır ki, aa unuttum olmuşum diyemem :17:

afiyet olsun Özlemcim...

sana da hayırlı ramazanlar Zelişş, öyledir taşınmak.. ama güzledir de...

cnm sahur olmamış yaa, yememişsin ki.. daha sağlıklı beslen :50::50:

selam Nur, iyiyiz cnm sen nasılsın?biz de seni özledik, gel bekliyoruz...

hadi heyecanla sonucu bekliyoruuuumm :52::52:

:46::46::46:

oruç olunca ister istemez menüler etkileniyor ama börek olmamış cnm :50:
limonun hiç bir zararı yok hatta kendisi asit olmasına rağmen, vücuttaki asiti atmaya yarar, faydalıdır :34: yemeye devam :34::34:

bi patates olmamış kaptişş, onu da biliyorsun zaten..
sıcaklardan heralde , ben de ha başladım ha başlıam ama bir başlayamadım şu spora yeniden...

ohh, şimdi bugün uyursun kaptişş, minnoşlar bırakırsa tabi :52::52::52:
sahurda fazla yiyince midem kötü oluyor. Bugün doğru dürüst su bile içemedim sahurda.

günaydın kızlar bilgisayar hala gelmedi kafayı yemek üzereyim.
dünkü menüm
sahur 2.45
1haşlanmış yumurta
domates peynir
2 dilim ekmek
1büyük bardak tarçınli süt

iftar 20.38
3 tane islim kofte. patlicanlari kızartmadan yaptım firinda
firinda baharatlı patates
1kase yoğurt.
1parça pide. aslında pide yemesem de olurdu doymuştüm ama ilk gün diye tadına baktım artık eve aldırmam

su 3 litreye geçti.
yürüyüş toplamda 12km

Afiyet olsun.
Kızlar takım olarak paylaşım sayımız oldukça düşük. 1 ve 2 temmuz mesajları Emoş'a atılmıştı. Oda gelemediği için mesaj sayılarını iletemedi. Onun haricinde minik bir bebeği olan anne için birçoğunuzdan daha fazla paylaşım yaptığımı düşünüyorum ve hepinizden aynı performansı bekliyorum. Bu hafta mesaj sayılarını daha düzenli istiyorum. Lütfen herkes vaktinde göndersin mesaj sayılarını. Ayşenur'cum sende 7 Temmuzdan itibaren mesajlarını sayıp yollaman gerekiyor. Nasıl sayılacağını anlatmıştık. Özel mesaj gönderme hakkın olmadığı için buraya yazarsan eğer ben notumu alırım. Unutmayın ne kadar çok mesaj ve paylaşım o kadar çok motivasyon. :34:
Tamamdır kaptan birazdan sayıp yazıyorum.

Merhaba, ben Ayşenur. Ben de yeniyim. Bir hafta bile olmadı geleli. Birbirimize destek oluyoruz. Güzel de oluyor. :16:

Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim

canım ismin nedir aramıza hoşgeldin emin ol çok rahat kilo vereceksin bizimlee :16:
anladım zaten ekmekten alıyoruz karbonhidratı yeteri kadar :ssz: bulgur pilavı peki

canım bulguruda ben pek sevmem ama cumadan sonra haftada bi kere filan yiyebilirsin çünkü çok şişkinlik yapıo

Ewet canım tek başına olmuo veremiosun frenleyemiosun kendini umarım bu şekilde verebilirim

canım ismin nedir aramıza hoşgeldin emin ol çok rahat kilo vereceksin bizimlee :16:

İSMİM SABRİYE HOŞBULDUK CANIM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ZATEN YAPILIYIM KEMİKLERİM AĞIR BASIO YANİ :))) O YÜZDEN NE KADAR VERİRSEM VERİYİM ÇITI PITI BİŞEY OLAMIYORUM AMA EN AZINDAN FAZLALIKLAR GİTSE

canım bulguruda ben pek sevmem ama cumadan sonra haftada bi kere filan yiyebilirsin çünkü çok şişkinlik yapıo

Burcu sen bulgurla ilgili olumsuz mesaj yazmışsın, şişkinlik demiş olman bile bulgur yazısını görünce midemin guruldamasına engel olmadı. Salça soğan olmadan sade pişmiş üstüne de maydonoz kıyılmış bulgur pilavını her öğün yiyebilirim. :34:

İSMİM SABRİYE HOŞBULDUK CANIM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ZATEN YAPILIYIM KEMİKLERİM AĞIR BASIO YANİ :))) O YÜZDEN NE KADAR VERİRSEM VERİYİM ÇITI PITI BİŞEY OLAMIYORUM AMA EN AZINDAN FAZLALIKLAR GİTSE
memnun oldum canım olsun en azıdan hafif olursunnn :16:

Burcu sen bulgurla ilgili olumsuz mesaj yazmışsın, şişkinlik demiş olman bile bulgur yazısını görünce midemin guruldamasına engel olmadı. Salça soğan olmadan sade pişmiş üstüne de maydonoz kıyılmış bulgur pilavını her öğün yiyebilirim. :34:

canım bulgur hakkında olumsuz yazmadım bende sebzesiz olanı fila yemem mesela yemekhanelerde çıkan o kuru olanlar filan yai bi tek annemin yaptığını yiyorum diyebilirim. ama gerçekten şişkinlik yapıo :52:

kızçeler benim metabolizma yavaş çalışıo bunun üstüne bide bütün gün oturarak çalışıorum sabah 7de evden çıkıyorum akşam 8de evde oluyorum açıkcası yürüyüş falan da yapmaya vaktim olmuo evde mekik falan çekiodum bayabi faydasınıda görmüştüm ama hamile kalmayı düşündüğüm için onlarıda yapamıyorum artık evde ben nasıl zayıflıcam yaffff :(((

kızçeler benim metabolizma yavaş çalışıo bunun üstüne bide bütün gün oturarak çalışıorum sabah 7de evden çıkıyorum akşam 8de evde oluyorum açıkcası yürüyüş falan da yapmaya vaktim olmuo evde mekik falan çekiodum bayabi faydasınıda görmüştüm ama hamile kalmayı düşündüğüm için onlarıda yapamıyorum artık evde ben nasıl zayıflıcam yaffff :(((

canım az da olsa akşamları spor yapmayı denemelisin mekik olur egzersiz olur jillian var mesela leslie var bunları araştırıp ufak da olsa yapmalısın sporsuz kilo zor oluo hele metabolizman yavaşsa :50:

kızlar bende tekrardan geldim ya aranıza kime ne msj gönderiyoruz :44: bildirimler için:8:

Back
X