16 temmuz menüm
20:00
5 kaşık güveç
(patlıcan,biber,domates ve kuşbaşı et)
2 kaşık kadar pirinç pilavı
salata
500ml ayran
toplam 2 şişe sade soda
(şişkinlikten değil sevdiğimden içim yaz aylarında)
2 litre su
Egzersizler
21:10
2 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
Süpersin Özlem. Yürüyüş konusunda çok şanslısın. Bayılıyorum senin şu yürüyüşlerine. Maşallahİyi kilo vermenin en güzel sebeplerinden biride bu yürüyüşler unutma sakın. Hedefe ulaştığın zaman bırakma sakın yürüyüşü. Çünkü sağlık içinde çok önemli. Bu arada sana daha ceza bulamadım. Ama yakındır Eşin hangi yemeği çok sever Özlem?
Aynen canım yaaa bebiş minik olunca gerçekten çok zor. Ablası biraz yardım ediyor ama ağlayınca oda bişey yapamıyor. Maymun oldu bugün kızı oyalayacağım diye. O da güle güle ablasını izliyor.Menüler güzel olunca canım beğeniyorum bende. Bu arada ben acaip incelmişim kızlar yaaa maşallah diyeyim Laf aramızda hiç üç ay önce doğum yapan biri gibi değilim. Hatta durun fotoğrafımı paylaşayım. Bekleyin hemen yüklüyorum. Sizde fikrinizi söylersiniz.
Afiyet olsun canım. Sahursuz tutmakta çok zordur mutlaka. Gayet güzel bir menü.
Özlem fotoğraf ekledim görmedin mi? Bak bakalım nasılım?
Tamam sıkı dur o zaman sana vereceğim cezayı yazıyorumAslında sevdiği bir çok yemek var.En çok bunu sever diyemiyeceğim:44::44:
karışık kızartmayı çok sever
eski ha fark yok gibi.kilo almış gibi durmuyorsun yani.FİTSİNN
Minik bir parça ekmekte var ekledim menüye yazmayı unutmuşum çok az diye yediğim
Bende tam fotoğraflara tam bakarken yazmışsın
Tamam sıkı dur o zaman sana vereceğim cezayı yazıyorum
Ya yarın ya da sonraki gün iftara eşine karışık kızartma yapıyorsun. Ama sen yemiyorsun.Cezan bu canım. Bende bayılırım karışık kızartmaya. Şöyle sarmısaklı yoğurt ve domates sosuyla harika gider. Sana spor cezası veremiyorum zaten yapıyorsun gerekte yok. Ama sevdim bu cezayı
Eski halimle şuanki halim arasında 7 kilo var. O zamanlar 63 kiloydum. Ama aynada kendime bakınca bugün çok incelmiş hissettim. Son resimdeki t-shirt bol aslında ama yine de çok şişko çıkmamışım.
Büyük kızım 7 yaşında canım. İlk evliliğimden. Babası Antakya' lı. Okul kapandıktan sonra gitti Antakya' ya. Bikaç gün önce geldi.Büyük kızın kaç yaşındaydı kaptan.Geçen hafta tatilde diyordun sanırım
Olur canım. Ama yapınca söyle ki cezanı sileyim. Ama sen yemeyeceksin unutmaYarın belki anneme gideriz.eşimin kolestrolüde var arada bir yapıyorum onu sevdiği için.fırınlıyorum genelde kızartma gibi oluyor.ilerleyen günlerde yapsam olurmu?:44:
evet bol fazla belli olmuyor ama göze batan bir durumun yok
ölçülerini merak ettim senin?
bu arada bugünkü kilomu söyleyim mi yoksa sürpriz mi olsun?
İyi geceler canım. Bende sahurumu yaptım allaha şükür yatıyorum şimdi. Sabah gelenlere günaydın şimdidenben çıkıyorum iyi geceler kaptan kısmet olursa yarın devam ederiz..
herkese iyi geceler yarın görüşürüz arkadaşlar
çok güzel gidiyorsun banucum. suyu biraz arttırsan tam olacak.merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20
haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma
iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt
su 2 lt spor 20 dk yürüyüş
aşağıda müjdeli haberi gördüm cerencim. çok mutlu oldum.kızlar, bu arada ben hala hastalanmadım :44::44::44::44:
test yapıcam bugün :44::44::44::44:
İnşallah hakkında en doğru kararı verirsiniz. Ne olursa olsun bence çocuk annesinden hiç bir şekilde ayrılmamalı. :26: Umarım bundan sonraki hayatı çok ama çok iyi olur. Özlem' e ve bundan sonraki kaçamak yapan herkese diğer grup üyeleri istedikleri cezayı verebilirler. Ortak karar olmayacak. Mesela Ceren bana balık ye dedi yedim. Kimdi bana o 4 gün leslie veren Tuba dimi. Onu da yapacağım. Mesela sen kaçamak yaptın Burcu ben ve diğer üyeler ayrı ayrı cezalar verebilir. Ceza konusunda anlaştık dimi. Herkesin bir ceza hakkı var ama abartmamak şartıyla.
Ben sana güzel bir ceza vermek istiyorum da henüz güzel bir ceza bulamadım. Böyle düşünme kaçamağın her türlüsüne ceza var. Kilo versen de vermesen de kaçamak yapıldığında ceza olayı var artık. Kaçamağın yapıldığı gün dahil iki gün içinde ceza veren olmazsa eğer cezadan kurtuluyoruz. Bu ilk deneme olacak. Bundan sonra ben not alıyorum kaçamakları ve cezaları kaçış yok kaçamak yapan herkes alacak cezayı. Bide kaçamak listesi oluşturacağız. Yenmesi sakıncalılar diyeBen böyle yazdıkça yeni şeyler şekilleniyor aklımda. Uygun bir zamanda bunları kurallara ekleyelim. 13. takım ceza kanunu yapacağız hep birlikte
İllaki cezayı spor olarak düşünmeyin. Her türlü ceza olabilir.Ama kaçamak yapan herkes ceza alacak kurtuluş yok.
herzamanki gibi menün güzel burcucumsabah(11:00)
yarım dilim tam bugday ekmeği
1 kk peynir
şekersiz çay
öğle(13:15)
1 porsiyon et döner
yoğurt
salata
(aslında iskendere gittik ama tanıdık yerdi
rica ettik bana ekmeksiz iskender yaptılar)
maden suyu
akşam(18:15)
5-6 yemek kaşığı taza fasulye
yoğurt
2 cin biber
3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok
Çikolataya kılıf uydurma hemen. Bence olmamış. Burcu içinde ceza istiyorum kızlar. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Bitterde olsa hedefe ulaşana kadar çikolata yok. Zaten belli bir süre yemezsen eğer tadınıda unutuyorsun vücut istemiyor artık. Onların haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ceren çok ama çok mutlu oldum allah isteyen herkeze versin.Kızlaarrrrrr,
ben bilmeden kaçak yarışmacı sokmuşum bizim takıma
hamileyiimmmmmmm
kaptişşş, noolcak şimdi, ayrılmam mı lazım? 3 ay devam edemez miyim? sağlıklı besleniyoruz ne de olsa...
cuma doktora gidicem bakalım, test yaptım 3435 çıktı...
çok da tecrübesizim yaa...
tatilde havuza girme sen yine de mikrop kapıyo herkezsaol kaptişim...
Allah'ım hayırlısıyla kucağıma alayım inşallah..
olmayan herkese de en kısa zamanda en hayırlısından evlat nasip etsin
ben de pazar günü çok şüphelendim aslında, şirkette süt aldım minik kutu, içtim bozuk,attım, bir kutu daha aldım o da bozuk... allah dedim, arkadaşa verdim, yoo gayet güzel dedi, hepsini içti.. ahaaa dedim, ptesi bekledim ama dedim olmayacak, bugün test yaptım işte
ya ama karnım ağrıyor her gün, normal mi? değerim 3435, cuma doktora gidicem, kese görünür di miii? kalp atışı ne zaman görünür, onun hcgyle ilgisi var mı? haftaya tatile gidicem ya, sorun olmaz di miii? sen tecrübelisin, anlat kaptişşş...
gördüğünüz gibi durumum fena.. hem çok mutluyum, hem de aklımda onlarca soru var...
ay ben hamileyim yaa
annenin içine fırıncı mı kaçmışSahur:
1 yumurta
domates salatalık
2 hurma
İftar:
2 küçük lahmacun
bolca maydonoz
1 bardak ayran
Bugün annemin içine fırıncı kaçmış.eve geldim lahmacun yapıyor. (lahmacunlar küçüktü) Mübarek kadın ramazan pidesi bile yapmış.
Su 2 lt içtim am 2.5 a çıkar kesin. Belki 3 lt de olabilir. Olursa yazarım buraya.
afiyet olsun kaptan menüler gayet iyi.MENÜLERİM
Dün
Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:20)
1 porsiyon tavuk ciğer (soğanlı sote?
Sumaklı soğan salatası, domates
1 tane hurma
2,5 litre su Spor yok
BUGÜN
Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
İftar
1 porsiyon tavuk ciğer (yine sote)
Sumaklı soğan salatası ve domates
4 küçük dilim kavun
Su 2,5 litre Spor yok.
Çok zor oldu Burcu
o değil de akşam eve gelirken babam ayran alalım demişti oruç kafayla dikkatsizlikten süt almışız.
dukan diyetin süper gidiyor canım hiç kaçamak yok maşallahBende bugünkü menümü yazayım..
Sabah
Dukan usulü beyaz peynirli hindi fümeli tost
Salatalık
Domates
Çay
Öğle
Tavuklu patlıcan yemeği
Ayran
Ara
1 kutu light yemveli yoğurt
Akşam
Körili tavuk
Salata
Yoğurt
2,5 lt.su.Bir bardak yeşil çay..
Misafirim olduğundan spor yapamadım..
Dunku menumu ve bugunkunu yazayım
16 temmuz
Sahur
Sadece su içtim 6 bardak, olmadı biliyorum ama o beni topa tuttugunuz menum yuzunden midemde tek lokmalık yer yoktu:))
İftar
Semizotu salatası
2 kasık kofteli patlıcan kebabı( patlıcanlar kızartma degil)
2 tane minik kuru patlıcan dolması ( içinde hem bulgur hem pirinç vardı)
Sahura kadar tpoplam 3 hurma
Su 2,5-3 lt sayamadım
Spor ( iftardan sonra)
35 dk jillian
10 dk zumba
Pilav vardı yemedim
Dolmaların da bitecegi yoktu, cok sevdiğim halde bitsin evde kalmasın diye gidip hepsini komsuya verdim:))
17 temmuz
Sahur
1 dilim etimek kepekli
B eyaz p eynir
Zeytin
Domatessalatalık
İftar
Üç tane kofte
Salata
1 buyuk bardak ayran
1 kepçe domatescorbası
2 hurma
Pide vardı mis gibi yemedim
Bulgur pilavıvardı yemedim
kavun vardı herkes cok tatlıymıs lokum gibi dedi ama yemedim:)
Su 2 lt
Spor
1 saat bebek arabasıyla kostur kostur yu rume
1,5 saat avm gezmesi
afiyet olsun tubacım geçen günün acısını çıkarmışsın.16 temmuz menüm
20:00
5 kaşık güveç
(patlıcan,biber,domates ve kuşbaşı et)
2 kaşık kadar pirinç pilavı
salata
500ml ayran
minik bir parça ekmek
toplam 2 şişe sade soda
(şişkinlikten değil sevdiğimden içiyorum yaz aylarında)
2 litre su
Egzersizler
21:10
2 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
Günaydın canım. Merak etme ben 6 dan beri ayaktayım. Uyutmuyor benim ufaklıkGünaydın herkeseuyanın sabah oldu.
az önce uyandım bende minnoşum erken kalkmadı bugün
merhaba herkese..
dün saat 2 gibi bürodan çıktım birdaha da dönmedim. patronum dün oruçlu değildi sen dönme büroya ben burdayım dedi sağolsun.. ben de 2 saat kadar uyudum iyi oldu.
dünkü menüm:
sahur(2.45)
1 haşlanmış ymurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 bardak süt
iftar(20.34) annemlerde
1 servis kaşığı sebzeli tavuk sote
yarım kase yoğurt
avuç içi kadar pide
su: 2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk. bebek arabası ile
12de 6 km.
2 de 4 km.
iftar sonrası eve giderken 25 dk bebek arabası ile
Günaydın canım. Merak etme ben 6 dan beri ayaktayım. Uyutmuyor benim ufaklık
Afiyet olsun canım pide haricinde güzel bir menü. Sana çikolatalar için 2 gün toplamda 10 km ceza veriyorum. İş için yürüdüklerinde dahil eğer iş için yürüdüklerinle 10 km yi tamamlayamazsan ekstradan yürümen gerekecek. Yürüdüğün zaman söyle ki cezanı sileyim.
Adamcağız sevgisini katmış içine tabiiki daha lezzetli olacak. Kırmasaydın adamın isteğini. Ne güzel işte sahurda kalkmış sana yemek hazırlamış. Maşallahbu arada akşam sahuru eşim hazırladı. canım kocam her gün kahvaltı yapıyorum diye bana yemek pişirmiş. annemde yediğimin aynısı sebzeli tavuk soteyedim ama inşallah susatmaz ya. iftarda annemde de aynısından yedim diyorum benimki daha güzel olmuştur diyo bide ukala
Günaydın canım. Maşallah ama bu kadar kasma kendini sen artık hamilesin. Keşke hedefe ulaşıp hamile kalsaydın ama bundan sonra daha dikkatli ol ki fazla kilo alma. Özellikle ilk üç ayda kilo alman gerekmiyor. Canının çektiği herşeyden ye ama zamanında ve azar azar ye. Abartma. Yoksa 90 la felan gidersin doğuma.Günaydın kızlaaarr.. hemen geçmişe bir bakıp, mesaj sayılarını yayınlıyorum..
bu sabah 69,7 gördüm yineee
Ellerine sağlık canım. Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşların mesaj sayıları 0 olarak geçecektir. O da listeye girmeleri için engeldir. Özellikle yeni başlayıp listede olmayan arkadaşlara duyurulur.
Günaydın canım. Maşallah ama bu kadar kasma kendini sen artık hamilesin. Keşke hedefe ulaşıp hamile kalsaydın ama bundan sonra daha dikkatli ol ki fazla kilo alma. Özellikle ilk üç ayda kilo alman gerekmiyor. Canının çektiği herşeyden ye ama zamanında ve azar azar ye. Abartma. Yoksa 90 la felan gidersin doğuma.
Ellerine sağlık canım. Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşların mesaj sayıları 0 olarak geçecektir. O da listeye girmeleri için engeldir. Özellikle yeni başlayıp listede olmayan arkadaşlara duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?