tatlışım buralar çok boştu bayram boynca daha yeni geldiken kısa zamanda sizin oralardayım tatlım bakalım cuma belli olcak + lar - ler
Bu cuma çok renkli olacak.
Bekleriz canım görüşürüz...
aynen tatlım bayram dönüşü bakalım kim dayanamayıp götürmüş dolmaları tatlıları
Dolma yemedim ama 2 dilim peynir tatlısı 5,6 tane çikolata yedim. Misafirlikte olduğumdan yemek ayıramadım bir şekilde dengelemişim kilo almadan atlattım en azından .cumaya kadar 1 kilo verirsem tamamdır bu iş
bende çok bişi yemedim hatta 700 gr vermiştim ama bu hafta bünyem bi tuhaf şişio inio filan bazen hiç bişi yemesem bile sanki biri içimde balon şişiriyor gibi hissediyorumşiş abla şiş şiş sanırım hücrelerim diyet işinden sıkıldı
Ödemdir. Hastalığımdan ötürü (beyinde ödem oluşuyor) doktor bana bol bol nescafe iç demişti ödem için . Şekersiz sütlü hazır olmayan cinsinden her gün ara öğün bir bardak içersen sende faydasını görebilirsin belki. doktor boşuna söylemez herhalde. Kalorisi de az.
en baştan kendimi tanıtmam gerekirse ismim rumeysa 18 yaşındayım şu anda denizlideyim ama evde son günlerim istanbula üniversiteye gidiyorumsiyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyacağım ama önce hazırlık var boyum 170 ve boyumu sevmiyorum artık 67,3 kiloyum hedefim 55.
Merhaba kizlar
Ben bugun tartildim gecen hafta 84.1 dim bu hafta 82.3 ciktim yani 1 kilo 800 gr vermisim
Dunku menum
Sabah 10.00
Domates salatalikbiber maydonoz
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Peynir 2 tane zeytin
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase nesfit
Ara
2 yk patlican yemegi
Aksam 18.30
1 buyuk kase peynirli salata
3,5 litre suhickacamak yok annemin sarmalarindan bile yemedim bayramsekeride yemedim
insüln direnci kötüdür ya ne yersen ye hep aç gibi hissedersin kendini o çok kötü bi durum ben bende de var sanıyodum ama ben bildign pis bogazmışımsenin un şeker tuz ve yagdan gerçekten uzak durman lazım ilaca gerek yok böle tedvi edebilirsin kendini canım bence
Dünkü menüm
09:00
2 bardak sade türk kahvesi
4 küçük tutku büskivi
14:00
1,5 kase nesfit+süt
19:15
sucuklu yumurta
biraz peynir
2 siyah zeytin
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
kızlar akşamda keşkül yedim..
3 litre su
2 şişe sade soda
Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik maydonoz biber
2 zeytin peynir
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase nesfit sutle
Aksam 18.00
1 buyuk kase salata
3 tane tavuk kanat
3 litre su
günaydın kızlar. dün hiç iyi geçmedi malesef çok ekmek yedim( bayram psikolojısınden çıkmam lazım biran önce
sabah(7.45)
peynir
domates
salatalık
1parça yufka ekmek
1 bardak çay
öğle(12.30)
1 tabak tavuklu,bezelyeli bir yemek adını bilmiyorum
2 dilim beyaz ekmek
akşam(17.30)
1 fincan şekersiz nescafe birkaç tane 9 kat gofret :18:
akşam (21.00)
2 dilim karpuz
akşam yemeği yok. oğlanla erkenden uyuduk eşim yoktu.
su 2,5 lt
yürüyüş: 1 kere bankalara çıktım
çok sağlıksız bir menü oldu
ben oğlumu doktora götürüp geleceğim kızlar. kan alacaklar yavrumdan çok ağlayacak(
Bilmiyordum süt olayını...simit hiç mi hiç olmamış oturup ekmek yeseydin keşkeakşamda süt içme canım laktoz parçalanması zordur direk yağ olarak depolanır
ben kahve sevmem canım ya bu arada ne hastalığın var beyin ödemi çok tehlikelidir geçmiş olsunbizim evde kahve bulunmaz hatta çünkü olunca dibine vuruyorlar çarpıntı yapıo bizimkilere bende okulda çay yoksa içerim filan spora başlasam kıymetlimi kaldırıp sorun kalmıcak
Merhaba hoşgeldin, Seda ben. Fazla bir kilon yok aslında, inşallah bir an önce hedefine ulaşırsın.
Tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin
Bende de aynı şey var aslında. Kan tahlili yaptırmak istiyorum ama benimki de muhtelemen pis boğazlık. Gerçi dikkat ettiğimden beri azalmaya başladı.
Pek olmamış sankii.. Biskuvi ve keşkül
Afiyet olsun, bence çok güzel bir menü
Gerçekten sağlıksız olmuş, kendini aç bırakmanda yemen kadar zararlı diye biliyorum.. Akşam yemeği yerine gofret ve karpuz yemişsin
Geçmiş olsun canım şimdiden
Bilmiyordum süt olayını...
Akşam yemeğinden sonra sizce bir şey yenmemeli mi? Normalde 12 gibi yatıyorum ben. Akşam yemeğinden sonra vücuda çok açlık hissettirmemek için bir şey yemek ya da içmek lazım sanırım...??
Vücudum beynimde ödem varmış gibi tepki veriyor beyinde göz arkasında sıvı toplanıyor. Bu da gözümü bozuyor.
Sebebi bulunamadı. Şuan bir ilaç tedavisi yok. Aslında bir tedavi var ama yıllarca sürüyor ve işin kötü yanı maalesef ilaç beni iyileştirmiyor etki etmiyor.
Artık hastalığı stres ve kiloya bağladılar. Kilolu insanlarda bu hastalığın ortaya çıkması yüksek bir ihtimalmiş sebebi bulunamıyorsa. Endokrinoloji bölümüne yönlendirdiler. Kilo verdiğimde hastalığım geçeceğini umuyor doktorlar.
Ödem için günde 2,3 bardak kahve iç diyor doktorlar. Şükür kahve seviyorum. Selülitleri ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ama sindirim sistemimi düzenledi çok enteresan 
Bende değerli bir yanımı daha çok kaldırsam daha iyi olacak  İnş vereceğiz kiloları...
Aşırı kilolu arkadaşlar benden ders alsın. Hasta olmamak için acil kilo vermek lazım. Ne zaman hasta olacağımızı bilemeyiz...
Kızlar ben bu hafta çok gelemeyeceğim. Yani eve gidene kadar. Buradaki internet kotalı Kotası dolmak üzere. Arada bir gelip bakıyorum ama geçmiş okuyamıyorum. Cuma günü mutlaka gelmeye çalışacağım. Eğer gelemezsem liste işini birinizin halletmesi lazım. Perşembe akşamı mutlaka uğrarım. Unutmayın sakın kimseden + kilo istemiyorum herkes ona göre çeki düzen versin kendine. Burcu cum geçmiş olsun canım. TSH lar için. Dikkat et kendine. Kocaman öpüyorum hepinizi
ben kendi adımı göremedim :44:
kesinlikle çok stresli ve zor. senın kızın kaç yaşında?
12.08.2013
Sabah 9:30
Peynir
Domates
Salatalık
1 tereyaglı yumurta
4 zeytin
Oglen 15:15
Yarım simit
Peynir
Zeytin
Aksam 18;30
3 tane kofte
Yogurt
Salata
Saat 21:15
2 yemek kasıgı bulgur pilavı
1 yemek kasıgı yogurt
( kızıma.yaptım yemedi hasta oldugu için)
Su 3-3,5 lt
Spor toplam 50 dk tempolu yuruyus
proteine fazla yüklenmişsin canım öğlen et yerine sebze tüketsen bence daha iyi olurduAnca toparladım işleri kızlar..
Bugünkü menüm:
Sabah: yarım simit, yeşil çay
Öğlen : ezogelin çorba, 4 köfte, yoğurt
Ara : sütlü şekersiz kahve, 1 şeftali
Akşam : tarhana çorbası, yine 4 köfte, ayran
Akşam : 1 bardak süt
Su 2,t lt
Bugün gittiğim müşterimiz evime yakındı, yürüyerek gidip geldim, 25 + 25 dk, pek spordan sayılmaz ama
Hepinize iyi geceler...
canım keşkül hiç olmamış zaten ancak sabah kahvaltında kötü yapmışsın.Dünkü menüm
09:00
2 bardak sade türk kahvesi
4 küçük tutku büskivi
14:00
1,5 kase nesfit+süt
19:15
sucuklu yumurta
biraz peynir
2 siyah zeytin
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
kızlar akşamda keşkül yedim..
3 litre su
2 şişe sade soda
caanım akşam yemeğin yok keşke olsaymış daha iyi olurmuş sanırım gofret seni tıkanmana neden oldugünaydın kızlar. dün hiç iyi geçmedi malesef çok ekmek yedim( bayram psikolojısınden çıkmam lazım biran önce
sabah(7.45)
peynir
domates
salatalık
1parça yufka ekmek
1 bardak çay
öğle(12.30)
1 tabak tavuklu,bezelyeli bir yemek adını bilmiyorum
2 dilim beyaz ekmek
akşam(17.30)
1 fincan şekersiz nescafe birkaç tane 9 kat gofret :18:
akşam (21.00)
2 dilim karpuz
akşam yemeği yok. oğlanla erkenden uyuduk eşim yoktu.
su 2,5 lt
yürüyüş: 1 kere bankalara çıktım
çok sağlıksız bir menü oldu
bence süper menüGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik maydonoz biber
2 zeytin peynir
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase nesfit sutle
Aksam 18.00
1 buyuk kase salata
3 tane tavuk kanat
3 litre su
kolay gelsin kaptan.Kızlar ben bu hafta çok gelemeyeceğim. Yani eve gidene kadar. Buradaki internet kotalı Kotası dolmak üzere. Arada bir gelip bakıyorum ama geçmiş okuyamıyorum. Cuma günü mutlaka gelmeye çalışacağım. Eğer gelemezsem liste işini birinizin halletmesi lazım. Perşembe akşamı mutlaka uğrarım. Unutmayın sakın kimseden + kilo istemiyorum herkes ona göre çeki düzen versin kendine. Burcu cum geçmiş olsun canım. TSH lar için. Dikkat et kendine. Kocaman öpüyorum hepinizi
canım çok gemmiş olsun rabbim şifasını versinVücudum beynimde ödem varmış gibi tepki veriyor beyinde göz arkasında sıvı toplanıyor. Bu da gözümü bozuyor.
Sebebi bulunamadı. Şuan bir ilaç tedavisi yok. Aslında bir tedavi var ama yıllarca sürüyor ve işin kötü yanı maalesef ilaç beni iyileştirmiyor etki etmiyor.
Artık hastalığı stres ve kiloya bağladılar. Kilolu insanlarda bu hastalığın ortaya çıkması yüksek bir ihtimalmiş sebebi bulunamıyorsa. Endokrinoloji bölümüne yönlendirdiler. Kilo verdiğimde hastalığım geçeceğini umuyor doktorlar.
Ödem için günde 2,3 bardak kahve iç diyor doktorlar. Şükür kahve seviyorum. Selülitleri ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ama sindirim sistemimi düzenledi çok enteresan 
Bende değerli bir yanımı daha çok kaldırsam daha iyi olacak  İnş vereceğiz kiloları...
Aşırı kilolu arkadaşlar benden ders alsın. Hasta olmamak için acil kilo vermek lazım. Ne zaman hasta olacağımızı bilemeyiz...
canım cumaya kadar nasıl verilir 1 kilo yani nasıl vermeyi planlıyorsun ö<ekl yaptığın birşey varmı. uygulayabileceğim birşeyse bende yapayım diyorum.Dolma yemedim ama 2 dilim peynir tatlısı 5,6 tane çikolata yedim. Misafirlikte olduğumdan yemek ayıramadım bir şekilde dengelemişim kilo almadan atlattım en azından .cumaya kadar 1 kilo verirsem tamamdır bu iş
caanım akşam yemeğin yok keşke olsaymış daha iyi olurmuş sanırım gofret seni tıkanmana neden oldu
bence süper menü
kolay gelsin kaptan.
canım çok gemmiş olsun rabbim şifasını versin
canım cumaya kadar nasıl verilir 1 kilo yani nasıl vermeyi planlıyorsun ö<ekl yaptığın birşey varmı. uygulayabileceğim birşeyse bende yapayım diyorum.
malesef aileler işin içine girince dinlenmek yalan oluyor. kadrolu bulaşıkçı oldum ben bu bayramHerkese günaydın kızlar,
Bu sabah kocam da ben de uyuyakalmışız, iş yerinden hemen azarı işittimGüne pek iyi bir başlangıç olmadı yani.. Bayramda güya dinlenir insan ama evlenince öyle olmuyormuş demekki..
Kızlar ben bu hafta çok gelemeyeceğim. Yani eve gidene kadar. Buradaki internet kotalı Kotası dolmak üzere. Arada bir gelip bakıyorum ama geçmiş okuyamıyorum. Cuma günü mutlaka gelmeye çalışacağım. Eğer gelemezsem liste işini birinizin halletmesi lazım. Perşembe akşamı mutlaka uğrarım. Unutmayın sakın kimseden + kilo istemiyorum herkes ona göre çeki düzen versin kendine. Burcu cum geçmiş olsun canım. TSH lar için. Dikkat et kendine. Kocaman öpüyorum hepinizi
canım çok geçmiş olsun umrım hemen düzelir ufaklık senle birlikte diyet yapar işteoğlumda ciddi bir kabızlık sorunu çıktı. makatında yırtık varmış. tahlil yaptılar. troidlerine de bakacaklar. 3de alacağım. sonra da ona göre ilaç vereckler. ama en önemlisi diyetmiş. patates, makarna,pirinç pilavı,muz,havuç,ekmek kabuksuz elma yasak.zeytin yağız kayısı mermelatı ve suyu içireceğiz sabahları.
canım çok geçmiş olsun umrım hemen düzelir ufaklık senle birlikte diyet yapar işte
hahha çok şişko zaten azcık zayıflasın :) 12 kilo geldi kilosu ortalamada. o yasaklardan sadece patates ve makarnayı sever. o da ev makarnasını. bulgur pilavını çok sever. hamur işi severdi ben diyette olduğumdan beri yapmıyorum zatenoff inşallah ilaçlar etki eder hemeroide kadar uzanmadan geçer.
çok geçmiş olsun canım bende hemşirelik okuyorum geçen sene nöroloji stajımda öle bi hastam vardı kadın 120 kiloymuş aynı şekilde beyinde ödem olup görme srunu yaşıyormuş ben staja çıktığımda 80 kiloydu ve azaldığını sölemişti yani dosyasında öle yazıyordu gerçekten kilo hep dert bendede ritim bozukluğu vardı mesela kiloyu verince hepsi geçti en sağlıklı şey zayıf olmak daha doğrusu ideal kiloyu bulup sağlıklı beslenmek mesela ben çok baklava sevmem ama bayramda gittiğim yerde silip süpürürdüm ama bu sene hep koktu bana tatlılarçok geçmiş olsun kuzum bir an önce ver kiloları
canım cumaya kadar nasıl verilir 1 kilo yani nasıl vermeyi planlıyorsun ö<ekl yaptığın birşey varmı. uygulayabileceğim birşeyse bende yapayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?