Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle canım boşuna dememişler misafirlik en fazla 3 gün olacak diye yakın akraban bile olsa ne sen onlarda rahat edebilirsin ne de onlar gelse rahat edebilirsin en iyisi kendi evin o rahatlığı başka yerde bulamıyosun..
bence burnumu görmeseniz daha ii olur şahsen ben webcam açmak isteyen arkadaşlarıma bile açmıyorum bu halde görmesinler diye kaydirigubbakcemile3

fikriyecim senin hedefin kaç kilo çizelgesi yapmamışsın göremedim hedefe daha çok varmı benim gibi mafoldumben

Son düzenleme:

ferdacım tekrar geçmiş olsun melise doktor ne dedi peki problem ne ve ne önerdi? off bende kumpiri çok özledimcokacimcoook.neyse canım daha bi dahaki cumaya çok var yakarsın inşallahkaydirigubbakcemile2

fikriye naptın kız 14 dilim ekmekmi:1shok: yanlış yazdın herhalde.balıktan bişey olmaz gayet sağlıklıda ekmeğide umarım yanlış yazdınklava:

bende bu akşam balık yedim ama ekmeksiz:icecream:

Günaydın kızlar,
Gününüz güzel ve light geçsin.
Bu sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta ve kahve.

Birinci olduğumuza çok sevindim. Devamı önümüzdeki haftalara...

Canım, dr ne dedi bebişinin sorunu için? Kıyamam ben ona senağlama
Kumpirine gelince, çok fena olmuş. Ama bence bu kadar vicdan azabı seni bu hafta süper motive eder, başka kaçamak yapmazsın kaydirigubbakcemile3 Canın sağolsun.

Fikriyecim, evine hoşgeldin. İnsanın evi gibisi yok. Balıktan yana sorun yok da 14 ekmek 1/4 ekmek değil mi? O zaman gayet güzel bir akşam yemeği yemişsin. Yanlız, bu menu öğle yemeğinde olsaydı daha güzel olurdu sanırım. Neyse, bir kereden bir şey olmaz kaydirigubbakcemile3

canım balıktan ne olacak benim gibi kumpir yememişsin ya. Ekmek de 14 değil de 1/4 ise bir şeycik olmaz, bi de salata ne olacak. Ama bakkk balığı kızartmışsan o ayrı. Balığı fırında ızgara yapmak en iyisi. :Kızarttıysan da boşver arada olur hergün balık yemiyoruz ya. Ben de bugün yemek istiyorum.

canım benim burnuşuna iyi bak. Ben grip olunca burnumu hiç silmem hiçüşenmem gidip yıkarım hep, kızımınkini de ondan bizimkiler kızarmaz. Bir dahakine dene istersen opuyorumnanaktan

Melisime kiyamam beni,cok gecmis olsun canim.dr ne dedi?

ferdacım tekrar geçmiş olsun melise doktor ne dedi peki problem ne ve ne önerdi? off bende kumpiri çok özledimcokacimcoook.neyse canım daha bi dahaki cumaya çok var yakarsın inşallahkaydirigubbakcemile2

kızlar kumpir çok fena oldu gerçekten, ama söz bu hafta kaçamak yok çünkü dün ölecektim neredeyse midemin rahatsızlığından. Bir daha açlıktan gözüm dönmüş gezmeyeceğim.

Dün neredeyse öğlen karar verdim melisi götürmeye uzun süredir yaklaşık 6 aydır çekiyoruz biliyorsunuz çocuk gastroentoloğundan bir sonuç alamamıştım. Öğlen aniden karar verince hocamı aradım kime götüreyim diye (hocam rektör yardımcısı, bizim rektörde çocuk cerrahı ona soralım dedim), hocam cerrahpaşanın başhekim yardımcısını aramış o da beni aradı hocalar öğlene çıkarlar bulamayız dedi ama getir uzmanlar görsün muhakkak tetkik film falan isterler dedi. Gittik orada başhekim yardımcısı bizi çok şeker bir kıza yönlendirdi o bize refekat etti (kızlar kurumum aslında ama bugüne kadar ne çapaya ne cerrahpaşaya gittik özeli gitmeyi tercih ettim hep, çok karışık ve uzun işlemler gözüm korkardı, bu kızcağız iyi oldu herşeyimizi halletti, zaten melise de bugüne kadar hep dışarıdan çözüm aradım olmadı üniversiteye mecbur kaldım)
Neyse çocuk cerrahı bir uzman gördü, bugüne kadar hiç kullanmadığım ama evde olan bir ilaç önerdi (sokol, prospektüsünde 2 yaş alına vermeyin yazıyor ama 6 aylıklara bile veriyorlarmış, biz hep duphalac kullanmıştık) onu verin biraz rahatlasın dedi onun dışında oturma banyosu yiyecekleri falan benim hep yaptığım şeyleri söyledi. Röntgenini çektirdik, tahlillerini verdik. Hepsi çıksın haftaya boş günümde sanırım çarşamba olur hocalardan birinden randevu alıp götüreceğiz.
Çocuğumun problemini çözmek lazım hayatı boyunca kabız mı olacak çok zor bi iş. Anne sütü alırken bir problem yoktu o zaman ishal gibiydi hatta günde 10 kez yapardı bir ortayı tutturamadı.
Gerçi haftaya götürdüğümüzde melis ishal olacak çünkü ben antibiyotiğe başlıyorum yarın dişim için, 5 gün rahat eder yavrucak:)))

Bu hafta benim diyet fena şekilde yattı.Çok fena grip oldum.Hareket edemedim yediklerime dikkat edemedim.Yemeyeceğim dediğimde annem fena fırçaladı.Kilom hala aynı 64.

gunaydin herkese.ben kahvaltimi ettim.sabh kalktigimda 1 bardak limonlu ilk su ve 1 bardak normal su ictim,1/2 elma.1 cay kasigi bal.
kahvaltim 1/2 k.k peynir,1/2 yumurtann sarisini,bitki cay,1 cay kasigi al.

ferdacim umarim melisin bu problemi cozulur artik ya yazik yavruna,canim biz de ozele gidiyoruz hep,caa hastanenin karsinda oturuyoruz ama bir kez gittik bidaha gitmedik,siz sansliysiniz tanidik varmis yoksa islemler gercekten cok uzun suruyor,bide cok kalabalik oluyor.Cesit cesit hasta var oraya bebek goturmekten korktum ben.Saglikli bebek goturup eve hasta getirebilirim diye krktun acikcasi.Ama boyle bir sorunlari varsa universite hastaneye goturmek en iyisi.Sanberkin de kansizligi var biliyorsun ozeldeki doktorumuz capaya gonderdi biraz zorda olsa onemli olan iyi sonuc alabimek.Dktorlardan cok memnun kaldim,

Merhaba canım, bugün güzel yemişsin kaydirigubbakcemile3
T4 testinden bir şey çıkmadı umarım.
merhaba hayatım. yok çıkmadı çok şükür sağol. opuyorumnanaktan

ah bu kabızlık başa bela.zor valla hayatım allah kolaylık versin. hayırlısı ile düzene girerde inşallah rahatlar prenses. ah kumpir canım kumpir yemeyeli uzun zaman oldu.zaten yemek isteyipte yiyemediğim şeyleri haftada birde olsa yiyip,diğer günlük yediklerimi azaltsam şimdiye tığ gibi olmuştum sanırım. tek sıkıntı aç karnına yemeseydin hayatım seni zora sokmuş. umarım iyisindir. opuyorumnanaktan

eskiler dökülüyor,yeniler esip gürlüyor valla. ne olcak bizim bu halimiz. mafoldumben
bu arada sayenizde 1.olduk kızlar teşekkürler. a.s.

bu kadar yakındığına göre sanırım yediklerin biraz fazla geldi,yoksa menü gayet hafif görünüyor.ama melisin dediği gibi kızartma yediysen oda çok şişirmiştir mideni.
canım benim sana çok yakışmıştır kırmızı burun,ayrıca iyi olduğuna çok sevindim. yakında bişeyciğin kalmaz inşallah. opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,
Gününüz güzel ve light geçsin.
Bu sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta ve kahve.

Birinci olduğumuza çok sevindim. Devamı önümüzdeki haftalara...
sağol canım seninde günün güzel geçsin inşallah. afiyetolsun.
inşallah canım bizde katkı sağlarız diğer birinciliklere. kaydirigubbakcemile

Bu hafta benim diyet fena şekilde yattı.Çok fena grip oldum.Hareket edemedim yediklerime dikkat edemedim.Yemeyeceğim dediğimde annem fena fırçaladı.Kilom hala aynı 64.
canım bu hafta çok karşılaşamadık seninle. insan hastayken canı bişey istemez. ama annen haklı iyileşebilmen için beslenmen lazım az ve sık yersen sıkıntı olmaz sanırım bol meyvede tüketebilirsin. inşallah kısa sürede iyileşirsin. :sinifsinif: a.s.

güzelim valla ben iyiyim sen nasılsın hayatım. nasıl gidiyor. bu arada bireyselde 1.olmuştun tebrikler hayatım.

merhaba fıstıklar a.s.
kahvaltım bi yumurta,bi domates,bi dilim ekmek.

güzelimm iyidir canım çok şükür bugün kızım geç kalkınca bende geçe kaldım kahvaltı yaptık birazdan yürüyüşe çıkıcaz.sen nasılsın bakim? verdiğin kilolar için kendini ödüllendirdinmi :)

Merhaba arkadaşlara.s..Ben kkda gezinirken cuma yarışmalarını keşfeden biriyim...Sağolsun melisciğim beni 13. takıma davet etti.Burdan onada teşekkür ederim..:enbuyukkk:.Herşeyin beyinde bitmesi gerekir lafı vardır bizlerde.Bende 70 kilo olduktan sonra zayıflamaya karar verdim ve arayışa girdim.Çünkü oturduğumda kat kat olan bir göbeğim ve pantolon giydiğimde yanlardan çıkan yağlarım vardı.Cuma yarışmalarındaki arkadaşlarım sayesinde motivasyonum yüksekti.Burda sanalda olsa tanıdığım arkadaşlarım bana dahada kararlı olmamı öğrettiler.Bu sayede o suçluluk duygusunu hissetmemek için yememe dikkat ettim.
Ben herşeyden yedim ama az ve sık.Düzenli olarak spor yaptım,5-6 litreye yakın su içtim.Hergün yediğim 1 kiloluk dondurmama veda ettim,haftada 1 yediğim iskendere veda,asitli içeceklere veda....Ekmeği çok yerdim onu azalttım.Benim kilo almamın nedeni kalp rahatsızlığı geçirmiştim kısa süre önce bu yüzden 1 ay yatmak zorunda kaldım,ateşten dolayıda günde 2 kilo dondurma yediğimi bilirim,yemek yeyip hemen yattığımı bilirim.Hareketsiz 1 ay geçirdiğim için 70 kilo olmuştum.Ama burdaki arkadaşlarımın bana vermiş olduğu azimle ve motivasyonla 4 kilo verdim,bunun için çok mutluyum ve devam edeceğim.:lepi:Sizlere tavsiyem ilk önce inanın ve sonra size uygun olanı uygulayın.Ama şok diyetlerden kaçının.Bu arada egzersiz yapın ben çok faydasını gördüm.Hepinize sağlıklı günler diliyorum,hepimiz burdaki moralle fit bir şekilde zayıflayalım arkadaşlar.
:1hug:
Geçmiş olsun küçük yavruna.Umarım iyileşir en kısa zamanda.
kardeş takıma uğrayıp geliyorum.

Merhaba nasılsın?Ben bayılmaya başlamıştım sürekli ailem beni sürekli bir yerde buluyordu.Kendime geldiğimde kalbim ağzımdan çıkcak gibi atıyordu hep.Aciller yoğun bakımlar derken.Sorunun kalpten kaynaklandığı ortaya çıktı.Tansiyonum düşüyor ve kalp atışım hızlanıp bayılıyormuşum.Kendime geldiimde kalbimde ağrı.Ritim bozukluğu işte.İlaç kullanıyorum şimdi.İyiyim.Sadece stres ve fazla heyecan olmamam lazım.Sizde dikkat edin kalp bu ihmale gelmez.Siz ne yaptınız?Doktora gittiniz mi?

güzelim cim paylaşımın için teşekkürler.azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor. canım rahatsızlığın inşallah tekrarlamaz dikkat et kendine. zaten ne oluyorsa bu stresten oluyor. herşeyin hayırlısını dliyorum. bende iyiyim canım çok şükür. sonuçlar temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…