Çok zorlamadan yapmaya çalış canım.Gecen yil haziran 28 1 yil oldu ama bisey olurmu ki
Tamam canım kolay gelsinkızlar ders çalışıyorum arada yine uğrarım öptüm hepinizi
Tamam canımben de az sonra çıkarım kızlar. msj sayımı yazarım burcuya. akşam yemeklere dikkat edin fazla kaçırmayın heee
Tamam canim bende ogle yapiyorum bir gune boldum su an itibariyle 150 yi tamamladimgörüşürüz kaaaptişşşşşşşşşşş
tamam canım
canım kızartma hamurişi tatlı yemiyoruz desem yeridir
caım setler halinde yap 50 çek ara ver sonra bi 50 daha yada 20 20 çek şeklinde olur mu o zamn bişi olmz
Çok zorlamadan yapmaya çalış canım.
Tamam canım kolay gelsin
Tamam canım
kızlar günaydın annem izinli bugün anca kahvaltı filan yaptık anca gelebildim şimdi cezaları yazıyorum
tuğba------>cumaya dahil yarım saat zumba+1000 mekik(salı çarş perş cuma)
ayşegül-----> 45 dk lık videosu ama ne olduğunu bilelim cuma dahil+1000 mekik+3 litre su
sevgi----->cumaya dahil 30 dk leslie 2 mil+ 1000 mekik+ 3 litre su
burcu----->kocasına mantı yapacak kendi yemicek+1000 mekik
kızlar cezaları bu hafta yapmanızı istiyorum fakat yapamazsanız kaç gün yapacağınızı not alın şu an 4 günlük ona göre de 2 günü yaptım gibi sildirin bende not alcam kaptanda not alcaktır
Kızlar esimle cok guzel bir seye karar verdik, iftarda evde oldugumuzda sadece mercimek corbası( protein kaynagı oldugu için) , ve yanına da sebzelerden yapılmıs meze gibi şeyler yiyoruz, öyle pilavmıs agır yemeklermii, yapmamaya karar verdik, boyle cok iyi.. :)
sabah(11:30)
2 dilim tam bugday ekmeğinin arasına peynir koydum yumurtaya buladım fırında kızarttım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay
öğle(15:30)
1 kase yoğurtlu semiz otu
1 şeftali
akşam(18:45)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk semiz yemeği
1 bardak şekersiz erik kompostosu
2 tane bulgurlu kara lahana sarması
3.5 litre su
30 dk zumba
Guzel menu canımcım , zumba da iyi olmus, sabahki peynirli ekmek nasıl oldu,? Gızelmi? Yapayımmı bende acaba?:)
Bu arada burcum ya sen reglsin şimdi,? Pek oruc tutamadın ramazanı yarıladık:)
canım ben ekmeği çok begendim çok güzel oldu. tatlım reglim bitti benm ama sınavlarım ve sunumum var dün baya zor geçti ders filan çalışmadım annem tutma dedi 10 gün filan tutmuş olcam canım bu sene 20 günün kefaletini vercem
Burcu canim benim bugunku cezami silebilirsin 250 mekik 30 dakika leslie ve 3,5 litre suyu tamamlamis durumdayim
Anladım burcucum, kolay gelsin sana işlerinde, Allah yardımcın olsun.. Ya kaptan buraları cok bos bıraktı yaa
Gordugunuz gibi arada telefonun azizliğine ugramıyor degilim, aynı mesajı 1 saat sonra tekrar gondermişim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?