Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet biraz dahamı yesem dedim 1 çatal aldım bıraktım.Ama doydum şiştim bile çokşükür.Ama 1 litreye yakın su tükettim yemekte
Ama ben senin akşamki menünü merak ettim.Yaz bişey olmaz
Yazamam Özlem'cim o kadar felaket ki ne sen sor ne ben söyleyeyim. Allahtan bugün cuma ve telafi için bir haftam var. Yoksa durum çok vahim çokkkk. Yaptığım en kötü kaçamak bu. Sanırım biraz orucun birazda daha önce 23 kilo verebilmenin rahatlığı var ama biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan. Bugün eşimde gazladı iyice. Bu arada eşimle iddiaya girdik. Onun hedefi 70 şuan 83 kilo. Benimkisi 60. Kim önce ulaşırsa diğerine hediye alacak. Ben ona takım elbise alacağım. Ben kazanırsam o da bana profesyonel fotoğraf makinası alacak. Sanırım o yüzden oda gazlıyor beni ama bu sondu. Zaten mide fesadı geçiriyorum sandım. Çok kötü oldu midem. Sen iyi etmişsin az yemekle.

13. Takım bireysel yarışma sıralaması

1. Ozlem : 69.1

2. mavera87 : 69.5

3. mid_night_sun : 70.3

4. LAydLiNe : 70.6 :86::89:

Herkesi tebrik ediyorum..

Kızlar bilgisayar yine donuyor.
Mesaj listesinede bakamadım
Ben çıkıyorum herkese iyi gecelerr

12 temmuz mesaj sayım:20

Geçmiş olsun diyelim sana o zaman..
Bil bakalım eşim oturduğum masaya ne koydu.. 3 tane minik top kek..

Ama sen yemezsin onları dimi? Bu saatte yersen daha büyük bir felaket olur. Bugün mesajlar Tuba'ya atılıyor bu arada.

Ay 2 tane daha getirdi. 5 sana 5 bana diyor..

Ebru selam Canim
Maydanozun vucuttaki suyu attigi konusunda bir bilgin deneyimin varmi

Kaptancim davetini simdi gordum:)) misafirlerimi agirladim yolladim, yatayim artik:)
kızlaaarrr, emoşş bireyselde biz de takım olarak 2. olmuşuzzz.. walla bravoo..
Heyyy superrrr!!!:)))

:)) bu da ayri bi yarisma oldu ne guzel:))

Peki kaptan
peki :)

Menümü yazayım
Sahur:
1 kase dün akşamki ıspanaklı çorbadan
1 dilim ekmek
roka,reyhan
2 hurma

İftar:
Yine aynı çorbadan bu kez 2 kase (Merak etmeyin yarın bu çorba yok menüde )
salatalık
küçük bir parça ramazan pidesi

iftardan bir saat sonra şekersiz çay

Bugün 2 lt su içtim

Bir de mesaj sayılarımı yazayım:
10 temmuz: 12
11 temmuz: 6
12 temmuz: 10

Bundan sonra günlük bildireceğim. Söz!

şekersizse bence içebilirsin dedim ama kızlar ne der acep?

tamam kuzucum

kaptiş şişlik ve kabızlık var ya hala tam geçmedi şişliğim var davul gibi hissediyorum kendimi

ahh kaptiş ahhhhh

afiyet olsun kuzucum makarna göze batmadı bende

sağol cnm

afiyet olsun canım

çok merak ettim orayı ne güzel gezmişsin. üstelik hiç kaçamak da yapmamışsın. tebrikler
niye okadar sık tartılıyorsun özlem her kıyafet ayrı ağırlıkta gelir. hepsiyle ayrı ayrı mı tartılcan
süper menü burcucum . akşamı yıne çok hafif geçiştirmişsin.
Eki Görüntüle 754010

ahahahahahahahahahha benm böle bi arkadaşım varrrrrrrrrrr
hahhhaaa . var böyle tipler . ama pizza da pizzaymış ha orduya yeter
süper menü canım. ajvar sos ne bu arada?
canım süt içme ayranı ye çükü sütteki laktik asit direk yağ olarak depolanırken yoğrttta bu miktar daha daha dha azzz afiyet olsun
burcuuuu ben her sahurda süt içiyorum. içmiyim mi?
4 dilim ekmek yemişsin. aslında fazla değil bence.
kızlarrr annem erik kompostosu yapmış bana ayırdı hiç şeker koymadı sahurda içersin diyeee içmeli miyim?
bene i,ç belki kabızlığına da çare olur
harikaaa

tebrikler kızlar.
ne yaptın okadar kaptan? kebap mı yedin? baklava mı yedin ?
özlem sahurda nesfitle durabiliyor musun ? tok tutuyor mu?
fotograf makınesi için değer bence
yemedin demi?
afiyet olsun canım gayet iyi.

günaydın kızlar. bu sabah dükkanı ben açtım galiba kimsecikler yok.
ben dün gece de sahura kalkamadım. neden böyle oldu anlamıyorum. 2 günüm gitti boşu boşuna ((

dünkü menüm:

sabah(10.00)
1 peynirli sandvic

ara(11.00)
1 şekersiz nescafe

ara( 17.00)
1 top sade dondurma , 1 dilim güllaç

akşam(19.00)
1 servis kaşığı menemen
1 dilim ekmek
2-3 çatal yağsız makarna(oğlumdan kalanı yedim)

su:3 lt
yürüyüş: dün sakindi çok şükür. sabah oğlumu anneme götürken 15 dk. yürüyüş.

Gunaydın hanımlar
Bugun tartıda 70 i gordum(( ben yeniden 7 li rakamlar istemiyordum( misafir agırlayınca hep boyle oluyor, neyseki bir haftam var telafi etmek için.. Bugun de biz davetliyiz biyere...

Gunaydın hanımlar
Bugun tartıda 70 i gordum(( ben yeniden 7 li rakamlar istemiyordum( misafir agırlayınca hep boyle oluyor, neyseki bir haftam var telafi etmek için.. Bugun de biz davetliyiz biyere...

günaydın tubacım. bugün de mutlaka çok güzel şeyler hazırlamıştır ev sahibi. insan dayanamıyor gerçekten ama sen lütfen çok dikkat et herşeyden az az yemeğe çalış. pilav ve ekmek yeme. herşey boğazımızda bitiyor.

Ebru selam Canim
Maydanozun vucuttaki suyu attigi konusunda bir bilgin deneyimin varmi
Evet Beril' cim ben hiç denemedim ama su attığını ve çok kullanıldığında sağlıksız olduğunu biliyorum. Dikkatli kullanmak lazım. Her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor. Bazıları iyi geliyor, bazılarına kötü geliyor.

Ay 2 tane daha getirdi. 5 sana 5 bana diyor..
İnşallah yememişsindir.

Kaptancim davetini simdi gordum:)) misafirlerimi agirladim yolladim, yatayim artik:)

Heyyy superrrr!!!:)))

:)) bu da ayri bi yarisma oldu ne guzel:))
Evet canım. Kilolar yakınlaştı iyice birbirine. Bakalım haftaya neler olacak.

Sadece göze batan pide var canım. Oruç olunca insanında canı çekiyordur. Onun haricinde güzel bir menü. Su çok güzel 2 litre yapmışsın. Tebrik ederim seni. Mesaj sayılarını not aldım. Günlük göndermen senin içinde kolay olur unutma.

Çok kötüydü canım menüm. Diyete göre çok kötü aslında diyetten önceki yemelerime rağmen iyiydi ama diyet için kötü bir menüydü. Fotoğraf konusuna çok büyük merakım var ve yetenekli sayılırım. Uzun zamandır almayı düşünüyorum ama hep erteliyorum acelesi yok diye. Birazda tuzlu oluyor profesyonel makinalar. Ama bu kez alacağım inşallah.

Menünü hiç beğenmedim canım. Sağlıksız görünüyor. Uzun süre aç kalmışsın. Arkasından tatlı yemişsin. Akşam çok az olmuş ve karbonhidrat ağırlıklı. Protein yok menüde . Bu arada dün gece eşim koltukta uyuyakalmış, bende saati kurmuştum. Kalktık ki saat 03:30 ezan 03:44 te okunuyor. Apar topar bişeyler atıştırdık ama zor geçecek bugün benim için. Bundan sonra uyumak yok bana

saat 10buçuk oldu hala uyuyormusunuz ya
Minik cadı uyuyunca bende kalkmadım.

Haklısın canım. İstersen eğer başarıyorsun çünkü geçen yıl ben öyleydim. Misafirliğe bile gitsem sadece yemem gerekenleri yiyordum. Hatta artık etrafımdakiler o kadar çok alıştılar ki teklif bile etmiyorlardı. Çok katıyımdır bu konuda. Yemeyeceksem yemem ama bu sene acaip bi rahatlık var üstümde. Sanırım başardım yine başarabilirim duygusu ama biran önce bundan kurtulmam lazım. İşe dönmeden eski kiloma inmek istiyorum.

Gunaydın hanımlar
Şimdi ben kaçamak yaptım diye size kızamayacak değilim. Kendime de kızarım size de unutmayın bunu. Ben dahil bu cuma kimsede + kilo istemiyorum. Hatta hiç kimsenin yüzdesi 0.30 altında olmayacak. Yoksa çok kötü korkun benden

canım gezilmesi gereken bi yerrr akşam canım bişi istemedi açıkçası zate 10 buçukda uyuyakalmışım

canım çok sağlıksız ya hep k.hidrat olmş proteine yüklennnnn

Gunaydın hanımlar

gırtlak tutlmuo dimi tubiii

kaptiş ne yedin yaww o kadarrrr :44:

günaydın kızlarrrr ayy bugün anam bi sürü iş verdi yaaa evi temzilicem kara lahana dolması sarcam yiyebilirim dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…