Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlarr ay ne cok kaynatmıssınız bugun gelemedim pek, simdi germişe dalıyorum, bir saate kadar haber alamazsanız arama kurtarma ekiplerini gonderiinnn

Sahur çok az olmuş.Bir dilim ekmekle bir dilim b.peynir ekleseydin iyi olurdu.Akşamda küçük lahmacun yemişsin birşey olmaz.Afiyet olsun :)

Menüler süper kesin bu hafta güzel kilo vereceksin kaptan..

Menün çok güzel afiyet olsun :)

Çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Alllah

İstekli olacağım kaptan.

afiyet olsun kaptan. Kaçamaklardan sonra mükemmel dönüş bu oluyor sanırım

Sahur çok az olmuş.Bir dilim ekmekle bir dilim b.peynir ekleseydin iyi olurdu.Akşamda küçük lahmacun yemişsin birşey olmaz.Afiyet olsun :)
Sahurda hiç iştahım yoktu canım. Bu kadar yiyebildim.

Burcunun insanısın yani Burcu

aynen öle canım

afiyet olsun canım lahmacunada ayrı bi hayran kaldım iyi frenlemişsin kendini

Allah'ım se kaptanı özüne döndürdün şükürler olsun sana

selam kardeş takım ben 9 takımdan... bizim oralar boş kaldı bu akşam butarafa bakayım dedim hareketliymiş :) bebek haberinizde hayırlı olsun.. motivasyonlarda süper bu arada bu hafta 1.lik gelir sizden

Menü süper afiyet olsun.Sanırım bu hafta biz birinci olacağız :)

Bende bugünkü menümü yazayım..

Sabah
Dukan usulü beyaz peynirli hindi fümeli tost
Salatalık
Domates
Çay

Öğle
Tavuklu patlıcan yemeği
Ayran

Ara
1 kutu light yemveli yoğurt

Akşam
Körili tavuk
Salata
Yoğurt

2,5 lt.su.Bir bardak yeşil çay..
Misafirim olduğundan spor yapamadım..

Super burcu superrrr:))
Mühim nokta o kıyafetleri bir daha giyememek. Duygusal bağ kuruyor insan ayrılması zor geliyor sonra. Daralttırınca da eskisi gibi olmuyor ve diyorsun ki nerede o eski pantolonlar?
"nerde o eski pantolonlar?" hahahhahahahhshs cok guldum bunaa:))
valla canım annem tamam yeter verme daha dio gencay aşkım iyisin verme dio meğersem orjinalim bozulcak die korkuolarmış annem arkandan görsem tanımam dio ben seni popişten tanıodum dio dalga geçio benle yaaa
Seni popişten tanıyor heee:)))

Ayyy ccerencim cok sevinfiiimm, Allah tMMına erdirzin, gercekten cok mutlu oldum, hamilesin resmmenn :))

Tabiki onceki alıntılarım silinmiş(

Aklımda kaldıgı kadar yazıcam, burcum yaa bsns 5 mil leslie yerine 3 mil verseniz olur mu? Cunku bende o kayıtlı, benim bu vşxeo işleri şöyle olugor, annemlere gidip orada videoyu indiriyorum ve ipade atıyorum. Suan ipadim de jillianla 3 millik leslie var.

Afiyet olsun canım.

Kızlar bu arada suyu 3 ltye tamamladım. Not düşeyim dedim.

Çok zor oldu Burcu

o değil de akşam eve gelirken babam ayran alalım demişti oruç kafayla dikkatsizlikten süt almışız.

süt mü ahahahah eyse olur öle arada süt iyidir iyi

selam kardeş takım ben 9 takımdan... bizim oralar boş kaldı bu akşam butarafa bakayım dedim hareketliymiş :) bebek haberinizde hayırlı olsun.. motivasyonlarda süper bu arada bu hafta 1.lik gelir sizden
selam canım evet motivasyon çok iyi umarım 1. oluruzzzzzzzz

afiyet olsun cnm

Super burcu superrrr:))

"nerde o eski pantolonlar?" hahahhahahahhshs cok guldum bunaa:))

Seni popişten tanıyor heee:)))

Ayyy ccerencim cok sevinfiiimm, Allah tMMına erdirzin, gercekten cok mutlu oldum, hamilesin resmmenn :))

aynen bebegim ya gçen öle dedi bana istiosan alıyım kilo dedim aman dur dio iyi böle dio

olur canım kaptan gelince cezanı onasın o zaman

kötü gidiyor desem yeridir 2 gündür liste berbat toparlamaya çalışıyorum tekrardan :)

toparlarsın cnm bide şimdi ramazan nefis zorluo insanı kilo almadan bile atlatsak şükür

Afiyet olsun canım.

Kızlar bu arada suyu 3 ltye tamamladım. Not düşeyim dedim.

suda çok ilerleme var ayşegül ha gayret

Bir yudum aldım, süt içtiğimi farketmedim bile. Tam sersem gibiydim. Aradan zaman geçti aa bu süt dedim Annem ayran yapmış da onu içtim. İftara doğru hiç bir şeyi doğru dürüst algılayamaz oluyorum. Dün çok berbat vaziyetteydim. Benim normalde tat duyum çok keskindir. Ufak tefek şeyleri filan da farkederim ama dün o kadar berbattım ki zerdeçal gibi keskin tadı olan baharatın tadını bile alamadım. Gece geç saatte ancak kendime gelebilmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…