Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 haftada 4 kilo mu verdin tebrikler cnm... bravoo!!!!!
ama her hafta bu kadar fazla veremeyebilirsin, sakın buna odaklanıp moralini bozma.. 4 kilo süper bir rakam..

hoşgeldin bu arada

tebrikler..haftada 4 kilo mu vayyy ne diyeti yapıyorsun merak ettim?

Canım bir kase çorba bir dilim ekmeğe eşittir -ki yoğurt çorbasının içinde prinç var keşke yanına ekmeği yemeseydin.Onun haricinde pilavıda saymazsak güzel bir menü :)

1 haftada 4 kilo mu verdin tebrikler cnm... bravoo!!!!!
ama her hafta bu kadar fazla veremeyebilirsin, sakın buna odaklanıp moralini bozma.. 4 kilo süper bir rakam..

hoşgeldin bu arada

hoşbuldum tatlım :) ramazan geldi kilo vermem gerek diye düşünüp hırslandım bu sene üniversiteye başlayacağım inşallah bu kilolarla başlamak istemiyorum :) hergün düzenli spor yapıyorum saat 22-23 arası başlayıp gece 12-1 e kadar futbol sahasından daha büyük bi parkın etrafını en az 5 tur tempolu yürüyorum :) sonrada spor aletlerinde her hareketi en az 200 defa yapıyorum :) vee bu hırsla vereceğim inşallah bu kilolarııı 4 kiloya bende şaşırdım hatta tartıyı alıp evin her yerinde tartıldımm başkalarını tarttım doğru olup olmadığını anlamak içinnn

Spor, yediklerine dikkat etmen işe yaramış birde yaşın genç olduğu için çabucak vermişsin tebrikler canım..

Biliyorum cnm pancarı pazıda diyorlar sanırım bende severim ama hiç bulgurla denemedim.Afiyet olsun..

Kaptan ama kekler minnacıktı küçük küçük.Zaten dün 1,5 saat yürüdüm eritmişimdir.Bisküvilerde erir akşama kadar
Kolada 2 yudum şişenin dibinde kalmıştıı.

Sucuk ve kaşr 3 kişiye kibrit kutusu büyüklüğünde çok yapmadım yani.Dediğim gibi bitiremedik 3 kişi

Balığı çok seveerim aslında ama ihmal ediyoruz.Süt ve yoğurdu hemen hemen her gün tükettiğim için balığı gözardı ediyoruz.zehirler diye biliyorum süt ürünleriyle balığı aynı gün yemek:44:
Semiz otunun üzerine bir tek yoğurrt döküyorsun dimi salata diyince aklım karıştıda Bence menün olmamış.Yoğurt çorbasında pirinç vee un vardır.Şehriye çorbasıda var.pilav var.pirinç mi?

Sporun her türlüsü iyidir cnm ne zaman müsait olursan o zaman yap.tabi hemen yemeğin arkasından olmaz ona göre ayarlarsın kendini.

bu arada hoş geldin takımımıza .inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

Hoşgeldin 1,5 ay önce cuma zayıflama yarışmasına başladığım gün 75.200 dü kilom.Cuma günü 69.100 çıktım tartıda şu an kaç tam bilmiyorum.inşallah dahada vereceğiz hepbirlikte

Sen bir haftada 4 kilomu verdin?önceki haftalarda kaç kiloydun?:44::44:

merhaba kızlar dünki menümle başlayım
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
salatalık,domates,sivribiber
biraz peynir
5 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğlen
1 kepekli etimek
üzerine labne peynir
akşam
bir parça ızgara tavuk
2-3 kaşık esmer pirinçden pilav
cacık ve salata
ayrıca 2 lt su dün spora başladım jillian ile 30 dk birde akşam 15 dk yürüyüş yaptım

canım az yemişsin ama sağlıklı beslenmemişsin. akşam menünde hem şehriye hem pirinç hem de karpuz var ki diyette hiçbirini tüketmiyoruz mümkün olduğunca
hoşgeldin canım. nickname in çok tanıdık geliyor.
evet artık su çiçeği ve hepatit b aşıları ücretsiz. ocak 2012 den itibaren doğanları kapsıyor. biz ucundan yakaladık
tebrikler canım kaçamaksız günün için
kızlarrr, bugün ve yrn mesaj sayıları bana gönderiliyor, unutmayınn
tamamdır.
evet semizotunu çırpılmış yoğurtla karıştırıyorsun. üstüne de pul biber ımmmm

banunun menüsünde öğle öğününü gördük sonunda afiyet olsun canım

ortamınızı çok sevdim bir yuva gibi sıcacık evet 1 haftada 4 kilo verdim daha önce bişey yapmıyordum 74 kiloydum gittikçe 75 e yaklaşıyodum artık dur demem gerekti ve ramazanla birlikte başladım zayıflama kararı almaya

afiyet olsun canım

teşekkür ederim canım teşvikler işe yarıyor 500 gr gitti şimdiden

Selamlar hanımlaarrr

Dun aksamdan beri gelemedim ve ne kadar ozlemişim koca bi bosluk varmıs gibi geldi valla.. Alıskanlık yaptınız bende:))

Gecmişi okudum alıntılYamadım ama.. Malum telefondan yazıyorum, bu arada servise gonderdiğim telefonumu aldım, kavusgum kendisine:)

Bende dünkü menümü yazayım..

Sabah
1 katı yumurta
1 dilim peynir
2 dilim hindi füme
Çay

Öğle
Diyet tabağı (Yağsız salata,ızgara tavuk,buharda pişmiş ve ızgara sebze)
Ayran

Akşam
Köte ızgara
Salata
Ayran2,5 lt su.Spor dışarda 1 saat yürüyüş

hoşgeldin tubacım telefonuna kavuşmuşsun gözün aydın
menün süper olmuş

Canım bir kase çorba bir dilim ekmeğe eşittir -ki yoğurt çorbasının içinde prinç var keşke yanına ekmeği yemeseydin.Onun haricinde pilavıda saymazsak güzel bir menü :)

Ok pirinc ve sehriyede yasak bundan sonra peki karpuzu bir dilim yedim ama onuda cikariyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…