Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Sahursuz tutmakta çok zordur mutlaka. Gayet güzel bir menü.

Özlem fotoğraf ekledim görmedin mi? Bak bakalım nasılım?

Aslında sevdiği bir çok yemek var.En çok bunu sever diyemiyeceğim:44::44:
karışık kızartmayı çok sever

eski halinle pek fark yok gibi.hiç kilo almış gibi durmuyorsun yani.FİTSİNN

Afiyet olsun canım. Sahursuz tutmakta çok zordur mutlaka. Gayet güzel bir menü.

Özlem fotoğraf ekledim görmedin mi? Bak bakalım nasılım?

Minik bir parça ekmekte var ekledim menüye yazmayı unutmuşum çok az diye yediğim

İlk defa dün gece uyanamadım.Hatta uyandım diye hatırlıyodum sabah ama uyanmamışım

Bende tam fotoğraflara bakarken yazmışsın

Son düzenleme:
Tamam sıkı dur o zaman sana vereceğim cezayı yazıyorum

Ya yarın ya da sonraki gün iftara eşine karışık kızartma yapıyorsun. Ama sen yemiyorsun. Cezan bu canım. Bende bayılırım karışık kızartmaya. Şöyle sarmısaklı yoğurt ve domates sosuyla harika gider. Sana spor cezası veremiyorum zaten yapıyorsun gerekte yok. Ama sevdim bu cezayı

Eski halimle şuanki halim arasında 7 kilo var. O zamanlar 63 kiloydum. Ama aynada kendime bakınca bugün çok incelmiş hissettim. Son resimdeki t-shirt bol aslında ama yine de çok şişko çıkmamışım.

Büyük kızın kaç yaşındaydı kaptan.Geçen hafta tatilde diyordun sanırım

Yarın belki anneme gideriz. eşimin kolestrolüde var arada bir yapıyorum onu sevdiği için.fırınlıyorum genelde kızartma gibi oluyor.ilerleyen günlerde yapsam olurmu?:44:

evet bol fazla belli olmuyor ama göze batan bir durumun yok
ölçülerini merak ettim senin?

bu arada bugünkü kilomu söyleyim mi yoksa sürpriz mi olsun?

ben çıkıyorum iyi geceler kaptan kısmet olursa yarın devam ederiz..

herkese iyi geceler yarın görüşürüz arkadaşlar

Büyük kızın kaç yaşındaydı kaptan.Geçen hafta tatilde diyordun sanırım
Büyük kızım 7 yaşında canım. İlk evliliğimden. Babası Antakya' lı. Okul kapandıktan sonra gitti Antakya' ya. Bikaç gün önce geldi.

Olur canım. Ama yapınca söyle ki cezanı sileyim. Ama sen yemeyeceksin unutma Ölçülerimi hiç almadım ama göbeğim bile gitmek üzere. Sanırım sıkılaştım ama sporda yapmıyorum ki sıkılaşayım. Bakalım 60 kiloya indiğimde nasıl olacağım şimdiden merak etmeye başladım.

ben çıkıyorum iyi geceler kaptan kısmet olursa yarın devam ederiz..

herkese iyi geceler yarın görüşürüz arkadaşlar
İyi geceler canım. Bende sahurumu yaptım allaha şükür yatıyorum şimdi. Sabah gelenlere günaydın şimdiden

Günaydın herkese uyanın sabah oldu.
az önce uyandım bende minnoşum erken kalkmadı bugün

çok güzel gidiyorsun banucum. suyu biraz arttırsan tam olacak.
kızlar, bu arada ben hala hastalanmadım :44::44::44::44:
test yapıcam bugün :44::44::44::44:
aşağıda müjdeli haberi gördüm cerencim. çok mutlu oldum.

bana uyar
herzamanki gibi menün güzel burcucum

tamam kaptan cezama razıyım.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ceren çok ama çok mutlu oldum allah isteyen herkeze versin.
tatilde havuza girme sen yine de mikrop kapıyo herkez
annenin içine fırıncı mı kaçmış annen mi yapmış lahmacunu allerine sağlık ozaman.
afiyet olsun kaptan menüler gayet iyi.
Çok zor oldu Burcu

o değil de akşam eve gelirken babam ayran alalım demişti oruç kafayla dikkatsizlikten süt almışız.

dukan diyetin süper gidiyor canım hiç kaçamak yok maşallah

afiyet olsun tubacım geçen günün acısını çıkarmışsın.

tubanın msj ını alıntılayacağıma özlemin msjının altına yazmışım ikinize de afiyet olsun

merhaba herkese..

dün saat 2 gibi bürodan çıktım birdaha da dönmedim. patronum dün oruçlu değildi sen dönme büroya ben burdayım dedi sağolsun.. ben de 2 saat kadar uyudum iyi oldu.

dünkü menüm:
sahur(2.45)
1 haşlanmış ymurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 bardak süt

iftar(20.34) annemlerde
1 servis kaşığı sebzeli tavuk sote
yarım kase yoğurt
avuç içi kadar pide

su: 2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk. bebek arabası ile
12de 6 km.
2 de 4 km.
iftar sonrası eve giderken 25 dk bebek arabası ile

bu arada akşam sahuru eşim hazırladı. canım kocam her gün kahvaltı yapıyorum diye bana yemek pişirmiş. annemde yediğimin aynısı sebzeli tavuk sote yedim ama inşallah susatmaz ya. iftarda annemde de aynısından yedim diyorum benimki daha güzel olmuştur diyo bide ukala

Günaydın herkese uyanın sabah oldu.
az önce uyandım bende minnoşum erken kalkmadı bugün
Günaydın canım. Merak etme ben 6 dan beri ayaktayım. Uyutmuyor benim ufaklık

Afiyet olsun canım pide haricinde güzel bir menü. Sana çikolatalar için 2 gün toplamda 10 km ceza veriyorum. İş için yürüdüklerinde dahil eğer iş için yürüdüklerinle 10 km yi tamamlayamazsan ekstradan yürümen gerekecek. Yürüdüğün zaman söyle ki cezanı sileyim.

tama kaptan

Adamcağız sevgisini katmış içine tabiiki daha lezzetli olacak. Kırmasaydın adamın isteğini. Ne güzel işte sahurda kalkmış sana yemek hazırlamış. Maşallah

Günaydın kızlaaarr.. hemen geçmişe bir bakıp, mesaj sayılarını yayınlıyorum..
bu sabah 69,7 gördüm yineee
Günaydın canım. Maşallah ama bu kadar kasma kendini sen artık hamilesin. Keşke hedefe ulaşıp hamile kalsaydın ama bundan sonra daha dikkatli ol ki fazla kilo alma. Özellikle ilk üç ayda kilo alman gerekmiyor. Canının çektiği herşeyden ye ama zamanında ve azar azar ye. Abartma. Yoksa 90 la felan gidersin doğuma.

15 ve 16'sinin mesaj sayıları aşağıdaki gibi kızlaaarr

Eki Görüntüle 757385
Ellerine sağlık canım. Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşların mesaj sayıları 0 olarak geçecektir. O da listeye girmeleri için engeldir. Özellikle yeni başlayıp listede olmayan arkadaşlara duyurulur.

kızlar ben 3 gündür kabızım 3-4 güne kadar da regl olacam. regl neyse de şu tuvalet sorununu çözebilseydim yarına kadar

cerencim ben de göndermiştim pazartesi gününkünü gelmedi mi?

salıyı da az önce gönderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…