Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım sıkma canını o kesin ödemdir bir anda o kadar alman imkansız ayrıca stres yaptıkça vücut ödem yaparmış..Bana dediğin gibi bizde haftaya çok kilo vermiş oluruz :)
Haklısın canım çok stres yaptım. Eşimde kızıyor stres yaptığım için. Ezan okunuyor o beni sofrada bekliyor ben tartılma derdindeyim. Haaa bu arada iftardan 10 dk önce tartıldım. 70,5 tam ezan okunurken yine tartıldım belki eksilmiştir 100 gr diye. Bu kez de 70,7 çıktım. 10 dk oruç oruç 200 gr almışım. Yarın tartının pillerini değiştireceğim. Bi tuhaflık var bu işte ama çözemedim nedense.

uyku çok etkilio kaptiş işte benide mesela kabızlık çıkıo ortalığa demek ki sende ödm yapıyor ramazanda almayalım da gerisi öenmli değil bence kaptiş şimdi yarını merak ettim bana ssabah olmaz daha

Bugünkü menüm..

Sabah
2 yumurtadan omlet
Dukan ekmek
Salatalık
Domates
B.peynir

Öğle-Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran

2 lt.su + 1 kupa yeşilçay
Regl nedeni ile spor yok..

Güzel bir menü olmuş afiyet olsun.

Bugünkü menüm..

Sabah
2 yumurtadan omlet
Dukan ekmek
Salatalık
Domates
B.peynir

Öğle-Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran

afiyet olsun cnm

yoksa tartı mı bozuk yaw :44:

Relax ol canım unut sen yarını. Çünkü stres yaptıkça daha kötü oluyor. Neyse bakalım az kaldı ramazanın bitmesine yarıladık nerdeyse. Zaten son hafta regl olacağım benim ramazan erken bitecek bu sene. Ondan sonra korkun benden Özlem i merak ettim tartıldı mı? Gelse de yapsa bildirimini.

afiyet olsun cnm

yoksa tartı mı bozuk yaw :44:

Tartım çok kaliteli, iyi bir tartı. Varsa eğer pillerinde bir sorun vardır. Yarın tekrar deneyeceğim iftardan önce. Bakalım kaç kilo çıkacağım. Eğer arada büyük bir fark olursa pilleri değiştireceğim.

stres yok kaptişşşşş benmde biter yarın cumartesi oruçluyum. yalnız kaptiş ben çok susuyorum ya oraya 3.5 yazdım ama 4 litreyi geçtim :26:

he o zaman haftaya yatırım olcak kaptişşşşş

Gün içinde çok güçsüz düştüğüm için sahuru daha kuvvetli yapmaya karar verdim kızlar. İşte Menüm:

2:30 1 erik (cinsini unuttum kırmızı/mor büyüklerden)

sahur3:30)
2.5 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
domates-kırmızı biber-salatalık
3 hurma
1 bardak çay

İftar20:43)
1 kepçe mercimek çorbası (içinde biraz erişte vardı ondan az içtim normalde çorbayı 2 kepçeye denk gelen kasede içiyorum)
5 kaşık yoğurt
5 kaşık kabak yemeği
3 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 hurma

su 3lt oldu evde su az kalmış ondan suyu 3.5 a çıkartmam büyük olasılıkla. Ama yarım saat sonra bir şişe maden suyu içeceğim. İçine koyduğum limon dilimlerini de yerim

stres yok kaptişşşşş benmde biter yarın cumartesi oruçluyum. yalnız kaptiş ben çok susuyorum ya oraya 3.5 yazdım ama 4 litreyi geçtim :26:
Suyu çok içme canım. 3,5 ta kal. Çok susuyorsan bile yavaş yavaş iç. Biliyorsun fazlası da zararlı.

Çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Bu arada sen tartılmadın mı? Hadi bekliyorum bildirimini? Bu arada yarın inşallah listedesin biliyorsun dimi Ayşenur?

2.5 yumurtayı nası yedin kız be 1 taneden sonra tık yok afiyet olsun

Suyu çok içme canım. 3,5 ta kal. Çok susuyorsan bile yavaş yavaş iç. Biliyorsun fazlası da zararlı.

tamam kaptiş bi maden suyu filan içiyim o zaman :44:

Peki kaptan şimdiden iyi uykular

Bugünkü menüm..

Sabah
2 yumurtadan omlet
Dukan ekmek
Salatalık
Domates
B.peynir

Öğle-Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran

Afiyet olsun canım
Burcucuğum su zehirlenmesi yaşama dikkat et canım ben de çok susuyorum ama korkumdan dün zor durdum Benim vücut da yıllarca durdu durdu şimdi su içesi tuttu.

Kızlar ben yatıyorum artık. Sahurda bakmaya çalışırım. Yarın inşallah takım olarak yine güzel bir sonuç alacağız. Kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler.

Çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Bu arada sen tartılmadın mı? Hadi bekliyorum bildirimini? Bu arada yarın inşallah listedesin biliyorsun dimi Ayşenur?
Bir sonraki mesajımda bildirimimi yapacağım kaptan
2.5 yumurtayı nası yedin kız be 1 taneden sonra tık yok afiyet olsun

tamam kaptiş bi maden suyu filan içiyim o zaman :44:
Burcu 4 tane bile yerim Kapasite yüksek

Kızlar ben yatıyorum artık. Sahurda bakmaya çalışırım. Yarın inşallah takım olarak yine güzel bir sonuç alacağız. Kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler.

İyi geceler kaptan

Peki kaptan şimdiden iyi uykular

Afiyet olsun canım

Burcucuğum su zehirlenmesi yaşama dikkat et canım ben de çok susuyorum ama korkumdan dün zor durdum Benim vücut da yıllarca durdu durdu şimdi su içesi tuttu.

merak etme canım su zehirlenmesi 5 içtiğim gün yaşamadıysam şimdide yaşamam zaten sabahtan beri midem bulanıo mide bulantım geçio başım ağrıo bi anlamadım gitti

iyi geceler kaptiş biz yarın akşama doğru görüşürüz çok iyi bi sonuç alcaz inanıyorum

10 dakika arayla 200 gr.oynadıysa bence dediğin gibi tartıda bir problem vardır.Sıkma canını..

Sıcaktandır belki Burcu. Çok yoruldun mu bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…