olur canım kaptan gelince cezanı onasın o zaman
toparlarsın cnm bide şimdi ramazan nefis zorluo insanı kilo almadan bile atlatsak şükür
suda çok ilerleme var ayşegül ha gayret
Bir yudum aldım, süt içtiğimi farketmedim bile.Tam sersem gibiydim. Aradan zaman geçti aa bu süt dedim Annem ayran yapmış da onu içtim. İftara doğru hiç bir şeyi doğru dürüst algılayamaz oluyorum. Dün çok berbat vaziyetteydim. Benim normalde tat duyum çok keskindir. Ufak tefek şeyleri filan da farkederim ama dün o kadar berbattım ki zerdeçal gibi keskin tadı olan baharatın tadını bile alamadım. Gece geç saatte ancak kendime gelebilmiştim.
Sürekli su içesim var Burcu, yılların eksikliğini kapatmak istiyor herhalde vücudum
Ciddi misin Burcu? Şu anda çok mutluyum.susuyorsan yağların eriyor demekmiş tatlımmmm buna sevinnnnnnnnnnnankarada havalar 2 gündür serin gidio ben 3.5 içiyorum okula gidice 5 i buluyorum ama ramazan dışında çünkü insnlar varken içilmio
İyi geceler canım.kızlar iyi geceler sabah görüşürüzzzzzzzzzzzz
Çabuk çıkmışsın alıntılar gidince. Ben çıkamazsın işin içinden demiştim ama şansa bakSelam kızlarr ay ne cok kaynatmıssınız bugun gelemedim pek, simdi germişe dalıyorum, bir saate kadar haber alamazsanız arama kurtarma ekiplerini gonderiinnn
İnşallah canım. Bu hafta herkesten iyi sonuçlar bekliyorum. Senin menülerde iyi gidiyor.Menüler süper kesin bu hafta güzel kilo vereceksin kaptan..
İlahi Burcu çok güldürdün beni. Kolay kolay dönemezdim ramazanda özüme ama hem cezalar ağır gelmeye başladı daha leslie yapamadım. Hem de kendim kaçamak yapınca size yeterince kızamıyorum.Allah'ım se kaptanı özüne döndürdün şükürler olsun sana
Hoş geldin canım. Çok iyi etmişsin gelmekle. Sürekli bekleriz. Ne zaman sizin oralar boş olursa gel. Biz dolaşamıyoruz çünkü burası yeterince ağır geliyor. Geçmiş okumaktan geçmişte yaşıyorum sürekliselam kardeş takımben 9 takımdan... bizim oralar boş kaldı bu akşam butarafa bakayım dedim hareketliymiş :) bebek haberinizde hayırlı olsun.. motivasyonlarda süper bu arada bu hafta 1.lik gelir sizden
Menün harika canım. Tebrik ediyorum.Bende bugünkü menümü yazayım..
Sabah
Dukan usulü beyaz peynirli hindi fümeli tost
Salatalık
Domates
Çay
Öğle
Tavuklu patlıcan yemeği
Ayran
Ara
1 kutu light yemveli yoğurt
Akşam
Körili tavuk
Salata
Yoğurt
2,5 lt.su.Bir bardak yeşil çay..
Misafirim olduğundan spor yapamadım..
Tamamdır canım. Sana iki gün 3 millik lesli teyze yazıyorum. Yaptığın zaman söyle ki cezanı sileyim. Hadi ben sana yine insaflı davrandım. Sen bana 4 gün vermiştin. Gerçi yapamadım halaTabiki onceki alıntılarım silinmiş(
Aklımda kaldıgı kadar yazıcam, burcum yaa bsns 5 mil leslie yerine 3 mil verseniz olur mu? Cunku bende o kayıtlı, benim bu vşxeo işleri şöyle olugor, annemlere gidip orada videoyu indiriyorum ve ipade atıyorum. Suan ipadim de jillianla 3 millik leslie var.
Liste derken canım takım listesi mi yoksa senin diyet listen mi. ? İnşallah düzelir biran önce.kötü gidiyor desem yeridir 2 gündür liste berbat toparlamaya çalışıyorum tekrardan :)
Tebrikler canım. Çok iyi gidiyor bu su olayı. BravoAfiyet olsun canım.
Kızlar bu arada suyu 3 ltye tamamladım. Not düşeyim dedim.
İyi geceler canım. Ben bu gece nöbetteyim. Eşim uyuyor. Dün ben uyumuştumkızlar iyi geceler sabah görüşürüzzzzzzzzzzzz
Ciddi misin Burcu? Şu anda çok mutluyum.
İyi geceler canım.
Ben de yatıyorum iyi geceler. Yarın girerim yine.
Bir de mesaj sayılarını kime göndereceğiz?
Ayy çok kötü bişey yaaa alıntıların silinmesi. Bugün bende tam yazarken elektrikler gitti. Sinir oldum. Aynı şeyleri yeniden yazdım. Bide biliyorsun benim alıntıları. Tam takıntılıYa alıntılarım silinmiş hep. Simdi de mesaj yazmıstım uzunca o da silindi, sanki telden yazmak kolaymıs gibi tekrar tekrar aynı seleri yapıyorum yaa
Vallahi haklısın canım. O kadar yoktu kaçamağım ama söylemeyince iyi ceza oldu bana. İki dilim baklavaya iki gün.Kaptancım ben sana dort gun ceza verdim cunku oyle anlattın ki gozumuzde kendimiz canlandırdıkk kebaplar baklavalar cikolatalar seklinde:) ben de ona ore ceza verdim:))) benim cezam iki dilim baklavaya gore olmalı tabii:)))
Menünün komşuya verdim kısmına bayıldım. Afiyet olsun canım gayet güzel. Dolmalarda nazarlık olsun.Dunku menumu ve bugunkunu yazayım
16 temmuz
Sahur
Sadece su içtim 6 bardak, olmadı biliyorum ama o beni topa tuttugunuz menum yuzunden midemde tek lokmalık yer yoktu:))
İftar
Semizotu salatası
2 kasık kofteli patlıcan kebabı( patlıcanlar kızartma degil)
2 tane minik kuru patlıcan dolması ( içinde hem bulgur hem pirinç vardı)
Sahura kadar tpoplam 3 hurma
Su 2,5-3 lt sayamadım
Spor ( iftardan sonra)
35 dk jillian
10 dk zumba
Pilav vardı yemedim
Dolmaların da bitecegi yoktu, cok sevdiğim halde bitsin evde kalmasın diye gidip hepsini komsuya verdim:))
Allah kabul etsin canım şimdiden. Ben buralardayım sahura kadar ama gündüz yapamadığım işleri yapıyorum. Düşünsene gecenin bu yarısı ayakkabı boyadım kışlıkların bi kısmını kaldırmamıştım. Onları temizleyip kaldırdım.Kimse yok galiba
Ben de kalkayım da namaz kılayım, sonra belki yatarım belki de kuran okurum.. Bugun pek okuyamadım
İyi gecelerrr
17 temmuz
Sahur
1 dilim etimek kepekli
B eyaz p eynir
Zeytin
Domatessalatalık
İftar
Üç tane kofte
Salata
1 buyuk bardak ayran
1 kepçe domatescorbası
2 hurma
Pide vardı mis gibi yemedim
Bulgur pilavıvardı yemedim
kavun vardı herkes cok tatlıymıs lokum gibi dedi ama yemedim:)
Su 2 lt
Spor
1 saat bebek arabasıyla kostur kostur yu rume
1,5 saat avm gezmesi
Ayy çok kötü bişey yaaa alıntıların silinmesi. Bugün bende tam yazarken elektrikler gitti. Sinir oldum. Aynı şeyleri yeniden yazdım. Bide biliyorsun benim alıntıları. Tam takıntılı
Vallahi haklısın canım. O kadar yoktu kaçamağım ama söylemeyince iyi ceza oldu bana. İki dilim baklavaya iki gün.Yapınca söylemeyi unutma ki çizeyim cezanın üstünü
Menünün komşuya verdim kısmına bayıldım. Afiyet olsun canım gayet güzel. Dolmalarda nazarlık olsun.
Allah kabul etsin canım şimdiden. Ben buralardayım sahura kadar ama gündüz yapamadığım işleri yapıyorum. Düşünsene gecenin bu yarısı ayakkabı boyadım kışlıkların bi kısmını kaldırmamıştım. Onları temizleyip kaldırdım.Gündüz minikle iş yapamıyorum evin hali harap. Yakında iftara misafir çağırmaya başlayacağım. Biran önce her yerin pırıl pırıl olması lazım ama ooooo. Neyse çok dertlendim. Topikleri karıştırdım
Tebrik ediyorum canım gayet güzel bir menü. Bu arada Ceren gittiğine göre üç kişi kaldık yarışta. Hadi bakalım. Bu hafta nasıl olacak dereceler
Süpersin Özlem. Yürüyüş konusunda çok şanslısın. Bayılıyorum senin şu yürüyüşlerine. Maşallahiyi geceler kızlar ben geldim
saat 9:10 geçe çıktık 12 gibi geldik.Yürüdük yürüdük yürüdük ne güzellyarım saat kadar oturduk sadece
Dün akşam yürüyüşe eşimin yeğenleride geldi yenge bizidemi zayıflatacaksın diyorlar evden çıkarken
Kolay gelsin sana kaptancım, bebişlerle yapılmıuor gercekte. İşler:)
E vet yarısta 3 kişi kaldık:)) hadi baakalım
Bu arada kaptancım, menulerimi begenmen bir de ustune tebrik etmen benim için onemliydi, pek bi mutlu olddum:))
Ben yatıyorum arkadaslar
Bu arada kilo bildirimine kad:ar hiç tartılmamaya karar verdim bu hafta:)
İyi gecelerrr
Kıskananlar çatlasınçatlatcam herksiii ayşegül bak dicem nerde şişman burcu dicem gör dicem
inşallah çıtır olup çatlatacağız kıskananları
vay beaaaaaaaa hepimiz öle olcazzzzz en çıtır en taşşş en dönüp bakılası biz olcazzz beaaaaa
sağol kaptan.İnşallah hakkında en doğru kararı verirsiniz. Ne olursa olsun bence çocuk annesinden hiç bir şekilde ayrılmamalı. :26: Umarım bundan sonraki hayatı çok ama çok iyi olur. Özlem' e ve bundan sonraki kaçamak yapan herkese diğer grup üyeleri istedikleri cezayı verebilirler. Ortak karar olmayacak. Mesela Ceren bana balık ye dedi yedim. Kimdi bana o 4 gün leslie veren Tuba dimi. Onu da yapacağım. Mesela sen kaçamak yaptın Burcu ben ve diğer üyeler ayrı ayrı cezalar verebilir. Ceza konusunda anlaştık dimi. Herkesin bir ceza hakkı var ama abartmamak şartıyla.
Ben sana güzel bir ceza vermek istiyorum da henüz güzel bir ceza bulamadım. Böyle düşünme kaçamağın her türlüsüne ceza var. Kilo versen de vermesen de kaçamak yapıldığında ceza olayı var artık. Kaçamağın yapıldığı gün dahil iki gün içinde ceza veren olmazsa eğer cezadan kurtuluyoruz. Bu ilk deneme olacak. Bundan sonra ben not alıyorum kaçamakları ve cezaları kaçış yok kaçamak yapan herkes alacak cezayı. Bide kaçamak listesi oluşturacağız. Yenmesi sakıncalılar diyeBen böyle yazdıkça yeni şeyler şekilleniyor aklımda. Uygun bir zamanda bunları kurallara ekleyelim. 13. takım ceza kanunu yapacağız hep birlikte
Menü, su ve spor harika Özlem' cim. Tebrik ediyorum seni.
İllaki cezayı spor olarak düşünmeyin. Her türlü ceza olabilir.Ama kaçamak yapan herkes ceza alacak kurtuluş yok.
Bence yeme Özlem. 1-2 kaşık yemişsin yememişsin ne farkederki. Hem öyle canının çekeceği kadar leziz bişey değil bence pilav.
Kızlaarrrrrr,
ben bilmeden kaçak yarışmacı sokmuşum bizim takıma
hamileyiimmmmmmm
kaptişşş, noolcak şimdi, ayrılmam mı lazım? 3 ay devam edemez miyim? sağlıklı besleniyoruz ne de olsa...
cuma doktora gidicem bakalım, test yaptım 3435 çıktı...
çok da tecrübesizim yaa...
Afiyet olsun cnm genel olarak güzel bir menü bence..Sahur:
1 yumurta
domates salatalık
2 hurma
İftar:
2 küçük lahmacun
bolca maydonoz
1 bardak ayran
Bugün annemin içine fırıncı kaçmış.eve geldim lahmacun yapıyor. (lahmacunlar küçüktü) Mübarek kadın ramazan pidesi bile yapmış.
Su 2 lt içtim am 2.5 a çıkar kesin. Belki 3 lt de olabilir. Olursa yazarım buraya.
Kaptan senin menülerde çok güzell.afiyet olsunMENÜLERİM
Dün
Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:20)
1 porsiyon tavuk ciğer (soğanlı sote?
Sumaklı soğan salatası, domates
1 tane hurma
2,5 litre su Spor yok
BUGÜN
Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
İftar
1 porsiyon tavuk ciğer (yine sote)
Sumaklı soğan salatası ve domates
4 küçük dilim kavun
Su 2,5 litre Spor yok.
Afiyet olsun cnm dukan diyeti yapıyordun dimi?güzel görünüyorlarBende bugünkü menümü yazayım..
Sabah
Dukan usulü beyaz peynirli hindi fümeli tost
Salatalık
Domates
Çay
Öğle
Tavuklu patlıcan yemeği
Ayran
Ara
1 kutu light yemveli yoğurt
Akşam
Körili tavuk
Salata
Yoğurt
2,5 lt.su.Bir bardak yeşil çay..
Misafirim olduğundan spor yapamadım..
Dunku menumu ve bugunkunu yazayım
16 temmuz
Sahur
Sadece su içtim 6 bardak, olmadı biliyorum ama o beni topa tuttugunuz menum yuzunden midemde tek lokmalık yer yoktu:))
İftar
Semizotu salatası
2 kasık kofteli patlıcan kebabı( patlıcanlar kızartma degil)
2 tane minik kuru patlıcan dolması ( içinde hem bulgur hem pirinç vardı)
Sahura kadar tpoplam 3 hurma
Su 2,5-3 lt sayamadım
Spor ( iftardan sonra)
35 dk jillian
10 dk zumba
Pilav vardı yemedim
Dolmaların da bitecegi yoktu, cok sevdiğim halde bitsin evde kalmasın diye gidip hepsini komsuya verdim:))
afiyet olsun sanada tuba iyi etmişssin dolmaları komşuya vererek17 temmuz
Sahur
1 dilim etimek kepekli
B eyaz p eynir
Zeytin
Domatessalatalık
İftar
Üç tane kofte
Salata
1 buyuk bardak ayran
1 kepçe domatescorbası
2 hurma
Pide vardı mis gibi yemedim
Bulgur pilavıvardı yemedim
kavun vardı herkes cok tatlıymıs lokum gibi dedi ama yemedim:)
Su 2 lt
Spor
1 saat bebek arabasıyla kostur kostur yu rume
1,5 saat avm gezmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?