Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar,

Menumu yazip yatiyorum, hepinize iyi geceler hepinizee

Sabah
Domates, salatalik, peynir, haslanmis yumurta, 2dilim tam bugday

Oglen
Taze fasulye, yogurt

Aksam
izgarada 1kanat, 1uzun ince sucuk, 4kucuk kofte, coban salata

2.5lt su
Menün gayet güzel Seda' cım afiyet olsun.

Alkış alkış alkış Günaydın sana da canım

Erken kalkmak vücudumuz içinde çok yararlı. Onunda kendine göre bir saati var ama biz onu değiştiriyoruz bu da kötü etkiliyor vücudumuzu. Şu biyolojik saat meselesi. Erken kalkmayı alışkanlık haline getirirsen eğer hayatın daha güzel olacak emin ol Bi süre sonra geceleri de erken yatmaya başlarsın. Ama pes etme sakın.

Emin ol bugün eşin senden daha çok istemiştir evde olmayı. Sanırım çalışmıyorsun senin içinde koca bir hafta yalnız olmak zordur ama çalışanlar için evde olmanın değeri paha biçilemez. Benimde bir haftam kaldı tatilimin bitmesine. 6 aydır çalışmıyorum acaip zor gelecek

gunaydın ebrucum.. evet haklısın işte esıme bellı etmedım uzuldugumu cunku onun elınde olan bısey degıl bu aralar olaylar arttıgı için hep boyle calısacakmış bıde gece gelıcekmış of ya evde sıkılıyorum ıyıkı kk ne uye oldum hıc degılse sıkılmıyorum cnm ya senınde basını sısırdım cok konustum ha c nm bu arada 78.1 oldum oleey gun gectıkce verıyorum inş. bu kadar kolayda gerı almam

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar Bizim minik prenses 07:30 da uyandı. Mamasını içirip ben yattım tekrar ama eşim uyumamış kıza bakmış Şimdi o uyudu ben uyandım. Bende kızı yatağına yatırınca kızda uyudu. Daha fazla geç olmadan kahvaltımı yapmam lazım. Görüşürüz kahvaltıdan sonra

Hergün tartılma sakın canım hergün tartılmak çok tehlikeli. Her an moralin bozulabilir. Şimdi ilk iş hemen o tartıyı uzak bir yere kaldır haftaya cumaya kadar çıkarma sakın. Asıl sürprizi o zaman göreceksin tartıda. Ayrıca baş şişirme felan yok biz burda bir aile gibiyiz, arkadaşız birbirimize mutluluklarımızı üzüntülerimizi sıkıntılarımızı anlatmazsak eğer ne anlamı var grup olmamızın. Hiç bir zaman çekinme konuşmaktan.

Gunaydın hanımlar,
Dün ni gelmedim,gecmiş birikmiş valla eski gunlerdeki gibi, normale mi donuyoruz ne?:)
Ne dersin Ebrucum:) taze kan iyi geldi takıma:)
Supersiniz kızlar:)

Canım eminim o da pazar günü evde güzeeel bi kahvaltı yapmak yerine erkenden gidip çalışmayı hiç istememiştir ama ne yaparsın işte iş güç :)

tamam cnm arkadasım hemen tartıyı kaldırıyorummm bende kahvaltı yapıcagım saat gec olmadan sanada afıyet olsun cnm acıktım valla

Canım eminim o da pazar günü evde güzeeel bi kahvaltı yapmak yerine erkenden gidip çalışmayı hiç istememiştir ama ne yaparsın işte iş güç :)

işte bunun bende farkındayım esımın elınde olan bırsey degıl bıde polis yanı dusun ne kadar yogun oldugunu istanbul gıbı yerde ama hayırlısı olsun dedıgın gıbı iş guc elden bısey gelmez

Dunku menum
Sabah 10.30
Yakladık bir yumurtadan omlet (cocuklardan kalanı yedim, 3 yumurtayla yapmıstım)
B eyaz peynir

13.00
1 dilim tiramisu ( misafie yaptım, onlarla yedim)

Aksam 20.30
6 tane sultanahmet koftesi
1 dilim ekmek

Dondurma
(bugun 65 i görüşümü kulamıs oldum tatlılar yiyerek:)

Su 1,5-2 lt (butun gun dısarılardaydık)

Gunaydın hanımlar,
Dün ni gelmedim,gecmiş birikmiş valla eski gunlerdeki gibi, normale mi donuyoruz ne?:)
Ne dersin Ebrucum:) taze kan iyi geldi takıma:)
Supersiniz kızlar:)

Günaydın canım. Artık senide daha sık bekliyoruz Taze kanın takıma iyi geleceği belliydi de yarışmaya başvuran kimse yoktu. Başvuranları da pusuda yatan takım kaptanları büyük bir av edasıyla hemen kapıyor. Neyse ki sizin çok dahiyane fikirleri olan bir kaptanınız var Topik topik gezerek takımın linkini bıraktım, sonuç ortada sağolsunlar kalabalıklaştı takım

Menün çok sağlıksız olmuş canım ayrıca yeni arkadaşlara kötü örnek. Bunları ödül olarak kabul ediyorum şimdilik ceza yok. Ama bundan sonra böyle menüler istemiyorum.

Ben de2,5 aydır tatildeyim ve okul açılınca çok zor alışacağım. Şimdiden pazartesi sendromunu yaşamaya başladım diyebilirim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum canım :)

Bu arada hem sizi takip ediyorum hem kahvaltı hazırlıyorum

Çok güzel açıklamışsın Buse' cim. Çok hoşuma gitti külkedisi benzetmesi. Bende onu saat 12:00 değil de 11:00 olarak biliyorum. Hatta leptin isimli bir hormon yanlış hatırlamıyorsam. Bu nedenle gece uykuları çok önemli.

Evet evet leptin hormonuydu onlardan biri. Hatta leptin hormonu kilo vermemizi sağlayan hormonlardan biriydi yanılmıyorsam :)

"" Tokluk hissini verme, açlığımızı bastırma, yediklerimizin yeterli olup olmadığını beynimize iletme gibi çok önemli görevleri vardır leptin hormonunun. Leptin hormonu en fazla ve yüksek düzeyde gece yarısından sonra 02.00 ve 05.00 arasında salgılanıyor.Bu hormonun en iyi salgılandığı zaman, rahat ve derin uyku alanlarıdır.""

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim domates salatalık doğradım ama bitiremedim sanırım biraz büyüklerdi yanında da yeşilçay içtim daha doğrusu hala içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…