Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Alıntı yapmak için işaretlediğimi sanıyordum ama olmamış. Afiyet olsun canım.

Özleeem özleeem duy sesimi. Ben sana mesaj sayılarımı göndermedim. Hoş zaten utanç verici miktarda.

19 temmuz 4
20 temmuz 2

İyi geceler kızlar ben yatıyorum yarın görüşürüz.

Kızlar Sevgi' ye ne cezası vermiştiniz? Göremedim cezayı?

ramazan ortasında ne pikniği yaw :44:
Sorma canım Konya' ya ilk geldiğimizde iftar için davet ettiler. İftarda mangal yapıyor Konya' lılar. Piknik alanına bi gittik ki göz gözü görmüyor. Şok olmuştum o ilk gördüğümde. Artık bizde alıştık her ramazan mutlaka bikaç kez mangal yaparız.
Burcu' nun cezasını kesmişsiniz ama gerçekten çok kötü bir hafta sonu geçirmiş. Hiç ama hiç beğenmedim menüleri.

Ekmek kadayıfı en sevdiğim tatlılardandır. Ama oldukça kalorili ve ağır. Mesela bugün bizim gelin mozaik pasta, elmalı kurabiye, etli pilav, yaprak sarması yaptı. Birde iftara tulumba tatlısı vardı. Canım çok tatlı çekmesine rağmen hiç birinden yemedim. Özellikle bayılırım elmalı kurabiyeye. Hatta buraya yazarken bile ağzım sulandı ama yemedim. Sadece bir tane sarmanın tadına baktım. Yine pideyi kokladım. Eğer bu şekilde bu haftada kilo veremezsem eğer vücudu şoklayacağım Demem o ki eğer istersen iradene sahip çıkabiliyorsun. Sen yine iyi kurtulmuşsun 200 gr la.

Ayşenur' un cezası nedir? O kadar çok ceza oldu ki hangisi hangisinin şaşırır oldum. Biri toplu şekilde yazsa eğer bende not alsam. Yoksa geçmişi tekrar okumam gerekecek

Senin cezalar çok kötü katladı be Tuba' cım. Ben senin yerine olsam bi daha asla kaçamak yapmam.

Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur. Bence zorladığı için öyle olmuştur. İnşallah doktorluk bi durum yoktur.

Bal olmasa iyiymiş. Ama su az olmuş. Daha çok su lütfen. Sporda yok?

Sana ikinci bir ceza daha istiyorum. Kızlar Ayşenur' a bir ceza daha verin lütfen.

Hatalarını biliyorsun zaten.neyseki 1 tane baklavayla yetinmişsin.Mısır çobası nasıl birşey bilmiyorumda tek başına doyurdumu seni.Daha sağlıklı beslenebilirisin cnm.Az yiyerek değil sağlıklı beslenerek kilolarımızdan kurtulmamız lazım.

Ay cok tesekkur ederim tatlıcım ya , sayamıyorum ben, sagol:)
Rica ederim cnm ne demek.
Yine pastapastaya kadar menün güzel görünüyordu.Afiyet olsun

Afiyet olsun cnm.iftar yemeğin hem doyurucu hemde sağlıklı olmuş.
AAfiyet olsun cnm bugün kaçamak yapmamışsın..
cnm çok sağlıklıksız besleniyorsun.Bir tek akşam yemeği olurmu?
Özleeem özleeem duy sesimi. Ben sana mesaj sayılarımı göndermedim. Hoş zaten utanç verici miktarda.

19 temmuz 4
20 temmuz 2

İyi geceler kızlar ben yatıyorum yarın görüşürüz.
Kaptan not aldın mı? tekrar toplu halde yazmama gerek varmı mesaj sayılarını?:44:
Cezam neyse çekmeye hazırım

arkadaşlar herkes birbirine ceza versin kapta gelince onasın cezaları hadi bakalım
Burcucum 1000 tane mekik çeksinler en iyisi cezası olanlar.
Evet öyleydi ama ben hala cezamı yerine getirmedim.En kısa zamanda getirecem inşallah.
inşallah cnm ya bende istiyorum.şu an 68 desek 58 olmam için 10 kilo daha vermem lazım.
buraya başlamadan önce 78 falan çıkıyordum tartıda.Sanki görüntümde hissetmiyorum kilo verdiğimi yada bana öyle geliyor.10 kiloda 5-7 cm göbek gitmesi normal mi sizce yoksa azmı?

Son düzenleme:
22 Temmuz menüm

03:00
2 kaşık müsli+süt

20:00
1 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
kibrit kutusu kadar tepside et
kibrit kutusu kadar pide ekmeği
250ml ayran

22:00
1 bardak şekersiz çay
1 tane mamul
(dışı irmik içi ceviz)

2litre su
1 sade soda

Egzersizler
21:10
1-1,5 kadar saat sahilde yürüyüş
saate tam bakamadım ondan

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler oruç tutanların Allah orucunu kabul etsin.

Kaptan bebişlere mevlüd yapmışsınız.Allah kabul etsin. Allah analı-babalı ve sağlıklı bir şekilde bebişleri büyütmenizi nasip etsin..

Tekrardan iyi geceler yarın görüşmek üzere

Günaydın kızlar herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler geçirmesini diliyorum...

afiyet olsun canım menüde bi sıkıntı yok.
çok geçmiş olsun allah şifa versin
etimekli pazı salatası nasıl bişey canım. dilim diyorsun bide. püre halinde mi oluyor?
sadece akşam yemeği mi? sahura kalkmadın mı canım
muhallebi dışında menü gayet iyi. suyu 2,5 tamamlamaya çalış
sevgi ve ayşehüle 4 lt su içme cezası vermiştik ama ramazan diye 3 lt ye indirelim dedi burcu. 3 lt su içme cezaları var yani.
benim hafta sonum faciaydı zaten bu hafta telafi etmeye çalışıyorum kaptan.
iftarda mangal adeti eskişehirde de var. ama o kokular içinde iftar saatini beklemek bana göre değil
mamul dediğin kalorli bişey mi bilmıyorum hiç. afiyet olsun
Günaydın kızlar herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler geçirmesini diliyorum...
günaydın canım.

günaydın kızlar. dün sakin geçmiş 2 sayfa geçmiş okudum sadece

dünkü menüm:

sabah(7.15)
2 küçük dilim buğday ekmeği ile peynirli yağsız tost

ara( 10.00)
1 şekersiz nescafe

öğle(13.30)
1 simit

akşam(18.30)
2 küçük baget(haşlama)
1 kase yoğurt
3-4 kaşık mercimek çorbası(oğluma yedirirken)

3 lt su

sabah (7.30) 15 dk anneme giderken yürüyüş(bebek arabasıyla)
11.00 de 2 km yürüyüş
13.00 de 2 km yürüyüş
17.30 da eve giderken 25 dk yürüyüş(bebek arabasıyla)

Kizlar gecmisi okudum ama telefondan girince alıntı yapmak zor oluyor. Onun icin direkt yaziyorum. Bugun yine dun gibi olacak kizlar sadece aksam yemegi. Sahura kalkmiyorum regl donemimde oldugum icin. Ne yazik ki iki gundur uyuya kaldigim icin sabah kahvalti yapacak vaktim olmuyor. Ramazanda oldugumuz ve sirkette herkes oruclu ve erkek oldugundan dolayi da bir kenara gecip rahat rahat bir seyler yemem mumkun degil. Disarida bir yerde yemem de mumkun degil sirket cok ters bir yerde. Cezalarima gelirsek su icme cezam zumba cezam ve mekik cezam var. Bu mekikleri kac gunde cekmem gerek? 1000 mekik bir gunde cekilmez sonucta

Gunaydın kızlar

Dün eşime geciş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkur ediyorum.
Pek ugrayan olmuyor arkadaslar neden böyle? Boyle giderse bu hafta ilk üçe girmemiz çok zor

Canım mekikleri bu hafta bitirmeliyiz, benimde var 1000 mekik:)

aynı sorun bende de var ayşegül malesef ben de çekiniyorum . dün vergi dairesine giderken simit atıştırdım gizli saklı. o yol tenha oluyor .
Gunaydın kızlar

Dün eşime geciş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkur ediyorum.
Pek ugrayan olmuyor arkadaslar neden böyle? Boyle giderse bu hafta ilk üçe girmemiz çok zor
ben hep burdayım. büroda olduğum sürece sayfa masa üstünde simge durumda duruyor. ama kimse girmeyınce kendi kendime bişey de yazamıyorum. geçen hafta çok hareketliydi ne güzel.

geçen hafta banu diye bi arkadaş vardı artık gelmiyor. mineyi de 2 gündür görmüyorum.

Zor oluyor canim bayanlarin olmamasi. Ben mumkun oldugunca tuvalete bile gitmiyorum.

Takım olarak acilen kendimize gelmemiz gerekiyor.

Diyette başarının sırrı her ne olursa olsun diyeti sürdürebilmektir. Diyeti yarıda bırakıp tekrar kilo alan kişiler incelendiğinde ortaya çıkan bir gerçek, bu kişilerin diyetlerini bozduktan sonra devam etmeyip, diyeti bırakmalarıdır. Sorun burada kişinin mükemmeliyetçi olmasıdır. Kişide diyet konusunda 2 ayrı renk vardır. Siyah veya beyaz. Kişi diyete ya çok uyar, çok düzgün yapar ya da tamamen diyeti bırakıp, kendini yemeye verir. Bu sorun diyeti bırakanların çok önemli bir sorunudur. Mükemmeliyetçilik diyeti sürdürmelerini engeller daha da kötü nasılsa diyet yapmıyorum mantığı ile daha fazla yemelerini sağlar, bu da hayatları boyunca bir kısır döngüde kalmalarına yok açar. Bu noktada hep şunu düşünmek gerekir, hayatımızın hiçbir noktasında siyah-beyazlar yoktur. Hep renklerle yaşarız. Düşünün ufacık bir tartışma yaşadığınız bir arkadaşınızla hayatınız boyunca bir daha görüşmüyor musunuz? Tabii ki konuşuyor, hatta eskisinden daha iyi olabiliyor ilişkilerimiz. Bu yüzden diyette de bir gün bir şeyler atıştırmak sizi demorilize etmesin, yola devam. Diyette çok başarılı olanlar hep listeye göre beslenmiyor. Unutmayın ki onların da toplantıları veya akşam yemekleri oluyor, çok ısrarlı arkadaşları, hadi ya ye ne olursun bir kereden bir şey olmaz diyor. Bu yüzden onlarda diyette kaçamak yapıyor, hatta tamamen bir gün hiç uymuyor, bir hafta hiç kilo vermiyor, hatta alıyor ama onlar diyete devam ediyorlar. Pes etmiyor ve diyete ertesi gün devam ediyorlar. Ancak böyle başarıyı elde edebilirsiniz.

• Mutlaka kendinizi takip edebileceğiniz bir beslenme günlüğünüz olsun, kaçırdıklarınızı yazın, dürüst olun
  • Kendinizi sevin ve iyi davranın, hatalarınızı affedin
  • Bozduğunuz günlerde neden diyete uyamadığınız üzerinde düşünün. Bir daha böyle bir durum olursa ne yapacağınızın önlemini önceden almanızı sağlar
  • Kendinizi sıkmayın, süre koymayın. 1 ayda 5 kg vereceğim yerine 6 kg vermem gerekir diyet düşünün.
  • Yeni bir gün; yeni bir gündür. Tekrar başlayın, o gün hiç bozmadan devam ettirin
  • Arada kaçamaklar olacaktır. Bir yudum aldığınız pasta size 1 kg aldırmaz. Devam edin.
  • Çok zorlandığınızı hissederseniz , neler yemek istediğinizi dürüstçe diyetisyeninize söyleyin. O size neyin yerine ne kadar tüketebileceğinizi söyleyecektir.
Pes Etmeyin
Yapılan çalışmalarda yemek yemek bir bağımlılık ve bağımlılıklardan kurtulmak ta o kadar kolay değil. Sigarayı bırakan kişilerin bırakma ortalamalarının 7 olduğu ortaya çıkmış, bu sayı 15 olan da var. Yani düşünün ben 3 kez sigarayı bıraktım, olmuyor deseydi kişiler 7. Kez sigarayı tamamen bırakamayacaktı. Aynen böyle düşünün 99. Olsa da diyete tekrar başlayın , en azından denemiş olmanız yeter.
Sabırlı olun
Hep şöyle düşünün, araba almaya karar verdiniz ve 1 yıldır çalışıyorsunuz. Aman benim param yok hayatım boyunca araba alamayacağım demezsiniz. Yatırım yaparsınız. 2-3 yıl bekler, para biriktirip, araba alırsınız. Diyette böyledir, her şey bir kerede olmaz. Bir günde 10 kg veremezsiniz. Hayatın her noktasında olduğu gibi burada da sabretmeniz gerekmektedir. Önünüze küçük hedefler koyun ve kendinizi takdir edin.

Bu nedenle arkadaşlar haftasonunu artık geride bırakıp acilen geçen haftaki gibi olmamız lazım. Yapabiliriz!

Kızlar ben yemek konusunu ne yapayım? Dışarı çıkamıyorum içeride de yiyemiyorum yanımda hep insanlar var.

merhaba kızlar dün sivastan annem ve babam geldi ziyarete o yüzden internete giremedim birde eşimin kuzeni vefaet etti o yüzden ankaraya gitti ben bebekle gidemedim oteldeki işler bana kaldı... ama sanki bu hafta herkes çok az mesaj yazmış gibi

bide bugün sabah tartıldım sadece 300 gr vermişim

dünkü menüm

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haş.yumurta
2 zeytin
domates,salatalık, biber bol yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase nesfit yağsız sütle
1 tane elma

akşam

1 kase mercimek çorbası
2yk taze fasülye
2 yemek kaşığı tavuk sote
az bişey salata

22:00 1 fincan yeşil çay

Bu hafta derken cumaya kadar mi yoksa pazar mi

Yazı cok iyiymiş gercekten öyle... Haftasonunu unutuyoruz kızlar hiç bişe olmamıs gibi devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…