Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende o şekilde ya tost yada sandviç olarak yapıp götürürüm artık çayla beraber iş yerimde yaparım :)

denedim 1 gün oluyor 2 gün oluyor sonunda yenmiyor küfleniyor ve annem atmak zorunda kalıyor tost yapmayı deneyeceğim işe giderken de yanımda götürürüm :)

buzdolabına koy cnm o zaman bısey olmaz havalar sıcak ya dısarda durması sakıncalı.. bılıyorsundur belkı ama cıkolatalısı falan var cok lezzetlı yoksa dedıgın gıbı tam bugday ekmegıyle tos yaparsın o da pratık

Çok teşekkür ederim Ebrucum. Ne güzel söylemişsin, yarın yeni bir hayata başlamak derken, umarım öyle olur, moral verdin gerçekten:)

MENÜM

(08:30) 3 minik kuru kayısı

(10:00) 6 tane leblebi

(10:30) Kahvaltı

1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane siyah zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay

(13:00) minicik bir parça havuç

(14:00) Yarım avuç leblebi

(15:00) Öğle yemeği

5 yemek kaşığı tavuk sote
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği

(19:00) Akşam yemeği

1 porsiyon yeşil fasülye yemeği
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
Turşu

1 fincan çay, 3 lt su, 3500 adım

ayy cnm haklısın su meselesınde ama evde su bıttı bende pazara gıdınce alırım dedım cok yorgundum eşim gelnce alır dedım o saaten sonra anca bu kadar içebıldım öglen yemegı saatındede işim vardı o yuzde yapamadımm

biliyorum kırmızı meyvelisi falan evet gayet güzeller öğütlerinizi dinleyeceğimmm :)

Tamam, uyanır uyanmaz ilk işim buraya yazmak olacak ve sonra da yaptıklarımı canlı canlı ileteceğim size:) Kremin adı burts bee lemon butter canım. Ablam almıştı o yüzden nereden aldığını bilmiyorum ama çok güzel gerçekten. Hem çok ferah bir kokusu var hem de gerçekten yumuşacık yapıyor.

ebrucum menun cok guzel ve sporunda ya bende yuruyus yapmak istıyorum ama bızım burada cok inş. oluyor o yuzden sokak musaıt degıl

kızlar bende çıkayım artık mesaj sayım başlıkta belirttiğim gibi 17 hepinize iyi geceler kendinize iyi bakınnn

Bende çok severim nesfiti ama bu aralar çok pahalı geliyor bana . Ayrıca çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Kolay pratik ve lezzetli. Diyete ilk başladığımda almıştım. Bir kase yedim aradan bir saat geçmeden acıkıp akşam yemeği yemiştim. Çok komikti.

Çok teşekkür ederim Ebrucum. Ne güzel söylemişsin, yarın yeni bir hayata başlamak derken, umarım öyle olur, moral verdin gerçekten:)
Ne demek canım bunun için burdayız, birlikteyiz. Kadınlar kulubü benim için yeni bir hayatın kapısını açtı ve sırf benim gibi insanlara yardımcı olabilmek için burdayım. Hayat çok güzel hele de zayıfken Mağazaya giripte S beden istemek kadar mutluluk verici bişey yok.

evet pahalı ama toptan marketlerde daha uygun oluyor

Tamam canım araştıracağım kremi. Teşekkürler

ebrucum menun cok guzel ve sporunda ya bende yuruyus yapmak istıyorum ama bızım burada cok inş. oluyor o yuzden sokak musaıt degıl
Teşekkürler canım. Bugün gerçekten çok sağlıklı oldu menü. Kalabalık gibi görünüyor ama çokta hafif bir menü. Başka bir yer bul yürüyüş için. Ama mutlaka yürü özellikle açık havada.

kızlar bende çıkayım artık mesaj sayım başlıkta belirttiğim gibi 17 hepinize iyi geceler kendinize iyi bakınnn
İyi geceler canım.

kızlar bende cıkayım gozlerım kapanmaya başladı bugunde yavastan yavastan ee yarın erken kalkıp kahvaltımızı yapıp sporlarımızı daha dinç yapmalıyız herkese iyi geceler...

Selam kizlar,

Menumu yazip yatiyorum, hepinize iyi geceler hepinizee

Sabah
Domates, salatalik, peynir, haslanmis yumurta, 2dilim tam bugday

Oglen
Taze fasulye, yogurt

Aksam
izgarada 1kanat, 1uzun ince sucuk, 4kucuk kofte, coban salata

2.5lt su

Bence güzel, bol proteinli bir gün olmuş canım. Bol bol su da içmişsin ne güzel:)

Herkese Günaydın ! Sabah erkenden kalktım, yarım saat pilates yaptım, sonra annem markete gitmişken ben de akşamdan dağılan etrafı toparlayayım dedim ve biraz ortalığı toparladım. Kahvaltı masasını hazırladım. Sonra da duşa girdim. Birazdan da bol protein ve bol sebzeli sıkı bir kahvaltı yapacağım. :)

Bu arada gece yatağa yattığımda saat 2'ye geliyordu. Gece de döndüm durdum ve çok geç dalabildim uykuya. Sonra babam da beni uyandırmayı unutmuş ama Allah'tan kendiliğimden 8'e çeyrek kala uyandım. Kendimi öyle bir hazırlamışım ki sabah erken kalkmaya o uykusuzluğa rağmen kendi başıma uyanabildim. İlk başta uykum vardı ama şimdi inanılmaz dinç hissediyorum. Sabah erkenden de ılık duş alınca vücut ısımda düştü, ferahladım :)

gunaydın cnm zaten beyın calar saat gıbıdır bende cogu zaman oyle olurum:) evet ya benımde gece hıc uykum gelmedı esim arkadasına gıtmıstı bende pazar gunu evde dıye sevınıyordum esımde oyle dusunmus pazar gunu gorev cıkmıs esımde mesajı gorunce hemen geldı dırek uyudu sabah erken gıtmesı gerekıyormus off nasıl sınırlendım uykum kactı zaten koca bır hafta calısıyor dıye esımle hıc vakıt gecıremıyorum ozluyorum valla

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…