Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bugun sabah 5.45 de kalktim ve spora basladim bir saat tempolu yuruyus yaptim bundan sonra haftanin en az bes gunu spor yapicam aksamlarida yarim saat leslie yapiyim diyorum daha hizli veririm kilolari

Canim cok gecmis olsun benim kizda tam tersi ne yerse yesin hemen kaka yapiyor gunde 8 kere falan bez degistiriyorum ama kilo almiyor yemesinde sorun yok guzel yemek yiyor fakat o yemesine gore zayif doktor metebolizmasi cok hizli norma dedi ama saglik ocagindaki hemsire yasina gore kilosu az dedi 13 aylik oldu su anda en son goturdugumde 10 kilo cikti

Tecrubeli anneler bana bi akil versin kizimin emzik olayini kestim bugun 4. Gun ama cok huysuz geceleri uyanmayan cocuk surekli uyaniyor surekli aglama durumlari var bende ki sinirde tavan yapmisdurumda

evet siz kalori hesabı yapıyorsunuz ben çok taraftar değilim o konuya bazen yasaklar delinebiliyor ama istikrarlı bi takımsınız sorun olmuyor

Kizlar bugun sabah 5.45 de kalktim ve spora basladim bir saat tempolu yuruyus yaptim bundan sonra haftanin en az bes gunu spor yapicam aksamlarida yarim saat leslie yapiyim diyorum daha hizli veririm kilolari

bende bugün başladım spora günlük 1 saat leslie yarım saat egzersiz bide ip atlamayı düşünüyorum

Maalesef kaçamak yapmamak için dirensekte arada oluyor. En azındna kalori hesabıyla onuda dengelemeye çalışıyoruz. Bende önceden kalori hesabımı yapıcam bir de onunla mı uğraşıcam diyordum ama faydalı

bi ara bende yaptım onu ama devamlı kaçamak yapmaya başladım bıraktım o nedenle

kızlar 1 saatlik leslie yapmaya başladım ama 40 dakikasında karın ağrım başladı bıraktım ama 40 dk 40 dkikadır

bi haftada bi kilo vermek için protein ağırlıklı ve günde 1 saat spor tatlım işte o zman 1 kilo çok rahat gider

Merak ettiğim bir şey bu aslında benim. Protein ağırlıklı beslenmenin diyete zararı var mı? Oğlen ve aksam salata yanına da et,tavuk,balık türü beslensem?

Çok çok geçmiş olsun canım, allah sifasını versin

Tebrik ederim canım

Tamam canım dikkat ederim, sütü de yoğurtu da severim aslında. Belki ayran ya da cacık olabilir dediğin gibi.

tabiki bi sıkıntı olmaz canım hatta protein ağırlıklı beslenmede kesinlikle yağdan yıkarsın kastan yıkılma olmaz bu nedenle istediğin kiloya kavuşursun ve sağlam olur sabah kesinlikle bi yumurta ye öğle tavuk ye akşamda tavuk mesela ben genelde ızgara tercih ederim

değişik bir yöntem
kesinlikle çok faydalı olur.
benim oğlum 19 aylık 12 kılo bence gayet normal kilosu. obez bir çocuk olması daha mı iyi. yemesi iyiyse sağlığı da iyiyse hiç dert etme kılosunu. bence 13 ayda 10 kılo iyi
Tecrubeli anneler bana bi akil versin kizimin emzik olayini kestim bugun 4. Gun ama cok huysuz geceleri uyanmayan cocuk surekli uyaniyor surekli aglama durumlari var bende ki sinirde tavan yapmisdurumda
benim oğlum beni emmediği için geceleri emzikle uyuyor. ben daha kesmeyı düşünmüyorum zaten sadece uykuya dalma aracı olarak kullnıyor onu. gündüz de emseydi bıraktırabilirdim.

tahlil sonuçlarını aldım

TSH 2.93
T4 1.13 çıktı. doktor normal olduğunu söyledi. troidlerde problem yok çok şükür. kafam rahatladı.

boğazları ve kulak kızarıklığı vardı onlar için 7 gün antibiyotik kullnacağız.

poposu için bir pomad verdi.
kakasının kıvamını yumuşatmak için bir ilaç verdi.
bir de diyete dikkat edeceğiz.
1 ay sonra kontrol var.
makattaki yırtık ilerlerse içinden çıkılmaz hal alır biranönce iyileştirelim dedi.

burcucum bu değerler sence de normal mi?
bir kaç değer koyu renkle yazılmış sınırların altında yada üstünde ama yıne de normal dedi doktor.

mesela
MON % 14,6 (0-12)
NEUT% 31,8 (37-80)
LYM 4,07 (0-2,5)
MON 1,23 (0-0,9)
MCV 78,3 (80-97)
MCH 26,6 (27-31,2)
PDW 19 (0-18,9)

bunlar normal mi?

dün itibariyle diyete başladım ama almanyadan gelen misafirlerimiz ve tatile gelen obur ablam yüzünden çok sıkı uygulayamıyorum :s

dün neler yedim?

(09:30)
bir parmak kadar simit

(11:45)
bir tane yumurta
1,5 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

(18:30)
bir paket kraker
1 bardak şekersiz çay

(21:00)
yarım patates kadar patates kızartması

(23:45)
bir parça çikolata

1 lt kadar su içtim

ve maalesef yürüyüş yapamadım:s
yani kısaca pek verimli bir gün değildi

canım herşeyi çok normal

canım öncelikle kendini dha detaylı tanıtamnı istemiştim ama geçmişi okuma huyun yok sanırım lütfen geçmişi oku en son kaldığın mesajdan ve başlangış kilonu ve boyunu not almalıyım yazar mısın şimdi gelelim yanlışlarına simit kraker çikolata cıs bi parça bile olsa sonra patetes tam bir şeker deposu ki bide kızartma çok yanlış ki biz böle şeylere ceza uyguluyoruz ve çok katıyız bu konuda suyu artırmalısın çok faydasını göreceksin çünkü su yağları serbest konuma getirir ve az bi hareketle bile yakarsın

sabah(11:00)

öğle(15:00)

dolma bulgurlu

ara(17:00)
sade türk kahvesi
3 parça minik lokum

akşam(20:00)
1 kase yoğurt

3 litre su
40 dk walk at home

bi haftada bi kilo vermek için protein ağırlıklı ve günde 1 saat spor tatlım işte o zman 1 kilo çok rahat gider

denemek lazım canım mantıklı geliyor. gerçi diyetisyenim dönüşte şok diyet vereceğini söyledi. diywet listemide zaten ezbere yapıyorum evde unutmuşum. zaten bugün biraz bozdum .:26::26::26:

bende tamamen kalori hesabına karşıyım. çünkü 1000 kalorilik diyet değil 800 de yapsan, yada hiçbirşey yemesen zayıflanırmı elbette zayıflanır ama kalıcı olmaz. çünkü metabolizmayı yavaşlatacak kadar düşük kalorili diyetlere karşıyım. ama sporla desteklemek kas kazanmayı sağlayabilir.
bence 13 aylık 10 kilo çok iyi bir rakam. çok ideal. zaten eminim fit bir görüntüsü vardır. renginde sarılık yoksa bence sorun etmemelisin . hareketli olduğu içinde yakıyor olabilir ama günde 8 kez kaka yapması ishal olduğunda olur diye düşünüyorum. reflor gibi birşey içirip bi bakabilirsin.

detaylı açıklaman iç,n teşekkürler canım ama ben açıkcası günde 6 öğün olmayan ve 1200 kalorinin altındaki diyetleri uygun bulmuyorum. ana öğünü atlayıp aç kalıp sadece 1 çikolata yersen 250 kalori eder ama bence yağ biriktirmeye yarar.

hımmm fotolar güzel olmuş canım. sabah kahvaltısı biraz geç olmuş canım onun dışında güzel gözüküyor menün.
canım aslında yukarıda bahsettiğim şey buydu kalori olarak belki çok fazla depğildir ama çok dengesiz. akşama kadar aç durup krakerde kesmeyince az bişey patates kızartması az bişey bitter çikolatayı tırtıklama hakkını kendinde bulmuşsun. anacak direkt yağ depolamışsındır bütün gün boşuna aç kalmışsın. şekeri aniden yükseltmek heleki karnın açken şekerin oldukça düşmüşken birden yükseltmen yağ depolamana neden olur. keşke öğlen ve aşşam yemeğinde ana öğün şeklinde yemeğini yeseydin.

tatil olduğu için anca uyanıyorum canım okul zamanıma denk gelseydin 7 de kahvaltı yapıyordum

Selam kızlar,

Bugunkü menüm

sabah
1 muz, 1 bardak süt

öğlen
tavuk ızgara, salata, ayran

ara
5 tane altınbasak form biskuvi

akşam(canımız yemek yemek istemedi)
domates, peynir, salatalık, 2-3yk yogurt, 2 dilim salam, 2 dilim çavdar ekmeği

akşam yemeğinden sonra, 1 bardak ayran 1 salatalık

gün içinde 3 bardak yeşilçay, 2,5lt su

afiyet olsun canım bisküvi ve salam hariç güzel bi menü

kızlar topik bomboş bu ne ya mesaj sayılarıda gelmedi bu hafta ayşenur nerede diğer yeni gelen arkadaşlar bi cee diyip kaçmak yok burda ne kadar paylaşım o kadar kilo demek herkesi görmek istiyorum artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…