Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet patron oruçlu sabahkı sandviçle duruyorum.
virgül yerine nokta koymayı düşünemedim ya bir daha kı haftaya artık
ben de diyorum hilal ismini bi yerden hatırlıyorum diye ben takımdan ayrılırken hilal daha yeni aktif olmaya başlamıştı. neyneyse kaptan yardımcısıydı. inanılmaz azimliydi. ayyıldızım 14. takımdaydı galıba ama o takım kapanmış nı bişey olmuş

söz söz söözzzz kaptiiişşşş... artı çıkmıcam... walla tartımı da götürücem... sen yeter ki izne ayırma ben de rahatlamiyim...

kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyrum
hadi oku bakalım tatlım, ben yine mesaideyim , arada gelirim

Ay yazamadim biturlu, bi mukabeleye gittim geldim ne cok kaynatmissiniz dicektim, 3-4 sayfa ilerlemis:))

Neyse ben de jillianimla sporumu yaptim sinra da geldim yemegimi yaptim, corba pilav filan yapicam daha ...

ayy canım sorma ya dün biraz tuvalete çıktım sabah yne tık yok çıldırcam yaaaa

Kilo bildirimimi yapiyorum

Baslangic : 75
Gecen hafta : 69.9
Bu hafta : 69.5
Fark : 400gr

Dun aksamki kotu menu ne bicim etkiledi yaaa((

canım + çıkmandan iyidir tebriklerrr

Kizlar gunaydin, toplantidayim uzun yazamayacagim,telden girdim..

Bu sabahki kilom 70.3
Izne ayrildigim 69,7ydi, listeye donemiyorum yaniiii (

2 hafta sonra yine tatile gitcem, naapcam ben yaa (

bebegim toparlıcaksın ben inanıyorum

kötü düşünce yok bdan sonra vereceğim o lanet kiloların hepsiniiii

sağol kuzummm

tebrikler canım

ben pilav dışında beğendim canım

Ay bu arada alintiliyamadim ama , "SOSYETEYE KARİS BURCU" ya cok guldum:))

ahahahahahahah ama karışmak lazımmm

canım yayla ve pilav olmamış

sen istersinde olmazmı kaptancım benim

dün akşam iftardan önce 53.7 kg çıktım kızlar
300 gr gitmiş

tebriklerrr

emoşum çok geçmişler olsun özlerim ben seni ya arada gel lütfennn

geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36

ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.

tebriklerrrrrrrrrrrr

ben her türlü tatladırıcıya karşıyım. ben şekeri 3 yıldır bıraktım. bizde evde yani kimse şeker kullnmıo mesela erkek arkadaşımın evindede bi tek erkek arkadaşım kullnıo şeker ekmek insana yüktür. sanayi türleri ise insana hastalık yaapr

söz söz söözzzz kaptiiişşşş... artı çıkmıcam... walla tartımı da götürücem... sen yeter ki izne ayırma ben de rahatlamiyim...

ay anca geldim kolay gelsin kuzummmm

kızlarrr bugün ulucanlar cezaevi müzesine gittik herşey o kadar gerçek ki ya ordaki duygu çok başkaydı herkesin eşyaları duvar yazıları olduğu gibi herşey o vahşetin kokusu insanlara yapılan zulümler herşey bir bir ortada balmumu heykeller çok başarılı tam gerçek zindanlardaki sesler bizi çıkarı burdan filan gerçekten zamanında aydınlar içerde iş yapmıcaklar adamlar dışardaymış o dar ağacını gördüm ya yüreğim sıkıştı gerçekten

neyse 1 saat orda gezdik ordan hayvaat bahçesine gittik 1.5 saatte orda gezdik ayaklarım ağrımış artık dışarda olmama rağmen sıfır kaçamak bugün sadece suyu biraz az içmişim onuda geceye kadar tamamlıcam hayvanat bahçesinde çok eğlendik ama

bu hafta o kilolar gidecekkkkkkkkkkkk

Geçmiş olsun emoş acil şifalar diliyorum..
İyi eğlenceler canım.
Bu sıcakta ne eğlencesi ya toplam 2 saattir çarşıdaydık.Bunun 1,5 saati yürümekle geçti
dün akşam iftardan önce 53.7 kg çıktım kızlar
300 gr gitmiş
tebrikler
geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36

ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.
güzel kilo vermişsin ama sıkıntıdan yemek yiyememişsindir ondan üzüldüm senin için
selam kızlar, ayy giremedim yaa, ancak kiloumu bildirebildim...bakayım ne durumdayız.. yine yoğun bir gün işyerinde..
iyi çalışmalar cerenn
bazlama diyetime uygun olarak yapıldı çıkartamam
yulaf kepeğiylemi yapıyorsun yoksa bazlamayı
Evet evet birinciligi kaptirdik:)) napalim artik, tebrikler ozlleeeeemmmm:))
teşekkürler tuba

Kızlar çarşıya çıkmadan önce üzerimdeki elbiseyle tartıldım.69.900 çıktım.2 saat sonra eve geldiğimde tekrar tartıldım 69.300 çıktım.Üzerimdeki elbiseyi çıkartıp tartıldım.68.800 çıktım.

Birde akşama kıymalı makarna yapicam.yanına yoğurt veya ayran ve salata.Artık bugün böyle olacak.

özlem ramazan sana ters etki yaptı sanırım

şu tartıyı kırıp atsam mı ne eşim çok haklıymış tartı istememekte

Keşke tutsaymışsın daha iyiymiş. Bişey yiyip içememişsin düzgünce13. Takım hep böyle güzeldi yani

benim mesaim bitt kızlar yarın görüşürüz.
Görüşürüz canım.

kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyrum
Hoş geldin Burcu' cum. Emoş' ta gittiğine göre kaptan yardımcısı ilan ediyorum seni

Tamam canım. Sözünü aldığıma göre listeye ekledim seni. Ama unutma giderken tartını mutlaka götür. Gerçi ben hatırlatırım sana. + çıkmakta yok. Çıkarsan çok fena yaparım seni

Ay yazamadim biturlu, bi mukabeleye gittim geldim ne cok kaynatmissiniz dicektim, 3-4 sayfa ilerlemis:))

Neyse ben de jillianimla sporumu yaptim sinra da geldim yemegimi yaptim, corba pilav filan yapicam daha ...
Hamarat hatunun hali başka oluyor Eee işleri bitirmişsin gel de iki lafın belini kıralım

Ne güzel bir gün olmuş senin için. Gitmezse zaten o kilolar ben götüreceğim

Ne güzel o kadar yürüyüşün ödülü bu olmuş. Ama kıymalı makarna ne onu anlamadım :44: Bence yeme hazır bu kadar güzel kilo veriyorken kendine başka bişeyler yap bence.

şu tartıyı kırıp atsam mı ne eşim çok haklıymış tartı istememekte
Noldu Özlem, hiç bişey anlamadım, neden kavga ediyorsun tartıyla

gitcek kaptiş gitcek inş. dinimiz aminnn

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirli yağsız tost

öğle(13:00)
1 porsiyon gögüs ızgara tabağı
(tabakta salata pilav közlenmiş sebzeler
bide gögüs vardı işte pilav hariç hepsinin yedim)
1 büyük ayran

akşam(18:30)
roka salatası
3 cin biber
yarım dilim zeytinyağlı tam bgday ekmek
4 yk yoğurt

3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok ama bolca yürüdüm

iyi çalışmalar cerenn

saol cnm, çıkıyorum birazdan artık

eee ne güzel habire hafifliyorsun... kıymalı makarna nerden çıktı şimdi yaa?

Tamam canım. Sözünü aldığıma göre listeye ekledim seni. Ama unutma giderken tartını mutlaka götür. Gerçi ben hatırlatırım sana. + çıkmakta yok. Çıkarsan çok fena yaparım seni

anlaştıkk

kuzum yaa akşam bi şey yememişsin kii... neyse ki öğlenki protein var.. güzel menü cnm

Eki Görüntüle 754010

ahahahahahahahahahha benm böle bi arkadaşım varrrrrrrrrrr

ahhhaaa, ama ben de hep light içerim.. iskender yerim yanında light kola

Çok güzel bir menü olmuş tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…