Bugünden itibaren yürümeye başlıyorum canım. Yoksa ramazan bende heves felan bırakmayacak. Biran önce kurtulmalıyım bu kilolardan.kaptan sıkma canını ramazanda normaldir böyle durumlar.ödemde vardır.Aslında biraz yürüme imkanın olsa ödeme falan iyi gelebilir.
Tebrik ediyorum canım çok ama çok güzel bir sonuç. Bizde seninle birlikte olduğumuz için mutluyuz. Eğer vazgeçmezsen ki vazgeçeceğini düşünmüyorum bi gün hedefine ulaşmış bi şekilde göreceğime inanıyorum seni. Sakın ama sakın pes etme. Tebrik ediyorum yeniden. Spor konusunu da iyi düşünmüşsün. Sporsuz diyet olmaz çünkü.Gunaydın kızlar...
BAŞLANGIÇ: 11.07.2013 89 KİLO
GEÇEN HAFTA : 89 KİLO
BU HAFTA: 86.5
FARK: 2,5 KİLO
çok mutluyum arkadaşlar iyiki burda sizinleyim daha önceleri sayısız defa pazartesi rejimlerine başladım ve akşama geri bozdum ama bu sefer oldu gibi 1 haftada benim için iyi bir yol oldu bu iki buçuk kilo
Ayrıca ilk hafta olduğu için muhtemelen ödemi falan attı vucut o yüzden bu kadar fazla inşallah bugün spor merkezine başlıyorum sporla birlikte hedefime daha rahat ulaşıcam
Pide haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun canım. Yürüyüşler harika yine.menümü paylaşıp çıkmam lazım kızlar bankaya gideceğim. gelince geçmişi okuyacağım.
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates , salatalık
1 çay kaşığı tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
1 duble çay bardağı ile süt
iftar
1 tabak nohut(2 kepçe kadar)
1 kase yoğurt
1 dilim pide
saat 21.30 gibi 1 fincan nescafe
su :2 lt iftardan sonra erken uyduğum için
yürüyüş: sabah 15 dk annemlere
öğle:5 km kadar bankalara
17.30 da 15 dk annemlere
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 tane zeytin
bolca domates, salatalık yeşillik
1 fincan yeşil çay
öğle
5 kaşık nesfit yağsız sütle
akşam
1 kase çorba
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase salata
3 litre su sabahları aç karnına yarım litre limonlu su
Harika bir menü. Tebrik ediyorum. Ama aç karnına içtiğin limonlu suya dikkat et. Midene zarar verme. Bana kalırsa da içme.
***13. TAKIM 318. ETAP ***
burcugncy (63///%)
LAydLiNe (70.6/70.5/0.1/%0.14)
mavera87 (69.5/68.3/1.2/%1.73)
mid_night_sun (70.3/70/0.3/%0.43) Hamilelik nedeniyle ayrıldı.
0zlem (69.1/68.6/0.5/%0.72)
seyyah2806 (61.4/61/0.4/%0.65)
VasthaNerada (72.1/71.1/1/1.39) Yeni üye Hedef : 57
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Kızlar Burcu neden bildirim yapmadı acaba? O sabah erkenden yapardı bildirimini? Burcu' nun bende telefon numarası yok. Olan birisi özelden yazabilir mi?
Mine' cim senide bu hafta listeye almak istiyorum ama paylaşımların yeterli değil. Eğer paylaşımlarını artırmaya söz verirsen bu hafta listeye alabilirim seni ne dersin?
Sevgi ' cim sende bu hafta paylaşımlarını güzel tutarsan ve listelerin düzene girerse haftaya listedesin canım.
Afiyet olsun cnm.iyide yürüyorsun.menümü paylaşıp çıkmam lazım kızlar bankaya gideceğim. gelince geçmişi okuyacağım.
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates , salatalık
1 çay kaşığı tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
1 duble çay bardağı ile süt
iftar
1 tabak nohut(2 kepçe kadar)
1 kase yoğurt
1 dilim pide
saat 21.30 gibi 1 fincan nescafe
su :2 lt iftardan sonra erken uyduğum için
yürüyüş: sabah 15 dk annemlere
öğle:5 km kadar bankalara
17.30 da 15 dk annemlere
tebriklergünaydın kızlar. dün iftardan önce kilom :61,0
hiç değilse 60,9 çıksın diye çok uğraştım defalarca tartıldım hatta tartının yerini bile değiştirdim ama ıı ıh 61,0 a sabitlendi gıcık şey
ben daha az bi rakam bekliyordum belki tuvalet sorunun etkisi olabilir hala yapamadım
neyse sonuçta geçen haftaki kilom :61,4
bu haftaki kilom: 61,0
aradaki fark:0,4
Gunaydın kızlar...
çok mutluyum arkadaşlar iyiki burda sizinleyim daha önceleri sayısız defa pazartesi rejimlerine başladım ve akşama geri bozdum ama bu sefer oldu gibi 1 haftada benim için iyi bir yol oldu bu iki buçuk kilo
Ayrıca ilk hafta olduğu için muhtemelen ödemi falan attı vucut o yüzden bu kadar fazla inşallah bugün spor merkezine başlıyorum sporla birlikte hedefime daha rahat ulaşıcam
afiyet olsun cnm güzel menüdünkü menüm
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 tane zeytin
1 fincan yeşil çay
öğle
akşam
1 kase çorba
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase salata
Tatlım bir ara sirkeli su bile içmiş birisi olarak bunlara inanmıyorum artık. Sen boğazını tutup, yememen gereken yiyecekleri yemediğin zaman zaten yağlar yakılıyor. Zayıflayalım derken sağlığımızdan olmayalım. Sonuçta limonda asit var ve asit mideye zarar veriyor.yağ yakımına yardımcı oluyor diyorlar kaptan doğru değilmi
***13. TAKIM 318. ETAP ***
burcugncy (63///%)
Kızlar Burcu neden bildirim yapmadı acaba? O sabah erkenden yapardı bildirimini? Burcu' nun bende telefon numarası yok. Olan birisi özelden yazabilir mi?
Mine' cim senide bu hafta listeye almak istiyorum ama paylaşımların yeterli değil. Eğer paylaşımlarını artırmaya söz verirsen bu hafta listeye alabilirim seni ne dersin?
Sevgi ' cim sende bu hafta paylaşımlarını güzel tutarsan ve listelerin düzene girerse haftaya listedesin canım.
burcucum menünherzamanki gibi. bu hafta kilonu çok merak ediyorum.saat 08:45
2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli yağsız tostun yarısı
saat10:45
tostun diğer yarısı
1 kutu light süt
saat12:00
1 şeftali
saat13:30
patlıcan salatası
1 kase yoğurt
saat17:00
1 salatalık
saat 18:30
1 kaseden az mercimek çorba
salata
1 bardak şekersiz erik kompostosu
3.5 litre su
1 saat yürüyüş
olsun canım regl kilo vermene engel değil ki. daha iyi olmuş. ben de 2-3 füne kalmaz regl olacağım belki de onun şişliği var üzerimde ama bahane bulmak istemıyorum kendime. malesef bu hafta beklediğim sonuç yokKızlar merhaba ben geldim :) Annem bizdeydi o yüzden gelmem ancak bu saati buldu.Yarın tam tartılma günüydü ve ben regl oldum ağlamak istiyorum((((((
yaa bilmiyordumdaha önce gittiğim diyetisyen ancak 3.gün şişlerin indiğini söylemişti
tebrikler tubacım geçen haftanın acısını çıkarmışsın.Kızlar kilo bildirimimi yapıyorum
Baslangıc 75
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.3
Fark 1.2 kg
Guzel bi sonuc oldu benim için:)
afiyet olsun menü de spor da harikaDunku menumu yazayım bu arada
Sahur
1 tereyaglı yumurta
Domates salartalık
Peynir zeytin
1 tane kepekli etimek
İft ar
1 kase mercimek corbası ( içinde kabak sarımsak sogan patates carliston biber var)
4 tane fırında kozlenmiş carliston biber
1 kase yogurtlu kabak salatası
İftardan birazsonra kocam bir iki dilim karpuz koydu agzıma:)
Su 2-2,5 lt
Spor
45 dk leslie üç mil
10 dk karısık hareketler
120 mekik
kaptan ramazandan dolayı uyku düzenimiz değişince dengemiz de bozuluyor. üzülme gelecek hafta çıkartırsın acısını. + çıksan üzül de bu ramazanlık bir durum hafta boyunca bir kez kaçamak yaptın diğer günler çok iyiydi menülerinKızlar çok kötüyüm, canım çok sıkkın. Delirecektim iftardan önce. Pazar günü tartıldığımda 69,6 yı gördüm tam bir kilo gitmişti iki günde. Üzerine çok dikkat ettim yediklerime ama sonuç tam bir fiyasko.Ya ödem var vücudum da ya da yeterli kadar uyumadığım için bişeyler oldu. O kadar da heyecanla bekledim tartılmayı ama offffffffffff
Geçen hafta : 70.6
Bu hafta : 70.5
Fark : 0.1 (Şaka gibi resmen)
sıkma canını kaptan haftaya göreceksin 1 kg dan fazla vereceksinGerçekten çok canım sıkıldı yaaaaa. Allahtan o 100 gr gitmiş. Moralim şuan yerin altında. Ödem olduğunu biliyorum ama gel de anlat işte. Çok canım sıkıldı yaaaaa.
menülern harika canımBugünkü menüm..
Sabah
2 yumurtadan omlet
Dukan ekmek
Salatalık
Domates
B.peynir
Öğle-Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran
2 lt.su + 1 kupa yeşilçay
Regl nedeni ile spor yok..
kaptan benim tartım çok kaliteli bişey değil ama tatının ucuna basınca farklı ortasına basınca farklı sonuç çıkıyor.Haklısın canım çok stres yaptım. Eşimde kızıyor stres yaptığım için. Ezan okunuyor o beni sofrada bekliyor ben tartılma derdindeyim. Haaa bu arada iftardan 10 dk önce tartıldım. 70,5 tam ezan okunurken yine tartıldım belki eksilmiştir 100 gr diye. Bu kez de 70,7 çıktım. 10 dk oruç oruç 200 gr almışım. Yarın tartının pillerini değiştireceğim. Bi tuhaflık var bu işte ama çözemedim nedense.
ben de rahat 2 yumurta yerim. sahurdakı hurmaları kes birazcık sadece canım ekmek de az yemişsin benim yapamadığım şey. bu hafta bunun üzerine yoğunlaşacağım .Gün içinde çok güçsüz düştüğüm için sahuru daha kuvvetli yapmaya karar verdim kızlar. İşte Menüm:
2:30 1 erik (cinsini unuttum kırmızı/mor büyüklerden)
sahur3:30)
2.5 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
domates-kırmızı biber-salatalık
3 hurma
1 bardak çay
İftar20:43)
1 kepçe mercimek çorbası (içinde biraz erişte vardı ondan az içtim normalde çorbayı 2 kepçeye denk gelen kasede içiyorum)
5 kaşık yoğurt
5 kaşık kabak yemeği
3 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 hurma
su 3lt oldu evde su az kalmış ondan suyu 3.5 a çıkartmam büyük olasılıkla. Ama yarım saat sonra bir şişe maden suyu içeceğim. İçine koyduğum limon dilimlerini de yerim
tebriklerEheheh sıra geldi kilo bildirimimi yapmaya
Geçen hafta: 71.9 kg
bu hafta: 71.1 kg
fark: 0.8 kg
Yüzde:
(0.8/71.9)*100>> %1.1
eskişehir de serin çok şükür.yok canım ya aksine ankara çok serin 2 gündür anlamadım bende
ben de 59ları görmek istiyorum artık. bu hafta regl olacağım dolayısıyla suyu daha düzenli içerim dolayısıyla da tuvalet problemim olmaz. dolayısıyla da haftaya 1 kg hedefimKızlar tuvalete hala çıkmış değilimHaftaya kadar o problemimi çözerim umarım bu arada haftaya 1 kg vermek hedefim. Haftaya inş 69.9 u görmek istiyorum. bu 800 gr çok heveslendirdi beni. Hafta sonu hafif spora da başlayacağım. Ramazandan sonra da adamakıllı spor yapacağım inş
tabiki göreceksin. sen böyle spor yapmaya devam et birde miafir ağırlama yeterKızlar çok heyecanlıyım acaba haftaya 67 yi gorucek miyim?
ikinci kızma hamile kaldığında 66 kiloydum, kiloluyum diye üzülüyordum
canım sahur yapmadın mı? yazmayı mı unuttun? su hariç ben beğendimkızlar merhaba
sporumu yaptım geldimmmbugün çoook motive oldumm 1 km den fazla bi yolda 9 tur attım veee rahatladımmm
işte iftar menüm
1 porsiyon marul salatası
1 kase cacık
4-5 kaşık sebze yemeği
1.5 lt su
vee kilo bildirimim
geçen hafta :70.0
bu hafta : 68.7
fark :2.3 kg
ayyy çoook mutlu oldum zayıflıyooommm
bence haftada 500 gr ve üstü başarılıdır. tebrikler özlemcim. ben sınıfta kaldım bu haftabaşlangıç 25 mayıs : 75.200
geçen hafta :69.100
bu hafta : 68.600
fark :0.5
yüzde:%0.723589001447
sen artık verme cerencim al algünaydın kızlaaarrr,
bildirim yapıyorum
başlangıç:78,6
geçen hafta:70,3
bu hafta: 70,0
fark:300gr
%lik:0,43
sanırım uzunca bir süre için bu son bildirimim olacak.. ben size yine bildiririm de liste için son diyeyim
bende de aynı sorun var yapacak bişey yok haftaya daha iyi olur.Kızlar dünkü sonuç beni hiç tatmin etmedi.4 gün olacak bugün kabızım.Birde 3 gündür gün içerisinde fazla hareket etmediğimi düşünüyorum.Neyse olsun az olsun bizim olsun.
tam bu mesajı gönderecekken tatmin edecek kadar olmasada biraz çıkabildim wc'ye.
az önce tartılmıştım yine 300 gr farketmiş.dün çıksaydım 68.300 olacaktı sonuç.pazartesi günü 68.300düm,salı 67.600.
neyse sağlık olsun.
evet kaptan kap bebek arabasını in sahalaraBugünden itibaren yürümeye başlıyorum canım. Yoksa ramazan bende heves felan bırakmayacak. Biran önce kurtulmalıyım bu kilolardan.Çok hırslandım çokkkk
tebrikler canım ödem mödem farketmez ilk haftalarda verilen kilolar insanı çok motive ediyor. tebrik ederim çok daha iyi olacak eminimGunaydın kızlar...
bende yok. netinde problem vardır belki. 11e kadar gelir mutlaka***13. TAKIM 318. ETAP ***
burcugncy (63///%)
afiyet olsun menü güzel, su da güzeldünkü menüm
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 tane zeytin
1 fincan yeşil çay
öğle
akşam
1 kase çorba
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase salata
gelmişsin bileeegünaydın kaptiş ve kızlarr dün sabahtan beri bi baş ağrım var hala da devam ediyor ağrı kesiciler etki etmedielefonum ceren de vardı ama arasanızda ulamaşamzdın çünkü kapattım sabah arkadaşıma mesaj attım okla gelmicem diye sonra kapattım çünkü o baş ağrısı bei öldürdü merak ettğiniz için teşekkür ederim geçmişi okudum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum az vereler haftaya bomba gibi olcak bende yapacm şimdi bildirimimi
başlagıç: 76 kg
geçen hafta: 63 kg
bu hafta: 61.8 kg
fark:1.2 kg
yüzde: 1.90
Günaydın canım geçmiş olsun. Gerçekten merak ettim. Allahtan şimdi iyisin.günaydın kaptiş ve kızlarr dün sabahtan beri bi baş ağrım var hala da devam ediyor ağrı kesiciler etki etmedielefonum ceren de vardı ama arasanızda ulamaşamzdın çünkü kapattım sabah arkadaşıma mesaj attım okla gelmicem diye sonra kapattım çünkü o baş ağrısı bei öldürdü merak ettğiniz için teşekkür ederim geçmişi okudum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum az vereler haftaya bomba gibi olcak bende yapacm şimdi bildirimimi
Maşallah maşallahbaşlagıç: 76 kg
geçen hafta: 63 kg
bu hafta: 61.8 kg
fark:1.2 kg
yüzde: 1.90
Hoş geldin canım.günaydın kızlar....hayırlı cumalar....ebrucum canım yorumunu bekliyorum....bol kilo vermeli güzel bir hafta diliyorum kızlar
Günaydın canım geçmiş olsun. Gerçekten merak ettim. Allahtan şimdi iyisin.Numaramı yazıyorum sana özelden, sende yaz.
Maşallah maşallahSüpersin tek kelimeyle
Hoş geldin canım.Yorumumu yaptım sizin takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?