yarın oruç tutacağım inşallah. yarın itibariyle düzelir menülerim.tebrikler..Cnm vereceğin az kilon kaldı artık daha az gider cnm o yüzden üzülme çoğu gitti azı kaldı sende.
tebriklerr..
tebrikler cnm çok güzell
afiyet olsun cnm böyle devam ederssen kısa sürede iyi sonuçlar alacaksın gibi görünüyor
cnm motivasyonunu kaybetme bu çok önemli.Bu hafta daha dikkatli olursun.
eline sağlık burcu
cnm böyle beslenmek olmaz ama metabolizman yavaşlar kilo veremezsin,kabız olursun.öğlen yemeklerini geçiştirmemelisin.Evde birşeyler hazırlayıp saklama kabına falan koyabilirsin.Meyva taşıyabilirsin çantanda.
ya ben artık evimde iftar yapmak istıyorum . eşim bayrama kadar normal mesai saatlerinde çalışacak inşallah. ben de evimde kendi kontrolümde pide değil buğday ekmeği yıyebileceğim.Olmaz ama hadi olsun bakalım. Leslie cezan bir tane kaldı o zaman.
Afiyet olsun canım karpuz haricinde güzel bir menü. Ama kaçamaklardan sonra o bile göze batmıyor.
Menü çok güzel olmuş Özlem' cim afiyet olsun. Spor harika
Hiç yoktan iyidir Burcu inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırsın.
Allah kolaylık versin canım inşallah güzel geçer sınavın.
O kadar düzensiz menüye yine iyi kilo almamışsın. Artık menülerin düzelsin lütfen.
Harikasın canım. Çok tebrik ediyorum seni. Hadi bakalım ilk hedef 7 li rakamlar. En kısa zamanda senden 7 li rakamları görmek istiyorum.
Çok güzel bir menü afiyet olsun.
Sen neden böyle olduğunu biliyorsun canım. Keşke düzene soksaydın şu menülerini. Aslında zor değildi. Ama neyse artık olan oldu. Bundan sonra düzeltirsin artık.
Ellerine sağlık canım. Kızlar lütfen göndermeyenlerde göndersin mesaj sayılarını.
Öğle ve pide dışında güzel bir menü. Şu pideleri artık sende kokla bence
hoşgeldin ceren. çok sevindim kalp atışlarınıza duymanaselam kızlar nasılsınız bakalım...
herkesi tebrik ediyorum verdiği kilolar için...
ben yazmıyorum bu hafta.. utanç içindeyim 1kg fazla çıktım ama şişlik olabilir
önümüzdeki 2 hafta olayı toparlayacağım...
bu arada dün doktora gittik, kalp atışlarımızı duyduuukk
yarın oruç tutacağım inşallah. yarın itibariyle düzelir menülerim.
hoşgeldin ceren. çok sevindim kalp atışlarınıza duymana
Hoş geldin canım. Çok sevindim minişin kalp atışını duymanıza. Ben bile heyecanlandım yeniden.Geçen yıl bu zamanlar bende ilk defa duymuştum minişimin kalp atışlarını. Bence yediklerine en baştan dikkat et. Kaçırma sakın ipin ucunu. Hem bebeğin sağlığı hemde senin sağlığın için fazla kilo alma. Doktor takibini yapacaktır zaten aldığın kilonun. Bende diyordum Ceren bi gitti unuttu bizi
Sormayın yaaa ben bugün kötü oldum, hem temizlik yapıyorum hem minik cadıyla ilgileniyorum bu arada dün gece sahura kalkamadık. Sarsmaya başladı iyice. Birazdan da iftar hazırlığını yapayım yoksa iftara elim kolum kalkmayacak.
Çekeceğiz tabi söz sözdürKaristiririm tabi cekin sizde cezanizi
Tebrikler kaptanEveeeeeeeeeeeeettt sıkı durun benim bildirimim geliyor
Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 68.5
Fark : 2% 2.84
Tebrikler TubaEki Görüntüle 764441
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr işte kilo bildiririmmmmmmimmmm
baslangıc 75
gecen hafta 68.3
bu hafta 67.3
fark 1 kg
Sıkma canını haftaya eminim sonucun çok güzel olacakbaşlangıç : 76 kg
geçen hafta: 61.7 kg
bu hafta: 61.4
fark: 0.3 kg
yüzde: 0.49
Tebrikler canımGunaydin kizlar
Veeeeeeeeeee bu hafta bennnnn
Baslangic 89
Gecen hafta 86.5
Bu hafta 85.2
Fark 1.3 kilogrammmmmmmmmmmmmm
hof evet çok korkuyordum + çıkacağım diye. Zor kurtardım bir hafta falan daha böyle devam etse alırım herhalde :18:afiyet olsun süper
ohh sefan olsun canım
hahha süpermiş ya
tebriklerçok iyi vermişsin
vayyy kaptan geçen haftanın acısı çıkmış. pideyı koklamak işe yarıyor demekki.
tuba bravo kaçamaklara rağmen harika bir sonuç
afiyet olsun canım
yürüyüşte benimle yarışıyorsun özlem
tebrikler burcu kötü değil sonuç
ayşenur bu kötü haftaya rağmen 300 gr gayet güzel canım tebrikler
bütün hafta harika menüler paylaştın mukafatını da aldın işte
Sıkma canını haftaya çok güzel sonuç alırsın inşallah. Ben de ucundan kurtardımgünaydı kızlar. bu hafta takımın yüz karası benim
kilom 61,0 sabit
oysa hafta başında 60,5 gelmiştim ama bütün hafta düzensiz beslenmem öğlen bisküviler falan sonuç bu. çok üzgünüm gerçekten.
Ramazan bitse ya da regl dönemim bitse kaptan menüler düzelecek umarım. Böyle ben de hoşlanmıyorum.Olmaz ama hadi olsun bakalım. Leslie cezan bir tane kaldı o zaman.
Afiyet olsun canım karpuz haricinde güzel bir menü. Ama kaçamaklardan sonra o bile göze batmıyor.
Menü çok güzel olmuş Özlem' cim afiyet olsun. Spor harika
Hiç yoktan iyidir Burcu inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırsın.
Allah kolaylık versin canım inşallah güzel geçer sınavın.
O kadar düzensiz menüye yine iyi kilo almamışsın. Artık menülerin düzelsin lütfen.
Harikasın canım. Çok tebrik ediyorum seni. Hadi bakalım ilk hedef 7 li rakamlar. En kısa zamanda senden 7 li rakamları görmek istiyorum.
Çok güzel bir menü afiyet olsun.
Sen neden böyle olduğunu biliyorsun canım. Keşke düzene soksaydın şu menülerini. Aslında zor değildi. Ama neyse artık olan oldu. Bundan sonra düzeltirsin artık.
Ellerine sağlık canım. Kızlar lütfen göndermeyenlerde göndersin mesaj sayılarını.
Öğle ve pide dışında güzel bir menü. Şu pideleri artık sende kokla bence
Çok sevindim canım. Her şey iyi gidiyor değil mi?selam kızlar nasılsınız bakalım...
herkesi tebrik ediyorum verdiği kilolar için...
ben yazmıyorum bu hafta.. utanç içindeyim 1kg fazla çıktım ama şişlik olabilir
önümüzdeki 2 hafta olayı toparlayacağım...
bu arada dün doktora gittik, kalp atışlarımızı duyduuukk
Tamam aldım mesaj sayınıben çıkıyorum arkadaşlar . yarın görüşürüz. msj sayımı ayşenura gönderiyorum
kolay gelsin kaptan.Sormayın yaaa ben bugün kötü oldum, hem temizlik yapıyorum hem minik cadıyla ilgileniyorum bu arada dün gece sahura kalkamadık. Sarsmaya başladı iyice. Birazdan da iftar hazırlığını yapayım yoksa iftara elim kolum kalkmayacak.
Amin canım meleğim şimdilik 3,5 aylık. Henüz çok küçükebrucum allah kolaylık versin canım....o minik cadının yanaklarında sevgiyle ısırırım canımallah bağışlasın ne kadar cadımız....
canım düzeltme için teşekkür ederim....ay bugün sana ne kadar teşekkür ettim acaba
sabah yuvarlama konusunu da soracaktım aslında ;
mesela 2.515....'i 2.52 ye yuvarlıyoryz o zaman....ben tam sınır diye yuvarlamamıştım.... o zaman virgülden sonra 3. rakam 5 ve üzeri ise yuvarlıyoruz
Evet canım en fazla 6 kez izne ayrılabiliyorsun bir dönem içinde. Ama bizim takım kuralı olarak da, izinden dönmek istiyorsan eğer izne ayrıldığın kilodan fazla olmaman gerekiyor. Ramazandan sonra yine gelirsin takıma hem paylaşımların artar hem de listeye girene kadar burada bizimle birlikte zayıflarsın.Selam kizlar yine bir ugrayayim dedim.
nasilsiniz?
mid_night_sun canim hamileymissin, hayirli olsun insallah saglik sihhatle gecirirsin hamileligini ve bebegini kucagina yine saglikli bir sekilde alirsin
kizlar ramazan baslangicindan beri kilom 72,7 ile 73.5kg arasinda oynuyor.
ramazandan sonra güzel bir diyet yapip izinden önceki kiloma veya daha azada inip geri dönmek istiyorum.
kaptancim izin konusunda bir sinirlama var mi?
Evet canım hatırlıyorum seni. Sanırım listeye giremeden bırakmıştın takımı. Yeniden geldiğinde bu konuyu tekrardan konuşalım.kızlar ben önceden bu topikte üyeydim ve çeşitli sebeplerle yazmayı ve takip etmeyı bıraktım sınavlarım falan vardı şimdi artık tamamen mezunum ve başım rahat tekrar burda yarışıp kılo vermek ıstıyorum lütfen benı gerı alın
Ha bu arada yemegim de yazır, daha dogrusu corba ve iki çesit sebzeli aperatiflerim:) biri semizotu salatası, hardallı bir sosla denedim bakalım nasıl olucak.. Digeri de havuc ve kabaklı birsy fırında:)
Tatlım çok özür olsun ben çok geç gördüm, kaptan yardımcımda yok bugün. :26:Geç oldu ama listeniz doğru. Tebrik ediyorum özelliklede seni çok güzel kilo vermişin.canlar listemize bakabilir misiniz
***4. TAKIM 319.ETAP***
topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar210659,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan57,9/ 57/0,9/%1,55 ) baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo240570/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL77/77/0/0) kilosu sabit
nurork66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_110596,5/95,5 /1 /%1,04 )
4.TAKIM ORTALAMASI %1,07
Kaptancım kolay gelsin, ay bende bugun hiç gelemedim , arada bakıp bir iki okudum ama yazmaya fırsat bulamadım, mukabeleydi, yemekti temizlikti coluk cocuktu derken bugun gecmiş gitmiş bile anlamadan...
MENÜM
Sahur
Yok ( kalkamadık)
İftar
1 porsiyon nohut yemeği
1 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
Bol salata
Yarım bardak kola
4 tane tulumba tatlısı (Cezamı bekliyorum.)
Suyu sayamadım ama 2,5 lt olmuştur. Spor yok. Bol ev işi yaptım.
NEEEEEEEEEEE!!!! 1 degil 2 degil 3 degil tam 4 tane miîiiiiiii????? Ne diyeyim kaptan , 2 kilo verişini kutladın ama kutlama sebebiyle kutlama yöntemî fena çakısmıs, ne ceza verelim simdi sana, Aman Allahım, bende bugun dondurma yedim nasıl yaZıcam diye dertlenirken burda gördüklerime inanamadım, valla benim dondurmam hafif kaldı seninkiblerin yanında:)))
Ayyy tulumbaaaa canım cekti varyaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?