Sorma canım sorma. Şimdi hiç söylenmez aramızda oruç olanlar var. Ama yememem gereken şeylerdi.kaptiş ne yedin yaww o kadarrrr :44:
Sorma canım sorma. Şimdi hiç söylenmez aramızda oruç olanlar var. Ama yememem gereken şeylerdi.
Günaydın canım. Zaten evin bütün temizlik işi sende. Ayy valla kendimi pis hissetmeye başladım senin yanında. Habire temizlik yapıyosungünaydın kızlarrrr ayy bugün anam bi sürü iş verdi yaaa evi temzilicem kara lahana dolması sarcam yiyebilirim dimiiii
Valla Burcu' cum olan oldu artık. Geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakacağız bundan sonra. Ve dedim yaaa size söz bu cuma en az 1 kg gidecek inşallah. :122::128:hiç oluo mu kapta valla kötü örnek oluyorsun yaaaaaa
Günaydın canım. Zaten evin bütün temizlik işi sende. Ayy valla kendimi pis hissetmeye başladım senin yanında. Habire temizlik yapıyosunNasıl saracaksın kara lahanayı? Ben hiç yemedim :44: Bulgurla saracaksan eğer tadına bakabilirsin. Ama abartma sakın.
Valla Burcu' cum olan oldu artık. Geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakacağız bundan sonra. Ve dedim yaaa size söz bu cuma en az 1 kg gidecek inşallah. :122::128:
Kızlar Buse ve Emoş mezun oldular. Bana yeni kaptan yardımcıları lazım. Burcu' yu (burcugncy) ben seçtim. İkinci için aranızda gönüllü olan var mı? Yoksa ben mi seçeyim ?
Dolmayı ye ama tadımlık ye canım. Çok şişirmesin bulgur. Yanına alternatif protein eklersin. Afiyet olsun şimdiden.ayyy deme öle kaptiş senin çoluğun çocuğun var bizde çocuk filan yok ki ben tek çocuğum zaten 2 sene önceye kadar annem bana bırakmıodu temizliği filan ama hem dizlerinden rahatsız hem çalışıo hemde evlenme olayları olunca öğrensin diye bana braktı herşeyikara lahana bulgurlu kaptiş dolmadan biraz daha kalın sarılıo
hadi inş. kaptiş 1 kiloda ben istiyorum açıkçası
sağol kaptişşşşşş
E haftasonu normal:)tuba gel gel yanlız kaldım burda.
Dogru soyluyosun burcucum, tutmam lazım kendimigünaydın tubacım. bugün de mutlaka çok güzel şeyler hazırlamıştır ev sahibi. insan dayanamıyor gerçekten ama sen lütfen çok dikkat et herşeyden az az yemeğe çalış. pilav ve ekmek yeme. herşey boğazımızda bitiyor.
Şimdi ben kaçamak yaptım diye size kızamayacak değilim. Kendime de kızarım size de unutmayın bunu. Ben dahil bu cuma kimsede + kilo istemiyorum. Hatta hiç kimsenin yüzdesi 0.30 altında olmayacak. Yoksa çok kötü korkun benden
E haftasonu normal:)
Dogru soyluyosun burcucum, tutmam lazım kendimi
Evrt kaptan bu hafta kimse artı olmasın, bizde dikkat edelim sen de dikkat et:)) ceza sporlarını nezaman yapıcaksın bakiiimmm:)))
haklısın kaptan dün çok aç kaldım. eve gidince de önüme ilk çıkana saldırdım. çok acıkmıştım.Evet Beril' cim ben hiç denemedim ama su attığını ve çok kullanıldığında sağlıksız olduğunu biliyorum. Dikkatli kullanmak lazım. Her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor. Bazıları iyi geliyor, bazılarına kötü geliyor.
İnşallah yememişsindir.
Evet canım. Kilolar yakınlaştı iyice birbirine. Bakalım haftaya neler olacak.
Sadece göze batan pide var canım. Oruç olunca insanında canı çekiyordur. Onun haricinde güzel bir menü. Su çok güzel 2 litre yapmışsın. Tebrik ederim seni. Mesaj sayılarını not aldım. Günlük göndermen senin içinde kolay olur unutma.
Çok kötüydü canım menüm. Diyete göre çok kötü aslında diyetten önceki yemelerime rağmen iyiydi ama diyet için kötü bir menüydü. Fotoğraf konusuna çok büyük merakım var ve yetenekli sayılırım. Uzun zamandır almayı düşünüyorum ama hep erteliyorum acelesi yok diye. Birazda tuzlu oluyor profesyonel makinalar. Ama bu kez alacağım inşallah.
Menünü hiç beğenmedim canım. Sağlıksız görünüyor. Uzun süre aç kalmışsın. Arkasından tatlı yemişsin. Akşam çok az olmuş ve karbonhidrat ağırlıklı. Protein yok menüde . Bu arada dün gece eşim koltukta uyuyakalmış, bende saati kurmuştum. Kalktık ki saat 03:30 ezan 03:44 te okunuyor. Apar topar bişeyler atıştırdık ama zor geçecek bugün benim için. Bundan sonra uyumak yok bana
Minik cadı uyuyunca bende kalkmadım.
Haklısın canım. İstersen eğer başarıyorsun çünkü geçen yıl ben öyleydim. Misafirliğe bile gitsem sadece yemem gerekenleri yiyordum. Hatta artık etrafımdakiler o kadar çok alıştılar ki teklif bile etmiyorlardı. Çok katıyımdır bu konuda. Yemeyeceksem yemem ama bu sene acaip bi rahatlık var üstümde. Sanırım başardım yine başarabilirim duygusu ama biran önce bundan kurtulmam lazım. İşe dönmeden eski kiloma inmek istiyorum.
evet canım . listeyi yazdıktan sonra farkettim ben de hiç protein almadığımıcanım gezilmesi gereken bi yerrrakşam canım bişi istemedi açıkçası zate 10 buçukda uyuyakalmışım
canım çok sağlıksız ya hep k.hidrat olmş proteine yüklennnnn
gırtlak tutlmuo dimi tubiii
kaptiş ne yedin yaww o kadarrrr :44:
kaptan sen bir kilo balkı alıp aykla sonra da pişir ye. yanında da bool salata. balığı ayıklamak ceza , yemek de telafin olsunKimse ceza yazmadı ki? Ceza istedim sizden kimseden ses çıkmadı. Bu arada yeni sezaryen olduğum için mekik tarzı sporlar yapamıyorum zaten. Yapabileceğim en iyi spor yürümek şuara. Bekliyorum ceza vermek isteyenleri. Hatta oturup konuşun hep birlikte bir ceza kararlaştırın. Ben uymaya hazırım.
Dolmayı ye ama tadımlık ye canım. Çok şişirmesin bulgur. Yanına alternatif protein eklersin. Afiyet olsun şimdiden.
Minik prensesimi banyo yaptırdım az önce. Tek başına yaptırmak zormuş ama becerdim. Karnını doyurup, yatırdım. Mışıl mışıl uyumaya başladı. Hazır o uyuyorken bende işlerimi halledeyim. Akşama yemek yok. Mutfağı toparlayıp hemen yemek işine koyulmam lazım kızlar arada bi bakarım buraya. Boş bırakmayın takımı öpüyorum kocaman
Merhaba kızlar sabahtan beri evde değilim.aksam geç döneriz muhtemelen.bugün uğrayamazsam yarın görüşürüz.hoşçakalın..;-)
arkadaşlar ben çıkarım az sonra . patron toplantıda bitmesini beklıyorum. msj sayımı tubaya gönderiyorum şimdi. pzt ye kadar hoşçakalın.
selam Kızlaaaaarrrr,
sabah yine biraz keyif falan derken 10u geçiyordu yataktan kalktık
kahvaltı, ortalık toplama vs bu saat oldu... hemen bi geçmişe bakayım, 3e doğru evden çıkıcam.. kuzenimle buluşucam.. yani şu hafta başı gittiğim, morali bozuk olan..diğer kuzen de geliyor, kuzenler günü yapıcaz
anladım bundan sonra süt yok
bence ekmekler fazla olmamış menün gayet güzel..
tebrikler arkadaşlar umarım haftaya listeye girerek sizlere katkıda bulunabilirim...
13. Takım bireysel yarışma sıralaması
1. Ozlem : 69.1
2. mavera87 : 69.5
3. mid_night_sun : 70.3
4. LAydLiNe : 70.6 :86::89:
Kızlar bugün menü yazmıyorum. Bütün suç Ramazan'ın. Çok çok kötü kaçamak yaptım. Buraya yazıp sizleri de baştan çıkarmak istemiyorum. Hepinizden özür diliyorum. Bundan sonra asla böyle bişey olmayacak. Oruç gerçekten çok etkiledi beni. Ama söz bu hafta en az 1 kg gidecek.İsteyen istediği cezayı verebilir. Cezaların en kötüsünü hak ettim.:26:
Bugünkü Menüm
03:00
1 dolu kase nesfit+süt
20:10
4 kaşık domatesli,biberli,kıymalı makarna
4 kaşık yoğurt
şuan 1 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
15:00
1,5 saat çarşıda orta tempoda yürüyüş
21:00
20 dakika hafif yürüyüş
Yazamam Özlem'cim o kadar felaket ki ne sen sor ne ben söyleyeyim. Allahtan bugün cuma ve telafi için bir haftam var. Yoksa durum çok vahim çokkkk. Yaptığım en kötü kaçamak bu. Sanırım biraz orucun birazda daha önce 23 kilo verebilmenin rahatlığı var ama biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan. Bugün eşimde gazladı iyice. Bu arada eşimle iddiaya girdik. Onun hedefi 70 şuan 83 kilo. Benimkisi 60. Kim önce ulaşırsa diğerine hediye alacak. Ben ona takım elbise alacağım. Ben kazanırsam o da bana profesyonel fotoğraf makinası alacak. Sanırım o yüzden oda gazlıyor beni ama bu sondu. Zaten mide fesadı geçiriyorum sandım. Çok kötü oldu midem.Sen iyi etmişsin az yemekle.
Geçmiş olsun diyelim sana o zaman..
Bil bakalım eşim oturduğum masaya ne koydu..3 tane minik top kek..
Ay 2 tane daha getirdi.5 sana 5 bana diyor..
Menümü yazayım
Sahur:
1 kase dün akşamki ıspanaklı çorbadan
1 dilim ekmek
roka,reyhan
2 hurma
İftar:
Yine aynı çorbadan bu kez 2 kase (Merak etmeyin yarın bu çorba yok menüde)
salatalık
küçük bir parça ramazan pidesi
iftardan bir saat sonra şekersiz çay
Bugün 2 lt su içtim
Bir de mesaj sayılarımı yazayım:
10 temmuz: 12
11 temmuz: 6
12 temmuz: 10
Bundan sonra günlük bildireceğim. Söz!
günaydın kızlar. bu sabah dükkanı ben açtım galiba kimsecikler yok.
ben dün gece de sahura kalkamadım. neden böyle oldu anlamıyorum. 2 günüm gitti boşu boşuna((
dünkü menüm:
sabah(10.00)
1 peynirli sandvic
ara(11.00)
1 şekersiz nescafe
ara( 17.00)
1 top sade dondurma , 1 dilim güllaç
akşam(19.00)
1 servis kaşığı menemen
1 dilim ekmek
2-3 çatal yağsız makarna(oğlumdan kalanı yedim)
su:3 lt
yürüyüş: dün sakindi çok şükür. sabah oğlumu anneme götürken 15 dk. yürüyüş.
saat 10buçuk oldu hala uyuyormusunuz ya
Gunaydın hanımlar
Bugun tartıda 70 i gordum(( ben yeniden 7 li rakamlar istemiyordum ( misafir agırlayınca hep boyle oluyor, neyseki bir haftam var telafi etmek için.. Bugun de biz davetliyiz biyere...
kolay gelsin tatlım.. inceyse 2, kalınsa 1 tane ye kuzum, abartma ama...günaydın kızlarrrr ayy bugün anam bi sürü iş verdi yaaa evi temzilicem kara lahana dolması sarcam yiyebilirim dimiiii
Kızlar Buse ve Emoş mezun oldular. Bana yeni kaptan yardımcıları lazım. Burcu' yu (burcugncy) ben seçtim. İkinci için aranızda gönüllü olan var mı? Yoksa ben mi seçeyim ?
Minik prensesimi banyo yaptırdım az önce. Tek başına yaptırmak zormuş ama becerdim. Karnını doyurup, yatırdım. Mışıl mışıl uyumaya başladı. Hazır o uyuyorken bende işlerimi halledeyim. Akşama yemek yok. Mutfağı toparlayıp hemen yemek işine koyulmam lazım kızlar arada bi bakarım buraya. Boş bırakmayın takımı öpüyorum kocaman
Kimse ceza yazmadı ki? Ceza istedim sizden kimseden ses çıkmadı. Bu arada yeni sezaryen olduğum için mekik tarzı sporlar yapamıyorum zaten. Yapabileceğim en iyi spor yürümek şuara. Bekliyorum ceza vermek isteyenleri. Hatta oturup konuşun hep birlikte bir ceza kararlaştırın. Ben uymaya hazırım.
arkadaşlar ben çıkarım az sonra . patron toplantıda bitmesini beklıyorum. msj sayımı tubaya gönderiyorum şimdi. pzt ye kadar hoşçakalın.
zaten ızgara tavuk var kaptişşş yanınaaaaa
kolay gelsin kaptişş bende temizliği bitirdim dolmaya girişcem
görüşürüz canım iyi eğlenceler
görüşürüzzz canımcımmm
ayyy hadi bakalım iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrrr
ayy bu anlattığın sıs süpermiş cnm yaa... sewerim ben bunu kesinafiyet olsun...
inşallah cnm
tebrikler kızlaaarrrr, süpersiniiizzz
kaptiş olmasaymış iyiymiş ama olmuş.. sen telafi edersin.. güvenimiz tam sana.. ramazanda insanın iradesi kuvvetleniyor ama iftar sonrası düşüyor tabii.. ben normal karşılıyorum... madem telafi de etmeye hazırsın, bence sorun yok.. sana güvenimiz tam kaptişş
cnm güzel menü.. iftarda karbonhidrat yerine protein olsaydı çok çok süper olurdu ama kötü değil yani, afiyet olsun...
sen 23 kilo verdin kaptişş yaa, bir kaçamak seni bozamaz... toparlarsın, daha da iyisini yaparsın, ben biliyorum
sakın bu oyuna gelme Özlem
tuzak onlar tuzak
afiyet olsun cnm, güzel olmuş ama suyu daha da artır ... çok iyi gidiyorsun..
cnm güllaç ve dondurma olmamış yaa, bugün toparlayabilecek misin bari?
ay çok fenadır biliyorum.. 69,7den sonra 70in altına inemiyorum işte...
inicez, vazgeçmek yok...
kolay gelsin tatlım.. inceyse 2, kalınsa 1 tane ye kuzum, abartma ama...kompostoyu içtin mi sahurda
kaptiş kimse olmazsa ben olurum ama çalışmayan biri daha iyi olabilir diye düşünüyorum.. biliyorsunuz bazı günler akşama kadar hiç gelemiyorum... ama yine de kimse bulunamazsa ben olurum ...
ayyy, mis gibi kokar o şimdi... melek yaa
kaptiş, sen cezanı veriyorsun zaten kendi kendine baksana... başka cezaya gerek yok sanki
yok kaptişş, hem oruç da tutuyorsun...biz sana güveniyoruz, bir daha yapmazsın biliyoruz..
görüşürüüzzz cnmmm
saol tatlııımmm
bu arada yeni bir uyarı sistemi mi var yaa, mesaj alıntısı falan yazıyor habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?