Neyse bu 4 gün orantılarsın artık + çıkmayalım.Çok kötü bir duyguOzlemcim senin mesajını alımtılayıp altına baska mesj yazmısım, ters oldu senin mesajının cevabını da buraya yazayım:)
Evet ya misafirlikler beni bozuyor, bu uc gun biraz salar gibi oldum, kilo vermenin rahatlıgı mıdır nedir, ama yok rahtlamak yok.. Daha cok kilo var gonderecek...:)
Bu arada dun aksamki dogumgunu pastasından azıcık yedin, ama masa tatlı doluydu, baska hiç birinden yemedim, gullac, sakızlı muhallebi, kalbıra bastı vardı ayriyetten , yemedim ama:)
öğlene kadar uyudun sanırımsabah(12:30)
sahanda yumurta
2 dilim çavdar
7 zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay
akşam(18:30)
5 yk taze fasulye
salata
yarım dilimden dha az pide
o 6 saatlik arada kızlar meyvenin dibine vurduk arkdaşlarla ben kayısıyı çok yedim
3 litre su
spor yok.
Burculardan başka mesaj sayısını gönderen olmadı kaptan.Tuba'da telefondan sayamıyor sanırımBisküvi ve kebap ekmeği haricinde güzel bir menü. Sanırım bu yemeğin adı tepsi kebabı. Çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Ellerine sağlık canım. Başka mesaj atan yok sanırım. Biran önce bu konuyu düzeltmemiz lazım. En kısa zamanda lütfen herkes çekidüzen versin paylaşımlara ve mesaj sayılarına.
güzel menü afiyet olsun.Umarım 1 tane pirinç patlağından kastın 1 paket değildirgonaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates 2 tane biber
1 dilim peynir
ara 1 tane elma
öğle 1 kase nesfit yağsız sütle
ara 1 tane mavi yeşil pirinç patlağı
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği
salata
1 tane ceviz içi
3 litre su
cnm bir önceki günün mesajlarınıda sayman lazımdı.canım dünkü mesaj sayım 5
Günaydın takımımın güzel ve çıtır hatunlarıHerkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Neyse bu 4 gün orantılarsın artık + çıkmayalım.Çok kötü bir duygu
öğlene kadar uyudun sanırımAfiyet olsun burcu güzel menü. kayısılarda kabızlığa iyi gelir
Burculardan başka mesaj sayısını gönderen olmadı kaptan.Tuba'da telefondan sayamıyor sanırım
evet güzel oluyor tadıtek çeşit olduğu zaman özellikle bu tarz yemeklerde yerken ayarı tutruramıyorsun sanki.
dün kalAN ETİN yanına pilav,çorba,patlıcan salatası yaptım hem daha az yemiş oldum,ekmeğide çok çok az yedim daha hafif hisdsettim kendimi.
güzel menü afiyet olsun.Umarım 1 tane pirinç patlağından kastın 1 paket değildir
cnm bir önceki günün mesajlarınıda sayman lazımdı.
menün gayet iyi kaptan bi sıkıntı yok o soğuk çayları hiç denemedim. emzirmeyı bıraktın ardından ramzan girdi metobolizma yavaşlamış olabilir.ramazandan sonra normale döner. yarıladık zatenMENÜM
Sahur (03:00)
1 tane hurma
Minik bir şeftalinin yarısı (bunları sahuru hazırlarken atıştırdım.)
1 tabak zeytinyağlı barbunya
Azıcık peynir, domates
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Yarım fincan şekersiz çay
İftar (20:18)
1,5 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
Bol salata
1 kaşık yoğurt
3 litre su
Şuanda da liptonun limonlu soğuk çayını içiyorum. İçmemem lazım ama dayanamadım. Kalorisi çok düşük diyecektim ki o 100 ml kalorisiymiş. Ben 330 ml içtim. :26:
Kızlar yaaa bende bir sorun var çözemedim. Kabız değilim, kendimi şiş hissetmiyorum. Bugün iftardan önce yine tartıldım (taktım yaa kafaya) 70,6 çıktım. Dün 70 ti. İyici sinirlerim oynamaya başladı. Normalde bu yediklerimi yesem bir haftada kesin 2 kilo veririm. Şimdi gram oynamıyor. Sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Oruç oruç zor oluyor ama yinede bir işe yaramıyor.
oğlum sürekli tepesine çıkıp durduğu için ben kaldırdım. bir önceki tartımı da böyle bozmuştu sıpa. bu sabah tartıldım cumaya kadar indirmem artık.Kaptancım ben de mi kaldırsam acaba tartıyı persembe aksamına kadar, ay iyi fikir aslında kaldırayım, evet evet kLdırayım...
Bu arada gorumcemden eve döndük, herkes yattı şimdi , ben de biraz toparlayım, ütü filan yapayım, yarın da misafir var işte yine..
ramazan ortasında ne pikniği yaw :44:Ceza önermiştim sana güllaç için. Kimseden ses çıkmadı. Ben iki gün 3 mil leslie daha ekliyorum cezana. Bununla birlikte tam 3 gün 3 mil leslie cezan var. Haberin olsun not alıyorum. Bu arada benimde 4 gün leslie cezam duruyor. Ama fırsat bulamadım bebişten. En kısa zamanda yapacağım inşallah.
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Bende temizlik için yarını bekliyordum. Benim uyuz kocam iş için piknik ayarlamış ve yarın saat 11:00 de piknik yerinde olup hazırlık yapmamız lazım. Bi sürü söylendim minicik çocukla oruç oruç oralarda ne işimiz var diye. Ev resmen rezalet durumda. Bi mutfağı toparlayabiliyorum günlük. Onun haricinde minişten hiç fırsat olmuyor. Biran önce evi temizlemem lazım ki iftara misafir çağırayım. Allahım aklımı koru nasıl çıkacağım bu işin içinden.
kime açtın bayramlık ağzını diyecektim ki aşağıda açıklamışsınkızlar bugü n güzel ama saçma birgündü bende anlamadım yedik içtik ama sonunda bayramlık ağzım açıldı iyi oldu rahatladımmenüm çok iyiydi bugün protein ağırlıklı tek kaçamak bi anda gözüm döndü yarım bazlamayı yemişim onu yiyip aydınlandıktan sonra hiç bişi yemedim ttlı pasta filan vardı hepsini geri çevirdim kendime ceza verdim her türlü cezayada razıyım
bazlama dışında bence güzel. ben de bazlama yedim hafta sonu çok güzel ya insan dayanamıyor gözünün önüne koyuncasabah(11:30)
1 sahanda yumurta
1 dilim çavdar
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 parça helva(fındık kadar)
şekersiz çay
ara(15:00)
3 tane kayısı
öğle ve akşam(18:30)
ızgara et
domates salatalık biber
yarım bazlama
ayran
3 litre su
2 tane maden suyu
ben hiç yapmadım bi fikrim yok malesefzumba yapan dostlar bana bi link filan atın da onu yapayım bi sürü var nette cezam var malum ama acısı çıkacak o cezanın bu hafta inş.
ekmek yemediğin için pilav görmezden gelinebilir. pasta da çok ince dilimmiş . yemişsin artık yapacak bişey yok sporla telafi edersinÜtülerimi yaptım yatıyorum şimdi ama once dunku menumu yazayım
Sahura kalkamadım
İftar
1 kepce domates corbası
1 yemek kasıgı pilav
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
Salata
2 hurma
Minik bir dilim dogumgunu pastası yanında azıcık dondurma
Su 2,5 lt
Spor
2,5 saat cocuklarla avm gezmesi
sahurun yıne çok hafif canım. kebap ekmeği göze batıyor sadece. özlem sizin oralarda diyet yapmak da eziyet oluyordur ya her yemeği çok güzeldünkü menüm
02:00
1 kaşık nesfit+süt
(poşetin dibinde bukadar kalmıştı)
3 tane petibör bisküvi
şekersiz çay
20:05
tepside et
(içinde kıyma,maydanoz,soğan,sarımsak,biber)
2 dilim pişmiş domates
1 pişmiş biber
2-3 parça kebap ekmeği
salata
600 ml ayran
20:45
1 fincan sade türk kahvesi
21:15
1 sade soda
22:30
1 fincan şekersiz çay
2,5 litre su
Egzersizler
21:00
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
şu lıght pirinç patlağı dışında çok çok güzel bir menü canım. bu tarz lıght ürünler yemiyoruz aşağıda açıklamış kaptan zaten.gonaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates 2 tane biber
1 dilim peynir
ara 1 tane elma
öğle 1 kase nesfit yağsız sütle
ara 1 tane mavi yeşil pirinç patlağı
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği
salata
1 tane ceviz içi
3 litre su
şu patatesi ben de çok kullnıyorum. diyete başladığımdan beri patates bitmıyo evdeKızlar kardeaimin pastasını yaptım, kendim sevmediğim sekilde yaptım yememek için, artık bi tadına bakarım aksam.. Annem de aksama patates de yapalım diyor, her menuye patates ekliyor yaa, yok dedim yapmayalım yeter bize olanlar dedim yapmicaz:))
tebrikler iraden içinOzlemcim senin mesajını alımtılayıp altına baska mesj yazmısım, ters oldu senin mesajının cevabını da buraya yazayım:)
Evet ya misafirlikler beni bozuyor, bu uc gun biraz salar gibi oldum, kilo vermenin rahatlıgı mıdır nedir, ama yok rahtlamak yok.. Daha cok kilo var gonderecek...:)
Bu arada dun aksamki dogumgunu pastasından azıcık yedin, ama masa tatlı doluydu, baska hiç birinden yemedim, gullac, sakızlı muhallebi, kalbıra bastı vardı ayriyetten , yemedim ama:)
allah kolaylık versinkızlar bugün arkadaşlarım gelcekti tamamen aklımdan çıkmış neyse onlar geldi sunumu hallettik çok güzel oldu perşembe günü sabah sunum var çarşamba prova yapcaz cuma sınavım var yani bu hafta çok yoğunum ama girmeye çalışcam bugün son yatış günü yarından itibaren yardırmam lazım hem sunuma hem sınava çalışcam
menü süper de meyveler abartılmışsabah(12:30)
sahanda yumurta
2 dilim çavdar
7 zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay
akşam(18:30)
5 yk taze fasulye
salata
yarım dilimden dha az pide
o 6 saatlik arada kızlar meyvenin dibine vurduk arkdaşlarla ben kayısıyı çok yedim
3 litre su
spor yok.
günaydın kaptaaannnGünaydın takımımın güzel ve çıtır hatunlarıHerkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
sahurda peynirli pideyle karpuz olmasaymış iyiymiş. sahur yerine iftarda yeseydin pideyı yıne eritirdin yatana kadar ama sahurdakı direkt yağ olarak depolanıyo.Dünkü menüm
2 dilim peynirli pide
2 siyah zeytin
minik bir parça Karpuz
2 bardak şekersiz çay
1 tane çilek reçelinin çileği
1 parça tepside et
1 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
3 yemek kaşığı közlenmiş bol biberli patlıcan salatası
1 kaseden az mercimek çorbası
400ml ayran
minik bir parça kebap ekmeği
1 fincan şekersiz türk kahvesi
23:30
1 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
21:10
1 saat 45 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
Kızlar ben şimdi çıkıyorum. Kardeşimin ve benim bebişim için kuran okutacağız. İftara da kardeşimde olurum. Gelmeye çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin.
Not: Takımımızı boş bırakmayın olur mu? Dün çok boş kalmış. Hiç gelmeyenler var.
Tuba'nın mesaj sayısı;
19 temmuz:10
20 temmuz:10
Günaydın takımımın güzel ve çıtır hatunlarıHerkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Neyse bu 4 gün orantılarsın artık + çıkmayalım.Çok kötü bir duygu
öğlene kadar uyudun sanırımAfiyet olsun burcu güzel menü. kayısılarda kabızlığa iyi gelir
Burculardan başka mesaj sayısını gönderen olmadı kaptan.Tuba'da telefondan sayamıyor sanırım
evet güzel oluyor tadıtek çeşit olduğu zaman özellikle bu tarz yemeklerde yerken ayarı tutruramıyorsun sanki.
dün kalAN ETİN yanına pilav,çorba,patlıcan salatası yaptım hem daha az yemiş oldum,ekmeğide çok çok az yedim daha hafif hisdsettim kendimi.
güzel menü afiyet olsun.Umarım 1 tane pirinç patlağından kastın 1 paket değildir
cnm bir önceki günün mesajlarınıda sayman lazımdı.
Dünkü menüm
2 dilim peynirli pide
2 siyah zeytin
minik bir parça Karpuz
2 bardak şekersiz çay
1 tane çilek reçelinin çileği
1 parça tepside et
1 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
3 yemek kaşığı közlenmiş bol biberli patlıcan salatası
1 kaseden az mercimek çorbası
400ml ayran
minik bir parça kebap ekmeği
1 fincan şekersiz türk kahvesi
23:30
1 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
21:10
1 saat 45 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
Kızlar ben şimdi çıkıyorum. Kardeşimin ve benim bebişim için kuran okutacağız. İftara da kardeşimde olurum. Gelmeye çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin.
Not: Takımımızı boş bırakmayın olur mu? Dün çok boş kalmış. Hiç gelmeyenler var.
gunaydın kızlarr....
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık 2 biber
3 zeytin
1yk menemen
1 fincan yeşil çay
öğle
1 kase nesfit yağsız süt
ara 1 tane antep fıstıklı baklava(yedikten sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti artık)
akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase salata
4 yk etli patlıcan yemeği (dünden kalmıştı)
3 litre su yarım saat bebek arabasıyla yürüyüş
menün gayet iyi kaptan bi sıkıntı yok o soğuk çayları hiç denemedim. emzirmeyı bıraktın ardından ramzan girdi metobolizma yavaşlamış olabilir.ramazandan sonra normale döner. yarıladık zaten
oğlum sürekli tepesine çıkıp durduğu için ben kaldırdım. bir önceki tartımı da böyle bozmuştu sıpa. bu sabah tartıldım cumaya kadar indirmem artık.
ramazan ortasında ne pikniği yaw :44:
kime açtın bayramlık ağzını diyecektim ki aşağıda açıklamışsın
bazlama dışında bence güzel. ben de bazlama yedim hafta sonu çok güzel ya insan dayanamıyor gözünün önüne koyunca
ben hiç yapmadım bi fikrim yok malesef
ekmek yemediğin için pilav görmezden gelinebilir. pasta da çok ince dilimmiş . yemişsin artık yapacak bişey yok sporla telafi edersin
sahurun yıne çok hafif canım. kebap ekmeği göze batıyor sadece. özlem sizin oralarda diyet yapmak da eziyet oluyordur ya her yemeği çok güzel
şu lıght pirinç patlağı dışında çok çok güzel bir menü canım. bu tarz lıght ürünler yemiyoruz aşağıda açıklamış kaptan zaten.
şu patatesi ben de çok kullnıyorum. diyete başladığımdan beri patates bitmıyo evde
tebrikler iraden için
allah kolaylık versin
menü süper de meyveler abartılmış
günaydın kaptaaannn
sahurda peynirli pideyle karpuz olmasaymış iyiymiş. sahur yerine iftarda yeseydin pideyı yıne eritirdin yatana kadar ama sahurdakı direkt yağ olarak depolanıyo.
güle güle kaptan allah kabule etsin. pazarları böyle oluyo malum
günaydın hafta sonu işin ucunu kaçıranlardan biri de benim
cumartesi
sahur
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
domates
2 dilim ekmek
iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 yemek kaşığı et sote(pilavla servis ediliyordu, pilavını yemedim )
1 kase yoğurt
biraz salata
2 bardak şekersiz vişne kompostosu
2 dilim bazlama. (bir bazlamayı 6 ya böldü. 2 dikdörtgen dilimini yedim)
buraya kadar yıne bazlama affedilir belki ama yemekten sonra hayatımda ilk defa ekmek kadayıfı yedim. yengem evde kendi yapmış şekeri azdı o yüzdn ama tabıkı bu bahane değil cezama razıyım. üstelik yanında dondurma da vardı
1 bardak şekeriz çay içtim sonra da
su 2,5 lt
yürüyüş sabah 15 dk oğlumu anneme götürdüm.
akşam üzeri 15 dk annemlere giderken yürüdüm.
pazar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
iftar
çok az patlıcan kebap (3-4 köfte ile biraz patlıcan- kızartma değildi)
1 kase yoğurt
2 dilim beyaz ekmek
2 top sade dondurma
regl oldum bugünden itibaren bu hafta oruçlu olmayacağım. sabah evde tost yıyıp çıktım güya yanıma nesfit alacaktım evde unutmuşum. bu öğle ne yıyeceğim bilmıyorum hiç(
afiyet olsun baaklava dışında güzel bir menü.neyseki bir taneyle yetinmişsingunaydın kızlarr....
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık 2 biber
3 zeytin
1yk menemen
1 fincan yeşil çay
öğle
1 kase nesfit yağsız süt
ara 1 tane antep fıstıklı baklava(yedikten sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti artık)
akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase salata
4 yk etli patlıcan yemeği (dünden kalmıştı)
3 litre su yarım saat bebek arabasıyla yürüyüş
Aman hiç sormaa yasahurun yıne çok hafif canım. kebap ekmeği göze batıyor sadece. özlem sizin oralarda diyet yapmak da eziyet oluyordur ya her yemeği çok güzel
sahurda peynirli pideyle karpuz olmasaymış iyiymiş. sahur yerine iftarda yeseydin pideyı yıne eritirdin yatana kadar ama sahurdakı direkt yağ olarak depolanıyo.
afiyet olsun cnm zateen hatalarını biliyorsun.Ramazanda kaçamaklar kaçınılmaz oluyor zaman zaman ama abartmamak lazımgünaydın hafta sonu işin ucunu kaçıranlardan biri de benim
cumartesi
sahur
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
domates
2 dilim ekmek
iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 yemek kaşığı et sote(pilavla servis ediliyordu, pilavını yemedim )
1 kase yoğurt
biraz salata
2 bardak şekersiz vişne kompostosu
2 dilim bazlama. (bir bazlamayı 6 ya böldü. 2 dikdörtgen dilimini yedim)
buraya kadar yıne bazlama affedilir belki ama yemekten sonra hayatımda ilk defa ekmek kadayıfı yedim. yengem evde kendi yapmış şekeri azdı o yüzdn ama tabıkı bu bahane değil cezama razıyım. üstelik yanında dondurma da vardı
1 bardak şekeriz çay içtim sonra da
su 2,5 lt
yürüyüş sabah 15 dk oğlumu anneme götürdüm.
akşam üzeri 15 dk annemlere giderken yürüdüm.
pazar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
iftar
çok az patlıcan kebap (3-4 köfte ile biraz patlıcan- kızartma değildi)
1 kase yoğurt
2 dilim beyaz ekmek
2 top sade dondurma
regl oldum bugünden itibaren bu hafta oruçlu olmayacağım. sabah evde tost yıyıp çıktım güya yanıma nesfit alacaktım evde unutmuşum. bu öğle ne yıyeceğim bilmıyorum hiç(
Müstakilde evde oturmaya alışınca insan apartman hayatı zor gelir normal uyuyamamanyok özlemim ya eskiden çok uyurdum müstakil evde otururken ama apartmana taşındığımdan beri öğle uykusu haram bebeler çok ses yapıo oturanlar bi tuhaf filanerken kalktım aslında tam kahvaltıya oturcam arkadşlar biz gelioz diye aradı onları bekledim filan derken o saati buldu
bebegim gece ki karpuz olmamışşşama geneli iyi bi menü
afiyet olsun baaklava dışında güzel bir menü.neyseki bir taneyle yetinmişsin
Aman hiç sormaa yazaten 4te yattım 7.5ta kalktım pideyi yediğim gün,erimiştir inşallah karpuzda kibrit kutusu kadar.
afiyet olsun cnm zateen hatalarını biliyorsun.Ramazanda kaçamaklar kaçınılmaz oluyor zaman zaman ama abartmamak lazım
Müstakilde evde oturmaya alışınca insan apartman hayatı zor gelir normal uyuyamaman
Karpuz 1 kibrit kutusu büyüklüğünde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?