ay canim gecmis olsun,evet evde en guzeli,acicasi annemin evindeydim ama daha cok yoruldum,burda istedigim gibi kendime gore zamanimi geciririm bu benim icin cok onemli,orayken bir bahcede amcalarim ve biz variz yani herkese gore hareket etmek zorundayiz ama bu seyler benim canimi sikiyor,onlar gece misil misil uyurken ben birkac kez kalkmisim belki,bebegim var biliyorsun ve sabah korunde onlar kalkinca ben de kalmam lazimda,iste boyleydi.evim guzel evim.
senin burnunu gormek lazim:tomato: yakismistir sana :roflol:
kızlar kızımı doktora gtürdüm bugün çocuk cerrahisine kabızlığı artık canımdan bezdirdi beni. Ö.sonra o işlerle uğraştık öğlen yemek yiyemedik kızımla işimiz çok uzadı taa 6'da yedik dışarıda açlıktan ne kadar gözümün döndüğünü tahmin edersiniz. Kumpir yedim hem de full, çok şiştim midem o kadar şiştiki kalbime baskı yaptı tıkandım çarpıntım oldu, çok pişmanım yaşasın az yemek. Her türlü oklavaya domatese hazırım. Ama zaten herhalde birkç yıl kumpir uzun bir süre de bu kadar çok yemem. Aslında çok değildi tabi ama boş mideye böyle oldu. Neyse işte:kedi:
ben bu aksam dayanamadim evde balik var ben baligi cok severimcokacimcoook kocaman bir balik bitirdim,yaninda da yesil salati ve 14 dilim ekmek.1 cay bardagi da meyve suyu,coooooook utaniyorum:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:,dana gibi yadim ya uffffkaydirigubbakcemile
fikriyecim senin hedefin kaç kilo çizelgesi yapmamışsın göremedim hedefe daha çok varmı benim gibi mafoldumben
kızlar kızımı doktora gtürdüm bugün çocuk cerrahisine kabızlığı artık canımdan bezdirdi beni. Ö.sonra o işlerle uğraştık öğlen yemek yiyemedik kızımla işimiz çok uzadı taa 6'da yedik dışarıda açlıktan ne kadar gözümün döndüğünü tahmin edersiniz. Kumpir yedim hem de full, çok şiştim midem o kadar şiştiki kalbime baskı yaptı tıkandım çarpıntım oldu, çok pişmanım yaşasın az yemek. Her türlü oklavaya domatese hazırım. Ama zaten herhalde birkç yıl kumpir uzun bir süre de bu kadar çok yemem. Aslında çok değildi tabi ama boş mideye böyle oldu. Neyse işte:kedi:
Fikriyecim, evine hoşgeldin. İnsanın evi gibisi yok. Balıktan yana sorun yok da 14 ekmek 1/4 ekmek değil mi? O zaman gayet güzel bir akşam yemeği yemişsin. Yanlız, bu menu öğle yemeğinde olsaydı daha güzel olurdu sanırım. Neyse, bir kereden bir şey olmaz kaydirigubbakcemile3ben bu aksam dayanamadim evde balik var ben baligi cok severimcokacimcoook kocaman bir balik bitirdim,yaninda da yesil salati ve 14 dilim ekmek.1 cay bardagi da meyve suyu,coooooook utaniyorum:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:,dana gibi yadim ya uffffkaydirigubbakcemile
ben bu aksam dayanamadim evde balik var ben baligi cok severimcokacimcoook kocaman bir balik bitirdim,yaninda da yesil salati ve 14 dilim ekmek.1 cay bardagi da meyve suyu,coooooook utaniyorum:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:,dana gibi yadim ya uffffkaydirigubbakcemile
teşekkür ederim canım ayaklandım toparlanıyorum bi de şu mendil elimden düşse artık daha memnun olucam burnum palyaçoların burnu gibi kıpkırmızı kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kendi evinde olmak gibisi yok di mi yerimseniben
Canım, dr ne dedi bebişinin sorunu için? Kıyamam ben ona senağlama
Kumpirine gelince, çok fena olmuş. Ama bence bu kadar vicdan azabı seni bu hafta süper motive eder, başka kaçamak yapmazsın kaydirigubbakcemile3 Canın sağolsun.
Melisime kiyamam beni,cok gecmis olsun canim.dr ne dedi?
ferdacım tekrar geçmiş olsun melise doktor ne dedi peki problem ne ve ne önerdi? off bende kumpiri çok özledimcokacimcoook.neyse canım daha bi dahaki cumaya çok var yakarsın inşallahkaydirigubbakcemile2
merhaba hayatım. yok çıkmadı çok şükür sağol. opuyorumnanaktanMerhaba canım, bugün güzel yemişsin kaydirigubbakcemile3
T4 testinden bir şey çıkmadı umarım.
ah bu kabızlık başa bela.zor valla hayatım allah kolaylık versin. hayırlısı ile düzene girerde inşallah rahatlar prenses. ah kumpir canım kumpir yemeyeli uzun zaman oldu.zaten yemek isteyipte yiyemediğim şeyleri haftada birde olsa yiyip,diğer günlük yediklerimi azaltsam şimdiye tığ gibi olmuştum sanırım. tek sıkıntı aç karnına yemeseydin hayatım seni zora sokmuş. umarım iyisindir. opuyorumnanaktankızlar kızımı doktora gtürdüm bugün çocuk cerrahisine kabızlığı artık canımdan bezdirdi beni. Ö.sonra o işlerle uğraştık öğlen yemek yiyemedik kızımla işimiz çok uzadı taa 6'da yedik dışarıda açlıktan ne kadar gözümün döndüğünü tahmin edersiniz. Kumpir yedim hem de full, çok şiştim midem o kadar şiştiki kalbime baskı yaptı tıkandım çarpıntım oldu, çok pişmanım yaşasın az yemek. Her türlü oklavaya domatese hazırım. Ama zaten herhalde birkç yıl kumpir uzun bir süre de bu kadar çok yemem. Aslında çok değildi tabi ama boş mideye böyle oldu. Neyse işte:kedi:
Analiz
Ad: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta sabit sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 51.9 olmalı
dosba: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta sabit sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 65.1 olmalı
melankoli: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 71.5 olmalı
shopaholic: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta kilo almış sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 73.4 olmalı
bhr: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo almış sonuç: 2 uyarı, 30 ekime kadar 82.3 olmalı
melis: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 59.5 olmalı
patbori: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 74.6 olmalı
fikriye: 1 hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
güzelim: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
nachtigall: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
askito: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
genciza: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
KURALLAR
1. 1 ayda en fazla 1 kere kilo alınabilir.
2. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.
bu kadar yakındığına göre sanırım yediklerin biraz fazla geldi,yoksa menü gayet hafif görünüyor.ama melisin dediği gibi kızartma yediysen oda çok şişirmiştir mideni.ben bu aksam dayanamadim evde balik var ben baligi cok severimcokacimcoook kocaman bir balik bitirdim,yaninda da yesil salati ve 14 dilim ekmek.1 cay bardagi da meyve suyu,coooooook utaniyorum:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:,dana gibi yadim ya uffffkaydirigubbakcemile
canım benim sana çok yakışmıştır kırmızı burun,ayrıca iyi olduğuna çok sevindim. yakında bişeyciğin kalmaz inşallah. opuyorumnanaktanteşekkür ederim canım ayaklandım toparlanıyorum bi de şu mendil elimden düşse artık daha memnun olucam burnum palyaçoların burnu gibi kıpkırmızı kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kendi evinde olmak gibisi yok di mi yerimseniben
sağol canım seninde günün güzel geçsin inşallah. afiyetolsun.Günaydın kızlar,
Gününüz güzel ve light geçsin.
Bu sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta ve kahve.
Birinci olduğumuza çok sevindim. Devamı önümüzdeki haftalara...
canım bu hafta çok karşılaşamadık seninle. insan hastayken canı bişey istemez. ama annen haklı iyileşebilmen için beslenmen lazım az ve sık yersen sıkıntı olmaz sanırım bol meyvede tüketebilirsin. inşallah kısa sürede iyileşirsin. :sinifsinif: a.s.Bu hafta benim diyet fena şekilde yattı.Çok fena grip oldum.Hareket edemedim yediklerime dikkat edemedim.Yemeyeceğim dediğimde annem fena fırçaladı.Kilom hala aynı 64.
Merhaba arkadaşlara.s..Ben kkda gezinirken cuma yarışmalarını keşfeden biriyim...Sağolsun melisciğim beni 13. takıma davet etti.Burdan onada teşekkür ederim..:enbuyukkk:.Herşeyin beyinde bitmesi gerekir lafı vardır bizlerde.Bende 70 kilo olduktan sonra zayıflamaya karar verdim ve arayışa girdim.Çünkü oturduğumda kat kat olan bir göbeğim ve pantolon giydiğimde yanlardan çıkan yağlarım vardı.Cuma yarışmalarındaki arkadaşlarım sayesinde motivasyonum yüksekti.Burda sanalda olsa tanıdığım arkadaşlarım bana dahada kararlı olmamı öğrettiler.Bu sayede o suçluluk duygusunu hissetmemek için yememe dikkat ettim.güzelim şimdi senden istediğim haftanın birincisi olduğun için deneyimlerini yazman aslında yazmıştın ama bir toparlarsan paylaşım alanına eklememeiz lazım yarışmanın kuralı.
İster sen yaz (daha iyi olur) ister sen takıma yaz ben ekleyeyim paylaşıma sen bilirsin yardım ederim.
Geçmiş olsun küçük yavruna.Umarım iyileşir en kısa zamanda.kızlar kızımı doktora gtürdüm bugün çocuk cerrahisine kabızlığı artık canımdan bezdirdi beni. Ö.sonra o işlerle uğraştık öğlen yemek yiyemedik kızımla işimiz çok uzadı taa 6'da yedik dışarıda açlıktan ne kadar gözümün döndüğünü tahmin edersiniz. Kumpir yedim hem de full, çok şiştim midem o kadar şiştiki kalbime baskı yaptı tıkandım çarpıntım oldu, çok pişmanım yaşasın az yemek. Her türlü oklavaya domatese hazırım. Ama zaten herhalde birkç yıl kumpir uzun bir süre de bu kadar çok yemem. Aslında çok değildi tabi ama boş mideye böyle oldu. Neyse işte:kedi:
kardeş takıma uğrayıp geliyorum.
güzelim valla ben iyiyim sen nasılsın hayatım. nasıl gidiyor. bu arada bireyselde 1.olmuştun tebrikler hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?