guzelim tebrik ederim canımalkisalkisalkis takımın hatta kk.nın şampiyonu sensin sanırım:hooray: ama bi haftada 4 kilo çok fazla dikkat et canım sağlığın bozulmasın bide çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor.bundan sonraki hafta kilonu korumaya dikkat et.yerimseniben
guzelim tebrik ederim canımalkisalkisalkis takımın hatta kk.nın şampiyonu sensin sanırım:hooray: ama bi haftada 4 kilo çok fazla dikkat et canım sağlığın bozulmasın bide çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor.bundan sonraki hafta kilonu korumaya dikkat et.yerimseniben
Teşekkür ederim canım,evet bu hafta seviniyorum ama inşallah haftaya üzülmem.Doktorumla konuştum yediklerimi ve egzersiz yapıyorum kalbime bişey olmaz demi diye.O da yaparken çarpıntın yoksa olmaz dedi.Çarpıntım oldu mu bırakıyorum zaten.Sadece aç kalmamam gerekiyor,çünkü tansiyonum düşüyor.
haftaya sabit kalabilirsin ya da bir miktar geri alabilirsin canım sakın üzülme. Sabitlenecek kilon bir sonraki, hafta yeniden verirsin.
bana da çok geldi canım ama çok spor yapmış onun etkisi çok bence.
durucuk naapıyor?
listemiz tamam bir tek astiko kaldı.
durucum iyi canım yanımda sağı solu karıştırıyor sırnaşık şey
melisede sıhhatler olsunŞeniz
oh be girebildimm..
mahfoldum yhaa 1 saattir internet baglantim yoktu((
cok pardonn
gecen hafta 70,7 / bu hafta 69,6 / 1,1 kg .. 1,55%
saol meliscim yha..
aha dedim acilmayacak internet.. mahcup oldum cokkk
aslinda tarti bana oyun oynadi bu sabah 1 defa 70,4 2 defada 69,6 ciktim.
insallah dogrudur ve haftaya moralim bozulmaz.
tatli konusunu bir düsünmem gerekkk :) yemeye bilirim..
güzelimm 4 kilomu vermiss.. woww .. birden 66 olmussun sekerim naptinn senn :))
nickimin anlami ise.. koci$e hep a$kitom diyorum ..üye olurkende bir tek o geldi aklima :)
walla bende bu hafta yeni baslasaydim güzelim ve ben direk 7 kilo oluyordu kesin birinciydik :))
evet canim kocaman oldular..
nickini degistirebilirsin istersen ?
kızlar bu hafta süperiz yeni arkadaşlar takıma renk getirdiler 1. olabiliriz. Hepinizi öpüyorum tekrardan hoşgeldiniz diyorum.a.s.[/QUOT
inşallah canım birinci oluruz.Bu takımımıza dahada bir hırs ve azim verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?