Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim
Hoşgeldin canım. Bizlere ve diyetine odaklanırsan emin ol verirsin canım.
Mesaj sayılarımı yazdığım mesajımdır bu: :52:

7temmuz: 10 tane
8temmuz: 0 :17:
9 temmuz: 5 tane

Kaptancığım yazdım. :34:
Canım sen de hoşgeldin buarada seni tanımıyorum. :)
kızçeler benim metabolizma yavaş çalışıo bunun üstüne bide bütün gün oturarak çalışıorum sabah 7de evden çıkıyorum akşam 8de evde oluyorum açıkcası yürüyüş falan da yapmaya vaktim olmuo evde mekik falan çekiodum bayabi faydasınıda görmüştüm ama hamile kalmayı düşündüğüm için onlarıda yapamıyorum artık evde ben nasıl zayıflıcam yaffff :(((
Diyet yaparak canım tabisidee
kızlar bende tekrardan geldim ya aranıza kime ne msj gönderiyoruz :44: bildirimler için:8:
Canım ben de izinliyim seninle de tanışmadım sanırım

kızlar amma kaynatmışsınız 3-4 saatte heee, oku oku bitmedi.. aferim walla :52::52::52::52:

Günaydın canım. Bu aralar sabahları sen açıyorsun dükkanı:9: Çok kaynatmamışız galiba hemencecik okuyuvermişsin geçmişi:52:

Hoş geldin Venüs'cüm. Biz tam gaz devam ediyoruz. Asıl sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?

Ne uyuması Ceren'cim baksana saat kaç ayaktayım hatta saat 06:00 da uyandım prensese mama yaptım sonra saat başı tekrar uyandırdı. Şimdi tümden uyandım yatağın içinde o yanımda oynuyor bende netbooktan buralarda dolaşıyorum. :9:

çocuklu olmak zor zanaat :52::52::52: görcez inşallah bizde yakında :33::33::33:

Kızlar valla ben bıraktığım gibiyim. Diyet yapmaya çalışıyorum yapamıyorum. Akşamları bir bakıyorum hapur hupur yemişim. En son 68.7 kg'a inmiştim geçen hafta. Ama kilom sürekli dalgalanıyor. Sizinle daha çok zaman geçirmeye karar verdim. Kendimi toparlayınca da listeye girerim diye düşünüyorum. Olur mu? :(

geş venüsümm, nereeyse 20 kilo verdin, kalanı da bir çırpıda verirsin sen :34::34::34:

günaydın kızlar bilgisayar hala gelmedi kafayı yemek üzereyim.
dünkü menüm
sahur 2.45
1haşlanmış yumurta
domates peynir
2 dilim ekmek
1büyük bardak tarçınli süt

iftar 20.38
3 tane islim kofte. patlicanlari kızartmadan yaptım firinda
firinda baharatlı patates
1kase yoğurt.
1parça pide. aslında pide yemesem de olurdu doymuştüm ama ilk gün diye tadına baktım artık eve aldırmam

su 3 litreye geçti.
yürüyüş toplamda 12km

canım patatesler karbonhidratlı ama olur o kadar artık..

Gunaydiin kizlar
Ayran detoksumun ikinci gunu, gidip yogurt almam lazim
Once bi kahvalti yapayim
sonuç bekliyorum hee :34:

Kafana bukadar takma cerenim yaa
denerim :17:

[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, width: 69, bgcolor: transparent"]01.07.2013[/TD]
[TD="class: xl31, width: 75, bgcolor: transparent"]02.07.2013[/TD]
[TD="class: xl31, width: 71, bgcolor: transparent"]03.07.2013[/TD]
[TD="class: xl31, width: 71, bgcolor: transparent"]04.07.2013[/TD]
[TD="class: xl31, width: 71, bgcolor: transparent"]05.07.2013[/TD]
[TD="class: xl31, width: 71, bgcolor: transparent"]06.07.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]burcugncy[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl34, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]28[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]23[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]117[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mavera87[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]1[/TD]
[TD="class: xl34, bgcolor: transparent"]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mid_night_sun[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]22[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]Ozlem[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]21[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]seyyah2806[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]41[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]28[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]45[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]44[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]72[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]101[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]308[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kaptiş, ben 1 temmuzdaki mesaj sayımı emoşa yzmıştım, yanlış mı yaptım yaa :26::26:
1 temmuz 19 mesaj.
2 temmuz yok malesef :17::17::17:

ayyy kızlar gittim gaz aldım alışveriş yaptım geldim off ama çok sıcak yaaaaa :50:
ne gazı kız? sıcak evet yaa, neyse ki geçti, ewdesin şimdi :34::34:

sabahtan çıksın aradan dedim canım akşamüstüne doğru market çok kalabalık oluo bizim burda yerel bi market var orda sebze filan diğer marketlere göre baya bi ucuz oluo akşam marketin bi ucudan bi ucuna manav kısmında sıra oluo bende sinir yapıo zaten perş. cuma tutsam mı diye düşünüyorum ?? okula gidiyorum ya :44:

cnm sen daha iyi bilirsin kendini, kaptişin dediği gibi sonradan tutmak daha zor olabilir.. yine de sağlığına dikkat et :34::34:

tabii önce sağlıkkkkk:kkk:

kızlarrr orucluyken spor yapabiliyor musunuz çok yoruyor mu??:26:

saol cnm ..

iftardan sonra 1 şeftali 1 mürdüm eriği yiyim diorum kaptiş sen ne dersinn :44: ayyyy hamileyken oruç mu iyi ki bişi olmamış kaptişşş yaaaa bu kadar saat susuz kalmak çok tehlikeli bide iki canlıykennnn :53:

ay hamileyken olmaz zaten yaa, iyi ki bi şey olmamış kaptişş. :32:

Ben geldimmm :)) beni konuyla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz
selam cnm,
ben ceren, 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim , bilgisayar mühendisiyim, bir gsm şirketinde yaklaşık 8 yıldır çalışıyorum...
13 takımda 18 marttan beri birlikteyim ve 9 kilo verdim... takımımı çok seviyorum.. :16::16::16:
aramıza hoşgeldin...

:9: :9: :9: evet konunun özeti burda :8:

ay çok komiksiniz kızlar yaa... diyet yapıyoruz, birbirimizin kafasına vuruyoruz demek haa :9::9::9::9::9::9:

Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim
eminim vereceksin, biz süper bir takımız :nazar::nazar::nazar::nazar:

km lerce yürüdüm geldim. düne göre biraz daha esiyor allahtan. akşam eve gidince yemek yapmaya halim kalmıyor

kızlar amma kaynatmışsınız 3-4 saatte heee, oku oku bitmedi.. aferim walla :52::52::52::52:

çocuklu olmak zor zanaat :52::52::52: görcez inşallah bizde yakında :33::33::33:

geş venüsümm, nereeyse 20 kilo verdin, kalanı da bir çırpıda verirsin sen :34::34::34:

canım patatesler karbonhidratlı ama olur o kadar artık..

sonuç bekliyorum hee :34:

denerim :17:

kaptiş, ben 1 temmuzdaki mesaj sayımı emoşa yzmıştım, yanlış mı yaptım yaa :26::26:
1 temmuz 19 mesaj.
2 temmuz yok malesef :17::17::17:

ne gazı kız? sıcak evet yaa, neyse ki geçti, ewdesin şimdi :34::34:

cnm sen daha iyi bilirsin kendini, kaptişin dediği gibi sonradan tutmak daha zor olabilir.. yine de sağlığına dikkat et :34::34:

saol cnm ..

ay hamileyken olmaz zaten yaa, iyi ki bi şey olmamış kaptişş. :32:

selam cnm,
ben ceren, 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim , bilgisayar mühendisiyim, bir gsm şirketinde yaklaşık 8 yıldır çalışıyorum...
13 takımda 18 marttan beri birlikteyim ve 9 kilo verdim... takımımı çok seviyorum.. :16::16::16:
aramıza hoşgeldin...

ay çok komiksiniz kızlar yaa... diyet yapıyoruz, birbirimizin kafasına vuruyoruz demek haa :9::9::9::9::9::9:

eminim vereceksin, biz süper bir takımız :nazar::nazar::nazar::nazar:

doğalgaz aldımm kızzz.. bilmiyorum ki canım şimdi bütü kızlarda tutcakmış bişi yiyip içemem diye düşünüyorum

Ewet canım tek başına olmuo veremiosun frenleyemiosun kendini umarım bu şekilde verebilirim
Verirsin inşallah canım. Dediğin gibi tek başınayken olmuyor pek.

canım ismin nedir aramıza hoşgeldin emin ol çok rahat kilo vereceksin bizimlee :16:

İSMİM SABRİYE HOŞBULDUK CANIM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ZATEN YAPILIYIM KEMİKLERİM AĞIR BASIO YANİ :))) O YÜZDEN NE KADAR VERİRSEM VERİYİM ÇITI PITI BİŞEY OLAMIYORUM AMA EN AZINDAN FAZLALIKLAR GİTSE

Memnun oldum canım.
memnun oldum canım olsun en azıdan hafif olursunnn :16:

canım bulgur hakkında olumsuz yazmadım bende sebzesiz olanı fila yemem mesela yemekhanelerde çıkan o kuru olanlar filan yai bi tek annemin yaptığını yiyorum diyebilirim. ama gerçekten şişkinlik yapıo :52:
Bulgurun her türlüsünü yerim sebzeli sebzesiz. ama ben pişirmiş olmalıyım. :52:

kızçeler benim metabolizma yavaş çalışıo bunun üstüne bide bütün gün oturarak çalışıorum sabah 7de evden çıkıyorum akşam 8de evde oluyorum açıkcası yürüyüş falan da yapmaya vaktim olmuo evde mekik falan çekiodum bayabi faydasınıda görmüştüm ama hamile kalmayı düşündüğüm için onlarıda yapamıyorum artık evde ben nasıl zayıflıcam yaffff :(((
Metabolizma Hızlandıran Çay
1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay kaşığı karabiber
2-4 adet karanfi
1 lt su
diye bir şey vardı canım ama ne kadar etkili bilmiyorum. Ben tadını seviyorum yanlızca. :52:

canım az da olsa akşamları spor yapmayı denemelisin mekik olur egzersiz olur jillian var mesela leslie var bunları araştırıp ufak da olsa yapmalısın sporsuz kilo zor oluo hele metabolizman yavaşsa :50:

Burcu o jillian a dün baktım bi gerçeken o kadar etkili mi? Ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum.

Yeniyim ben :) dördüncü günüm bugün. Ayşenur ben. :34:

Memnun oldum canım.
Bulgurun her türlüsünü yerim sebzeli sebzesiz. ama ben pişirmiş olmalıyım. :52:

Metabolizma Hızlandıran Çay
1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay kaşığı karabiber
2-4 adet karanfi
1 lt su
diye bir şey vardı canım ama ne kadar etkili bilmiyorum. Ben tadını seviyorum yanlızca. :52:

Burcu o jillian a dün baktım bi gerçeken o kadar etkili mi? Ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum.

Yeniyim ben :) dördüncü günüm bugün. Ayşenur ben. :34:

canım valla ben başladım ama çok düzenli yapamadım ama özlem çok yaptı bende kas şişkinliği yaptı yapıodum ertesin gün bi kilo filan fazla çıktım tartıda bıraktım :52:

Aynen canım doğru tahmin etmişim. 55 benimde hedefim. Emin ol 55 kiloda çok ama çok güzel görüneceğiz. :34:

O ne kız sabah sabah ne alışverişi, oruç oruç çıkılır mı bu sıcakta dışarı. :30:Ne aldın bakim, hemen foto istiyoruz :9:
Takma isim derken? Senin bide gerçek ismin mi var :52: Bu arada benimde iki ismim var :34: Benimkinin ikisi de kimlikte yazılı. Ama ben Ebru'yu kullanıyorum genelde.

Birde gercek ismim var tabi kaptan::)))

Ay hakkatten cerenin dedigi gibi ne cok kaynatmissiniz bi kac saatte, okuyorum nezamandir:))

Ceren im sonucu ben de cok merak ediyorum ayran detoksumun:)
Ama yani artik bu isin donusu yok, seneler sonra 7 li rakamlardan kurtulup 69 u gordum, birdaha 70 lerde olmak istemiyorum, bundan sonra bu kilo a-za-la-cak okadar!!
Kilo almak yok , olmamali:)

Sabriyecim bende kenddimi tanitayim, alintilayanadim ama..

Tuba ben ( takma adim:) )
26 yasindayim iki kizim var , istanbuldayim, ikinci dogumdan sonra verenedigim kilolar icin burdyim
75 idim, simdi 69 kiloyum:)

Memnun oldum canım.

canım valla ben başladım ama çok düzenli yapamadım ama özlem çok yaptı bende kas şişkinliği yaptı yapıodum ertesin gün bi kilo filan fazla çıktım tartıda bıraktım :52:
Bir süre sonra daha güzel olurdu aslında canım tabi eğer dedikleri gibiyse :)
Memnun oldum canım. Ben de Venüs. 21 yaşındayım, 13. takım ile 19 kilo verdim. Bir bu kadar daha vereceğim. Sen de umarım bizlerle birlikte mutlu ve başarılı olursun
Memnun oldum. :)
Ay hakkatten cerenin dedigi gibi ne cok kaynatmissiniz bi kac saatte, okuyorum nezamandir:))

Ceren im sonucu ben de cok merak ediyorum ayran detoksumun:)
Ama yani artik bu isin donusu yok, seneler sonra 7 li rakamlardan kurtulup 69 u gordum, birdaha 70 lerde olmak istemiyorum, bundan sonra bu kilo a-za-la-cak okadar!!
Kilo almak yok , olmamali:)

almazsın canım. :)

Beş, beş buçuk saat aralıksız çizim yaptım. (arada bir iki dakika buraya bir şeyler yazmak hariç :9: ) çok sıkıldım ve çok yoruldum. Eve gitsem artık keşke. Kimse yok mu buralarda? :52:

Son düzenleme:

Bir süre sonra daha güzel olurdu aslında canım tabi eğer dedikleri gibiyse :)

Memnun oldum. :)

almazsın canım. :)

Beş, beş buçuk saat aralıksız çizim yaptım. (arada bir iki dakika buraya bir şeyler yazmak hariç :9: ) çok sıkıldım ve çok yoruldum. Eve gitsem artık keşke. Kimse yok mu buralarda? :52:

Ne cizimi yapiyorsun canim?
Bende dilsciye geldim bekliyorum simdi

Ne cizimi yapiyorsun canim?
Bende dilsciye geldim bekliyorum simdi

Çok ciddi bir sorun yoktur inş canım neyin var?

Ares diye bir program var canım baskı devre için çizim yapıyordum. Şimdiye dek çok kullanmamıştım programı, çalıştığım yerde de kullanmam gerekiyor. Ondan çizdiğim zaman çok vaktimi alıyor. Ama bugün epey aşama kaydettim. :52:

Son düzenleme:

kızz arada bi yazıyordun bana alıntıyla unuttun mu???:53:

bende kendimi tanıtayım tekrardan 31 yaşındayım adım şerife, takma falan değil gerçi böyle takma isim mi olurr :52::52::52:
dershanede kimya öğretmenliği yapıyorum boyum 1.70 cok kilolu değildim ama kendimi ayna karşısında mutlu hissetmiyordum kilom 67diydi bir zamanlar şuan memlekete gittim geldim ama 62-63 arasındayım şuan tekrardan sizlere katıldım 1 hafta önce ayrılmıştım:16:
evliyim bebişim yok ve bu nedenle doğum sonrası kilo derdim yok :26: ama inş öyle bi derdim de olursa kabulummm:34::34::9:

yarışmaya geliboludan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum :1::1::1::1::1:

Çok ciddi bir sorun yoktur inş canım neyin var?

Ares diye bir program var canım baskı devre için çizim yapıyordum. Şimdiye dek çok kullanmamıştım programı, çalıştığım yerde de kullanmam gerekiyor. Ondan çizdiğim zaman çok vaktimi alıyor. Ama bugün epey aşama kaydettim. :52:
Kolay gelsin canimcim, ben disciye muayene icin geldim , dis tasi var da temizletmek istiyordum
kızlar iftara ne var????

Ben reglim oruclu degilim yani , kocam da disarda olucak iftarda:) yani bise yok :)

Back
X