Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aksam üstü yapsaydın keşke alışverişi..:-/

sabahtan çıksın aradan dedim canım akşamüstüne doğru market çok kalabalık oluo bizim burda yerel bi market var orda sebze filan diğer marketlere göre baya bi ucuz oluo akşam marketin bi ucudan bi ucuna manav kısmında sıra oluo bende sinir yapıo zaten perş. cuma tutsam mı diye düşünüyorum ?? okula gidiyorum ya :44:

Öyle güzel söyledin ki kaptancığım ya!!! Gerçekten en güzel yıllarımı özgür ve mutlu geçirmek istiyorum. Resmen hayatım kurtulacak. Boyum 1.70, 50-55 arası olmak istiyorum. Bu yaz bu iş bitecek artık ya yeter. Hiç merak etme kaptancığım yavaş yavaş düzeleceğim..
Aynen canım doğru tahmin etmişim. 55 benimde hedefim. Emin ol 55 kiloda çok ama çok güzel görüneceğiz. :34:

ayyy kızlar gittim gaz aldım alışveriş yaptım geldim off ama çok sıcak yaaaaa :50:
O ne kız sabah sabah ne alışverişi, oruç oruç çıkılır mı bu sıcakta dışarı. :30:Ne aldın bakim, hemen foto istiyoruz :9:
Evet kaptancim tuba, tugba degil, takma ismim, soylemistim dimi?:)

Canim evde yapiyorum yogurdumu cok uuzun zamandir, 1 lt acik sut , 1 lt de manda sutunu karistirip yapiyorum, dun ayran detoksu icin kendi yogurdumu kullandim, bugune yeni yapamadim, birden karar verdigim icin bu detoksu yapmaya , planlayamadim oyuzden.. Simdi onun icin yogurt aldim hazir.. :)
Takma isim derken? Senin bide gerçek ismin mi var :52: Bu arada benimde iki ismim var :34: Benimkinin ikisi de kimlikte yazılı. Ama ben Ebru'yu kullanıyorum genelde.

Aynen canım doğru tahmin etmişim. 55 benimde hedefim. Emin ol 55 kiloda çok ama çok güzel görüneceğiz. :34:

O ne kız sabah sabah ne alışverişi, oruç oruç çıkılır mı bu sıcakta dışarı. :30:Ne aldın bakim, hemen foto istiyoruz :9:
Takma isim derken? Senin bide gerçek ismin mi var :52: Bu arada benimde iki ismim var :34: Benimkinin ikisi de kimlikte yazılı. Ama ben Ebru'yu kullanıyorum genelde.

market alıiverişi kaptiş tavuk sebze meyve aldım valla akşam meyve yemem lazım kaptiş yaaa :52:

Ben de simdi alisveristen geldim, birazdan mukabeleye giderim
Ohh ne güzel. Allah kabul etsin şimdiden.

sabahtan çıksın aradan dedim canım akşamüstüne doğru market çok kalabalık oluo bizim burda yerel bi market var orda sebze filan diğer marketlere göre baya bi ucuz oluo akşam marketin bi ucudan bi ucuna manav kısmında sıra oluo bende sinir yapıo zaten perş. cuma tutsam mı diye düşünüyorum ?? okula gidiyorum ya :44:
Bence tut Burcu'cum. Ramazandan sonra oruç tutmak daha zor oluyor. Benim için öyle en azından. Bir sürü borcum var en kısa zamanda onları tutmam lazım. Bence dayanabilirsin.

Ohh ne güzel. Allah kabul etsin şimdiden.

Bence tut Burcu'cum. Ramazandan sonra oruç tutmak daha zor oluyor. Benim için öyle en azından. Bir sürü borcum var en kısa zamanda onları tutmam lazım. Bence dayanabilirsin.

bugünde rahat geçirirsem tutcam kaptiş inş.

market alıiverişi kaptiş tavuk sebze meyve aldım valla akşam meyve yemem lazım kaptiş yaaa :52:
İyi yapmışsın canım. Bende bu aralar meyve yemiyorum. Aslında yemek lazım ama bakalım aç aç markete gidersem eğer evin yolunu bulamıyorum. Ne görürsem canım çekiyor. En güzeli iftardan sonra gitmek :9:

bugünde rahat geçirirsem tutcam kaptiş inş.
Dün ben tutamadım. Bugünde iyi gidiyor bakalım. Sanırım bu sene çok zorlanmayacağım. Geçen sene ramazanın başında hamileymişim. :53:15 gün hamile hamile oruç tutmuşum haberim yok. Ama çok zorlanmıştım demek ki hamileliktenmiş :52:

Burcuuu, abartma kuşummm.. zaten kaptişten yemişsin fırçayı :52::52::52:

çok güzel de, yeni almayacağına niye sevindin ki anlamadım? yeni iyidir ya.. haa ama küçük elbiselere girdim diye sevindiysen o başka :52::52:

selam cnm, ben tutmuyorum :17:, tutamıyorum, şekerim düşüyor, daha önceden 2-3kez bayılmışlığım var, ondan artık tutmuyorum...

evet yaa, light yoğurt fena, ben de karıştırmıştım ama çok da manyak kilo vermedim.. 1kg mı neydi o da diyetin başlarındaydım..

wuhuu :46::46::46::46::46::46:

tabii önce sağlıkkkkk:kkk:

kızlarrr orucluyken spor yapabiliyor musunuz çok yoruyor mu??:26:

Ay inşallaaaah:24::10:
Kızlar oruçlu oruçlu kendinizi çok zorlamayın. Dışarıda kavurucu bir sıcak var. Rahatsızlanırsınız falan aman dikkat.
Allaha şükür şuana kadar zorlanmadım ama akşama başım ağrıyacak gibi hissediyorum. Şimdiden bebiş uyurken akşamın çorbasını yapacağım. Sonra yine uyanmazsa diğer yemeği :27:Çünkü bizim bızdık tam iftar öncesi huzursuzlanmaya başlıyor. Aç kalırız yoksa şimdiden yapmazsam :52:

İyi yapmışsın canım. Bende bu aralar meyve yemiyorum. Aslında yemek lazım ama bakalım aç aç markete gidersem eğer evin yolunu bulamıyorum. Ne görürsem canım çekiyor. En güzeli iftardan sonra gitmek :9:

Dün ben tutamadım. Bugünde iyi gidiyor bakalım. Sanırım bu sene çok zorlanmayacağım. Geçen sene ramazanın başında hamileymişim. :53:15 gün hamile hamile oruç tutmuşum haberim yok. Ama çok zorlanmıştım demek ki hamileliktenmiş :52:

iftardan sonra 1 şeftali 1 mürdüm eriği yiyim diorum kaptiş sen ne dersinn :44: ayyyy hamileyken oruç mu iyi ki bişi olmamış kaptişşş yaaaa bu kadar saat susuz kalmak çok tehlikeli bide iki canlıykennnn :53:

tabii önce sağlıkkkkk:kkk:

kızlarrr orucluyken spor yapabiliyor musunuz çok yoruyor mu??:26:
Ben hiç denemedim ama yapılmasını da tavsiye etmem. Çünkü hava çok sıcak ve su kaybını en aza indirmek lazım. Spor yaparsak eğer vücutta su kalmaz. En iyisi iftardan 1-2 saat sonra yapılması bence.

Allaha şükür şuana kadar zorlanmadım ama akşama başım ağrıyacak gibi hissediyorum. Şimdiden bebiş uyurken akşamın çorbasını yapacağım. Sonra yine uyanmazsa diğer yemeği :27:Çünkü bizim bızdık tam iftar öncesi huzursuzlanmaya başlıyor. Aç kalırız yoksa şimdiden yapmazsam :52:
Ay kıyamam :) Kolay gelsin valla kaptancım zor dönemdesin hihih

Ben geldimmm :)) beni konuyla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz

iftardan sonra 1 şeftali 1 mürdüm eriği yiyim diorum kaptiş sen ne dersinn :44: ayyyy hamileyken oruç mu iyi ki bişi olmamış kaptişşş yaaaa bu kadar saat susuz kalmak çok tehlikeli bide iki canlıykennnn :53:
Yiyebilirsin canım. Bence bir sakıncası yok. Hamile olduğumu bilmiyordum ki:9:Ben de diyordum ki kendi kendime bu sene neden bu kadar zorlandım. Çünkü gerçekten zor geçmişti. Hamile olduğumu öğrenince bir iki gün daha tuttum. Sonra bebişime zarar gelir diye bıraktım. Çünkü su gerçekten çok zorluyor.

Ay kıyamam :) Kolay gelsin valla kaptancım zor dönemdesin hihih
Amin canım çok teşekkürler. Gerçekten zor bir dönem. Ağzı var dili yok garibimin. Herşeyiyle bana muhtaç. Kıyamıyorum azıcık ağlamasına bile. :16:

hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım 1.61 boyundayım 13 marttan beri bu takımlayım 76 kilo ile başladım şu an 63 kiloyum aramıza hoşgeldin tekrardan sende kendini tanıtırsan mutl oluruz :16:

Yiyebilirsin canım. Bence bir sakıncası yok. Hamile olduğumu bilmiyordum ki:9:Ben de diyordum ki kendi kendime bu sene neden bu kadar zorlandım. Çünkü gerçekten zor geçmişti. Hamile olduğumu öğrenince bir iki gün daha tuttum. Sonra bebişime zarar gelir diye bıraktım. Çünkü su gerçekten çok zorluyor.

Amin canım çok teşekkürler. Gerçekten zor bir dönem. Ağzı var dili yok garibimin. Herşeyiyle bana muhtaç. Kıyamıyorum azıcık ağlamasına bile. :16:

neyse bu sene tutarsın kaptiş :52:

Ay kıyamam insan garip oluyor ya göbüşünden kundağına oradan bebek odası sonra çocuk odası sonra genç odası ne ilginç bir şey. Sağlıklı olsun da bebişko ağlasın ne yapalım öyle anlaşacaksınız bir süre:9:
İşte diyet yapıyoz, kaçamak yapınca birbirimizin kafasına vuruyoz, kilo veriyoz, çıtır oluyoz falan filan:27::9:

Back
X