Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de az sonra çıkarım kızlar. msj sayımı yazarım burcuya. akşam yemeklere dikkat edin fazla kaçırmayın heee

Tamam canim bende ogle yapiyorum bir gune boldum su an itibariyle 150 yi tamamladim

Tamam burcucum, mekiklerimden 100 ünü çektim, haber veririm toptan

sabah(11:30)
2 dilim tam bugday ekmeğinin arasına peynir koydum yumurtaya buladım fırında kızarttım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
1 kase yoğurtlu semiz otu
1 şeftali

akşam(18:45)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk semiz yemeği
1 bardak şekersiz erik kompostosu
2 tane bulgurlu kara lahana sarması

3.5 litre su
30 dk zumba

Son düzenleme:
Kaptancım bi gelip cee diyip gidiyorsun, bize zaman ayırabilirsin, sensiz kaldık buralarda gel takımı toparla hadiii:))

Kızlar esimle cok guzel bir seye karar verdik, iftarda evde oldugumuzda sadece mercimek corbası( protein kaynagı oldugu için) , ve yanına da sebzelerden yapılmıs meze gibi şeyler yiyoruz, öyle pilavmıs agır yemeklermii, yapmamaya karar verdik, boyle cok iyi.. :)

vayyyy en güzel karar bence

Guzel menu canımcım , zumba da iyi olmus, sabahki peynirli ekmek nasıl oldu,? Gızelmi? Yapayımmı bende acaba?:)
Bu arada burcum ya sen reglsin şimdi,? Pek oruc tutamadın ramazanı yarıladık:)

Guzel menu canımcım , zumba da iyi olmus, sabahki peynirli ekmek nasıl oldu,? Gızelmi? Yapayımmı bende acaba?:)
Bu arada burcum ya sen reglsin şimdi,? Pek oruc tutamadın ramazanı yarıladık:)

canım ben ekmeği çok begendim çok güzel oldu. tatlım reglim bitti benm ama sınavlarım ve sunumum var dün baya zor geçti ders filan çalışmadım annem tutma dedi 10 gün filan tutmuş olcam canım bu sene 20 günün kefaletini vercem

Burcu canim benim bugunku cezami silebilirsin 250 mekik 30 dakika leslie ve 3,5 litre suyu tamamlamis durumdayim

Anladım burcucum, kolay gelsin sana işlerinde, Allah yardımcın olsun.. Ya kaptan buraları cok bos bıraktı yaa

Anladım burcucum, kolay gelsin sana işlerinde, Allah yardımcın olsun.. Ya kaptan buraları cok bos bıraktı yaa

Gordugunuz gibi arada telefonun azizliğine ugramıyor degilim, aynı mesajı 1 saat sonra tekrar gondermişim:))

Bugunku menum

Sahur
Yarım dilim etimekli pazı salatası ( ay bunun ne oldugnu acıklicaktım unuttum)
1,5 servis kasıgı kozlenmiş patlıcan salatası
Peynir

İftar
Uydurmasyon sebzeli sote ( içinde sogan havuc kırmızı biber kabak ve maydanoz var)
Yogurt
1,5 dilim etimek

23:00
2,5 kuru incir
4 tane fındık

Su
2 lt filan , sayamıyorum karıstırıyorum sahur iftar filan olunca
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…